Гаражът на кмета - с приоритет

По случайност съм съсед на кмета на София Йорданка Фандъкова. Тази сутрин след бурята гаражът на входа ѝ беше почистен и отводнен с приоритет, докато кварталът тъне в кал и вода.<br /><br />На снимката:<br />Автомобил на столична община изпомпва водата във входа на Йорданка Фандъкова.<br /><br />На запитване на "Дневник" от Столичната община обясниха, че още през нощта аварийните екипи са помагали на 38 адреса, където е имало наводнения. В блока, където живее кметът Фандъкова, екипът е дошъл по-късно, вече по светло, както е видно от снимката. В същия блок живеят и много други семейства, От общината посочиха, че на същата улица са отводнявани още четири адреса.

© Radi Radev

По случайност съм съсед на кмета на София Йорданка Фандъкова. Тази сутрин след бурята гаражът на входа ѝ беше почистен и отводнен с приоритет, докато кварталът тъне в кал и вода.

На снимката:
Автомобил на столична община изпомпва водата във входа на Йорданка Фандъкова.

На запитване на "Дневник" от Столичната община обясниха, че още през нощта аварийните екипи са помагали на 38 адреса, където е имало наводнения. В блока, където живее кметът Фандъкова, екипът е дошъл по-късно, вече по светло, както е видно от снимката. В същия блок живеят и много други семейства, От общината посочиха, че на същата улица са отводнявани още четири адреса.Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK