Излитането на египетския лешояд

Снимката е от последния ми фотолов, който беше посветен изцяло на лешоядите. Преди около седмица имах удоволствието да споделя с вас снимка на белоглав лешояд, а на тази снимка виждате египетски такъв. Египетските лешояди са много по-дребни от белоглавите. Също така е интересно да се отбележи, че египетските лешояди са моногамни животни. По нашите ширини може да се наблюдава само през топлите месеци. Повече информация за вида може да се намери спокойно в интернет. Пожелавам успешен и ползотворен ден на всички читатели на "Дневник"!

© Иван Филдишев

Снимката е от последния ми фотолов, който беше посветен изцяло на лешоядите. Преди около седмица имах удоволствието да споделя с вас снимка на белоглав лешояд, а на тази снимка виждате египетски такъв. Египетските лешояди са много по-дребни от белоглавите. Също така е интересно да се отбележи, че египетските лешояди са моногамни животни. По нашите ширини може да се наблюдава само през топлите месеци. Повече информация за вида може да се намери спокойно в интернет. Пожелавам успешен и ползотворен ден на всички читатели на "Дневник"!Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK