Как може да бъде съсипана "реставрирана" сграда, паметник на културата

Примерът е от Сливен, на главната улица. За съжаление във всеки български град има поне по няколко такива "реставрации".<br /><br />Възстановяваш сграда - паметник на културата, и след това зверски я съсипваш с: гигантска реклама на оградата, Lafka, кебапчийница+дюнерджийница и най-отгоре - на парапета - транспарант на "патриотите", които явно толкова обичат българското, че не са пропуснали да тупнат до българското знаме и руското. Климатиците на фасадата на тази хубава сграда са абсолютно задължителна част от реставрацията по нашенски.

© irons

Примерът е от Сливен, на главната улица. За съжаление във всеки български град има поне по няколко такива "реставрации".

Възстановяваш сграда - паметник на културата, и след това зверски я съсипваш с: гигантска реклама на оградата, Lafka, кебапчийница+дюнерджийница и най-отгоре - на парапета - транспарант на "патриотите", които явно толкова обичат българското, че не са пропуснали да тупнат до българското знаме и руското. Климатиците на фасадата на тази хубава сграда са абсолютно задължителна част от реставрацията по нашенски.Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK