Времето на зеленчуците

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (73)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на paf
    paf
    Рейтинг: 605 Неутрално

    Не, благодаря!

  2. 2 Профил на Free person
    Free person
    Рейтинг: 707 Неутрално

    Току що точно това вечеряхме и беше много вкусно,ммм

    Tony
  3. 3 Профил на Кирето
    Кирето
    Рейтинг: 1312 Разстроено

    Леле, мале...
    Вече и вечерята си споделят хората...
    Къде е новината?
    Каква е новината?
    А?

    Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
  4. 4 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 877 Весело

    До коментар [#3] от "Кирето":

    Хахалито дава пример, хората гледат.

  5. 5 Профил на Γαλλα
    Γαλλα
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    Огнянчо, очакваме, още по-красива снимка и на крайният резултат...

    Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
  6. 6 Профил на Lady  Zeppelin
    Lady Zeppelin
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    До коментар [#3] от "Кирето":
    Кире, не е ли по-добре изобщо да не се обръща внимание на такива "новини" ?

    Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
  7. 7 Профил на Кирето
    Кирето
    Рейтинг: 1312 Разстроено

    До коментар [#6] от "Lady Zeppelin":

    Да, Лейди и ти си права, но както съм писал рубриката е:

    "В "Новини от вас" публикуваме ваши сигнали в снимки и видео. Изпратете ни новина и вашия коментар."

    Сигнали, Лейди, за проблеми или нещо, което не е както трябва...
    Ма това, да си щракнеш вечерята и да я изпратиш в Дневника, е това задмина и.....всички знаем кой...
    Къде е новината или сигнала?
    Че някой се намаал с чесън и нещо пихтиесто и зелено?

    Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
  8. 8 Профил на baba_zozolana
    baba_zozolana
    Рейтинг: 768 Любопитно

    Новината да не би да е изключително злободневна? Окаяното положение на беден студент? Още по-окаяното положение на още по-беден пенсионер? Ама що така графично, що така зелено, защо така иносказателно...

    I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
  9. 9 Профил на Велков
    Велков
    Рейтинг: 1366 Весело

    До коментар [#5] от "Γαλλα":


    [quote#5:"Γαλλα"]очакваме, още по-красива снимка и на крайният резултат[/quote]
    Как можа да си го помислиш дори?

  10. 10 Профил на xmm
    xmm
    Рейтинг: 1094 Весело

    [quote#7:"Кирето"]за проблеми или нещо, което не е както трябва... [/quote]
    хммм,да - рано е "да се хванем за зеленото"

  11. 11 Профил на Γαλλα
    Γαλλα
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    [quote#9:"ДОБИ ВЕЛКОВ"]Как можа да си го помислиш дори?[/quote]

    Мисленето ми е наказание...

    Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
  12. 12 Профил на comandante  vs  либерални ентусиасти&корпократи
    comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
    Рейтинг: 3163 Неутрално

    [quote#7:"Кирето"]Ма това, да си щракнеш вечерята и да я изпратиш в Дневника, е това задмина и.....всички знаем кой... [/quote]

    Разсейващите новини са по сценарии!

    Libertarianism is just anarchy for rich people
  13. 13 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 877 Неутрално

    До коментар [#3] от "Кирето":

    "Каква е новината?"
    Коприва и чесънче.

  14. 14 Профил на bee
    bee
    Рейтинг: 1149 Неутрално

    Боже, каква сиромашия лъха от снимката - паница манджа, стръкче чесън и коматче хлебец. Но същевременно се усеща и изгряваща надежда - фанахме ли се за зелено и тази година, а? Явно, гледайки снимката - яхнийка от коприва / очевидно не е чорбичка, щом има вилица /, стръкове пресен чесън и хляб. Щом е дошло това време пак ще устискаме, може би това е новината, с която иска да ни зарадва автора, а не че е решил да информира не малката аудитория на Дневник какво е вечерял.

    П.П. Огнянчо, и друг път да си дояждаш вечерята, че ще те пребори циганчето.

    " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
  15. 15 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 877 Неутрално

    Мен пък ме забавлява.

  16. 16 Профил на Γαλλα
    Γαλλα
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    [quote#13:"Фенерия"]"Каква е новината?"
    Коприва и чесънче.[/quote]

    Съдейки по житейският си опит, копривката, още не е "тръгнала"...
    във фризера имам от лани, а чесънче....еври дей се вкарва от Китай с контейнери...
    РанХуй за зелена тръпка, поне из наще ширини...

    Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
  17. 17 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 877 Неутрално

    Що не чукнахте и някое яйчице в копривката,сиренце?По-вкусно става,а и 7-те чесъна няма да са на голо.

  18. 18 Профил на Γαλλα
    Γαλλα
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    [quote#14:"bee"]Боже, каква сиромашия лъха от снимката - [/quote]

    Категорично съм против...!!!
    Сега са пости...Огнянчо, сигурно ги спазва...не знам само, кога ше изкара резултата , че да ни го снима и него...

    Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
  19. 19 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 877 Неутрално

    До коментар [#16] от "Γαλλα":

    Има я Галче.На припека вече е над сантиметър.Идеална е.Ама аз си чакам гъбите.

  20. 20 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    [quote#7:"Кирето"]Че някой се намаал с чесън и нещо пихтиесто и зелено? [/quote]
    'Мен пък ми е интересно как се стига до това "пихтиесто" от коприва? С пасатор или мачкане в хаванче, като песто.

    Да доуточня: Кратно по интересно от снимките на 1547мото посещение на хахавелата в ботаническата градина, незнайно кога направениЩото на снимките липсват датата и часа По тази логика мога ли да плЬоцна снимки с гадинките ми от преди 2-3-40 г'? Имахме СТРАХОТНИ кучета и мачоци

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  21. 21 Профил на Firefly
    Firefly
    Рейтинг: 877 Неутрално

    До коментар [#18] от "Γαλλα":

    Ами,няма да е по-различен от първообраза.

  22. 22 Профил на Танас
    Танас
    Рейтинг: 1366 Весело

    Огненчо, опапал вечерята и ни пуснал да гледаме празната паница.

    Цацарoff - Оставка ! >:-)
  23. 23 Профил на bee
    bee
    Рейтинг: 1149 Неутрално

    [quote#18:"Γαλλα"]Сега са пости...Огнянчо, сигурно ги спазва...[/quote]
    Уф, верно Галче, как не се сетих, ква съм грешница. А резултата .... ми сигурно утре сутринта, ама дали ще го документира не знам. То това остава, че само такава " новина " не е имало в тази рубрика.

    " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
  24. 24 Профил на izabell
    izabell
    Рейтинг: 1315 Неутрално

    Благодаря че "споделихте" но манджата е с иглика,автентична рецепта

  25. 25 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    До коментар [#5] от "Γαλλα":


    [quote#5:"Γαλλα"]Огнянчо, очакваме, още по-красива снимка и на крайният резултат...[/quote]
    Май искаш да кажеш от първоначалния? Нещо като твоята погача? Която ме амбицира да публикувам моята салата #1 (една от трите които ги редувам, според какво намеря на пазара на нормални цени за качеството им)?

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  26. 26 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 877 Весело

    До коментар [#5] от "Γαλλα":

    Ами крайният резултат трябва да е празна чиния ... или нещо друго ...

  27. 27 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 877 Любопитно

    Хляба "Добруджа" ли е?

  28. 28 Профил на ръпончо
    ръпончо
    Рейтинг: 660 Неутрално

    Бахти и падението претърпява тази рубрика!

  29. 29 Профил на doneva_a
    doneva_a
    Рейтинг: 497 Весело

    До коментар [#3] от "Кирето":

    Кире, благодари на всяка новина от вас, която не е от ... , сети се кого.

    "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
  30. 30 Профил на baba_zozolana
    baba_zozolana
    Рейтинг: 768 Весело

    До коментар [#26] от "Dantos":

    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/59099_148532825177777_7907393_n.jpg

    I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
  31. 31 Профил на doneva_a
    doneva_a
    Рейтинг: 497 Неутрално

    Копривата ме кефи във всякаква форма, авторът на новината получава от мен пълна подкрепа.

    "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
  32. 32 Профил на doneva_a
    doneva_a
    Рейтинг: 497 Весело

    До коментар [#30] от "baba_zozolana":

    Неееее. Фламинго. Неее. Само не фрамингооооо.

    "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
  33. 33 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    До коментар [#27] от "Dantos":

    Хляба изглежда от тези сомуни, които трябва да ги режеш И леко наръфано коматче, с мека коричка

    На колелото на #1 в Иван Вазов има СТРАХОТНА пекарна за хляб, препоръчвам я. Ама по...лични причини си купувам от там само "Болярска питка". Иначе "моят" хляб е нарезаният на филийки едрозърнест (без консерванти) на Стратос. ВКУСЕН!!! С недостъци обаче- след втория ден трябва да е в хладилника, след петия-във фризера. Няма консерванти и почва да плесенясва. Ама е вкусен

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  34. 34 Профил на Γαλλα
    Γαλλα
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    [quote#25:"Мойше! Толкоз!!!"]Нещо като твоята погача[/quote]

    Мойщей, знаеш че си от единичните случаи, които ще опитат гергьовското Ми агне...така, че не се прави на ни лук ял, ни лук, мирисал...

    Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
  35. 35 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 877 Весело

    До коментар [#33] от "Мойше! Толкоз!!!":

    Абе, и да пише или да ми казват, че няма консерванти - не вярвам.
    Моят хляб ще е този, който съм си изпекъл сам и знам какво има в него.

  36. 36 Профил на Леми Килмистър
    Леми Килмистър
    Рейтинг: 605 Весело

    И аз публикувах подобна "новина", но изглежда админа е злобен веги и не я пусна

    Смахнати сме всички, а другите ги няма, останали са малко и копаят пак. Искат да прокарат мост над нищетата, но трудно ще прескочат този мръсен ад.
  37. 37 Профил на bee
    bee
    Рейтинг: 1149 Весело

    До коментар [#36] от "Леми Килмистър":

    Що, ти какво снима някои тлъсти мръвки ли?

    " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
  38. 38 Профил на baba_zozolana
    baba_zozolana
    Рейтинг: 768 Весело

    До коментар [#32] от "doneva_a":

    Що? Да не би да имате някакви спомени с фламинго... знаем какви

    I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
  39. 39 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Неутрално

    До коментар [#35] от "Dantos":

    Е, ти си щастлив човек (и работлив, ти или домочадието) щом си правите сами хляб Чувал съм много хвалби за такъв хляб, ама още не съм го опитвал. Та след няколко опита от "всичко'маркетите" уцелих този, и ми се харесва

    П.С. Май наистина е без консерванти, щото лятос след 2-3 дена без хладилник почва да плесенясва..

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  40. 40 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 877 Весело

    До коментар [#39] от "Мойше! Толкоз!!!":

    Имам предвид принципно, че би бил "моят" хляб. Имаме хлебопекарничка и съм правил няколко пъти такъв хляб, но в крайна сметка това занимание изисква време каквото нямам. )

  41. 41 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Весело

    До коментар [#30] от "baba_zozolana":

    Туй фламинго ще снася ли?
    А копривата си гот с яйца и сирене. На чесъна му трябваше и малко сланинка...
    А бе, всичко опира до плюскането.

  42. 42 Профил на ytrewq
    ytrewq
    Рейтинг: 605 Весело

    Авторе , преди да хапнеш да беше споделил -''вечерята'' с нас , па и по-убав чесън да беше избрал !

  43. 43 Профил на Леми Килмистър
    Леми Килмистър
    Рейтинг: 605 Весело

    [quote#37:"bee"]Що, ти какво снима някои тлъсти мръвки ли? [/quote]

    Изненада

    Админе бъди човек, пусни ми новината! И снимките са ми по-добри, и текста е повече.

    Смахнати сме всички, а другите ги няма, останали са малко и копаят пак. Искат да прокарат мост над нищетата, но трудно ще прескочат този мръсен ад.
  44. 44 Профил на ytrewq
    ytrewq
    Рейтинг: 605 Весело

    [quote#41:"Калибър 6.5Х55"]А копривата си гот с яйца и сирене.[/quote]

    До коментар [#41] от "Калибър 6.5Х55":

    Може и с кисело мляко и пърленка - опитай !

  45. 45 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Неутрално

    [quote#41:"Калибър 6.5Х55"]А бе, всичко опира до плюскането. [/quote]
    'Ми не си прав според мен Всичко опира до душевната нагласа
    По някога се кефиш на филийка (ако е леко препечена се води за брускета) свестен хляб със зехтин, червен пипер и 2-3 капки балзамико. Друг път и вратна пържола не ти е вкусна, ако си се скарал с някого...някоя...

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  46. 46 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Весело

    До коментар [#44] от "ytrewq":

    Не съм ял коприва повече 25 години. Един ден като си дойда.

  47. 47 Профил на ytrewq
    ytrewq
    Рейтинг: 605 Весело

    [quote#40:"Dantos"]Имаме хлебопекарничка и съм правил няколко пъти такъв хляб, но в крайна сметка това занимание изисква време каквото нямам.[/quote]

    До коментар [#40] от "Dantos":

    С хлебопекарничка к'во време бре - бухаш всичко вътре , натискаш копчалъка и времето е твое ! Майката му е сам да месиш, да втаса , да печеш !

  48. 48 Профил на baba_zozolana
    baba_zozolana
    Рейтинг: 768 Весело

    До коментар [#41] от "Калибър 6.5Х55":

    Не знам какво изследва така задълбочено, но го прави грациозно

    I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
  49. 49 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Неутрално

    До коментар [#45] от "Мойше! Толкоз!!!":

    Казах го образно. Скоро си купих сланинка. Тук е доста скъпа. Беше ми много вкусна с пресен многозърнест черен хляб.

  50. 50 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    До коментар [#43] от "Леми Килмистър":


    [quote#43:"Леми Килмистър"]Админе бъди човек, пусни ми новината! И снимките са ми по-добри, и текста е повече. [/quote]
    Успокой се, колега, утре по някое време ще ти пуснат фотоновината. Взима няколко часа от изпращането и, а изпратените след 18-19;00 са публикувани на следващия ден.

    Дано да си добавил и рецептата/процедурата за приготвянето, както и снимки/препоръки за подходящите съпровождащи напитки

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  51. 51 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 877 Весело

    До коментар [#47] от "ytrewq":

    Да де, месенето иска време, и после при печенето ... редовно трябва да го проверявам дали не е прегорял.
    Такъв хляб може да се опише накратко само с една дума - различен. Не е за всеки. Предполагам, че просто съм свикнал със заводския и затова домашния ми се струва странен на вкус.

  52. 52 Профил на BGman
    BGman
    Рейтинг: 1389 Весело

    До коментар [#46] от "Калибър 6.5Х55":


    [quote#46:"Калибър 6.5Х55"]Не съм ял коприва повече 25 години.[/quote]
    Аз пък никога не съм ял...нито спанак...тия зелении са храна на моята храна...жената голям зор вижда с мен...
    Виж зелена салатка с лук, чесън, репички и варени яйца...и някоя ракия...това може....

  53. 53 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Весело

    До коментар [#50] от "Мойше! Толкоз!!!":

    Мойше, аз по принцип отбягвам да пускам ядене, но съм обещал малко снимки на барбекю...след време.
    Всъщност, нали трябва да има разнообразие и новините да не се повтарят. Идеята е да се заформи интересен разговор.

  54. 54 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    [quote#49:"Калибър 6.5Х55"]Скоро си купих сланинка. Тук е доста скъпа. Беше ми много вкусна с пресен многозърнест черен хляб. [/quote]
    Е, скъпа, ама поне я има (БТВ, КОЛКО е цената?)

    Щото по нашенско НЯМА СЛАНИНА! Свинско има, на 18-20 лв/кг котлет с кокала, ама сланина НЕМА! Та след всяко посещение в България зимата влачех няколко кила сланина за приятели Мъже МЪЖЕ, ама им се навлажняваха очите като взимаха сланинката

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  55. 55 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Весело

    До коментар [#52] от "BGman1":

    Пресен спанак нарязан на ситно със смлян чесън, зехтин и оцет...знаеш ли колко ракия изпива?

  56. 56 Профил на Γαλλα
    Γαλλα
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    [quote#53:"Калибър 6.5Х55"]аз по принцип отбягвам да пускам ядене[/quote]

    И аз, така...но почакайте Великден...един козунак, с указания...

    Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
  57. 57 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Неутрално

    [quote#54:"Мойше! Толкоз!!!"]Е, скъпа, ама поне я има (БТВ, КОЛКО е цената?) [/quote]

    $22 канадски, килограма.

  58. 58 Профил на BGman
    BGman
    Рейтинг: 1389 Весело

    До коментар [#55] от "Калибър 6.5Х55":


    [quote#55:"Калибър 6.5Х55"]знаеш ли колко ракия изпива? [/quote]
    Колко?...щот не съм пил с таквоз чудо Абе щом има ракия ще го преглъщам някак си...ама хич не си падам по зеления...предпочитам вълчо мезе...

  59. 59 Профил на ytrewq
    ytrewq
    Рейтинг: 605 Любопитно

    [quote#50:"Мойше! Толкоз!!!"]препоръки за подходящите съпровождащи напитки [/quote]


    До коментар [#50] от "Мойше! Толкоз!!!":

    Мойше ,можеш ли ,да изредиш подходящите съпровождащи напитки за коприва и чесън !

  60. 60 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Весело

    До коментар [#56] от "Γαλλα":

    И пак ще го гледаме и ще преглъщаме кат такова на сухо?
    Почвам да работя върху проект за машина за моментно междуконтинентално транспортиране на храни, зеленчуци и...

  61. 61 Профил на 1_chrome.
    1_chrome.
    Рейтинг: 1305 Весело

    До коментар [#58] от "BGman1":

    Кажи на жена ти да го направи, все едно че прави нормална салата. Забравих сол по вкус. Опитай и тогава ще говорим.

  62. 62 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    [quote#57:"Калибър 6.5Х55"]$22 канадски, килограма. [/quote]
    МНОГО скъпо. Ама поне я има, а по нашенско я няма (заради топлото време, както ми обясниха по нашенско)

    А тук на пазара Иван Вазов я има от 7 до 10 (това е СУПЕР сланина) килото. Ама като сравниш доходите-бая по скъпа от канадската

    П.С. Прeди дни зърнах на една от кабеларките оная щуротия, "Canadian becon"

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  63. 63 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    До коментар [#59] от "ytrewq":
    [quote#59:"ytrewq"]Мойше ,можеш ли ,да изредиш подходящите съпровождащи напитки за коприва и чесън ![/quote]
    Не мога, щото не си спомням да съм ял коприва Ама ми се струва че някоя ВРЛА ракия би подхождала. Иначе за чесън, сирене, домати и вкусен хляб- и таниново червено вино подхожда. И разбира се всяка свестна ракия

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  64. 64 Профил на biss Mark
    biss Mark
    Рейтинг: 1543 Неутрално

    Опитайте ракийката с джоланче на супа. Силна ракийка + гореща леко люта супа и никога повече няма да си помислите за ракия със салата. Ама си елате в Иван Вазов. Ние ще вземе да се окажем съседи.

    Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
  65. 65 Профил на Мойше! Толкоз!!!
    Мойше! Толкоз!!!
    Рейтинг: 961 Весело

    [quote#64:"biss Mark"]Опитайте ракийката с джоланче на супа. Силна ракийка + гореща леко люта супа и никога повече няма да си помислите за ракия със салата.[/quote]
    'Ми не съм толкоз съгласен Супа Джолан някак си запечатва кльопането. А салатката подбъзиква организма и възбужда апетита за повече ядене и пиене. А ако не се яде нещо по...тежичко, а само салатка...то край няма на пиенето Индивидиално де, желателно е на всеки 15 мин' да се мръдне до някъде, за да се проверят краката/мобилирането Ако мебелите почват да налитат (или пода става прекалено неравен/нестабилен)-плонж в кревата

    THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
  66. 66 Профил на Десен екстремист
    Десен екстремист
    Рейтинг: 1040 Неутрално

    [quote#47:"ytrewq"]Майката му е сам да месиш, да втаса , да печеш ![/quote]
    Много обичам, а содена питка няма нужда и от втасване. Мммммм

    "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
  67. 67 Профил на Deaddark
    Deaddark
    Рейтинг: 2794 Весело

    До коментар [#4] от "Dantos":

    Да гледат и да се учат.

  68. 68 Профил на Deaddark
    Deaddark
    Рейтинг: 2794 Весело

    До коментар [#26] от "Dantos":

    [quote#26:"Dantos"]Ами крайният резултат трябва да е празна чиния[/quote]

    След като пуснеш водата - да, но дамата иска снимка преди пускането на водата.

  69. 69 Профил на Владимир  Йосифов
    Владимир Йосифов
    Рейтинг: 1366 Любопитно

    Това място е "отделно" от Дневник.
    То е на читатели и за читатели.

    Тази снимка е новина защото вечерята е в чиния, а не в копаня от кал / писана купа /.
    Провокацията е не във вечерята, а от композицията.
    Рядка кашица, недопечен хляб, крайче, от което е отхапано, а не отчупено.
    Моментна снимка на Българска кухня !!!!!!!!!!
    ---
    Копривата е вкусна и луксозна храна.
    Да, луксозна е, защото е много скъпа и трудоемка.

    Каша от коприва с орехи и сирене е деликатес. Заслужава чиния от порцелан и качествен хляб.

    Sofia, streetphotography, streetjournalist, оценка местоположение на имоти
  70. 70 Профил на izabell
    izabell
    Рейтинг: 1315 Неутрално

    До коментар [#69] от "Владимир Йосифов":


    [quote#69:"Владимир Йосифов"]Провокацията е не във вечерята, а от композицията.
    [/quote]
    Да прав си малко разообразиеКурти беше снимал чиния с боб дето е ял в Банско

  71. 71 Профил на dedo pepo
    dedo pepo
    Рейтинг: 1210 Весело

    До коментар [#31] от "doneva_a":Копривата ме кефи във всякаква форма, авторът на новината получава от мен пълна подкрепа. "

    - +++++
    И от мен!

  72. 72 Профил на smallhausen
    smallhausen
    Рейтинг: 225 Неутрално

    Да се хванем за зелено!

  73. 73 Профил на Евроатлантик
    Евроатлантик
    Рейтинг: 442 Неутрално

    Много ги обичам зеленчуците, но е хубаво да имат за гарнитурка и нещо по-така ...на кокал





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK