Приземяването на лешояда

Снимка на белоглав лешояд в полет точно преди да се приземи при приятелите си.<br /><br />Имах удоволствието да заснема тези лешояди миналите почивни дни. Влязохме в укритието по тъмно, някъде около 5 сутринта, без да издаваме нито звук. Разпънахме техниката и започнахме да чакаме.<br /><br />Отначало се появиха само гарваните, които в този момент не трябваше да снимаме, защото лешоядите се ориентират по тяхното поведение. Малко преди изгрев слънце се появиха и първите два лешояда, след тях и други, и други. Едни идваха, други си отиваха.<br /><br />На снимката е момента точно преди приземяването на един от тях. Успешен ден на всички и дано снимката ви е харесала!

© Иван Филдишев

Снимка на белоглав лешояд в полет точно преди да се приземи при приятелите си.

Имах удоволствието да заснема тези лешояди миналите почивни дни. Влязохме в укритието по тъмно, някъде около 5 сутринта, без да издаваме нито звук. Разпънахме техниката и започнахме да чакаме.

Отначало се появиха само гарваните, които в този момент не трябваше да снимаме, защото лешоядите се ориентират по тяхното поведение. Малко преди изгрев слънце се появиха и първите два лешояда, след тях и други, и други. Едни идваха, други си отиваха.

На снимката е момента точно преди приземяването на един от тях. Успешен ден на всички и дано снимката ви е харесала!С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK