1 млн. лв. до 2 седмици за бизнеса

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

1 млн. лв. до 2 седмици за бизнеса

© Prospect Capital


Върховете са условност, към която всеки се стреми. Ежедневно покоряваме различни върхове на сцената на личните постижения или вървейки нагоре по кариерната стълбица. В контекста на бизнеса, до върха достигат най-смелите и онези, дръзнали да направят реформа в организационната си структура с цел постигане на най-добри резултати. В корпоративния свят динамиката и умението за бърза адаптивност поддържат печелившите бизнес модели на високо ниво. Развиването на бизнес в конкурентни условия е здравословно за ръста на икономиката на локално, държавно или световно ниво. Конкуренцията стимулира ръководителите да мислят "извън кутията" и така да подобряват процесите, продуктите и услугите си.


Цената на върха


Въпросът за върховете придобива философски смисъл дори по отношение на бизнеса. Лидерите по пазарни сегменти са в постоянна надпревара за първото място. От една страна този непрекъснат процес изисква висока концентрация и иновативен подход към пазара, а от друга, чисто човешки, първото място води до пристрастяване и стремеж постоянно да повишаваш експертизата си, за да бъдеш на върха за по-дълго. Да бъдеш първи в условията на засилена конкуренция е комплекс от редица структурни, организационни и принципни решения, с които компанията лидер трябва да бъде наясно. Не на последно място стои възможността за капиталово вложение.
Много гениални идеи не намират реализация именно поради липсата на достатъчен ресурс. Финансирането на бизнес начинания е основно, особено при планиране на реализирането на мащабни проекти. Най-често компаниите се обръщат към външно финансиране при желание за разширяване на мащаба, за покриване на оборотни разходи или при изпълнението на нов проект. Финансирането в точен момент не само може да помогне за развитието на компанията, а да я изведе до върха. Една от причините все по-рядко компаниите да планират финансирането от външен източник към възможностите за растеж са пословично дългите процедури при кандидатстване и отпускане на кредит. Често тежките бюрократични процедури за бизнес кредит са основна пречка при своевременна реализация на бизнес планове и проекти.


Бързо. По-бързо. Най-бързо


Познавайки добре пазара на кредитните услуги у нас, финансовите експерти Мирослав Каменов и Милена Александрова решават да създадат различна небанкова финансова услуга – Prospect Capital. Prospect Capital е небанкова финансова институция с основен предмет на дейност отпускане на бизнес кредити до 1 млн. лв. Финансовите услуги на бранда са клиентски ориентирани, съобразени с персоналните нужди на бизнеса и най-вече бързи. В основата на модела на Prospect Capital стои именно бързината при предварително кредитно становище. Едва 24 часа са нужни на кредитните анализатори, за да предоставят първоначално кредитно становище при запитване на клиент. При одобрение поцедурата по верификация на нужната документация, отпускане и усвояване на кредита се случва в рамките до 2 седмици. Процесът е изцяло улеснен за клиента с разглеждане на финансовата информация на място или при отговорен счетоводител - външен изпълнител на услугата.


Друго предимство, с което Prospect Capital печели доверието на потребителите си, е гъвкавият модел на работа, където в центъра е поставен клиентът. Нуждата от финансиране е съобразена с персоналните възможности за обезпечаване на кредита. Възможностите обхващат обезпечение посредством имот, машини и съоръжения, стоков залог, залог на търговско предприятие и др. Достигането на нови хоризонти е възможно и бързо с Prospect Capital и финансиране от 100 хил. лв. до 1 млн. лв. до 2 седмици. Време е за покоряване на нови върхове!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK