Подкаст: Какви са тенденциите в инвестирането?

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Подкаст: Какви са тенденциите в инвестирането?


Днес всеки, който иска да накара парите да работят за него и в същото време го прави с мисъл за кауза, има избор. Този избор се нарича отговорно инвестиране. При което взаимните фондове и финансовите компании инвестират парите си и тези на своите клиенти само и единствено в ценни книжа на дружества, чиято дейност и политики отговарят на определени критерии - добро отношение към околната среда, към техните служители и обществото, списъкът е дълъг. Отговорното инвестиране е един от трендовете във фианнсовия свят и все повече физически лица се насочват към него.


В третия епизод на подкаста "Пари с бъдеще" разговаряме за отговорните инвестиции с Марио Панков, който отговаря за стратегията за продажби на инвестиционни продукти и Иван Димитров, главен икономист и портфолио мениджър в "ОББ Асет мениджмънт".


Чуйте епизода, за да разберете как да инвестираме отговорно, по-доходни ли са тези инвестиции, кой ги предлага в България - отговаряме и на още много въпроси, свързани с тях.

"Пари с бъдеще" е подкаст за начинаещи инвеститори, в който обсъждаме как да накараме спестяванията да работят за нас и за по-добро бъдеще.


Ако този епизод ви е харесал и искате да чуете и останалите от "Пари с бъдеще" последвайте ни в каналите на "Дневник" в Apple, Google, Spotify или YouTube.


#маркетингово съобщение
Информацията, предоставената в настоящия маркетингов материал, не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране. Стойността на дяловете в колективни инвестиционни схеми се променя във времето и може да бъде по-висока или по-ниска от стойността в момента на инвестиране. Затова е препоръчително инвеститорите да се запознаят с Проспекта и Документа с ключова информация за инвеститорите преди вземане на окончателно инвестиционно решение. Може да намерите тези документи, на български и на английски език, на интернет страницата на "Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В. - КЛОН", България - www.ubbam.bg, и на интернет страницата на дистрибутора ОББ - www.ubb.bg, както и при поискване може да получите хартиено копие безплатно във всички клонове на ОББ, в рамките на обичайното им работно време с клиенти. Предлаганите захранващи колективни инвестиционни схеми инвестират постоянно 85 на сто или повече от активите си в дялове на главните колективни инвестиционни схеми. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени за в бъдеще. Резюме на правата като инвеститори е достъпно на следните хипервръзки, на български и на английски език. Информираме ви, че "Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В." Белгия може да вземе решение да прекрати предлагането на фондовете на територията на Република България.

Ключови думи към статията:

Още от Пари с бъдеще

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK