Киев, площад "Независимост"

Киев е в светлини (23.01, неделя). Новогодишната украса все още е на мястото си. Студът също, затова и всички бягат от тротоарите и търсят топлите местенца по ресторанти, кафета и молове. Хората са усмихнати, учтиви и готови да помогнат. Младежите са напълнили ирландските пъбове край площада. Купонът там е в разгара си. Шофоьрът на таксито ми съобщи, че брат му, който от десетилетия живее в Ростов на Дон, не смее да му се обади от 2015 заради предупреждение от тамошните власти. Затова пак планират да се срещнат в Германия след 2 месеца.

© penetrating

Киев е в светлини (23.01, неделя). Новогодишната украса все още е на мястото си. Студът също, затова и всички бягат от тротоарите и търсят топлите местенца по ресторанти, кафета и молове. Хората са усмихнати, учтиви и готови да помогнат. Младежите са напълнили ирландските пъбове край площада. Купонът там е в разгара си. Шофоьрът на таксито ми съобщи, че брат му, който от десетилетия живее в Ростов на Дон, не смее да му се обади от 2015 заради предупреждение от тамошните власти. Затова пак планират да се срещнат в Германия след 2 месеца.Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK