Паркомясто

Коментари (46)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 861 Весело

  Дървета са пораснали на тротоара и пречат на добрия човек да си паркира на тротоара, безобразие!

 2. 2 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2794 Весело

  Това е място за паркиране на черен джиБ.
  На черен джиБ не му пречи ни колче, ни циментова топка, ни дърво, ни стълб.

 3. 3 Профил на z.123.c.976.9
  z.123.c.976.9
  Рейтинг: 594 Любопитно

  Идеята е да се отсече дървото ли ? Настроение минусово.

  Който не разбира сам, няма да разбере и с обяснение
 4. 4 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 914 Гневно

  Ако беше синя зона досега да са дотърчали тия със скобите или с паяка. А общината спи дълбок зимен сън и не вижда подобни явления.

 5. 5 Профил на irons
  irons
  Рейтинг: 604 Неутрално

  До коментар [#4] от "ikar_01":

  Не не спи зимен сън, в момента СО е в предизборна истерия и треска я тресе. От нас зависи, цветът на картона, който ще дадем на Фъндъкова. В интерес на истината, женицата поспретна малко нещата, но няма желание и воля да бръкне надълбоко.

 6. 6 Профил на russian78
  russian78
  Рейтинг: 614 Весело

  До коментар [#2] от "Deaddark":

  Черният джиБ също така е с предимство, когато прави ляв завой, автомобилите със специален режим на движение трябва да спират и да го пропускат и червеното на светофара не важи за него, но както е казал перничанина: "Пред винкело всички са равни!"... както и пред бетонния стълб и дървото в случая

  "Squash is a sport that represents the future, not the past." - N Ramachandran (President of WSF)
 7. 7 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3790 Неутрално

  До коментар [#5] от "irons":

  Кое е поспретнала учителката? Магистралите? Тези с джиповете не гласуват.Те са над тези неща. Гласуваме ние пешеходците.

 8. 8 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 648 Весело

  според мен дървото е бутафорно - махаш, паркираш, кеф.
  ем си под сянка, ем предизвикваш възхищението на пешеходеца по улицата.

 9. 9 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  Първоначално се заблудих, викам си, не е София - липсват надробените плочки и издълбаната кал с отпечатъци от грайфери. Сега вече видях номерата на колите и нещата се изясниха - човекът си е продължил асфалта до цокъла на сградата. Имал съм подобен случай, където собственикът на заведението ме видял, че снимам и на следващия ден ми вика "Бате, ти ли си ни карикатурИл у веснико? Харе, кат' си толко майстор, тръгваме и че вЪрвиме 200 метра, тич' си избЕреш накъде - на север, на юг, на запад.... И ако ми намериш некъде тротоар ъ не е паркинг, ела ми го пОкажи, и я че се извИним и че си го развАлим моето...Ама не си губи вреето, неъ ъ намериш...."

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 10. 10 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Това си е в нарушение на закона, ако въобще някой го е еня за законите в тази държава. В него се казва, че на тротоар може да се паркира само ако е разрешенео от собственика на пътя (интересно - на пътя, а не на тротоара; сигурно се предполага, че е един същ) и то само ако се оставят 2 метра отстояние от сградите. В случая, дори общината да е разрешила паркирането, го е направила в нарушение на закона.

 11. 11 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#7] от "hodounski":

  Не може да се отрече, че все пак направи някои неща: градинките са по-поддържани, изобщо се погрижи за озеленяването. София придоби малко по-приветлив вид. Другото, което ме подразни е, че от миналата година вървят предизборни ремонти по основни пътища из София, а можеше да се правят постепенно и без наведнъж да се затапва движението.

 12. 12 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  До коментар [#5] от "irons":

  Вижда се, че в днешния общински съвет на София заседават назадничави, посредствени личности, които нямат интелектуалния капацитет да дърпат града напред. Ако се смятаме за свободни граждани, тябва да ги изрием до един тази есен.

  Защото тези господа са устроили венецуелски модел на управление на общината. Мадуро II, Хуго Чавес III. Бензинът по 2 цента литъра, тоалетната хартия сигурно още по-евтина, само където се редиш на опашка да ги получиш. Съответно - паркирането "безплатно", бракмите - на 10 лева местен данък (ако изобщо се събира, защото не избивал разходите по събирането), детската градина на 30 лева и ... моля, състезанието за най-здрави лакти, симулантство и оцеляване в джунглата да се смята за открито!

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 13. 13 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1282 Неутрално

  И кво ? Не може да паркира мотоциклет ли ?

 14. 14 Профил на marij57
  marij57
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Аз го оценявам на самоинициатива на съсед, който без разрешение е надраскал тротоара, за да си паркира колата. От смимката се вижда, че няма необхидимите 1.20 метра отстояние от сградите, за да минават пешаходците по тротоарите! - някой е плюл на разпоредните на Бойко Борисов - кмет на София от минали мандати.

 15. 15 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  До коментар [#14] от "marij57":

  To aко става въпрос, трошка без регистрационни номера трябва веднага да се отстрани от улицата и обществените пространства, като в тази бройка влизат и регистрационните номера, които вече не са валидни, като например черно-белите и бяло-черните отпреди 15 години. Ама ако много препираш с жалби, сигнали и подписки на живущи, накрая ще ти кажат неофициално, че "темата е чувствителна" и "прибързаните действия ще доведат до социално напрежение"

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 16. 16 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 2197 Неутрално

  [quote#2:"Deaddark"]На черен джиБ не му пречи ни колче, ни циментова топка, ни дърво, ни стълб.[/quote]

  Освен ако не му окривят ламарините или направят стъклата на морска сол.

 17. 17 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1076 Весело

  Добро попадение!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 18. 18 Профил на b_d_s
  b_d_s
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Пак дървото пречи. Че направете една мини тревна градинка зад него!

 19. 19 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1558 Неутрално

  Еее, защо се търси под вола теле.
  Маркировката просто е "оградила" дървото, а мястото зад него е останало празно. А и спокойно там могат да се паркират мотопеди и скутери.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 20. 20 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 648 Неутрално

  ето ви истинска история - имаше едно време един пич, рекламисто-писател Бегбеде. та, по неведоми пътища веднъж пихме бира с него и си бърборим, и изведнъж той вика - защо позволявате коли да се качват на тротоара? и продължава - бил навремето някакъв еко-пънкар и правели следното - лепенка на стъклото с приблизителен текст "видяхме те, нарушаваш закон, ще предприемем мерки". ако не се сети водача на МПС-то - удар по гумите, не пипат колата, щото тя е собственост. през цялото време ходи един младеж и документира с камера. ако има оплакване, жалба, нещо си - отивали цялата група в полицията, предават се, прожектират филмчето и признават вината си. с условието, че филмчето ще иде в местната телевизия.
  резултат - нито едно оплакване.

 21. 21 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#7:"hodounski"]Кое е поспретнала учителката? [/quote]
  Само провинциалист, стъпил за последен път в София преди 15 години може да твърди, че "учителката" / учтивецът е използвал думата в ОБИДЕН смисъл!/ "нищо не е поспретнала". При положение, че именно при управлението на г-жа Фандъкова беше:
  1.Направена решителна крачка в строежа на метрото. И е ясно, че ако се продължи така - до пет години София ще разполага с напълно развита метромрежа!
  2. Стартирана програма за "развързване" на градските рингове.
  3. Стартирано строителството на Северната тангента.
  4. Старт на Западната дъга и дострояването на Южната.
  5. Саниране на сериозен % от непипани от десетилетия улици.
  6. Строеж на незапомнено количество велоалеи.
  7. Обновяване на сериозни части от градските паркове.
  8. Незапомнена програма за строеж на детки градини и обновяване на училища.
  9. Слагането на ред в паркирането в централната част на града.
  ..................................

  Разбира се, нерешените проблеми са много и то съществени. Но се работи и на някои неща им се вижда краят / кой би си представил през 2005-а, че към днешна дата метрото ще е в тези мащаби?/. Но да се оспорва направеното е просто злобно черногледство - ако кметовете, управлявали София 20 г. преди Фандъкова, бяха направили и половината от онова, което тя направи за мандата си - столицата днес щеше да е един чудесен европейски голям град. Още не сме я докарали дотам, ама с темпото и посоката на Фандъкова със сигурност ще успеем, въпрос на време!

 22. 22 Профил на Stoyan Hristov
  Stoyan Hristov
  Рейтинг: 381 Неутрално

  в случая са очертани двете места от лявои от дясно(спрямо дървото и стълба) а техните граници са възприети като отделно парко място, което не е истина, но нали все охкаме пъшкаме и сме недоволни а ни е трудно да видим простите неща, по лесно е да се оплакваме....

 23. 23 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Любопитно

  До коментар [#21] от "nenad":

  Ама ти си страшен нагляр бе, србски!

  "8. Незапомнена програма за строеж на детки градини и обновяване на училища."

  Кои ги строи тия градинки и училища и на каква цена, не е важно или е извън компетенцията на Фъндъка?

  "9. Слагането на ред в паркирането в централната част на града."

  Как сложиха ред в паркирането в централната част на София? Като вдигнаха цените за час и пуснаха повече жилетки да проверяват, за да се наливат повече пари в джоба на един наш приятел, собственик на паяците?

  "6. Строеж на незапомнено количество велоалеи"

  Тук си уцелил в десетката. Построиха ги "на количество" и ги пръснаха из София, се едно метнаха зарчета..

  "5. Саниране на сериозен % от непипани от десетилетия улици. "

  Това изобщо нямам представа, какво е, а за всички останали реализирани проекти/точки, парите идват от ЕС. Вярно наши, но те ни казват, какво трябва да се построй с тях..

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 24. 24 Профил на Цайко
  Цайко
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  А пък аз миналата седмица, малко преди дъжда, видях как мият Самуил, хай-де-де, после г-жа Фандъкова била такава, била онакава.

 25. 25 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#23:"forum_terrorist"]Как сложиха ред в паркирането в централната част на София? Като вдигнаха цените за час и пуснаха повече жилетки да проверяват, [/quote]
  Да. Поради което днес съвсем спокойно мога да отида в центъра, да паркирам, да си платя и да съм бял човек. А не озлобен беден лузър, който се е радвал на старото положение - паркирането безплатно, а места - никакви!
  Всичките ти "аргументи" са от този дол на дренките - упражнения по злобеене. Съчувствам ти, но не мога да ти помогна...

 26. 26 Профил на antistatik
  antistatik
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Дискусията под тази снимка може да послужи за христоматиен пример как едни 20 години лоша градска среда и африкански нрави могат да изкривят тотално мисленето на почти всички хора в обществото. Първото, което се вижда на снимката и което веднага избожда очите НЕ е загубеното паркомястно, НЕ е дървото, а фактът че изобщо някому може да хрумне да паркира по този начин на тротоара. Не знам дали има 1,20 до стената и не ме интересува. 1,20 не е и никога не е било достатъчно място за пешеходци. Двама човека с нормално телосложение и без никакъв багаж могат да се разминат на 1,15, ако си докоснат рамената. Детска количка и човек могат да се разминат на 1,20, ако човекът се долепи странично на стената. Инвалидна количка не може да се размине с нищо на 1,20. Всеки тротоар по европейски норми, които не е в особени зони и се ползва постоянно, почва от 2,00.
  http://img4.adsttc.com/media/images/537d/160c/c07a/80d8/5900/012f/large_jpg/2.jpg?1400706567
  Тротоарът е място за пешеходци. Който не може да си позволи да закупи или наеме гараж, трябва да се откаже от колата. Няма голям европейски град който да може и да иска да осигури паркоместа за по 2 коли на домакинство, еле пък в гъсто застроените централни части. Виена, която е добър пример за среда на живот, има по-малко от 400 коли на хиляда жители. Мюнхен има 550. Берлин под 300. София има 520 регистрирани, като вероятно истинската цифра е между 600 и 800.
  Както беше казал един полулярен набеден политик, време е за смяна на чипа или поне за преинсталация на софтуера с по-нов. Към 50 години по-нов.

 27. 27 Профил на Martin Patarinski
  Martin Patarinski
  Рейтинг: 8 Разстроено

  А някой от умниците по-горе да се е сетил, че паркомясто се дефинира с две линии? Това, че между две паркоместа има участък, който не е паркомясто не е нарушение.
  Да, не е направено толкова интуитивно, но чак пък да се вайкаме толкова и "новина" да правим от това.. явно някои хора друга работа си нямат

 28. 28 Профил на Bedtime for Democracy
  Bedtime for Democracy
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  До коментар [#21] от

  еми то явно ти живееш в провинцията... Защото ние които живеем в София друго виждаме. еле пък в центъра ... а това за велоалейте е такъв ташак дето си написал че там спрях да чета... за метрото фандъкова е направила горе долу колкото и аз... нищо... Ае отивай да му смучеш шлифера на Бойко ти

  Pure Chewing Satisfaction
 29. 29 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1004 Гневно

  Не става ясно защо насред улицата растат 50-годишни дървета и има електрически стълбове!?! А още по-малко - защо улицата стига досами мазилката на сградата! Или ако това е частен паркинг в задния двор, отново първия въпрос изниква - що щат тези дървета и стълба там? Или може би това е новата концепция на Главния архитект на София за решаване на проблема с паркирането в центъра?

 30. 30 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  До коментар [#21] от "nenad":

  Чакай, спри се малко. Като пишеш такива хвалебствия, имай предвид все пак, че хората вече обикалят света, учат навън, децата им учат навън. А мисленето е процес на сравнение, гласеше сентенцията на Валтер Ратенау.

  Искаш ли сега да отворим гугъл стрийт вю и да видим един Загреб как изглежда, с уговорката разбира се, че имаме 1/4 по-нисък БВП от Хърватия. Тоест, давам ти преднина 1/4, примерно на всеки 4 нови лампи по загребската улица да имаме 3 нови и 1 счупена на софийската улица. На всеки 10 ремонтирани улици в Загреб да имаме само 7 до 8 в София. На всеки 10 изброени нови трамвая в Загреб да имаме само 7 до 8 в София и обратното със символите на мизерията - ако на 10 софийски сергии, бараки, палатки, изоставени телефонни кабинки видя повече от 7 такива по загребска улица, пак ще кажа О.К. от бедността е, ще му дойде редът....Навит ли си да ходим да гледаме?

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 31. 31 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Весело

  [quote#28:"serpico"]това за велоалейте е такъв ташак [/quote]
  Когато човек, пишещ "велоалей", се опитва да иронизира събеседник, е наистина много смешно!
  Чау, суфйянйтцу!

 32. 32 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#30:"cinik"]Като пишеш такива хвалебствия,[/quote]
  Фактите не могат да бъдат "хвалебствия".

 33. 33 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Любопитно

  До коментар [#25] от "nenad":

  Аха. Подбра си едно изречение, за което предполагам единствено можеше да се хванеш и оприличи всичко останало като злобеене Толкова да нямаш доводи и въпреки това да искаш да останеш в играта с лафове като "днес съвсем спокойно мога да отида в центъра, да паркирам" е меко казано смехотворно.. Србенце, аз съм израстнал в центъра на София и съм се научил да гледам към него не от Бояна или Люлин и не като на паркинг. Няма нужда да ме съжаляваш, и аз имам кола си я паркирам спокойно, дразни ме факта, че моите пари отиват в джобовете на нечии приятели, които строят като със задните си части!

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 34. 34 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Любопитно

  До коментар [#31] от "nenad":

  Правописът наистина е важен, но в твоя случай е единственото, за което можеш да се хванеш Разкажи ни за тия велоалеи, готини ли са като си ги гледкаш през прозореца на яката кола?

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 35. 35 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  До коментар [#25] от "nenad":

  Ами това е целият популизъм на това управление, който тегне като воденичен камък. Метрото минава на 10 метра под земята и няма да накриви капата на никого, затова се прави с пълна пара.

  Облагородяването на улиците предполага да се сложат колчета, да се накарат блоковете да си приберат покривните улуци подземно, вместо да ни се изливат в краката, а това вече рискува да накриви нечия капа. Не че е кой знае какво, ама пак рискуваш някой друг глас. Примерно ще го харесат 30, пък ще те разлюбят 40. 10 гласа фира. Нищо, че 30-те човека сме тези, които плащат данъците и искат да живеят като европейци, а 40-те са тези, които са доволни да живеят като полу-свине или пък просто си нямат представа как изглеждат нещата от Земун на запад.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 36. 36 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  До коментар [#33] от "forum_terrorist":

  Всъщност платеното паркиране в центъра и затварянето на Витошка за пешеходци е едно от положителните постижения на последните двама кметове, да се чудиш как успяха да се навият, като им знаем стила на управление (популизъм). Софиянски например беше френетично против затварянето на Витошка за пешеходци и ни загуби 10 години.

  Има ред места в Младост, Оборище, Яворов, Възраждане, за Лозенец пък да не говорим, където синята и зелената зона е по-належаща и от центъра, то се вижда с просто око, но какво прави ГЕРБ? Гледат как е гласувано, имат ли достатъчно гласове, значи продължаваме по старому. Понеже в Сердика ДСБ им диша във врата, значи ще правим синя зона и ще имаме тротоари.

  Това им е принципът и затова е много важно, да ги избомбим есента както трябва. Настроенията са налице. Не знам човек с лаптоп и/или велосипедна каска под мишницата, който да не им е вдигнал мерника.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 37. 37 Профил на antistatik
  antistatik
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#35] от "cinik":

  Прогнозата ти е проява на необоснован оптимизъм. Ако някой български политик в пристъп на политически суицид реши да прекрои градоустройствената стратегия на София според съвременните стандарти, ще загуби 95 от 100, не 10 гласа. По отношение на мобилност и достъпност на средата София е на дъното на европейските класации, а качеството на въздуха е най-лошото в Европа след Пловдив. Не знам къде ще се озовем следващата година след всичките нови кръгови и естакади, сигурно между Пекин и Калкута. С пластични присадки от нови турски плочки и цветни лехи няма да стане, колкото и да се умилява електората. Истинската промяна ще боли. Чувствително трябва да се затрудни проникването на трафик в Центъра, трябва да се премисли наново цялата схема на градски и алтернативен транспорт и нуждите му да се поставят ПРЕД тези на автомобилния. Озеленяването по улиците трябва да се възстанови и колите от тротоарите да изчезнат. Новите сгради трябва да се планират с нисък процент на застрояване и с високо озеленяване. Колко софиянци биха подкрепили тези мерки?

 38. 38 Профил на karada64
  karada64
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#23] от "forum_terrorist":

  Извинявай, ама откога боядисването на дупки и шахти, се брои за строителство на велоалеи?

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  [quote#26:"antistatik"]Първото, което се вижда на снимката и което веднага избожда очите НЕ е загубеното паркомястно, НЕ е дървото, а фактът че изобщо някому може да хрумне да паркира по този начин на тротоара. [/quote]

  Точно в това е цялата работа. За 25 века документрана човешка история поне това се знае като закон - че материалният подем винаги е производна на духовния. Тук някой е отсвирил най-беззащитните членове на обществото - майките с колички, бавнопридвижващите се възрастни с бастуните... Наистина ли някой очаква кой знае какво от хора, които са издигнали като управленски принцип Дарвиновия подбор, или аз бъркам нещо?

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#36] от "cinik":

  Спор няма. Разни неща се случват, но лично аз не вярвам някой да работи в полза на хората от нашия град, след като той се е превърнал в сборище на всякакви цървули и деграданти, а всеки, който се докопа до поста кмет ще обслужва интересите на партията, която го е бутнала/издигнала до там..

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 43. 43 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#38] от "karada64":

  Не се, прав си..

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 44. 44 Профил на antistatik
  antistatik
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#38] от "karada64":

  Никога. "Строене на велоалеи" би било, ако се създава истинска инфраструктура. Велоалеи където има място, маркирани ленти на платното на другите места, улични знаци по улиците, сфетофари и маркировка на кръстовищата, възможности за паркиране... Обмислена схема, по една основна непрекъсната алея на мястото на основните потоци, обиколни през големите паркове. Това в София е любителски опит за поставяне на маркировка. Дори и това не е, защото маркировката не е релефна и е натрайна.

 45. 45 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2093 Неутрално

  [quote#42:"forum_terrorist"]който се докопа до поста кмет ще обслужва интересите на партията, която го е бутнала/издигнала до там[/quote]

  Има неща, които се познават от утринта. Не можеш да очакваш да прогони колите от тротоарите и да раздига трошките на трупчета някой, който 10 пъти ти е декларирал изрично, че няма никакво намерение да го направи и си спазва това обещание, нали така?

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 46. 46 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#45] от "cinik":

  Ясно за тротоарите, ама освен тях нито дупки се оправят по централните улици, нито собствениците на сгради се задължават да ги реновират и се чудиш само откъде, какво ще ти падне на главата, надстрояват се сгради с по 2 етажа. И на фона на това, разни келеши като ненад да ми обясняват, как вече имало къде да си паркират колите, като доидат в центъра?!?!

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK