Новата административна сграда на кметство "Одесос"

Варна е големият конкурент на София в новото луксозно строителство. Една нова обществена сграда краси морската ни столица. Административната сграда на кметство "Одесос" е сред най-атрактивните места в града. Сградата  разположена на близо 3000 кв.м и се е намира близо до музикалното училище.<br /><br />Сградата веднага впечатлява. Не случайно е носител на престижната награда за "Архитектура и дизайн",тъй като със строителните си характеристики се отнася към тези сгради, които се превръщат в исторически символи на културата и изкуството.

© xalikarans

Варна е големият конкурент на София в новото луксозно строителство. Една нова обществена сграда краси морската ни столица. Административната сграда на кметство "Одесос" е сред най-атрактивните места в града. Сградата  разположена на близо 3000 кв.м и се е намира близо до музикалното училище.

Сградата веднага впечатлява. Не случайно е носител на престижната награда за "Архитектура и дизайн",тъй като със строителните си характеристики се отнася към тези сгради, които се превръщат в исторически символи на културата и изкуството.С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK