От вас

Римски мост

През село Турия минава много стар път от Пловдив за подбалканските котловини


Изпращане на новина

Изпратете вашите новини, сигнали и въпроси, свързани с коронавируса. В текст, снимка или видео.

Коментари на часа

Русия и Саудитска Арабия изтеглят 20% от световния добив на петрол

/ Свят 232
Fred Fred / Неутрално
[quote#86:"simval"]Шо го мислииме, а шо се пръкнА или кремълската нефтена капитулация [/quote] Руснаците имат едно хубаво определение за такива неща "Хотели лучше а получилось как всегда" :) :)

Коронавирусът е истинска благодат за мафията

/ Свят 30
Uprsport Uprsport / Неутрално
[quote#4:"samoedin"] Помислих, че става въпрос за у нас, а то - Италия.....[/quote] И в България е същото. като за начало разбойниците стартираха с 75 000 000 подарени на мутри. А колко не сме видяли в карашмалъка. Днес икономическия министър защити маврудиев., така че трябва от това да стане ясно какви дела подготвят. Днес една друга нечестивка от правителството подготвя дълго мечтаните от Гумен речев ограничения за веригите и истинско развихряне на спекулата. Изобщо в тази криза цялото правителство откри нови ниши за кражби., което ще нанесе непоправими щети на България и ще отнеме от благосъстоянието на българите.
(Виж повече >)

Читателски галерии

Всички >
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK