Съботна загадка

1. Защо,според вас, Ницше написва "Отвъд доброто и злото. Прелюдия към една философия на бъдещето"? 2.Какви типични качества на комсомолската младеж от времето на НРБ е въплатила гъсницата; кое ви дава основание да ги определите като типични? 3.Какъв смисъл е вложил мислителят в заглавието на труда си? Откривате ли връзка между заглавието,темата, пълзящата гъсеница и червената номенкалтура?

© Фреди Гъсеницата

1. Защо,според вас, Ницше написва "Отвъд доброто и злото. Прелюдия към една философия на бъдещето"? 2.Какви типични качества на комсомолската младеж от времето на НРБ е въплатила гъсницата; кое ви дава основание да ги определите като типични? 3.Какъв смисъл е вложил мислителят в заглавието на труда си? Откривате ли връзка между заглавието,темата, пълзящата гъсеница и червената номенкалтура?Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK