Помощ, патрулна кола!

Това е паркинг на територията на градинката, която все споменавам, защото има добър потенциал, но е превзета от наркомани, а по алеите й се разхожда полицейска патрулна кола.

© А.Данкина

Това е паркинг на територията на градинката, която все споменавам, защото има добър потенциал, но е превзета от наркомани, а по алеите й се разхожда полицейска патрулна кола.Здравейте,


преди две седмици писах за паркирани на тротоара коли в зелена зона и толерирането от страна на общината. Тогава прочетох сред коментарите съвет да не се оплаквам във вестника, а да пиша до Пътна полиция, както ме бе посъветвал отговорът на общината.


Направих го.
Сега, две седмици по-късно, нямам отговор.


Междувременно вчера станах свидетел на следната картинка - патрулна полицейска кола да прекосява алеите на не особено голямата квартална градинка на бул. "Опълченска" - между "Пиротска" и "Цар Симеон"... втрещих се... Колата минаваше по алеята, на която допреди малко лазеше едногодишния ми син! Вечерта от мъжа ми разбрах, че всъщност дълбоко се заблуждавам, че полицаите са длъжни да ходят, те просто не слизат от патрулните коли, така било и точка.


И аз очаквам човешко отношение от хора, които могат да прегазят играчка на дете, но не и да го погледнат в очите и да разберат, че нещо не е наред? Които от колата "наблюдават" търговията с наркотици в тази градинка, вместо да правят забележка на пушещи по детските площадки... Колко съм наивна!


След 15 години работа от сутрин до вечер, плащане на данъци и осигуровки най-накрая излязох на улицата и разбрах къде са отивали парите ми и защо връстниците ми просто офейкаха!


А аз с очаквам от тази институция да премести някакви си коли от тротоара... нека седят там - аз ще се постарая да преместя детето си от тази държава.


Ваш поданик.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK