Селфи с крепост на разбойници

Крепостта край Югенхайм е била създадена през 12 век и е служила за укритие на разбойници, които плячкосвали пътя между юга и севера покрай Рейн. Била е превзета и разрушена през 14 век с помощта на голямото Франкфуртско каменно оръдие (калибър 50 см). Наблизо се намира семейния замък на фамилия Батемберг (нашия княз е израсъл тук, принц Филип и лордовете Маунтбатън)

© penetrating

Крепостта край Югенхайм е била създадена през 12 век и е служила за укритие на разбойници, които плячкосвали пътя между юга и севера покрай Рейн. Била е превзета и разрушена през 14 век с помощта на голямото Франкфуртско каменно оръдие (калибър 50 см). Наблизо се намира семейния замък на фамилия Батемберг (нашия княз е израсъл тук, принц Филип и лордовете Маунтбатън)Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK