"Зелена зона" в София - през зимата

Не си мислете, че незаснежените места са почистени от общината - просто те се ползват по-често и колите ги утъпкаха още в първите дни на снеговалежите. Очевидно СО разчита на "външни" фактори за почистване на снега по улици и тротоари - съвестни граждани, по-тежички автомобили, вятърът южняк и най-вече - на вездесъщото Слънце, което учудващо защо го мързи да вдигне температурите по нашите географски ширини до едни 20 градуса през януари. А я вижте в Стокхолм каква е жега!

© irons

Не си мислете, че незаснежените места са почистени от общината - просто те се ползват по-често и колите ги утъпкаха още в първите дни на снеговалежите. Очевидно СО разчита на "външни" фактори за почистване на снега по улици и тротоари - съвестни граждани, по-тежички автомобили, вятърът южняк и най-вече - на вездесъщото Слънце, което учудващо защо го мързи да вдигне температурите по нашите географски ширини до едни 20 градуса през януари. А я вижте в Стокхолм каква е жега!Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK