Под прикритие

Снимката е от предишен фотолов. Ситуацията беше следната: с водача ми вървяхме по една пътека през гората, надявайки се да срещнем животни. Водача ми подмина сърната, като не я забеляза в храстите. Аз обаче не пропуснах, въпреки, че цветовете й се сливаха с тези на храстите и главичката й се подаваше съвсем малко, както виждате на снимката. Беше трудна снимка, защото муцунката й беше закрита от разни клонки и фокусирането беше трудно. В същото време трябваше да бързам преди да се скрие. Успешен летен ден на всички!

© Иван Филдишев

Снимката е от предишен фотолов. Ситуацията беше следната: с водача ми вървяхме по една пътека през гората, надявайки се да срещнем животни. Водача ми подмина сърната, като не я забеляза в храстите. Аз обаче не пропуснах, въпреки, че цветовете й се сливаха с тези на храстите и главичката й се подаваше съвсем малко, както виждате на снимката. Беше трудна снимка, защото муцунката й беше закрита от разни клонки и фокусирането беше трудно. В същото време трябваше да бързам преди да се скрие. Успешен летен ден на всички!Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK