Ще се радвам догодина Немският коледен базар да е на мястото на платения паркинг пред Двореца. Проблемът на Немските коледни базари в София е липсата на маси, където да се срещат приятели и роднини. Липсата на маси и нагъчкването на къщичките принуждава хората да хапват бързо и да си тръгват за да може следващите да има къде да сложат чашата и чинийката си.<br />
<br />
За Коледния Базар 2013 в София има 22 къщички, а в Нюрнберг са 180 къщички и много място за всички, които искат да се радват с близките си на любимите лакомства докато избират малки подаръци.
виж повече
Немски Коледен Базар - София 2013 отново предлага вкусни храни и напитки.
Мястото определено в Градската градина, на мястото на Мавзолея, срещу Двореца вече е малко.
виж повече
Успехите на участниците радват организаторите на Немският Коледен Базар в София.  През цялата година има търсене на качествени сладкиши Cakey Bakey. Софиянци вече търсят вкусни питки, сандвичи, наденички, печени меса, вкусни гарнитури, ароматни напитки и...
виж повече
Сцената е соц.иален PRоект, въпреки, че соц.иално слаби хора не могат да си позволят да пазаруват тук. Силният звук на идиотски детски песнички вместо класическа коледна музика и песни е неPRиемливо. 
 Някой се страхува от Коледният Базар и не иска да бъде създадена европейска атмосфера.
Разбираемо е.
виж повече
Трябва да има празнична атмосфера за да дойдат и хора, които през останалите 11 месеца не купуват качествени храни и сладкиши. 
Немският Коледен Базар е място, където учим децата си какво трябва да ядат в училище...
виж повече
, 10225

Ключови думи към статията:

Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии