Семейство елени през зимата

Снимката е от един зимен фотолов. Първите два дни имахме много лош късмет с времето - силен снеговалеж, мъгла и много студено време. Нямаше подходяща светлина за снимки. На втория ден следобеда снеговалежът спря и небето временно се изчисти за малко. Тогава успяхме да забележим стадо елени с техните кошути недалеч от нас. Нямаше време за губене и започнахме да снимаме. Представям ви една от снимките. Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Успешен последен работен ден от седмицата и весел уикенд на всички читатели!

© Иван Филдишев

Снимката е от един зимен фотолов. Първите два дни имахме много лош късмет с времето - силен снеговалеж, мъгла и много студено време. Нямаше подходяща светлина за снимки. На втория ден следобеда снеговалежът спря и небето временно се изчисти за малко. Тогава успяхме да забележим стадо елени с техните кошути недалеч от нас. Нямаше време за губене и започнахме да снимаме. Представям ви една от снимките. Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Успешен последен работен ден от седмицата и весел уикенд на всички читатели!Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK