Подкаст: Коя е най-подходящата инвестиция за мен?

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Подкаст: Коя е най-подходящата инвестиция за мен?


В първия епизод на подкаста "Пари с бъдеще" научихме как да накараме парите да работят за нас и за едно по-добро бъдеще. С финансовите експерти от "ОББ Асет мениджмънт" разговаряхме за това какво означава да инвестираме, защо е важно, кога е добре да се започне, с какви суми, кои са подходящите финансови инструменти, както и още интересни неща за пазарите и ценните книжа. Отговорите на тези въпрос са важни и трябва да си ги задаваме не само във времена на висока инфлация.


Във втория епизод навлизаме в по-дълбоки води, с Марио Панков, който отговаря за стратегията за продажби на инвестиционни продукти и Иван Димитров, главен икономист и портфолио мениджър в "ОББ Асет мениджмънт".


С тях дискутираме коя инвестиция е най-подходяща за отделния инвеститор според неговите цели и инвеститорския му профил, как се формира той и от какво зависи.
И още: Колко от месечния доход да се инвестира и кои са най-честите грешки, които правят начинаещите инвеститори.


"Пари с бъдеще" е подкаст за начинаещи инвеститори, в който обсъждаме как да накараме спестяванията да работят за нас и за по-добро бъдеще.


Ако този епизод ви е харесал и искате да чуете и останалите от "Пари с бъдеще" последвайте ни в каналите на "Дневник" в Apple, Google, Spotify, SoundCloud или YouTube.#маркетингово съобщение


Информацията, предоставената в настоящия маркетингов материал, не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране. Стойността на дяловете в колективни инвестиционни схеми се променя във времето и може да бъде по-висока или по-ниска от стойността в момента на инвестиране. Затова е препоръчително инвеститорите да се запознаят с Проспекта и Документа с ключова информация за инвеститорите преди вземане на окончателно инвестиционно решение.


Може да намерите тези документи, на български и на английски език, на интернет страницата на "Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В. - КЛОН", България - www.ubbam.bg, и на интернет страницата на дистрибутора ОББ - www.ubb.bg, както и при поискване може да получите хартиено копие безплатно във всички клонове на ОББ, в рамките на обичайното им работно време с клиенти. Предлаганите захранващи колективни инвестиционни схеми инвестират постоянно 85 на сто или повече от активите си в дялове на главните колективни инвестиционни схеми. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени за в бъдеще.


Резюме на правата като инвеститори е достъпно на следните хипервръзки, на български език: 11074.pdf и на английски език: 11365.pdf. Информираме ви, че "Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В." Белгия може да вземе решение да прекрати предлагането на фондовете на територията на Република България.


Всичко, което трябва да знаете за:

Още от Пари с бъдеще

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK