"Украса" с рекламни материали

"Украса" с рекламни материали

© Христина ДимитроваЗдравейте,


В сряда сутринта столичните улици Оборище, Васил Априлов, Иван Асен II и Асен Златаров осъмнаха "украсени" с рекламни флайъри на козметичната компания
Avon, която принципно обича да се бие в гърдите колко е социално отговорна. Флайърите бяха обилно накичени по огради, парапети, автомобили - буквално навсякъде, където може да се закачат. Противното в цялата история е, че, разбира се, голяма част от тях беше нападала по земята (а някои бяха просто нахвръляни) и допринасяше за цялостната "чистота" на града.


Нямам нищо против Avon, дори ползвам техни продукти, нямам нищо против и рекламните кампании, но се питам дали безогледното освинване на и без това не много чистия град е най-уместният и умен начин да си рекламираш новия парфюм. Питам се и дали Avon ще благоволи да плати за почистването на кочинката, която създаде.


P.S. Подадох и сигнал в Столичния Инспекторат, откъдето любезно ме информираха, че не съм първата, подала сигнал и че са изпратили инспектор да провери.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK