Браво на равногорци

Коментари (42)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4274 Неутрално

  "Дневник", снимката беше достатъчно добре обработена, но въпреки всичко, умишлено или не, сте отрязали цели 5 реда:

  В ПАМЕТ НА
  УБИТИТЕ РАВНОГОРЦИ
  БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА
  ПРЕДИ И СЛЕД 9.ІХ.1944 ГОДИНА
  ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 2. 2 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1754 Неутрално

  Браво на Равногорци ! Браво и на "Дневник" , че публикува този ФАКТ , за който просто не се знаеше , защото не се говореше ! Пък нека всеки от нас го интерпретира по своему ! Така ще стане ясно дали " за няколко дена , бавно и полека , народът порасна със няколко века "! /"Епопея на забравените "/ !

 3. 3 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf": Ееее- Вие очаквате твърде много от дневник.... Ей сега коментарите ще бъдат налазени и от ник “кретенкилър" с цел да започне с пропадагандата си на омраза към българският народ. Ако дневник бяха оставили посочените от Вас 5 реда. нямаше как различни кривозащитници да се изявяват с коментари под Вашата снимка... Толкова е прозрачно, че няма накъде....

 4. 4 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2711 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Забелязал съм, че ако е една снимка, винаги излиза орязана. Ако са две и повече, на ”главният” изглед е орязана, но когато науснеш долу в ляво квадратчето (което при една снимка липсва), тогавс се показва нормално.
  За протокола: подобен паметник (мисля, че само кръст без имена) има на Черната скала, Самоков, от където са ги хвърляли и дни наред са се чували стенания и вой на диви кучета.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 5. 5 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3766 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Дневник са отрязали най-важния надпис на паметника и ако не беше пояснил щяхме да се чудим какви са тези имена на паметната плоча.
  Във всяко селище на България може да се постави такава възпоменателна плоча с имената на убитите от комунисти българи ПРЕДИ и след 9.9.1944. Много е важно уточнението ПРЕДИ, защото жертвите на комунистите преди фаталната дата не са малко. Преди комунистите бяха терористи , а след като взеха властта с помощта на съветската армия , станаха жестоки диктатори.


  До коментар [#1] от "hamiltonf":

 6. 6 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1754 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":Дневник са отрязали най-важния надпис на паметника и ако не беше пояснил щяхме да се чудим какви са тези имена на паметната плоча.Във всяко селище на България може да се постави такава възпоменателна плоча с имената на убитите от комунисти българи ПРЕДИ и след 9.9.1944. Много е важно уточнението ПРЕДИ, защото жертвите на комунистите преди фаталната дата не са малко. Преди комунистите бяха терористи , а след като взеха властта с помощта на съветската армия , станаха жестоки диктатори.До коментар [#1] от "hamiltonf":
  —цитат от коментар 5 на tacheaux


  В допълнение - ravnogor1.jpg
  Преди години в селото е имало паметна плоча за жертвите на комунизма, която е била поругана. Странно от КОИ ????

 7. 7 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Информация имаше и във "Фактор". Но чудесно е направил hamiltonf , че е публикувал надписа. Защо "Дневник" го е отрязъл, не ми е ясно.

 8. 8 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1352 Разстроено

  Ние може да забравим, но не и да простим...

 9. 9 Профил на Payakoff
  Payakoff
  Рейтинг: 441 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  За да не се изрязва част от снимката (при публикуване на една снимка) трябва да направите снимката хоризонтално (по-голямата страна на снимката да е хоризонтално...) :)

  Post tenebras spero lucem
 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5689 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Благодарности за пояснението. Така новинната става истинска.
  Браво на Равногорци!

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11 Профил на Сенчеста фигура
  Сенчеста фигура
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Браво! Рано или късно всеки си плаща за действията. Комуноидите имат да плащат много за престъпната си история.

  В Дневник.бг има точно 1 русофил, но с над 300 профила. Щраквайте му редовно ! и да пътува. „Дойче Веле" е педерастка необективна медия, а Дневник.бг вече цензурира без аргументи. Това е обидно и е противоположното на свобода на словото.
 12. 12 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 1907 Неутрално

  "Дневник", снимката беше достатъчно добре обработена, но въпреки всичко, умишлено или не, сте отрязали цели 5 реда: В ПАМЕТ НА УБИТИТЕ РАВНОГОРЦИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДАПРЕДИ И СЛЕД 9.ІХ.1944 ГОДИНАОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf

  Поздравления за "hamiltonf"!
  Няма съмнение, че корекцията от редакцията на "Дневник" е плод на случайност. Закономерна случайност.

 13. 13 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  """"..... „Фашисткото” село Равногор открива паметник на 31-а жертви на шумкарите, сред тях е и изкормената в шестия месец София.

  Историята трябва да помни, че партизаните не бяха народни синове, а разбойници и злодеи, казва Атанас Узунов.

  През пролетта на размирната 1944 година родопското село Равногор става свидетел на една потресаваща история, за която няма и дума да откриете в партизанските мемоари, които повече от 75 години облъчват с фалшиви и героични истории българите. След партизанските издевателства в Буковик, Пачиново и Тикленицета, войската задържа и довежда на мегдана в Равногор двама шумкари. Вестта се разнася бързо, а равногорските жени, които са пропищяли от зверствата им излизат на площада и с дървета и колове започват да бият с настървение заловените разбойници. Пребиват ги до смърт и даже войниците не могат да спрат саморазправата. Картината е страшна, но зад тая мъст прозира натрупаният с месеци гняв и искането за справедливост. В селото няма непочернена къща от партизаните, разбойническите им акции са почти ежедневие, а районът е пропищял от мародерствата на отряда „Антон Иванов”.
  Този спомен, записан от изследователя проф. Тодор Балкански, е знакова антитезата на комунистическия

  мит и пропаганда за всенародната любов

  и признателност към народните синове - партизаните. ....""""

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 14. 14 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1932 Неутрално

  Вечна да бьде паметта им.

 15. 15 Профил на trj09592697
  trj09592697
  Рейтинг: 304 Весело

  Ние може да забравим, но не и да простим...
  —цитат от коментар 8 на lz73


  Виждам, че настроението ти е „Разстроено“.
  Чудех се как да те успокоя и се сетих за онзи велик лаф на Любо Пенев (Чичовото):
  „А бе духай супата!“

  Дано сега си по-спокоен.  До коментар [#8] от "lz73":

 16. 16 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Гневно

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Добре , че си се сетил !
  Не знам (по-млад си бая) дали си спомняш , че имаше и филми за ""героичните партизани от отряд "Антон Иванов", че за същите "герои" пишеше и в учебниците ни по история . . . .

  Даже и в къщи татко много рядко се изпускаше да разказва случаи и от преди и след 09.09.44-та на издевателства на партизаните!
  Няма да забравя макар и само един път да го е разказвал как след 09.09.44-та една Мара Цолова е клала с нож един полицай и му е отрязала главата на коляното си , било е в селата Хайредин или Манастирище Врачанско . . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 17. 17 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 1436 Гневно

  В България дори сега много малко се говори и публикува за това какво са правили шумкарите след черният 9.9 .1944...

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 18. 18 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2711 Разстроено

  След още някоя и друга година и няма да има кой да разкаже обективно и от първа ръка за дивотиите около и след 09.09.1944.
  Темата хитро се избутва в страни, Децата и внуците на деветосептемврийските герои тихомълком трансформираха член 1, от соц конституцията в икономическа власт.
  А по селата в България, особенно в Северозападна, улиците с имена като Георги Димитров, Девети септември, Васил Коларов, имана на градчета и села като Димово, Замфирово, Якимово, Георги Дамяново и т.н. и до днес прославят приносителите им.
  Сигурно не ги сменят не от любов към приносителите им а защото нямат пари за нова лична карта - дежурният аргумент в Бг за да не се сменя името на нещо - "бедността" на населението. (или просто вече българското общество е развило :стокхолмският синдром")
  Само дето физическата бедност върви ръка за ръка и с духовната бедност.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 19. 19 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 356 Неутрално

  Вечна памет на тези достойни хора!

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 507 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":
  +++++++++++++++

 22. 22 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 356 Неутрално

  До коментар [#20] от "Мукарчо":

  Доносничето на ДС пак се появило?! УеФски, каква ти е новата задача?

 23. 23 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 3217 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Ако е умишлено те подкрепям 100% !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 24. 24 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#18] от "DDR":

  Това за имената на улиците сте абсолютно прав. Централната улица в родния град на баба ми /Видинско/ все още се казва "Георги Димитров". Никаква ДЕКОМУНИЗАЦИЯ, никаква ЛУСТРАЦИЯ!!! Защо бе, братя българи!? А иначе, думите на баба за култовата дата 09.09.1944 г. бяха:"Де що имаше ГОЛОТОР и АЙДУЧОР вземаха властта!"

 25. 25 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Браво на Равногорци ! Браво и на "Дневник" , че публикува този ФАКТ , за който просто не се знаеше , защото не се говореше ! Пък нека всеки от нас го интерпретира по своему ! Така ще стане ясно дали " за няколко дена , бавно и полека , народът порасна със няколко века "! /"Епопея на забравените "/ !
  —цитат от коментар 2 на doroteus


  Аз знаех, както и също ,че един от партизаните е убил плод в майка пред бащата на детето. И от другата страна е имало подобни зверства, а до голяма степен и двете са спонсорирани от една банка.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 26. 26 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 274 Неутрално

  След още някоя и друга година и няма да има кой да разкаже обективно и от първа ръка за дивотиите около и след 09.09.1944.Темата хитро се избутва в страни, Децата и внуците на деветосептемврийските герои тихомълком трансформираха член 1, от соц конституцията в икономическа власт.А по селата в България, особенно в Северозападна, улиците с имена като Георги Димитров, Девети септември, Васил Коларов, имана на градчета и села като Димово, Замфирово, Якимово, Георги Дамяново и т.н. и до днес прославят приносителите им.Сигурно не ги сменят не от любов към приносителите им а защото нямат пари за нова лична карта - дежурният аргумент в Бг за да не се сменя името на нещо - "бедността" на населението. (или просто вече българското общество е развило :стокхолмският синдром")Само дето физическата бедност върви ръка за ръка и с духовната бедност.
  —цитат от коментар 18 на DDR


  Не искам да занимавам наследниците си изродщини, защо да го правя? не искам да възпитавам изроди.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 27. 27 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2711 Весело

  До коментар [#26] от "Trolling Stones":

  По принцип най —добре е да възпитате наслрдниците си, че ”Парица е Царица”, ”Преклонена главица сабя не я сече”, ”Срещу горещ ръжен не се рита” и да им закачите по еди портрет на Луканов, Мето Илиянски или бившият кмет на Галиче, най добре на мястото на кандилото. И най—важното, научете ги че за всяка тяхна несполука са виновни:турското робство, геювете, Костов и Меркел.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 28. 28 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#26] от "Trolling Stones":

  Това определено Не ГО РАЗБИРАМ! Вие отричате по принцип ролята на познанието и историческата истина! Мисля, че ако ги ЗАНИМАВАТЕ /наследниците си/ и ги научите да различават ДОБРО и ЗЛО имате по-голям шанс да не станат изроди!

 29. 29 Профил на mute: words are very unnecessary they can only do harm
  mute: words are very unnecessary they can only do harm
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#26] от "Trolling Stones":Това определено Не ГО РАЗБИРАМ! Вие отричате по принцип ролята на познанието и историческата истина! Мисля, че ако ги ЗАНИМАВАТЕ /наследниците си/ и ги научите да различават ДОБРО и ЗЛО имате по-голям шанс да не станат изроди!
  —цитат от коментар 28 на ND


  Идея си нямате колко неща не знаете, защото ако ги знаехте можеше и да не сте жив.

  "I don't know how someone controlled you They bought and sold you"
 30. 30 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4274 Любопитно

  До коментар [#29] от "Trolling Stones":

  Кои са те бе, сладур?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 31. 31 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#29] от "Trolling Stones":

  Прощавайте, но това ми прозвуча доста МУТРЕНСКИ! И добре е да ни просветите малко по въпроса, а?!

 32. 32 Профил на Шопов
  Шопов
  Рейтинг: 442 Неутрално

  АХАХАХАХА ,
  а какво са очаквали ФАШАГИТЕ ,
  дето са набучвали ГЛАВИ НА КОЛ ?
  че КОМУНЯГИТЕ ще им простят ?
  ОКО ЗА ДВЕ ! ! !
  ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ! ! !

  Every little helps
 33. 33 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2711 Неутрално

  До коментар [#32] от "Шопов":

  Какво са очаквали ”фашистите” ли? Ами може би това, което се случи в следвоенна Германия —един справедлив Нюрнбергски процес за висшите виновници (няколко смъртни присъди, няколко доживотни и останалите на различен срок), но не и масов еазстрел за цяло едно народно събрание, министри и регенти.... За нисшите ”фашисти” също справедливи процеси със справедливи присъди и а за тези които са успяли да се изплъзнат давност няма. В Полша извършват показна екзекуция на няколко бивлши надзирателки от близкият лагер. На една поляна правят нещо като панаир и ги бесят през половин чад с техниката на бавното 10минутно задушаване, като всяка осъдена гледа мъките на предишната. След този случай следва скандал и тази практика е преустановена.
  Та ”око за две” ”зъб за чене” е пътят към нищото —както и можеме да се убедиме в момента.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 34. 34 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Гневно

  До коментар [#20] от "Мукарчо":


  ......................Подвизава се като Чардо,...............
  —цитат от коментар 20 на Мукарчо


  Много лесно набеждаваш и клеветиш скрит зад Мукарчо
  или още по-точно зад "" ega18593131 "" !
  Преди да пишеш глупости и да злепоставяш някой, вземи та първо прочети кой е Чардо!
  Това си ни е фамилен прякор от преди дядо ми Стоил Чардаков!
  А самата фамилия произлиза от пра пра пра баба ми Чорда от с. Кленовик Радомирско !
  Остава вдовица с пет сина и съселяните й , започват на синовете й да им викат Чордаците, и в последствие става и фамилно име на рода Чардакови ! ! !
  Още от преди ДЕСЕТ години се знае от всички стари форумци, че Чардо е
  Владимир Александров Чардаков от Дома за стари хора Сливен стая 223
  и това съм го писал не един и два пъти ! ! !

  Като си толкова ербап - дай си трите имена и адреса , пък тогава клевети и набеждавай ! ! !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 35. 35 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#32] от "Шопов":

  И кой точно от хората на паметната плоча е "набучвал глави на кол"? А от друга страна преди 9.9 КОМУНЯГИТЕ от гледна точка на ДЪРЖАВАТА са били ТЕРОРИСТИ!!! Аз ще Ви разкажа друга история. За Септемврийското въстание 1923 г. Дядо ми, в качеството на селски кмет отишъл във Видин и подписал декларация: "Аз М.М. с името, честта и ИМОТА си гарантирам за хората от нашето село. Моля да ги освободите." Освободили ги. Останалите ги издавили на шлеповете. За благодарност "КОМУНЯГИТЕ" написали след 9.9.1944 г. на дувара му "КУЛАК" и "в името на народа" "овършали" двора и къщата му !!!

 36. 36 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  До коментар [#35] от "ND":

  Доколкото съм чувал и то по"История БГ=, това за удавените в шлепове е комунистически мит.

 37. 37 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#36] от "stedim":

  Баба казваше, че са "чували, че са ги издавили". Може и да е комунистически мит. За мене е важно, че дядо е извадил съселяните си от ареста.

 38. 38 Профил на jvy22574843
  jvy22574843
  Рейтинг: 8 Неутрално

  След още някоя и друга година и няма да има кой да разкаже обективно и от първа ръка за дивотиите около и след 09.09.1944.Темата хитро се избутва в страни, Децата и внуците на деветосептемврийските герои тихомълком трансформираха член 1, от соц конституцията в икономическа власт.А по селата в България, особенно в Северозападна, улиците с имена като Георги Димитров, Девети септември, Васил Коларов, имана на градчета и села като Димово, Замфирово, Якимово, Георги Дамяново и т.н. и до днес прославят приносителите им.Сигурно не ги сменят не от любов към приносителите им а защото нямат пари за нова лична карта - дежурният аргумент в Бг за да не се сменя името на нещо - "бедността" на населението. (или просто вече българското общество е развило :стокхолмският синдром")Само дето физическата бедност върви ръка за ръка и с духовната бедност.
  —цитат от коментар 18 на DDR


  Ще има - нашите деца ще го правят.

 39. 39 Профил на jvy22574843
  jvy22574843
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#26] от "Trolling Stones":


  До коментар [#32] от "Шопов":


  Тъпако, това са били тотално невинни хора, убити от долнопробни изчадия.

 40. 40 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4274 Неутрално

  До коментар [#6] от "doroteus":

  Трябва да се цитира текста:

  "Ние трябва да знаем, помним и предаваме историята такава, каквато е. Именно в Равногор са се случили едни от най-големите зверства на комунистическия режим. Тук е вилняла престъпната група шумкари, която погубва живота на множество местни хора без съд и присъда, измъчвани са бременни жени, гаврили са се с жени пред мъжете им, това трябва да се знае и помни, за да не допуснем никога повече подобни неща да се случват в обществото ни, заявиха инициаторите при откриването на паметника. От Съюза на репресираните изтъкнаха, че е притеснително е, че никъде не може да се прочете информация за случилото се в Равногор. Пълно медийно затъмнение има и при отразяване на събитието днес.

  На възпоменанието присъстваха и живи свидетели на партизанските зверства. А племенницата на закланата в шестия месец Софка, от злодея Георги Серкеджиев - Пашката застана до паметника с нейната снимка в рака. Трябва да има памет за тези зверства и за невинните жертви, заяви възрастната жена.
  Неслучайно в в пазарджишко и пловдивски и до днес се говори за равногорци като за мръсни фашисти, а непосредствено след 9-и септември 1944 година един от главорезите на отряда „Антон Иванов” - партизанинът Георги Серкеджиев, настоява селото да бъде запалено и заличено. Вероятно терористът е вярвал, че така ще заличи и злодействата си."

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 41. 41 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1352 Неутрално

  До коментар [#15] от "trj09592697":


  Виждам, че си малоумен комуняга с гербави наклонности, но за съжаление не мога да ти помогна! Приеми, че е нормално хората да се натъжават от припомнянето на "подвизите" на твоите предци. Лично аз ти препоръчвам всяка сутрин, като станеш, да си повтаряш по 10 пъти следното "България е член на ЕС и НАТО. В България има закон, определящ като престъпни деянията на комунягите и тяхната идеология." Може би след доста години ще го проумееш, щото двуцифреното IQ не прощава..., а твоето е с точка м/у цифрите!

 42. 42 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4274 Неутрално

  До коментар [#4] от "DDR":

  Точно така излезе, мерси!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK