Зайци на поляната? Да, но къде?

Няма нищо по-естествено да се видят зайци на поляна, дори толкова много. Когато обаче поляната е градина в центъра на голям град като Франкфурт, поляната завършва на улица, по която се движат коли, сградите са на кметството и са посещавани често през деня, другта сграда е на полицейска служба с автомобили, които излизат при сигнал (светлините на един полицейски автомобил се виждат горе вляво зад дърветата), а в съседство са огромна автогара, ЖП гара, подземен паркинг, нещата не са толкова естествени. Въпреки това зайците определено се чувстват уютно, защитено и са стотици.

© penetrating

Няма нищо по-естествено да се видят зайци на поляна, дори толкова много. Когато обаче поляната е градина в центъра на голям град като Франкфурт, поляната завършва на улица, по която се движат коли, сградите са на кметството и са посещавани често през деня, другта сграда е на полицейска служба с автомобили, които излизат при сигнал (светлините на един полицейски автомобил се виждат горе вляво зад дърветата), а в съседство са огромна автогара, ЖП гара, подземен паркинг, нещата не са толкова естествени. Въпреки това зайците определено се чувстват уютно, защитено и са стотици.Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK