Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (36)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 1
  *****
  Неутрално

  ще го смажат и това място.да не мислите,че е единственото красиво кътче по черноморието...

 2. 2 Профил на Sunder
  *****
  Неутрално

  Искам да е топло и да съм на морееееееее
  А всичките строители на капитализма, които бетонираха България - пожелавам да ослепеят!

 3. 3 Профил на Трубадурите
  Трубадурите
  Рейтинг: 458 Весело

  #1, ще го смажат о0о ми янко
  Страхотно място, уоу

  Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets.
 4. 4 Профил на Паяков
  *****
  Неутрално

  Ами то застрояването вече е започнало, нали виждате къщичките и лодките на някои от снимките?

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 6. 6 Профил на гражданин
  *****
  Неутрално

  Община Приморско планира нови комплекси точно там

 7. 7 Профил на Гошо Буцата
  *****
  Неутрално

  О-о-опа! Ше инвестирам и тука. Като глеам ше стигне песъко за неколко комплексчета.... Шо не съм го видел тва по/рано! Как съм пропуснал дебиш! Некой да знае кое кмето там и кои са съветниците? А кви са им тарифите? Требет ми спешно, че се обадих вече и багерите са там още през март....

 8. 8 Профил на Българин
  *****
  Неутрално

  Българска Красота!

  Пазете я!

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 10. 10 Профил на io
  *****
  Неутрално

  Браво на фотографката! Удоволствие е да гледаш такива хубави снимки.

 11. 11 Профил на 123
  *****
  Весело
 12. 12 Профил на Желание
  *****
  Неутрално


  "Искам да е топло и да съм на морееееееее
  А всичките строители на капитализма, които бетонираха България - пожелавам да ослепеят!"
  А до каквото се докоснат, да се превръща в лайна!

 13. 13 Профил на мръзнещ
  *****
  Неутрално

  Присъединявам се към последното мнение без "зложелателствата" - по принцип не желая на никой зло,ксйто и да е! Иначе си мечтая от края на септември само за 1 нещо - СОЗОПОЛ и кога ще се върна пак там и да е топло и да си ке разхождам из сстария град покрай молето и смокините,еххх..НЕКА ДА Е ЛЯТО

 14. 14 Профил на Артист
  *****
  Неутрално

  Страхотни снимки. Късчета красота в мрачното всекидневие.

 15. 15 Профил на FOR SALE ! ! ! GSM: 0888 14.01.09
  *****
  Разстроено

  http://www.greenbalkans.org/show.php?id=479&language=bg_BG&cat_id=35

  Резултатите са ужасяващи:

  * В описаните райони между 50 и 90 хил. дка. публични държавни земи са били подарени (заменени) за частни на около 50-60 физически и юридически лица. Площ приблизително равна на 10 000 (десет хиляди) футболни стадиона.

  * Загубите за нацията варират между 6 и 8 млрд. лв., което всъщност е разликата от пазарните цени на придобитите земи и закупените от частните лица. Много от тези замени, маскирани като инвестиционни намерения с обществена полза, вече се продават на свободния пазар на цени от 300 до 2000 пъти по-високи от тези, на които са били придобити. Паричните загуби, са без конкуренция в новата ни политическа история, т.е. всички загуби, които е понесло обществото от политическата корупция, касова и масова приватизация, разрухата на селското стопанство, БГА Балкан, БТК и други са малка част от загубите от замените.

  * Истинската загуба не може да бъде изразена в милиарди, тъй като става въпрос за територии с уникално ландшафтно и биологично разнообразие, които не само са сменили собствеността си, но и предназначението си и са предвидени за урбанизация. На българското общество ще бъде ограничен достъпа до тези територии. Въпреки че още не са отразени в националния кадастър, по нашето Черноморско крайбрежие има десетки нови частни имения, някои от които са дълги 7 км.

  * Много хора са загинали за опазването на тези земи и никой няма моралното правото да ги подарява и използва за разменна монета, както и да лишава нацията от достъп до тях. За съжаление вечезапочна ограждането на голяма част от тези имения.
  http://www.greenbalkans.org/show.php?id=479&language=bg_BG&cat_id=35
  Ела и ти! 14.01.2009

 16. 16 Профил на Българин
  *****
  Неутрално

  Това уникално място трябва да бъде запазено такова, каквото е !!!

 17. 17 Профил на rumye
  rumye
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво, Таня, Лети все така, ти си наша гордост!

  pinyo
 18. 18 Профил на gaz do 16
  *****
  Любопитно

  ама едва ли...
  е нищо.все пак Милен Цветков и Слави Трифонов ще спасят България.в тези лореати е надеждата робска

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 20. 20 Профил на другари!
  *****
  Неутрално

  Ох бабачкооо! Че си купим и язе едно местенце тамошка, а ако не мое че си заменим с парцель по шопско или крджалийско. Това за да се запази, требе да е часно а не обсштественно!
  пп
  Копувам фалшиви нотарялни актове, за спрафка на касата в Менистерството или на битако 8ред пета сергийа.

 21. 21 Профил на SOLD !
  *****
  Гневно

  "Зазиждат" устието на Камчия:
  http://news.ibox.bg/news/id_594430034

  Поредният мащабен туристически проект ще сложи край на едно от малкото останали непокътнати и девствени райони на Черноморието.

  До няколко месеца на устието на река Камчия, точно където тя се влива в Черно море, ще закипи от багери, работници и изкопни машини.

  Два големи проекта едновременно ще стартират, за да бъдат финализирани до средата на 2011 година.

  От северната страна на устието на Камчия кметът на Москва Юрий Лужков ще инвестира близо 200 млн. евро в проект за ваканционно селище, простиращо се на 140 дка.

  От южната страна на устието собственикът на в-к" Стандарт" и футболен клуб „Левски" Тодор Батков ще вложи почти същата сума в проект за затворен тип апартаментен комплекс с луксозно строителство.

  Реализацията на проектите ще сложи край на девствената красота и неповторимата природа на това място.
  В момента може би няма кътче по Черноморието, което да съчетава едновременно толкова златист чист пясък, прозрачна чиста морска вода и надвесили се горски лесове.

  Устието на Камчия е на територията на община Аврен, която се намира между общините Варна и Обзор.
  Според кмета на Аврен обаче проектите били полезни, защото осигурявали нови работни места и ще стимулират туризма в общината.

  Скандалното в случая е, че територията доскоро е попадала в защитена зона, но именно кметската управа на Аврен я е деактувала и е дала зелена светлина на поредното строително безумие.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 25. 25 Профил на LT
  *****
  Неутрално

  Боже! Каква красота! Чак дъхът ми секва! Да му изсъхнат ръцете на онзи, който й посегне, за да си строи хотелчета за пиянските оргии!

 26. 26 Профил на Vladiznaiko
  Vladiznaiko
  Рейтинг: 704 Неутрално

  Спокойно - мястото е достатъчно вълшебно. 1988-ма решиха да строят комплекс - гръмнаха хълма, преместиха пътя, направиха кей срещу Змийския остров, разораха гората и йок - падна властта. От тогава кой ли не се опитва да натакова пейзажа - няма шанс!

  Животът е прекрасен!
 27. 27 Профил на снимки за поколенията
  *****
  Неутрално

  Ако си мислите че като не публикуват такива снимки и властимащите ще пропуснат това място, много се лъжете.
  Нали от Министерството на земеделието направиха аероснимки на цяла България и сега кеф им е да си избират парченца от нея и да си я разпределят. По-добре да се документира къде какво е имало и хората да помнят. А това че 88-ма не са успели да го съсипят не е успокояващо- тогава е имало един Тодор Живков, а сега тодорживковците брой нямат.

 28. 28 Профил на наблюдаващ
  *****
  Неутрално

  Вече се работи по въпроса за създаване на "ЛЕГИТИМНО" рибарско дружество,ръководено от "НАШИ МОМЧЕТА", което да изземе функциите на съществуващоте в гр.Приморско и на устието на р. Ропотамо. После ще кандидатстваме по програмки за парички от ЕС - за пристанище, за инфраструктура, за друго .... Е, ако не ни дадат, зер силно замирисахме,ще се бръкнем за "нашите", щото каквото сме си заплюли, си го търсим, си го искаме, че не останааа......., а сме гладни, гладни.....
  А после ще свържем с комплексчета устието на реката с Аркутино, както свързахме вече Аркутино с нос Хумата и .... остана ли друго свястно място за плячкосване?

 29. 29 Профил на Поназнайващ
  *****
  Разстроено

  Прекрасни снимки! Мястото наистина е уникално, но вече са в ход сериозните опити за унищожаването му! Тези дни случайно разбрах, че в момента тече процедура по създаване на няколко нови селищни образувания (забележете, не просто ваканционни селища) в м. Ченгер (т.е. между резиденция Перла край гр. Приморско и резерват Ропотамо, недалеч от Маслен нос). Терените са изцяло реституирани пасища, ливади и мери. Мястото попада в изключителнно ценна в природозащитен аспект територия: защитена зона "Ропотамо" по Натура 2000 и по директивите за птици и местообитания, влажна зона с международно значение - Рамсарски обект, част от територия на Държавно ловно стопанство "Ропотамо" и т.н. Всички властимащи за пореден път се канят да си затворят очите и проектът най-вероятно ще мине безпроблемно. Единствен спешен изход по случая: сериозен граждански натиск за незабавно налагане от министъра на околната среда и водите на ограничителна Заповед по забрана на строителство и смяна на предназначението на терените (аналогична на тези за Иракли и Калиакра) по реда чл. 19 от закона за биологичното разнообразие. Ако това не се случи съвсем скоро - просто отпишете Ропотамо!

 30. 30 Профил на do4ka78
  do4ka78
  Рейтинг: Неутрално

  Възможно е група малоумници да унищожат мястото,както и много други,но в дългосрочен план природата се защитава по уникален начин.Само след няколко десетилетия нашите територии ще бъдат населявани от други общности,по съвсем естествен път.

 31. 31 Профил на veselin  ivanov
  *****
  Неутрално

  Nai posle nesto profesionalno izpipano v moyata RODINA... Madrid 2009.

 32. 32 Профил на Адаш
  *****
  Весело

  Браво на очите, които могат да видят красотата.Успех,снимай! Таня

 33. 33 Профил на vazmuten
  *****
  Неутрално

  Жалко за невероятната природа.Така ще казваме дьлго враме докато се погуби и застрои и последното красиво кьтче от страната ни.По форумите обикновенно са хора които ценят красивото в природата но ние неможем да спрем промяната.Капитализма и беззаконието убиват Бьлгария.

 34. 34 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  Гледайки тези снимки, си спомних как бяхме на зелено училище в Аркутино преди 15 години. Понякога следобед тръгвахме към устието на Ропотамо на разходка.
  Това е едно прекрасно вълшебно диво място и се надявам да не го съсипят и него.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 35. 35 Профил на Н.Н.
  Н.Н.
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Аман-заман, не го показвайте така на всеогледание. До там не може да се стигне с АТВ и това е запазило кътчето от хотели. Формулата е както винаги в БГ - когато едно място стане известно, то неизменно бива силно забетонирано и остава само митът за неговата известност. А всеки, който не е бил там преди бетона, се чуди какво толкова му е красивото на това място.

  Земята е космическият първенец по брой на идиоти на глава от населението.
 36. 36 Профил на Niko
  *****
  Неутрално

  Това е страхотно място, а и снимките са невероятни особенно снимани от тази позиция! Браво на автора, но дано не се окипази всичко, че за в бъдеще децата ни да го гледат само на снимки това райско местенце.

 37. 37 Профил на lyubo
  *****
  Любопитно

  аз пък не съм на мнение че мястото е нещо кои знае какво ! не знам колко от вас са ходили точно там ?!? нищо особенно не е !
  разбира и аз не искам да се застроява нашето черноморие !!!дано да оцелее и да си остане девствено. но чак толкова суперлативи да изсипете...

 38. 38 Профил на Тейт
  *****
  Неутрално

  Любо, или не си бил там достатъчно дълго, или си бил в кофти компания или просто не ти е било ден. Пробвай пак!

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 40. 40 Профил на Лумпен пролетарий
  Лумпен пролетарий
  Рейтинг: 8 Весело

  Красота!
  Браво за симките.

  Лумпен пролетарий
 41. 41 Профил на Валя Славова
  *****
  Неутрално

  Поздравления за великолепните снимки!

 42. 42 Профил на Keegan
  *****
  Неутрално

  Какав Капитализам бе другари,какви 2 бири=нали вси4ко е на теа отрепки-шумкарските отро4ета...Нали са Сатанински 4еда-и тази прелест ще унищожат..

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.