Пудинг с въображение

В приготвянето на тоя пудинг няма нищо сложно-основа от "Галета" със заливка от разбити четири жълтъка, 50 гр масло, прясно мляко, чашка захар, ванилия..Пече се на 170 градуса за 20 мин.



Ключови думи към статията:

Коментари (31)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на 1001
    1001
    Рейтинг: 1247 Любопитно

    ми добре изглежда Хляба за какво е

  2. 2 Профил на Костадин Иванов
    Костадин Иванов
    Рейтинг: 2692 Неутрално

    Ще пропусна.
    Благодаря.

    Еретик
  3. 3 Профил на 1001
    1001
    Рейтинг: 1247 Весело

    че то стана като Пръжоли по градинарски
    Слагате да варите боб и кога то се свари на така загретия котлон слагате две пръжоли

  4. 4 Профил на Нинов
    Нинов
    Рейтинг: 2208 Неутрално



    изглежда вкусно, но не е пудинг. По-скоро някакъв щрудел.

  5. 5 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#1] от "1001":

    Хляба е за трохи, за основата.

    До коментар [#2] от "Костадин Иванов":По традиция около Коледа се оитвам да гадая, нищо лично просто любителски, за настроение.

  6. 6 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#4] от "Нинов":

    Пудинг е, има яйца и мляко, според формата :-))

  7. 7 Профил на Нинов
    Нинов
    Рейтинг: 2208 Неутрално

    До коментар [#6] от "Бланш":

    Аз преди час направих шоколадов пудинг да мяза да шоколад.

    Вместо краве ползвам соево мляко. Тургам допълнително страшно много какао и малко начукани зърна от канела, нарязан джиндифил и люти чушлета.
    Става шоколад трепач.

    Сега си правя от прясно краве - кисело мляко.... деба го да стигне 40° да го затворя в термоса.

  8. 8 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#7] от "Нинов":

    Какви ги говориш. Сам ли живееш или си правиш скрита "заявка" за коледната пуйка ;-))

  9. 9 Профил на NessaRox
    NessaRox
    Рейтинг: 1890 Весело

    Само мъже коментирали досега статията - интересно :)

    Рецептата ще я пробвам

    Не разбрах след като се изпече блата и се сложат разбитите белтъци, запича ли се отново ?

    Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
  10. 10 Профил на dma12587967
    dma12587967
    Рейтинг: 1071 Неутрално

    Този пудинг освен въонбажение, друго има ли е него?

  11. 11 Профил на ofe29523420
    ofe29523420
    Рейтинг: 221 Неутрално

    Може ли с алитерация вместо с консистенция да намажем блата?

  12. 12 Профил на Ramon Asvalda
    Ramon Asvalda
    Рейтинг: 472 Весело

    До коментар [#11] от "ofe29523420":

    Аз направих моя с майонеза и накълцани свински крачета. Гарантирам, че е само за хора с въображение и силен характер :))

  13. 13 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#9] от "nessarox":

    Така е, първо само жълтъците с млякото и основата(галета, натрошена бисквита, хлебни трохи...експириментирай). Като поизстине(за истиване кой ще чака) слагаш белтъците разбити на сняг , и допичаш, като прецениш че могат да понесат горещото...
    Аз съм понасяла много горещо като ходих в Долината на царете, в Египет,горе долу същата температура...

  14. 14 Профил на eti mehter
    eti mehter
    Рейтинг: 3504 Весело

    До коментар [#4] от "Нинов":

    Аз пък помислих че е поредната статия за Путин....
    После видях че липсват коментари на Хавайския....и след втори прочит на заглавието, схванах темата....

    Bukalemun
  15. 15 Профил на Нинов
    Нинов
    Рейтинг: 2208 Неутрално

    До коментар [#14] от "eti mehter":

    Путин със сигурност е изял доста пудинг докато е бил на служба в Дрезден.

    Иначе моят герм. дядо по време на битка през ВСВ му се е дояло сладко и в окопа е извадил бензинов котлон и си е сварил пудинг... отгоре падат бобми и снаряди... нашият обаче си вари пудинг щот не се знае колко има още за живеене.

  16. 16 Профил на historama
    historama
    Рейтинг: 3809 Неутрално

    .... Тургам допълнително страшно много какао и малко начукани зърна от канела, нарязан джиндифил и люти чушлета.....
    —цитат от коментар 7 на Нинов


    Следващият път вместо чушлета добави индийско орехче.
    Или пък и двете.

  17. 17 Профил на vassilun
    vassilun
    Рейтинг: 4492 Весело

    До коментар [#3] от "1001":

    По-интересна е боб по хайдушки! Слагате гърнето с боба да къкри на жаравата и когато бобът се свари, изхвърляте го, изравяте агнето от жаравата и си хапвате печено агънце! Така, де! Хайдутин боб яде ли?!

  18. 18 Профил на vassilun
    vassilun
    Рейтинг: 4492 Неутрално

    До коментар [#12] от "Ramon Asvalda":

    "накълцати свински крачета"

    Холестеролна бомба! Свински уши няма ли?!

  19. 19 Профил на ПАСТОРА
    ПАСТОРА
    Рейтинг: 709 Весело

    Бре не знам дали е пудинг или щрудел, но баба му викаше мързелива баница!

  20. 20 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Любопитно

    До коментар [#19] от "ПАСТОРА": ще дадеш ли рецептата на баба си, аз много уважавам възрастните жени, това бяха първите ми приятелки.

  21. 21 Профил на Дария Колев
    Дария Колев
    Рейтинг: 4677 Неутрално

    изглежда вкусно, но не е пудинг. По-скоро някакъв щрудел.
    —цитат от коментар 4 на Нинов


    Да, ама няма грам ябълка!

    Няма нищо полезно в това нещо!

  22. 22 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#21] от "Dariya Koleva":

    Да така е, за някой който си е загубил чувтсвителността на очите, простете.

  23. 23 Профил на Роси
    Роси
    Рейтинг: 7638 Неутрално

    Пък ако сложите макарони, ще стане макарони на фурна.

  24. 24 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#23] от "Роси":

    Не драга, мислим да му сложа"пръстен".

  25. 25 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Весело

    Нима не го познахте..това е "Венецианския търговец" шекспир :-))

  26. 26 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#23] от "Роси":

    Казано "в десятката" Грешната мадона с големите бомби.

  27. 27 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 7964 Любопитно

    До коментар [#26] от "Бланш":

    Да беше снимала Бланш процесът на правене, а не само крайния резултат ...????

    [email protected]
  28. 28 Профил на germina
    germina
    Рейтинг: 950 Неутрално
  29. 29 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    До коментар [#28] от "germina":

    Разбира се, всеки "тълкува" от собствената си камбанария.

  30. 30 Профил на Бланш
    Бланш
    Рейтинг: 5600 Неутрално

    Бяхме чисто място
    като купичка бял сняг
    с лъчисто връхче, но Града ни разтопи
    обезлчи, помежду скара, хвърли ни в непредвидима надпревара.
    Трябва да стигнеш дъното за да се възродиш
    като прокълнат принц, заради красота, произход и егоизъм.

  31. 31 Профил на pcx54625434
    pcx54625434
    Рейтинг: 24 Неутрално

    До коментар [#4] от "Нинов":

    Вижте британците на какво викат пудинг - купено от Лидл https://www.youtube.com/watch?v=Od5WwGvID_8&t=00m06s

    До коментар [#2] от "Костадин Иванов":

    До коментар [#3] от "1001":

    До коментар [#6] от "Бланш":

    До коментар [#9] от "nessarox":

    До коментар [#12] от "Ramon Asvalda":





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK