Честит празник!

Коментари (63)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lpi31580057
  lpi31580057
  Рейтинг: 74 Неутрално

  Това, на оня, бургаския Мунчо бентлито ли е? ПатрЕот, та дрънка

 2. 2 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2233 Неутрално

  Площад „Руски паметник“ е най-подходящото място за паметника на цар Александър Втори и на всички руски паметници в София

  Хиляди герои са оставили костите си по полетата край Плевен и Стара Загора и по белите скали на Шипка, за да възкръсне България. Днес свеждаме глава пред тяхната саможертва. Споменът за подвигът на българските опълченци е станал част от това, което ни прави българи. Благодарни сме и на всички войници облечени в руската имперска униформа, били те руснаци, украинци, финландци, или представители на безбройните други народности поданици на цар Александър II, загинали по нашите земи. Не сме забравили воините и на приятелска Румъния взели участие във войната, която доведе до нашето Освобождение.

  Днес не е денят, в който трябва да анализираме в дълбочина мотивите на правителствата, генералите и дипломатите от онова време.

  От Екип Приоритети сме убедени, че 3 март не е най-подходящия ден за национален празник, но е ден, в който трябва да си спомняме за героите.

  Убедени сме, че мястото на паметника „Цар Освободител“ не е пред българския парламент, но защо да не съберем всички руски паметници от цяла София на най-подходящото място – площад „Руски паметник“. И веднъж в годината да отвиваме своята почит там. Подобни решения могат да се вземат и в останалите български градове.

  Нашият народ не е неблагодарен и винаги ще помни и почита всички, които са му помогнали.

  Но чуждите царе и управници не са и няма да станат част от нашата национална идентичност.

  Нека днес се поклоним пред героите, но и да се обединим около идеала на нашите предци за една свободна, независима и европейска България.

 3. 3 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  .......честит ПРАЗНИК на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ........!!!!!!.......Вечна СЛАВА /чест и ПОЧИТАНИЯ / на РУСКИЯ ИМПЕРАТОР АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ /ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ/ , който взима това РЕШЕНИЕ и воюва с ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ за да ни ДАДЕ СВОБОДАТА /...похарчвайки ОГРОМНА ЧАСТ от ЗЛАТОТО от ПРОДАЖБАТА на АЛЯСКА за да ФИНАНСИРА ВОЙНАТА..../.....ВЕЧНА ПАМЕТ на ВСИЧКИ РУСКИ ВОЙНИЦИ и ОФИЦЕРИ ДАЛИ ЖИВОТА си за да я ИМА БЪЛГАРИЯ......!!!!!!.......ПОКЛОН......!!!!!......ДЪЛБОК ПОКЛОН......!!!!!......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 4. 4 Профил на lpi31580057
  lpi31580057
  Рейтинг: 74 Неутрално

  До коментар [#2] от "doroteus":

  +1

 5. 5 Профил на Зори
  Зори
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
  Бъдете живи и здрави и НЕКА НИ ИМА!!!

 6. 6 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4963 Неутрално

  До коментар [#3] от "kesh":

  Златото от продажбата на Аляска е похарчено десет години преди Сан Стефано, за финансирането на Кримската война. Няма нужда от изкривяване на факти, от това хората се отблъскват повече, отколкото от самата истина.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 7. 7 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 3642 Неутрално

  Не може на националният си празник да величаеш всяка година чужда държава и да и се обясняваш в благодарност и част от народа да бъде изключена от него, като наследници на ”поробители”
  3ти март —празникът, който разединява нацията.
  Време е националният празник да стане 22.09 Денят на независимостта.

  Принадлежността към дадена нация не е даденост, тя е въпрос на възпитание а след време и на осъзнат избор. Културталибан - с комсомолски плам определя кой е културен и кой чалгаджия.
 8. 8 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 10873 Неутрално

  Няма лошо :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 9. 9 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2840 Весело

  До коментар [#6] от "Незнайко в Слънчевия град":

  .....ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.......!!!!!!........днеска няма да коментирам либерастията и нейните "интерпретации и тълкования"........!!!!!!??????.....основно ше наблегна на разливане на питиета.........по - ВАЖНОТО е ,че докато ИМА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ / ....където и да ни е ОТВЯЛ ВЕТЕРА......!!!!...../....ше я ИМА и БЪЛГАРИЯ.......!!!!!!......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 10. 10 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 961 Неутрално

  Честит празник.
  Датата 3-ти март е забележителна за руската имперска история с голямо значение и за нас. В сан-стефанския договор за примирие никъде не става дума за България, като държава. Няма и нито един българин при подписването, независимо, че именно българите спасяват войната, забатачена от руските некадърни офицери.

  Нашият Национален празник е решението взето от първото демократично избрано народно представителство на Оборище за въоръжено въстание против окупатор-поробител. Всички последвали събития, чак до Денят на Независимостта са следствие на това славно събрание за Свобода и самоопределение.

  Затова за мен големият, истинският Национален празник е 14 Април - откриването на събранието.

  Navigare Necesse Est
 11. 11 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1200 Весело

  Мутропатриотизъм на снимка...

  Честит 3 март на всички! В момента, това ни е националния празник...

 12. 12 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1593 Весело

  Честит празник!
  И дано Русия ни спаси за трети път!

  В Русия съм! В Русия съм!
 13. 13 Профил на Practic
  Practic
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  Първа част

  Виенският конгрес (1814–15) и ,,Свещеният съюз” между Русия, Австрия и Прусия установяват задълго метерниховския ,,легитимизъм” и европейското статукво, а в Османската империя централната власт сполучва да излезе на глава със заразителното отцепничество и повсеместното разбойничество.
  Преживели Смутното време, жилавите българи напрягат мишци за нещо повече от оцеляване. През хиляда осемстотин двайсет и шеста година султан Махмуд Втори поставя началото на държавна реорганизация, известна под името ,,Танзимат”. Приетите закони, поне на книга, третират равноправно имперските поданици, независимо от техния народностен произход и верска принадлежност. През петдесетте години българското движение за отделяне от гръцката патриаршия придобива общонационален обхват и се доближава в методите и целите си до Немската реформация.
  На двадесет и седми февруари хиляда осемстотин и седемдесета година чрез султански ферман се обособява автокефална Българска екзархия. Едвам сега официално призната, една шестмилионна общност отдавна крепне, потопена в небивалия кипеж на националното си Възраждане с неговата нарастваща стопанска инициатива, забележителен етнодемографски подем, духовна еманципация, проевропейска културно-просветна обнова и организирана борба за политическа независимост. Чутовно време на развълнувани множества и непоколебими герои. Три образа се извисяват над всички в националния пантеон. Георги Раковски, строгият учител на поколения себеотрицателни борци. Апостолът на свободата Васил Левски. Нему принадлежат думите ,,...който ни освободи, той ще да ни и пороби...”. Безсмъртният поет Христо Ботев, изгорял в пламъците на революцията. Националноосвободителното движение достига своята кулминация с избухването на Априлското въстание през седемдесет и шеста година. Свирепото му потушаване предизвиква широк отзвук в Европа и Северна Америка. След безрезултатната Цариградска посланическа конференция, ,,Европейският концерт” предлага през март следващата година незабавни реформи за онеправданото християнско население в Османска Турция, посредством така наречения ,,Лондонски протокол”. Високата порта отхвърля смислените препоръки като грубо вмешателство във вътрешните и работи. Великобритания, Франция, Италия, Германия и Австро-Унгария не възразяват нетърпеливата им колежка от Г-6, вече обявила мобилизация, да вразуми опърничавия Абдул Хамид Втори.

 14. 14 Профил на Practic
  Practic
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  Втора част

  Необятната и забулена в тайнственост Руска империя прахосва таланта си да вдъхва страх през Кримската война (1853-56). Богопомазаният повелител Николай Първи не съумява да понесе десакрализацията на мита за непобедимата Рус. Унизителният разгром и военно-технологическият упадък принуждават неговия първороден наследник да извърши освежителен ремонт на мухлясалата бащиния, наричана в цивилизования свят ,,затвор за народите” и ,,жандарм на Европа”. Александър Втори отменя крепостното право, заздравява разстроените финанси с продажбата на Аляска, въвежда местно самоуправление, модернизира съдебната система, преустройва армията, възстановява университетската автономия. Хиперпривилегированата висша каста посреща съмнителните експерименти с достойна сдържаност.
  Прелюдията към Руско-турската война (1877-78) и ходът на бойните действия нагледно потвърждават, че руският цар стриктно спазва райхщадската уговорка с австрийския император Франц Йосиф Първи да не се създава голяма българска държава. Видни командири от Действащата балканска армия проявяват високопатриотичен стоицизъм и въпреки огромните човешки загуби, така и не се докосват до чуждестранния опит.
  Ожесточеният двубой, десети в поредицата въоръжени сблъсъци между двете тирании, носи освобождение на част от потиснатите българи. Щастливо избавление, оказало се по-сетне данайски дар. От неограничен властелин, потопил в кръв полското Януарско въстание и с апломб разписал покъртителното изселване на черкезкия народ. Щедро декорирал джелати с генералски еполети, бъдещи прославени освободители, за конкистадорската им ревност в поречията на Висла и Неман, Кавказ и Ферганската долина. Непримирим и систематичен в изкореняването на украинския език.
  Бог е свидетел: българите имат християнска чест. Мириади светлинки, пръскани от сребърните кандилца и восъчните свещици на признателното потомство, до самия Страшен съд ще трепкат молитвено в непрогледния мрак, временно обгърнал знайните и незнайни мъченици за българската свобода: офицери, подофицери, войници, опълченци, четници, волнонаемни служещи и медицински чинове. Руси, украинци, белоруси, румънци, българи, черногорци, поляци, литовци, финландци и непрежалими чеда на много други народи.

 15. 15 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1200 Разстроено

  До коментар [#12] от "Веселин Дечев":

  Медведев идва да си получи дивидентите авансово за десетки години напред... Русия пак ще ни спаси от опасностите, които носи замогването!

 16. 16 Профил на Practic
  Practic
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  Трета част

  Санстефанският предварителен мирен договор от трети март седемдесет и осма година очертава мечтаните български предели. На международния Берлински конгрес същата година се изяснява химеричния характер на руското пропагандно обещание. Геополитически хирурзи разчленяват българската снага на пет къса. Едва ли ще стихне някога ехото на всенародния болезнен вик. Три години след това взрив от бомба на крайно ляв камикадзе изпраща Александър Втори в един по-добър свят. Почтителният син и върл контрареформатор Александър Трети доживява до четиридесетгодишна възраст, за да разбере потресен, че православни простосмъртни не приемат за божествена еманация неговата императорска воля.
  Политическото сукалче Княжество България на своя глава извършва съединение с автономната османска провинция Източна Румелия (така е наречена Южна България цели четиринайсет години преди раждането на Джон Р.Р. Толкин). Юпитерова мълния поразява метежните питомци: руските военни съветници и административни помощници чевръсто напускат прокълнатата територия и опитните генерали на сръбския крал Милан прекосяват с частите си границата. Но се случва невъзможното. Младата българска войска, начело с двадесет и осем годишният княз Александър Първи (втори син на германския принц Александър фон Хесен-Дармщат) и командвана от капитани, през ноември осемдесет и пета година разбива сърбите в поредица братоубийствени битки. След злостни нападки от страна на първия си братовчед Александър Трети и военен преврат, осуетен в крайна сметка, княз Александър Батенберг абдикира през август следващата година.
  Първият владетел на Третата българска държава умира през деветдесет и трета в Грац. Княжеското предсмъртно желание и спонтанната молба на покрусената нация не са пренебрегнати. Тленните му останки намират вечен покой в усамотена Гробница - мавзолей край софийски булевард.
  https://practic-sofia.blogspot.com/

 17. 17 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4861 Неутрално

  До коментар [#12] от "Веселин Дечев":

  За вас спасение няма!

 18. 18 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  Това е истински патрЕот, а не като форумните картонени лъвове...

 19. 19 Профил на jto30589660
  jto30589660
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#12] от "Веселин Дечев":

  Не и се "надай" на Русия,ами бързо стягай багажа и заминавай.Сега поне границите са отворени/не както беше по времето на Правешкия цървул/,и недей се задушава в тази джендърска,НАТО-вска държава,че то не се знае кога и дали ще дойдат да те освободят.

 20. 20 Профил на lpi31580057
  lpi31580057
  Рейтинг: 74 Неутрално

  Може ли някой да ми обясни как може да си свободен ако не си независим? За един прЕател питам, дето твърди че на тази дата са ни били ни освободили.

 21. 21 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2001 Неутрално

  До коментар [#9] от "kesh":

  Да благодарим на Русия, че днес русофобите ходят с панталони, а не с потури.

 22. 22 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 1434 Неутрално

  Празник си е В квартала даже не разходиха кучетата, пишкат си вкъщи днеска :-))

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на otg46594191
  otg46594191
  Рейтинг: 682 Весело

  До коментар [#14] от "Practic":

  Пак си изпуснал рулото тоалетна хартия от балкона на 15-тия етаж! Освен това, пишеш скучно и бездарно. Няма такъв мазохист, който би ти прочел текстовете. Моят съвет е да се преквалифицираш в счетоводител.

 25. 25
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  До коментар [#9] от "kesh":Да благодарим на Русия, че днес русофобите ходят с панталони, а не с потури.
  —цитат от коментар 21 на Велков


  Комрад, в чест на Матушката, татуирай си двуглав орел на свинктера, така ще засенчиш всички останали русияни...

 26. 26 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4963 Неутрално

  До коментар [#9] от "kesh":

  Честит празник!
  Защо представянето на реални исторически факти да е либерастия, а тяхното изкривяване да е патриотизъм?
  Не може да се възпитава патриотизъм върху неистини.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 27. 27 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Не може на националният си празник да величаеш всяка година чужда държава ...
  —цитат от коментар 7 на DDR


  Много по срамно е да позволиш на българска територия да се издигне паметник на пилотите от САЩ, които са хвърляли в България играчки-бомби за да се осакатяват децата.
  Такъв паметник има в София пред посолството на САЩ!  До коментар [#25] от "bez_ime2":

  До коментар [#19] от "jto30589660":

  До коментар [#10] от "Schopenberg":

 28. 28 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 805 Неутрално

  Това не е реклама на Бентли, така ли? Помислих си, че са купили правата за 3-ти март, а се оказа, че селска мутричка е решила да се прави на патриот.

 29. 29 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4861 Любопитно

  До коментар [#21] от "Велков":

  А вие русоробите с какво се обличате?

 30. 30 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4861 Любопитно

  До коментар [#24] от "otg46594191":

  Замъглени русоробски очички не четат!

 31. 31 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 805 Неутрално

  До коментар [#26] от "Незнайко в Слънчевия град":


  Опитваш се да се разбереш с чугунена глава, която едвам се е научила да пише на български. Успех!

 32. 32 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4861 Неутрално

  До коментар [#27] от "nmn58592067":

  А Моча на какво е символ? Паметник на армията поробителка едва ли има в друга държава на света!

 33. 33 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  [quote#27:"nmn58592067"][/quote]

  А за тези, които са хвърляха бомби, без да обявят война на България? А тези, които разрушиха градовете Варна, Каварна, Шабла... А тези, които са виновни за смъртта на Левски? Тези, които избиха 30 000 българи без съд и присъда? Тези, които помогнаха България да бъде ограбена след Балканската война? Трябва ли да им се издигат паметници и да се честват като освободители?

 34. 34 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  За тези, които имат глупоста да твърдят, че не е имало робство, а присъствие, предлагам следния откъс от писмата на Макгахан
  "Погледнахме вътре в черквата, почерняла от изгарянето на дървените резби, но все още запазена, без особени повреди. Ниска постройка с нисък покрив, подпрян с тежки и неравномерни арки, които изглеждаха високи само колкото едър човек да може да мине под тях. Това, което видяхме вътре, е ужасяващо до безумие дори за мигновения поглед. Безброй тела, изгорени и овъглени, почернели тленни останки гниеха и изпълваха до половина самата черква, чиито ниски и мрачни арки изглеждаха още по-снизени и по-тъмни. Тяхната картина избождаше окото. Никога не съм могъл да си въобразя неща, ужасяващи до такава степен. Върнахме се обратно, отровени и убити, с виене на свят, доволни да излезем отново на улицата и да напуснем страшния дом на чумата. Обходихме селището и видяхме същите зверства стотици и стотици пъти. Навсякъде – скелети на мъже заедно с дрехите и плътта по тях да гният в безпорядък; черепи на жени с коси, провлечени в праха; кости на деца и бебета. Тук ни показват къща, в която двадесет души са били изгорени; там – друга, в която дузина девойки се прикрили, били открити и до една изклани, както предостатъчно го удостоверят техните кости. Навсякъде – ужаси след ужаси"

 35. 35 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  За тези, които имат глупоста да твърдят, че не е имало робство, а присъствие, предлагам следния откъс от писмата на Макгахан"Погледнахме вътре в черквата, почерняла от изгарянето на дървените резби, но все още запазена, без особени повреди. Ниска постройка с нисък покрив, подпрян с тежки и неравномерни арки, които изглеждаха високи само колкото едър човек да може да мине под тях. Това, което видяхме вътре, е ужасяващо до безумие дори за мигновения поглед. Безброй тела, изгорени и овъглени, почернели тленни останки гниеха и изпълваха до половина самата черква, чиито ниски и мрачни арки изглеждаха още по-снизени и по-тъмни. Тяхната картина избождаше окото. Никога не съм могъл да си въобразя неща, ужасяващи до такава степен. Върнахме се обратно, отровени и убити, с виене на свят, доволни да излезем отново на улицата и да напуснем страшния дом на чумата. Обходихме селището и видяхме същите зверства стотици и стотици пъти. Навсякъде – скелети на мъже заедно с дрехите и плътта по тях да гният в безпорядък; черепи на жени с коси, провлечени в праха; кости на деца и бебета. Тук ни показват къща, в която двадесет души са били изгорени; там – друга, в която дузина девойки се прикрили, били открити и до една изклани, както предостатъчно го удостоверят техните кости. Навсякъде – ужаси след ужаси"
  —цитат от коментар 34 на proza


  Другарке,внимавайте! Макгахан е американец, ще си имате неприятности с Решетников. И само за протокола, да попитам, след 1944 г. са избити над 30 000 българи( колкото през Априлското въстание) , можем ли да говорим за ново робство?

 36. 36 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2135 Неутрално

  До коментар [#12] от "Веселин Дечев":
  "И дано Русия ни спаси за трети път!"
  ..................
  А не, благодарим!

 37. 37 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  Честит празник!И дано Русия ни спаси за трети път!
  —цитат от коментар 12 на Веселин Дечев


  Теб ще те направят ли партиен секретар на ТКЗС?

 38. 38 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1491 Весело

  Честит празник!И дано Русия ни спаси за трети път!
  —цитат от коментар 12 на Веселин Дечев


  От какво да ни спасява бе, каиш?
  От държавите в които наизпратихте децата си?
  Ти къде пребиваваш, ако смея да запитам?
  В "освободителката", или си предпочел някъде другаде?
  Що не си се спасил досега?

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 39. 39 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  [quote#38:"rapidfire"][/quote]

  Как от какво? Тамън се замогнахме малко и пак ще ни върнат към първобитното общество...

 40. 40 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1252 Неутрално

  До коментар [#12] от "Веселин Дечев":

  от простотията ти няма кой да те спаси. знам , че си дърт и четенето ти е проблем ама няма друг начин . чети, чети повече...

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 41. 41 Профил на abdulhazred
  abdulhazred
  Рейтинг: 716 Неутрално

  До коментар [#3] от "kesh":Златото от продажбата на Аляска е похарчено десет години преди Сан Стефано, за финансирането на Кримската война. Няма нужда от изкривяване на факти, от това хората се отблъскват повече, отколкото от самата истина.
  —цитат от коментар 6 на Незнайко в Слънчевия град


  Без териториите спечелени по време на Кримската война нямаше как да я има войната от 1878 г

 42. 42 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 301 Неутрално

  До коментар [#33] от "bez_ime2":

  Всичко което си написала е „плява“ от която могат да пасат само „умнокрасавците“.
  Американските пилоти са хвърляли играчки-бомби целенасочено за да осакатят невинни деца, а не възрастни разумни хора.
  Няма по-голямо престъпление от престъплението срещу дете !
  За такива като тебе това не е разбираемо!

  До коментар [#32] от "vassilun":

 43. 43 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 301 Неутрално

  До коментар [#33] от "bez_ime2":

  Всичко което си написала е „плява“ от която могат да пасат само „умнокрасавците“.
  Американските пилоти са хвърляли играчки-бомби целенасочено за да осакатят невинни деца, а не възрастни разумни хора.
  Няма по-голямо престъпление от престъплението срещу дете !
  За такива като тебе това не е разбираемо!

  До коментар [#32] от "vassilun":

 44. 44 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2840 Гневно

  До коментар [#14] от "Practic":

  .........аааааааа........!!!!!??????........ПОДРЕДИииии си "мислитееее"...........!!!!!?????.....аз къркаммм......- тебе те ФАЩА.........!!!!!?????......ДНЕСКА смятах да не СПИСВАМ с либерастията ама твоя тирлюкгюведж дето си го списал "КОРЕСПОНДИРА " с ИЗВРАТЕНО- МАЗОХИСТИЧНО и ПРЕВРАТНО ТЪЛКОВАНИЕ на ИСТОРИЯТА.......!!!!!!........какви "хора " сте бе " БЪЛГАРИ..."...????!!!!!........ това е ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ.......!!!!!!!........арменчето дето е на ШИПКА от осем САБАЛЕ / по Б Т В / е по- БЪЛГАРИН от целата либерастия СПИСВАЩА във ФОРУМА......!!!!!......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 45. 45 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 2840 Весело

  До коментар [#9] от "kesh":Да благодарим на Русия, че днес русофобите ходят с панталони, а не с потури.
  —цитат от коментар 21 на Велков


  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 46. 46 Профил на uporit
  uporit
  Рейтинг: 1072 Гневно

  Честит празник!И дано Русия ни спаси за трети път!
  —цитат от коментар 12 на Веселин Дечев


  Теб явно вече са те освободили от сивото вещество в главата ти!

 47. 47 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 937 Неутрално

  До коментар [#6] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Коя година е Кримската война? 1853 - 1856 г.!
  Сделката за покупко-продажбата на Аляска между правителствата на Руската империя и САЩ е от 1867 г. Да не са имали спомени от бъдещето и са похарчили парите преди да ги вземат?

 48. 48 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  До коментар [#33] от "bez_ime2":Всичко което си написала е „плява“ от която могат да пасат само „умнокрасавците“. Американските пилоти са хвърляли играчки-бомби целенасочено за да осакатят невинни деца, а не възрастни разумни хора. Няма по-голямо престъпление от престъплението срещу дете !За такива като тебе това не е разбираемо!До коментар [#32] от "vassilun":
  —цитат от коментар 43 на nmn58592067


  Комрад, ти съвсем изтрещя бе? Какви играчки-бомби сънуваш бе? Да не си прекалил с препарата за вани? То бива малоумие, ама русиянското край няма...

 49. 49 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 937 Неутрално

  До коментар [#10] от "Schopenberg":

  България не се споменава, защото се повява на политическата карта на света след подписването на Санстефанския договор. Няма правно основани да се конституира като подписваща страна нещо което още го няма.

 50. 50 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2233 Неутрално

  До коментар [#7] от "DDR":

  Прав си ! 3 март РАЗЕДИНЯВА , макар че все пак бихме могли да гледаме на него така : "Хиляди герои са оставили костите си по полетата край Плевен и Стара Загора и по белите скали на Шипка, за да възкръсне България. Днес свеждаме глава пред тяхната саможертва. Споменът за подвигът на българските опълченци е станал част от това, което ни прави българи. Благодарни сме и на всички войници ОБЛЕЧЕНИ в руската имперска униформа, били те руснаци, украинци, финландци, или представители на безбройните други народности поданици на цар Александър II, загинали по нашите земи. Не сме забравили воините и на приятелска Румъния взели участие във войната, която ПРОПРАВИ ПЪТ за нашето Освобождение."

 51. 51 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 937 Неутрално

  До коментар [#34] от "proza":

  Книгата, която не можах да дочета, защото ужасът, описан в нея ме потресе.

 52. 52 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 659 Неутрално

  До коментар [#11] от "plamen_b":
  В момента? Ти очакваш това да се промени ли?

 53. 53 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4563 Весело

  До коментар [#42] от "nmn58592067":

  Дай снимки и линкове за тези прословути играчки бомби които уж гадните империалисти са фърляли? Покази ми барем едно доказателство! Всичко е измислица на комунягите - да беше ги имало щяха да ги разнасят и показват кат мечка на панаир!

  klimentm
 54. 54 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9038 Неутрално

  Платили сме си за свободата скъпо и прескъпо.

 55. 55 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 707 Неутрално

  .......честит ПРАЗНИК на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ........!!!!!!.......Вечна СЛАВА /чест и ПОЧИТАНИЯ / на РУСКИЯ ИМПЕРАТОР АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ /ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ/ , който взима това РЕШЕНИЕ и воюва с ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ за да ни ДАДЕ СВОБОДАТА /...похарчвайки ОГРОМНА ЧАСТ от ЗЛАТОТО от ПРОДАЖБАТА на АЛЯСКА за да ФИНАНСИРА ВОЙНАТА..../.....ВЕЧНА ПАМЕТ на ВСИЧКИ РУСКИ ВОЙНИЦИ и ОФИЦЕРИ ДАЛИ ЖИВОТА си за да я ИМА БЪЛГАРИЯ......!!!!!!.......ПОКЛОН......!!!!!......ДЪЛБОК ПОКЛОН......!!!!!......
  —цитат от коментар 3 на kesh


  Хубаво помена Аляска, но единатвената връзка е, че Княжество България и Източна Румелия са задължени от Берлинския конгрес да откупят свободата си от Русия, плащайки всяка по отделно повече, отколкото САЩ са заплатили на Русия за Аляска.

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 56. 56 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  Честит празник!И дано Русия ни спаси за трети път!
  —цитат от коментар 12 на Веселин Дечев


  Не бъди жесток към българите. Пази Боже от руски спасения.

 57. 57 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  До коментар [#9] от "kesh":Да благодарим на Русия, че днес русофобите ходят с панталони, а не с потури.
  —цитат от коментар 21 на Велков


  Опитал си се да остроумничиш , а се е получила една голяма глупост.

 58. 58 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Честит национален празник на всички Българи. Нека поне на този ден не се делим на мигрирали и останали, русофили и русофоби, червени и саранбозави и т.н. Нека не използваме националният си празник за подчертаване различията между нас. Всички сме от това племе независимо къде сме се пръснали. Друго...нямам какво да кажа.

  БСП - Българофобски Сурогатни Путинисти!
 59. 59 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 707 Любопитно

  До коментар [#12] от "Веселин Дечев":За вас спасение няма!
  —цитат от коментар 17 на vassilun


  Защо ? Свършиха ли вече свободните места в психиатриите ?

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 60. 60 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 707 Любопитно

  До коментар [#10] от "Schopenberg":България не се споменава, защото се повява на политическата карта на света след подписването на Санстефанския договор. Няма правно основани да се конституира като подписваща страна нещо което още го няма.
  —цитат от коментар 49 на ikar_01


  За Ваше сведение България се появява на политическата карта на света чак след Берлинския конрес.

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 61. 61 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 707 Любопитно

  До коментар [#11] от "plamen_b": В момента? Ти очакваш това да се промени ли?
  —цитат от коментар 52 на theduloclan


  Аз също.

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 62. 62 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 2661 Гневно

  ПатрЕот с възможно най- снобарската кола!

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 63. 63 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3373 Весело

  Ей, ама сте недосетливи! Човекът ви е изпратил снимка на Бентли, за което трябва да се предположи, че е негово и да паднат коментари.
  Вие си се джафкате за рушлямци, читаци и мириканци.
  Придържайте се към темата!
  Аз поне бих питал защо е избрал да е червено?

  Еретик
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK