Дим над "Стрелбище"

Срещу пазара "Иван Вазов", къщичка на паркинга, 16.01.2018 г., около 17. ч. Димът от комина обгазява половината квартал. В другата половина има още подобни къщички между блоковете.<br /><br />Дори и всички коли в квартала да бъдат спрени, няма да може да се диша.<br />Какво да се прави?<br /> 1. Явното задимяване в столицата да бъде вкарано в Наказателния кодекс като действие, застрашаващо здравето и живота на гражданите.<br /> 2. Обаждане до дежурния прокурор да води до разпореждането му за влизане на полиция в обекта и прекратяване на престъплението.<br /><br /> Между другото, кой ми сви катализатора за 1500 лв? Ще замърся въздуха в квартала!<br /><br />На снимката:<br />"Елитен" столичен квартал. "Не можем да влезем в къщите", казва кметицата.

© gun

Срещу пазара "Иван Вазов", къщичка на паркинга, 16.01.2018 г., около 17. ч. Димът от комина обгазява половината квартал. В другата половина има още подобни къщички между блоковете.


Дори и всички коли в квартала да бъдат спрени, няма да може да се диша.
Какво да се прави?
1. Явното задимяване в столицата да бъде вкарано в Наказателния кодекс като действие, застрашаващо здравето и живота на гражданите.
2. Обаждане до дежурния прокурор да води до разпореждането му за влизане на полиция в обекта и прекратяване на престъплението.


Между другото, кой ми сви катализатора за 1500 лв? Ще замърся въздуха в квартала!


На снимката:
"Елитен" столичен квартал. "Не можем да влезем в къщите", казва кметицата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK