(Не)качествен контрол в "най-добрия град за живеене"

Така изглежда, поставената само преди ден настилка по пешеходната зона пред Община ВарнаДемонстративно и предизборно във Варна започна ремонт на плочките по пешеходната зона пред сградата на Общината. Качеството на работата обаче явно е извън всякакъв контрол, тъй като само ден след поставянето им плочките вече са хлътнали, разместени и напукани.
Със същото качество през лятото на миналата година беше ремонтирана и настилката по булевардите "Сливница" и "Княз борис I". След първата "преживяна" зима плочките там вече са започнали да се рушат.
Само преди две години беше направен ремонт и на свлачищната зона по пътя "Варна - Златни пясъци" между  местностите "Горчивата чешма" и "Траката". Заради ниското качество на настилките, поставени там от фирмата изпълнител "Инжстройинженеринг", тротоарните плочки и бордюрите вече са буквално в насипно състояние.
От община Варна вече четвърти месец отказват да отговорят има ли гаранционен срок за извършените ремонти и кой ще покрие загубите от ниското им качество.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK