"Обезглавени" дървета и нелепи палми във Варна

Навсякъде в централната част на Варна вече изрязани дървета се режат повторно. Сечта в морската градина е пълно безобразие. Всички се възмущаваме от тоталното обезлесяване. Клоните на дърветата се изрязват до дъно всяка пролет вече трета година. Дендролози излязоха с обяснението, че това съкращава живота на дърветата и буквално ги унищожава, но община Варна продължава с тази практика всяка година. Снимките са от днес. Направени са до църквата "Св. Николай чудотворец" в центъра. Иначе вече изкараха абсурдните палми.

© Ангел Димов

Навсякъде в централната част на Варна вече изрязани дървета се режат повторно. Сечта в морската градина е пълно безобразие. Всички се възмущаваме от тоталното обезлесяване. Клоните на дърветата се изрязват до дъно всяка пролет вече трета година. Дендролози излязоха с обяснението, че това съкращава живота на дърветата и буквално ги унищожава, но община Варна продължава с тази практика всяка година. Снимките са от днес. Направени са до църквата "Св. Николай чудотворец" в центъра. Иначе вече изкараха абсурдните палми.Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK