Фотогалерия: Протест срещу решението на ВАС да заличи Природен парк Странджа

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (51)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на чочи
  *****
  Неутрално

  ухото на последната снимка е уникален олигофрен

 2. 2 Профил на ОЛГА
  *****
  Неутрално

  Защо няма коментари ?
  Мила родино,
  ти си земен рай- твойта хубост ,твОйта прелест -ТЕ ИМАТ КРАЙ!!!
  КАЖЕТЕ ПОИМЕННО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТОЗИ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД -ЗАЩО ГИ КРИЕТЕ 3 ЧОВЕКА СЕ ПОДКУПВАТ СУПЕР ЛЕСНО ;СЪЩАТА РОЛЯ ИМАХА И ЗА ПРОДАЖБАТА НА БТК ?!?!

 3. 3 Профил на DemonCry
  *****
  Неутрално

  Последната снимка е уникална!!! Някой може ли да обясни какво се случва там?

 4. 4 Профил на старец
  *****
  Разстроено

  Браво момчета и момичета!Все от някъде трябва да се започне!

 5. 5 Профил на E. Georgiev
  *****
  Неутрално

  Браво Моми4ета у Мом4ета !

  Елмир Георгиев / Виена

 6. 6 Профил на Хриси
  *****
  Весело

  Мда, народната милиция арестува отявлени подривни елементи от прогнилата буржоазия с расти и тениска на NIN. С такава гад за министър, чак съм учудена, че не се е стигнало до бой с палки.
  Съжалявам, че не можах да дойда на събитието, въпреки че получих смс, но имах други уговорки. Следващия път, обаче, съм там.

 7. 7 Профил на parisien
  *****
  Неутрално

  Хубаво, но 200 са малко. Трябват поне 200 000 за да се промени нещо въобще. Все пак добре че се случва, поне да знаем че има и мислещи хора в БГ.

 8. 8 Профил на Файона
  *****
  Весело

  Е, хайде де, като трябва повече, дайте да ходим повече, не само да мрънкаме тук, там! Голямо благодаря на всички, които рискуват, за да изразят гражданската си позиция, така се прави! Прекрасни сте!

 9. 9 Профил на E. Georgiev
  *****
  Неутрално

  Време е Министърът на МОСВ - 4акъров - който не бе6е в садебната зала когато "изтриха" парка, да си подаде оставката и да баде заменен с министър посо4ен от НГО-тата (а не от Стан6ев, Доган , Царят)

 10. 10 Профил на ВАС - първи частен съд
  *****
  Неутрално

  Браво, браво, браво!
  Само така - като няма правосъдие, ще има правоседие!

 11. 11 Профил на AZ
  *****
  Гневно

  А ЗАщО НЕ АРЕСТУВАХА НИТО ЕДИН ТАКСИМЕРОВ ШОФЬИОР НА ТЕХНИЯ МИТИНГ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ? ТА СИГУРНО ТЯХНОТО СЪБИРАНЕ БЕшЕ ЗАКОННО, ЛЕГАЛНО И ИМАшЕ РАЗРЕшИТЕЛНО????НО ПО-ЛЕСНО Е СЕГА, КОГАТО СА 300 чОВЕКА ДА АРЕСТУВАш 30, ЗАщОТО АКО СЕ ОПИТАТ ДА АРЕСТУВАТ НЯКОИ ПРИ 3-4 ХИЛ. ДУшИ, щЕ ГИ РАЗКЪЗАТ ПОЛИЦАЙТЕ МИЗЕРНИ!!!!!!!!!!!!
  ТРЯБВА ДА СЕ ПОИСКА МОМЕНТАЛНО ОСТАВКАТА НА ТОЯ СМЕшНИК РУМЕН ПЕТКОВ, КАКТО И НА ЦЯЛОТО СМЕшНО И МИЗЕРНО ПРАВИТЕЛСТВО!

 12. 12 Профил на Моя Ви
  *****
  Неутрално

  Някой да каже кога е следващия протест, искам да го подкрепя с присъствие!

 13. 13 Профил на Не така, неее....
  *****
  Неутрално

  Ами, като млади хора, с образование, надявам се, протестиращите трябва да са наяно как функционира тази страна. Естествено, че няма да арестуват таксиметровите шофьори. Арестуват се най-беззащитните и най-хаотичните в действията си. В случая, куп младежи са се събрали да викат срещу вятъра, без конкретна визия за постигане на целите си. Знаете ли, мъчно ми е като виждам тази неориентирана и безполезна група млади. Не е важно да отидеш и да викаш за Странджа, а да си отговориш на въпроса 'Как да спася Странджа'. От подобни протести никой не печели, най-малко Странджа.

 14. 14 Профил на E. Georgiev
  *****
  Неутрално

  до #13

  "без конкретна визия за постигане на целите си."

  Ето Ви една такава:

  Време е Министърът на МОСВ - 4акъров - който не бе6е в садебната зала когато "изтриха" парка, да си подаде оставката и да баде заменен с министър посо4ен от НГО-тата (а не от Стани6ев, Доган , Царят)

  Един нов ангажитан министър ! Независум , а не под4инен на ДПС

 15. 15 Профил на Do nomer 13
  *****
  Гневно

  А такива като теб, които докато се чудят как да го направят и за какво да го напряват ги използват за пионки и през това време вече всичко ще бъде разпродадено, и моментално застроено!!! В БГ всичко вече трябва да става спонтанно, докато не влезне в карчка!!!Ако чакаш да се чудиш как да го направиш....вече ще бъде твърдо късно!!!

 16. 16 Профил на Полицейската държава в настъпление!
  *****
  Неутрално

  Николай Марков: Лидери на партии и магистрати са били обект на събиране на доказателства от страна на НСО
  03 юли 2007 | 13:46 | Агенция "Фокус"София.

  Лидери на политически партии и магистрати са били обект на събиране на доказателства от страна на Националната служба за охрана (НСО), които се използват срещу тях. Това заяви уволненият служител от НСО Николай Марков след среща при президента Георги Първанов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Николай Марков категорично отказа да посочи конкретни имена, срещу които са били събирани доказателства.
  Николай Марков посочи още, че основният въпрос е: "Ако съдът прецени, че съм неправомерно уволнен по силата на натиск и заплахи, кой ще поеме отговорността за това?". Марков бе категоричен, че е готов да стигне и до Европейския съд. "Съзнавам какво се случва, но не съзнавам как президентът ще обясни събирането на този формат. Този формат ми дава знак да се съмнявам и да предвиждам някаква порочност", посочи Марков.
  Марков заяви още, че е сигурен, че "още не е време да се изгуби контрола над ситуацията".

 17. 17 Профил на Самата аз
  *****
  Неутрално

  Някой знае ли дали въпросният Джевет Чакъров вече е подал за обжалване и ако не - кой може да обжалва това решение. Също така - кога и къде ще е обжалването, че да се отиде с големите гьостерици.

 18. 18 Профил на още снимки
  *****
  Неутрално

  още снимки на адрес

  http://nabludatel.info

 19. 19 Профил на и още
  *****
  Неутрално
 20. 20 Профил на Не така, неее....
  *****
  Разстроено

  Ами, не знам, протестът не отне ли време, а какви са резултатите? Просто казвам, че ако се мисли, ще има резултат. Гневните като теб пречат, защото не познават конструктивната мисъл, както и хората на Орлов мост, с мозъци на тийнейджъри изживяващи се като модерно превъплащение на хипитата от 60те. В България вече има млади хора, които постигат целите си по пътя на активното действие подкрепено от солидни аргументи и правно обезпечено. Това е сила, да можеш да се аргументираш и да тежиш на мястото си. Останалото е безсилие, особено с плакати от картон. 'Елате да спасим Странджа' - Ами добре, как? Не ви пука за Странджа на вас. Харесва ви да се бунтувате, а планината ви е повод. Малко книжки, много самочувствие... Френските студенти са подготвяли протестите си с месеци, с организация и знания. Вие от Орлов мост ме карате да мисля, че ако искам да спася Странджа, ще трябва да го направя сам.

 21. 21 Профил на Не така, неее....
  *****
  Неутрално

  Това беше за номер 15

 22. 22 Профил на silver
  *****
  Неутрално

  Драги, на протеста беше и един от адвокатите, които работят в защита на акта от 1995. Не са ЧАК толкова залюхани и наивни природозащитниците. Барикадите не са и не бива да бъдат единствения начин на борба срещу решението на ВАС. Но пък са нещо, което може и в някаква степен да повлияе на общественото мнение.

 23. 23 Профил на think green
  *****
  Неутрално

  До #20:
  Ако организираме събитието с месеци, докато дойде момента, Странджа вече ще прилича на Банско и Слънчев бряг!
  Аз не мога да разбера какъв е този строителен подем при условие че негативите вече са налице:
  - отблъсване на туристи от БГ курортите
  - недостатъчен персонал за всички хотели
  - влошена инфраструктура и недостатъчен капацитет
  .....
  .....
  Време е да се замислим за нещо ново - но колко от политиците и 'бизнесмените' в туристическия бранш са запознати с еко туризма? Ние искаме да избягаме от бетона на своята почивка и да разведрим ежедневието си със зеленина и красива природа, защо ни насаждат нещо нежелано и при това - ТВЪРДЕ НЕИЗГОДНО ЗА САМИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ В СРЕДНОСРОЧЕН ПЛАН.

 24. 24 Профил на optimiced
  *****
  Неутрално

  Още снимки, кратък репортаж:

  http://www.optimiced.com/bg/2007/07/03/civic-protest-to-protect-strandja-monday/
  http://www.optimiced.com/bg/2007/07/02/civic-protest-to-protect-strandja-followup/
  (от понеделник)

  http://www.optimiced.com/bg/2007/06/29/strandja-mountain-is-not-a-park-anymore/
  http://www.optimiced.com/bg/2007/06/30/civic-protest-to-protect-strandja-park/
  (от петък)

  И да, наистина, защо полицията не арестува НИТО ЕДИН ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР когато беше обсаден Парламентът и центърът на София, а сега изведнъж започна да "спазва обществениея ред"? Откъде този двоен стандарт?

  В каква държава живеем?

 25. 25 Профил на Иван
  *****
  Весело

  http://savestrandja.hit.bg/index.html
  ТОЧНО в 19.30 пред президентството в сряда (4 юли).
  Ще лежим на тротоара пред административната сграда на парламента до президентсвото , но бързо (до 20.00 най-късно) ще се разпръснем И НЯМА ДА БЛОКИРАМЕ ПЪТЯ, защото арестите на 35 души бяха в повече и защото тази полиция не заслужава да й даваме „още“ поводи за грубиянщина тази седмица

 26. 26 Профил на добре
  *****
  Неутрално

  ТАМ СМЕ!!!

 27. 27 Профил на Не така, неее....
  *****
  Неутрално

  'Ще лежим на тротоара пред административната сграда на парламента до президентсвото , но бързо....'
  Защо ще го правите това, колко мозък му трябва на човек да легне пред президентството......и на глава да застанете, пак нищо няма да бъде постигнато...
  как ще респектирате обществото и най-вече 'мафията' както наричате противниците си?
  Ах как ме дразни невръстенията и хаоса който царува в главите ви.., но в крайна сметка, вие сте, давайте..., ще дойда да се посмея....

 28. 28 Профил на до Не,..
  *****
  Неутрално

  Ела да ти се посмеем, жалък си...

 29. 29 Профил на ГОШО
  *****
  Неутрално

  АКО БЕШЕ ПРОТЕСТ НА ШОФЪОРИ ДЪРЖАВАТА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ЩЯХА ДА РЕШЪТ ВЪПРОСА ЗА ДЕН ДВА.ВЪРХОВНИЯ АДМ СЪД ВАС РЕШАВА ВЪПРОСА В ПОЛЗА НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ

 30. 30 Профил на Не така, неее....
  *****
  Неутрално

  Жалкото е, че правите кефа именно на хората, срещу които се борите. И докато вие лежите на земята, те се подготвят активно за строежите и когато се усетите, вече ще е късно. С химикал и лист в ръка, дечица...това е начина, и много много работа...
  Но в крайна сметка, има граждани и гражданчета. Ние ще спасим Странджа, въпреки вас.

 31. 31 Профил на anti-Bush
  *****
  Весело

  Браво на всички, които са присъствали на протеста! Това са първи наченки на гражданско общество в страната (това на шофьорите не е гражданско). Нормално е подобни протести да се водят от млади хора. В крайна сметка младите хора имат най-голям интерес да запазят природата и това, че те подеха този протест ме прави горд. Надявам се някой ден и моя син да се бори за свободата и правата си, както го правите и вие.
  Не се подавайте на обезкуражаващата агитация от форумните ДС активисти. Това са хора, чиято работа е да разубеждават (ако не могат да принудят насилствено) другите от всякакви действия, които могат да се считат за обединение в името на националните ценности. Пазители на статуквото, мафията и едрия капитал, тези хора ще използват всякакви аргументи за да ви убедят как трябва да си стоите в къщи и колко е безсмислено да упражнявате основните си права (право на протест) и как едва ли не те нямат никакво значение и можете и без тях. Много такива национални предатели ще се опитат да ви удавят в цинизъм ("Всичко е предрешено", "нищо не може да се напрви" и т.н.). На всички тях обаче покажете среден пръст и се борете докрай за това на което държите. Защото ако не сте вие няма кой друг да се бори за него и то ще умре.

 32. 32 Профил на Ventsislav Nikolov
  *****
  Неутрално

  ИСКАМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ БОКЛУК!!!

 33. 33 Профил на Shrumy
  *****
  Неутрално

  С химикал и лист в ръка е добра идея, а протестът пък създава симпатия и прави положението малко по-реално за тези, за които е абстракция в малките колони на вестниците. И понеже каузата е една граждани и граждан4ета е напълно неуместно изказване он някой който май желае да при4исли борбата на себе си. Да си просто тъй на въпреки не е оферта а май комплекс. Планината е по-голяма от вси4ки нас. с

 34. 34 Профил на Muleto
  *****
  Неутрално

  до #30

  "И докато вие лежите на земята, те се подготвят активно за строежите и когато се усетите, вече ще е късно. " ... ти не се грижи !

 35. 35 Профил на гимназист
  *****
  Неутрално

  ДО НЕ ТАКА

  Многознаещи снизходителен чичко, пише се "неврАстения". Май има файда да си завършил гимназия по-скоро

 36. 36 Профил на Иван
  *****
  Неутрално

  не забравяйте за утре!!!

  http://savestrandja.hit.bg/index.html

  ТОЧНО в 19.30 пред президентството в сряда (4 юли).
  Ще лежим на тротоара пред административната сграда на парламента до президентсвото , но бързо (до 20.00 най-късно) ще се разпръснем И НЯМА ДА БЛОКИРАМЕ ПЪТЯ, защото арестите на 35 души бяха в повече и защото тази полиция не заслужава да й даваме „още“ поводи за грубиянщина тази седмица


  айде - трябва да сме бързи смели сръчни !

 37. 37 Профил на E. Georgiev
  *****
  Неутрално

  Следва6та стъпка:

  Нехае6тият министър на МОСВ - 4акъров - който не бе6е в садебната зала когато "изтриха" парка, да си подаде оставката и да баде заменен с министър посо4ен от НГО-тата (а не от Стани6ев, Доган, Царят)

 38. 38 Профил на Bravo
  *****
  Неутрално

  Само така трябва! Така се почва - парво 200, после 2000, накрая 2 000 000 - да спасим от мутрите, каквото хубаво е останало в родината ни!

 39. 39 Профил на Oshte edin metod - peticia
  *****
  Неутрално

  Моля, нека всички се подпишем:
  http://www.ipetitions.com/petition/strandja-bg/

  (За скептиците - ако не помогне, поне няма да навреди...)

 40. 40 Профил на Мерилиън
  *****
  Неутрално

  До #20
  "Френските студенти"-първо,не са студенти,а ученици,и второ,не учениците протестираха,а учителите.Ама що ли амортизирам и аз напразно клавиатурата.

 41. 41 Профил на Браво!
  *****
  Неутрално

  Браво на хората, които си изоставят ракийката и салатката, ихтибареца и дебелата сянка, и отиват да се борят за една кауза. Другите дремят, докато им откраднат всичко - природа, бъдеще, минало, настояще, перспективи ... Няма да забравя на снимките на Симион Патеев какви хора се бяха събрали на първия митинг на Попа - от всички възрасти, с деца, с бебета в колички. Браво на тях! И на Симион Патеев. И на всеки, който прави нещо АКТИВНО и СЪЗИДАТЕЛНО. А не само да критикува злодаро и мъдро, от пиедестала на тоалетната чиния. Искат се и ИДЕИ В ДЕЙСТВИЕ, господине с химикалката и листа в ръка. Защото и вие, ако с химикалката се чешете зад врата, а с листа си бършете ...., няма да сте особено полезен.

 42. 42 Профил на optimiced
  *****
  Неутрално

  Да се борим за една светла кауза, да! Да запазим "Странджа"!

  Междувременно излезе и следната новина: строителството в парка ще бъде временно прекратено?

  http://www.optimiced.com/bg/2007/07/03/protest-to-protect-strandja-light/

 43. 43 Профил на браво на еколозите!
  *****
  Неутрално

  Само така. Ако не са тези хора крадливите политици ще загробят държавата.

 44. 44 Профил на Дянъчните им декларации
  *****
  Неутрално

  Deklaracia za dohodite na Yordan Tzonev (Rezovskia baron) i saprugata mu

  http://register.bulnao.government.bg/22241E33-1921-4DF2-987B-72FE67AB19C6.xml

  Za sadiata Andrei Ikonomov (VAS)

  http://register.bulnao.government.bg/27D15890-5447-499D-87C5-162118293848.xml

  Interesen zaem ot 63000 lv vzet ne ot banka, a ot fizicheski i juridicheski lica!!!
  Uchastva v bordove na firmi: 13350 lv

  Za sadiata ot VAS Ivan Radenkov Ovcharski

  http://register.bulnao.government.bg/E8890238-2A3B-42E7-9D56-C85C459CEE7A.xml

  Kupuva nivi i gori v obshtina Krivodol

  Za Petko Arnaudov niama novi danni, a starite ne sa na saita.

 45. 45 Профил на AZ
  *****
  Гневно

  http://savestrandja.hit.bg/
  ХАЙДЕ ПАК НА УЛИЦАТА! ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕМ ПОВЕЧЕ!!!

 46. 46 Профил на моно
  *****
  Гневно

  Браво на всички мислещи хора.
  Елате отново на протест - Нека им покажем, че не сме овце!
  И едно плакатче от мен: http://www.pixtura.net/d/Strandja_bg.pdf

 47. 47 Профил на Protestoslav
  *****
  Неутрално

  А правостоящи приемате ли?

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 49. 49 Профил на буда
  *****
  Неутрално

  на тази снимка изглежда да е запечатан момента на изкълчване на пръстчето на полицая. Предполагам това е същият полицая, който се освидетелства за телесни повреди ???
  Неправилен захват - минус 10 точки !
  http://www.dnevnik.bg/lib/showimg.php?filename=zx500_355390.jpg

 50. 50 Профил на гост
  *****
  Неутрално

  Бой, докато не ви дойде акъла в главата!
  И научете, по дяволите, най-накрая българския език !
  Баси и непрокопсаното, просто, тревоманско, младо поколение - научете се първо да пишете на кирилица, после се правете на гражданско общество!
  ПФу!

 51. 51 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  Станишев продаде Сранджа на руснаците!
  Вън руснаците от България!

 52. 51 Профил на Stephen Carter
  Stephen Carter
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Получавам 100% удовлетвореност от удовлетворението от доставките. Можете да получите bitcoins бързо, когато купуват от тях и се плаща бързо, когато ви продават на тях.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация

Последни галерии

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK