Глутници кучета в детски градинки

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (42)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 671 Неутрално

  Изпрати го на кметицата!

 2. 2 Профил на Mir4o
  Mir4o
  Рейтинг: 229 Разстроено

  Жал ми е за кучетата, но по- ми е жал за децата! Да ги прибират и приспиват! Не че те са виновни за огромния си брой, но не се търпи вече!

 3. 3 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1432 Неутрално

  Какви кучета в детските градинки? Къде ги видяхте тези кучета? Кучета няма, даже и по улиците няма никакви кучета.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 4. 4 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2868 Неутрално

  "...в пясъка в който играят децата, капе кръв и гной." - а СИНИГЕРИТЕ поне не лежат... Докато СТАНАТ детските площадки, приоритетни за г-жа кметицата, и от Еко-то ще решат проблема.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 5. 5 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Гневно

  Първа радост за Фандъкова и финансовия поглъщач Екоравновесие! Невероятна грижа за децата в столицата. Нямам думи! Още режете лентички на детски градини!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 6. 6 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Респект! Това на снимката трябва да е реинкарнацията на Mr. Brown от Reservoir Dogs (1992)...

 7. 7 Профил на кинти
  кинти
  Рейтинг: 1238 Неутрално

  До коментар [#1] от "moni56":

  Не разбрахте ли, че няма такава. Толкова зае.ан кмет тоя град никога не е виждал. И по времето на падишаха местния ваалия е бил по-добре !

  http://www.youtube.com/watch?v=hx16a72j__8
 8. 8 Профил на Tai Lung
  Tai Lung
  Рейтинг: 838 Гневно

  "Всеки ден в пясъчника на тази градинка лежи глутница от 6-7 кучета. Обажданията на "Екоравновесие" са напълно безрезултатни."

  Ами човече, ти си противоречиш с тези две изречения - явно (и) в тази градинка е постигнато пълно екоравновесие...

 9. 9 Профил на wds23355772
  wds23355772
  Рейтинг: 1163 Любопитно

  Предполагам снимката е в София? Не е зле все пак да се уточнява!

  А това за тумора е брутално!

 10. 10 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  В такива условия, барабар с проблемите около надбавките, тротоарите, зелени площи и липсата на места в детските градини, си я цял подвиг раждането на нови поколения. Всичко останало е сред грижите на родителите, което по един или друг начин се пренася и на отрочетата - напрежение, липса на внимание. Сложна система за усилване на демографския срив в страната и емиграцията извън нея.

 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4622 Гневно

  вече е нетърпимо - посягат на здравето на децата само и само да откраднат още повече !!! ГОСПОД да им въздаде според постъпките и делата !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1584 Гневно

  До коментар [#9] от "Варненски":

  В София е, да. При това в центъра, в един от водещите се за по-елитни квартали, на 200 метра от Орлов Мост и Борисовата градина.

  "Екоравновесие" са най-безмислената организация в този град и изобщо не си вършат работата. Аз съм вдигнала ръце от тях отдавна.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 13. 13 Профил на stamatovich1966
  stamatovich1966
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Да, в София е, съжалявам, че не уточних... В дъното на снимката се вижда сградата на Българския футболен съюз. Снимката направих днес сутринта, към 9 часа.

 14. 14 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#9:"Варненски"]това за тумора е брутално! [/quote]
  Някога имахме много умна и вярна овчарка, но към един момент и много стара - и разви почти същия "плондир"... Баща ми не издържа да го гледа такъв (никога не съм виждал по-тъжни кучешки очи, колкото и субективно да звучи) и един ден го изведе с познат на разходка в близката гора... По едно време се разнесе изстрел - и баща ми с другия си колега се върнаха сами! Не беше нужно да питам каквото и да е, нито някой от тях пожела да коментира!

  Във всеки случай - ситуацията на снимката е противопоказна от всякаква гледна точка, не само здравословна...

 15. 15 Профил на Finland
  Finland
  Рейтинг: 696 Неутрално

  [quote#1:"moni56"]Изпрати го на кметицата! [/quote]

  И от Дневник (Икономедия) трябва да го направят. Не става да само да се отразяват новини и да се пишат анализи. Трябва да се отнасят проблемите до най-високите нива и да се оказва един добродушен положителен натиск.

 16. 16 Профил на leko_uchuden
  leko_uchuden
  Рейтинг: 506 Неутрално

  това е най гнусното нещо в софия - кучета в детски градинки и пясъчници и след това всички техни фъшкии влизат в дробовете на децата.

 17. 17 Профил на Finland
  Finland
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Май друг вариант освен емиграция не остава пред българите.

 18. 18 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1570 Неутрално

  Не кучета, хора трябва да се приспиват в България, за да има оправия.
  Избрахте Фандъкова, сгрешихте, сега я отзовете.

 19. 19 Профил на pepi1442
  pepi1442
  Рейтинг: 561 Неутрално


  [quote#17:"Finland"]Май друг вариант освен емиграция не остава пред българите.[/quote]

  Ми кметицата каза, че няма намерение да решава проблема по друг начин, освен с наливане на повече пари в крадците от екоравновесие.
  Заради това изказване само си заслужава човек да се разкара за дълго.

  dnevnik са част от статуквото!
 20. 20 Профил на Finland
  Finland
  Рейтинг: 696 Неутрално

  [quote#18:"yavooor"] Избрахте Фандъкова, сгрешихте, сега я отзовете. [/quote]

  Значи цяла България сбърка с кметовете си. Като махнем няколко изключения.

 21. 21 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  - Дечо, Дечо! Помогни ми, баба!... Отърви ме! Цапни го с някой кърпел това проклето куче, дано го чумата тръшне, гдето не остави яйце в полозите!... Мари, дано го поразата порази, кога се не наплюска! Отзарана му хвърлих кора хляб, кринчето от ярмата на телето облиза и не му стигнало, та и две яйца ми излапало, проклетото! От бялата кокошка, гащатата. Събирам ги да я насадя уж, пусто и върло. Осем съм събрала. Рекох да ги направя бари дванайсет, та да не се мае да лежи хайванчето на празен полог, а то... Пребий го, Дечооо!... Тресни го с един кол в главата, от зло да ме отървеш!

  Дечо Порът, който през това време руканеше топоришка на дръвника и който имаше отдавна зъб на бабиното Гинино куче, се изправи, стисна я здраво и като опъна шия, попита през плета:

  - Де го?

  - У вас се намъкна, крастата! През плета прескочи и се мушна между плевника и кочината.

  - Иди тогава нататък, изукай му и удряй плета с тоягата - рече Порът и заситни бос към малкия двор за към къщи уж. После зави на дъга към плевника, спря се на ъгъла до кочината и стиснал топоришката, зачака.

  Баба Гина забърза и тя към прелеза, надникна и като го видя клекнало да се облизва, заудря с тояжката си по затрънения плет и почна да кълне отново:

  - Ци-ба! Ци-ба! Ууу! Поразийо! Шуга да те обели дано и червата ти да се повлекат като върви по пътищата! Ци-ба!...

  Кучето изви глава, запримига виновно с подвита опашка и като съобрази, че не е избрало стратегическа позиция, хукна накъм Поровия двор. На ъгъла Дечо Порът го посрещна, сврасна му по главата една топоришка, то квикна зловещо и преди да повтори, още една му се стовари в тила и то се просна цяло на двора. Задните му крака отсечено започнаха да подритват, сякаш биеха ерина, после утихнаха, тялото му се сгърчи, потрепера и предаде богу дух.

  - Тъй, тъй!... Пада му се! Нека, та да се научи как се ядат яйца от гащата кокошка в петъчен ден! - бърбореше баба Гина през плета, без да разбере какво е станало. - Откога го вардя да му отпоря кожата с бой, ама пуста старост! Дорде дигна тояга, и то офейка! Нека! - И като прекрачи прелеза, влезе в Дечовия двор.

  Порът, разкрачен до трупа, секнеше огън за цигарата си. Баба Гина се примъкна през тесния прелез между плевника и кочината и като зърна проснатия труп на кучето си, ахна, изтърва тояжката и извика:

  - А бре, Дечо, а бре, хубостнико, какво си направил бре! Е, божее!...

  Порът, бос, с килнат назад калпак, все още секнеше огън.

  - А бре що уби кучето, Дечо? Какво ти е сторило клетото животно?

  - Ами нали ти ми рече мари?

  - А бре, ка'щяло да съм ти рекла тъй, Дечо? Нали ти казах да го поудариш малко само, колкото страх да вземе и друг път да не посяга!

  - Бабешки работи. Нали рече: убий го!

  - А бре да те убие светата сирница! Стара и изкуфяла бабичка що слушаш бре, душманино?... Не ти ли догреша бре, кръвнико? Съвест нямаш ли? Сърце нямаш ли? Ако на мене ми е изял яйцата, тебе ушите ли ти изяде бре, хайдутино?...

  И като клекна на земята, баба Гина подигна отпуснатата безжизнена глава на кучето, сложи я в полата си и тъжно и напевно, като над загубена рожба, заоплаква:

  - Мамаааа, мама Шаро, мама мой другарю!... Мама... Що ти трябваше в душмански двор да бягаш!... Божее, все до моята ли сирота глава ще дохождат тия мъки!... Де-чооо, Дечо, бял ден да не видиш, Дечо!... Дечооо, дано капне до мишницата тая ръка хайдушка!... Мама, мама Шаро, мой верен другарю!

  Дечо Порът, изправен, с угаснала цигара в уста, гледа, гледа, почеса се по врата, плю сърдито встрани и като запрати топоришката чак в другия край на двора, изръмжа нещо през носа и влезе в зимника при ракията.

  Чудомир, Убийство

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 22. 22 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  Кметството предлага добра алтернатива - в кварталите е пълно с изоставени трошки на трупчета - лади, москвета и опели на 20-30 години. Децата да се мятат вътре и да си играят на бууу-бууууу

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 23. 23 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  По данни на Екоравновесие, в целия район Надежда няма нито едно бездомно куче.
  Толкова за тях...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 24. 24 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#22] от "cinik":

  Това звучи като изоставен след война или друго бедствие, призрачен град...

  Вместо поддържани зелени площи и катерушки, люлки - скелети на стари и ръждясали автомобили...

 25. 25 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 782 Весело

  Що се оплаквате, сами си избрахте Фъндъкова.

 26. 26 Профил на In my world
  In my world
  Рейтинг: 616 Неутрално

  време е за куршуми и отрова.Положението е извън контрол

  In many wars between the CIVILIZED MAN and the SAVEGE.Support Civilized man defeat the terror(islam)
 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4622 Разстроено

  До коментар [#26] от "In my world":

  с отрова е опасно - може да пострадат деца !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на stan_da_man
  stan_da_man
  Рейтинг: 407 Неутрално

  Положението е страшно, приканвам гражданите сами да се разправят с вредителите. Не вярвах, че ще го кажа, но след всичко, което се случва, оправдавам всякакава саморазправа с бърз летален край

 29. 29 Профил на blaf
  blaf
  Рейтинг: 633 Неутрално

  [quote#17:"Finland"]Май друг вариант освен емиграция не остава пред българите.[/quote]

  Така само се бяга от проблемите, не се решават...

 30. 30 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1391 Гневно

  Каква кастрация бе, те кучетата не изнасилват, те хапят!

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 31. 31 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 561 Разстроено

  Тази тема е "лоша безкрайност" в общият ни живот . Никак не ми е до намеци , но ще трябва да прибегнем и до приемлив вариант на "окончателното Решение"...

 32. 32 Профил на stamatovich1966
  stamatovich1966
  Рейтинг: 229 Гневно

  "87-годишният професор Ботьо Тачков е жестоко нахапаният от уличните кучета мъж в столичния квартал “Малинова долина".
  Професор Ботьо Тачков е един от най-известните българи в Америка. Роден е в Перник и завършва Софийския университет, специалност „Икономика“. Емигрира в САЩ през 1962 г.
  В САЩ става научен сътрудник в Колумбийски университет и прави докторат. В 1968 г. започва кариера на “Уолстрийт”, където става президент на инвестиционна банка. Следват работа в Държавния департамент, в Световната банка, в ООН като икономически съветник на правителството на Индонезия, преподавателска дейност в американски и германски университети.
  Ботьо Тачков владее 6 езика и има издадени 4 книги."

 33. 33 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  До коментар [#32] от "stamatovich1966":

  както се пееше в една сръбска рок-песничка,

  sto kazu ljudi
  "kakav ruzan kraj"

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 34. 34 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  За пореден път Бай Ганьо утрепа своя Алеко

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 35. 35 Профил на Alexx
  Alexx
  Рейтинг: 506 Неутрално

  пълно безобразие е с тези песове

 36. 36 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2810 Неутрално

  До коментар [#24] от "Читател":

  От твоя пост се сетих за следния виц - у нас все едно не е отминала зима, а война.

 37. 37
  hmeter
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 38. 38 Профил на snafuracer
  snafuracer
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Екоравновесие реагират само когато има:
  а) смъртен случай на човек;
  б) нападение / нахапан човек;
  в) телевизията ги натиснат;

  Аз лично съм докладвал за бездомен ротвайлер, който обитава една зелена площ, а децата са наблизо.
  Отговорът, който бях получил е: "Кучето доказано агресивно ли е?" - тоест, дали вече е ухапало някой.
  Без коментар.

 39. 39 Профил на jolly_josh
  jolly_josh
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#15] от "Finland":

  Най-добре поканете кметицата да дойде с нейното внуче да си поиграе в същия този пясъчник и да отговори как мисли да реши този отдавна наболял обществен проблем!

  В България положението отдавна е изпуснато, заради алчността и безхаберието на чиновници и хората. Популацията на кучета по градовете и селищата е може би най-високата в Европа. Такъв проблем не може да се реши само с препоръчаната програма "Кастрирай и върни" от СЗО, защото тя не е правена за такива условия.

 40. 40 Профил на Kobra
  Kobra
  Рейтинг: 450 Неутрално

  ... едно арматурно желязо от ония оребрените. оправя нещата и с тумори, и с гной и прочее

  Noone needs the truth.
 41. 41 Профил на MMK
  MMK
  Рейтинг: 449 Неутрално

  План за действие: 1. Отстрелваме всички от Екоравновесие
  2. Отстрелваме кучетата
  3. Живеем нормално.

 42. 42 Профил на leti_at
  leti_at
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Обожавам кучетата, но това което сте показали е престъпление, към най-беззащитните- децата! Те са ни най-важни.. Който не е виждал болките и мъките на човек с кучешка тения-той не знае за какво става въпрос!
  За да не ме разбирате погрешно-аз съм и от двете страни на барикадата. Имах вуйчо,който почина на 34 години от кучешка тения-за 9 години претърпя 13 операции.
  И да, имах и домашен любимец-разкошна булонка на 11 г, която разви тумор, който растеше страшно бързо, с метастази беше животинчето / точно това ,което описва авторът на статията-гной капеше от нея.../ Отказаха да я оперират. Наложи се да я евтаназираме, за да не се мъчи..Много тежко го преживях. Защо ви написах всичко това? Обичам страшно много животните, но си мисля,че хората, децата са на първо място.В този смисъл нашите политици трябва да са по-отговорни и един път завинаги да се реши проблемът с бездомните кучета, пък било то и с нехуманни методи,защото сме твърде хуманни към животните и страшно нехуманни към хората!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK