Новият Дневник

Същите ценности: свобода, почтеност, толерантност...


• Новините, на които може да се доверите
• Анализите, които е важно да прочетете
• Историите, които си заслужава да научите

• В три издания • В седем платформи

Промяната »

Промяната


Работихме дълго върху промяната заедно с екипа на Studio X. Сменяхме варианти, редактирахме, спорихме, търсихме решения, съобразени с данните как вие читателите ползвате сайта и как най-добре да покажем силните страни на журналистиката, която създаваме. Вярваме, че ще го оцените.

Обратната връзка ще е безценна - на [email protected]

Новите възможности на “Дневник” »

Дневник в три издания


Първа страница

Първа страница остава голямата витрина на “Дневник” с редакторския избор на актуалните новини и истории, повече анализи и повече видимост за цялото съдържание от деня.

Имаме специални екрани за видео и снимки. Запазили сме Филтър с най-ново, четено, коментирано и препоръчвано.

На първа страница ще виждате и най-препоръчвания коментар от форума за последния час. Горещите теми са показани с последните статии в тях, а страницата завършва с търсената от хиляди (да) читатели телевизионна програма.

Експрес

Експрес е редакторска селекция, но само на най-важното и интересното в момента.

Сутрин може да има 2 текста, а в края на деня е нещо като емисията на “Дневник” със задължителните за четене неща - новини, истории, анализ, интервю, фотогалерия, видео.

Дизайнът й - само през заглавия - помага за бърз, лесен и удобен преглед, който може да направите докато пътувате, обядвате или сте в среща.

Експрес може да получавате и рано всяка сутрин в пощата си. Абонирайте се тук.Как изглежда? »

Всичко от днес

Всичко от днес - за тези, които искат да видят цялата информация от деня и сами да изберат какво им е интересно.

Достъпът е от познатото място, а в секцията може да избирате между списък и мозайка, както и по основните рубрики. Заради интереса на читателите добавихме две нови рубрики - Политика и Култура.

Вдясно е календарът, за да търсите в отминали дни.

Позиция

“Дневник” е новинарският сайт, който публикува най-много анализи и коментари.

В страница “Анализи” добавихме и лесна връзка към авторите, които четете в “Дневник” и последните текстове на всеки от тях. Тук са и рубриките “Едно наум” и “Предозирене”, цитатът на деня, интервю и актуалния дебат.

Сериалите на “Дневник”

Контекст, дълбочина, проследяване на важните теми във времето - това е част от журналистиката в “Дневник”. Затова създаваме т.нар. серии с материали по една тема - наричаме ги Горещи теми.

Можем да ги представим и така - на едно място всичко за изборите, президента Тръмп или мачовете на Григор Димитров.


По-визуално »

На живо

На живо - текстовете, в които следим важно събитие в реално време. Запазена марка на “Дневник” и нескромно, но уверено твърдим, че това е най-доброто на живо в български сайт.

С новия дизайн - то ще е още по-удобно за следене. Може да се уверите още в деня и нощта на изборите.

В картина

От миналата година “Дневник” направи разлика в създаването на видео съдържание онлайн с рубриката “С две думи”. Тя е уникална за България, но сравнима с добрите световни примери.

В “Дневник” всеки ден има най-интересните фотоистории от света, а много често и уникални исторически галерии благодарение на достъпът ни до архивите на световните агенции. С платени авторски права разбира се.

Спортът - като никой друг

И спортът в “Дневник” е различен. Освен новини и резултати, само в “Дневник” четете задълбочен анализ на събития и тенденции, смислени разговори със спортни герои, разследвания, повече за спортна политика и специални акценти върху екстремни спортове и спорт за любители.

Силата на читателското мнение

На няколко места в сайта ще четете най-препоръчваните коментари за часа от форума на “Дневник”. Защото позицията на читателите ни заслужава повече признание.

Коментирайте умно или с добро чувство за хумор.

Към новия “Дневник”


Dnevnik.bg »