Фотогалерия: На неделен пазар в замъка на Сфорците

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (8)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на convince
    convince
    Рейтинг: 1285 Неутрално

    20 лева за пита кашкавал!
    Тук е двойно по-скъпо!

  2. 2 Профил на bcbg
    bcbg
    Рейтинг: 237 Неутрално

    До коментар [#1] от "convince":

    Това не е кашкавал де. Само формата прилича.

  3. 3 Профил на convince
    convince
    Рейтинг: 1285 Неутрално

    До коментар [#2] от "bcbg":

    Да, верно бе, сигурно са презервативи, някви...


  4. 4 Профил на bcbg
    bcbg
    Рейтинг: 237 Неутрално

    До коментар [#3] от "convince":

    Виж как изглежда кашкавала в Италия :

    https://www.google.fr/search?q=caciocavallo&espv=2&biw=1455&bih=718&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG5Yfp5q_QAhXDrRoKHaspBCUQ_AUIBigB&dpr=1.1

    Това което виждаш на снимката няма нищо общо нито като вкус, нито като материя с кашкавала.

  5. 5 Профил на convince
    convince
    Рейтинг: 1285 Неутрално

    До коментар [#4] от "bcbg":

    КАШКАВАЛА (formagella) е в ляво на сергията и към него се прибавя, още една четвърт от питите (stracchino), koeто си е сирене за стъргане, сухо и твърдо, като пармиджаното от Парма, ама това е от Бергамо, производител и е познато като stracchino.

    Тук тази комбинация ако не излезе 50 лева, пак хубу!

  6. 6 Профил на bcbg
    bcbg
    Рейтинг: 237 Неутрално

    До коментар [#5] от "convince":

    Бъркаш, и двете сирената са меки (pasta molle), нищо общо с кашкавала. А иначе е нормално италиански сиренета да струват по скъпо в чужбина отколкото в Италия.

  7. 7 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 9374 Неутрално

    Пазарът е готин, винаги съм пазарувал от него в неделя. Преди години когато още нямаше lush в България, пазарих от магазинчето по-надолу към Дуомо.

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  8. 8 Профил на convince
    convince
    Рейтинг: 1285 Неутрално

    До коментар [#6] от "bcbg":

    Да де, щото саламуреното, и то 15 лева килото, българско хем е тука овчо.
    Там фетата откъдето и да е е два пъти по-ефтина, била гръцка или друга, само палмовата фалшификация може да е ниско и тя е българска естествено.
    Италия консумира твърди и полу твърди, фета ние, гърци, сърби и македонци.
    Кокото и да е скъпо там, то е по-ефтино, за тях, защото доходите им са по-високи.
    ЗАТОВА ТУК ВСИЧКИ ЦЕНИ СА НА 100 ГРАМА, а не на кило, парче, четвърт или половинка.
    При следващо увеличение, цените ще се формират на 50 грама, че и по-надолу, примерно на по една супена или чаена лъжица!

    Така става когато управляват анормално неадекватни, или се намираме във военно времено разпределение на ежедневни дажби, само за оцеляване!





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK