Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (4)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Kam Fong
  *****
  Неутрално
 2. 2 Профил на Митев
  Митев
  Рейтинг: 1319 Весело

  Мда, променя се климатът, много е неприятно баш през уикенда да вали и температурите да са ниски. Предлагам да протестираме в три лъча - пред президентството, пред парламента и пред Министерския съвет...

 3. 3 Профил на Mojito
  *****
  Неутрално

  Вие може да си протестирате и срещу южния вятър и срещу западния. В това време екомошеници като Ал Гор направиха стотици милиони от книги и филми. Световният мснипулатор Гор отмени соето представление по време на срещата в Копенхаген. Жалко, ще загуби доста пари, защото е започнал да таксува по $1200 само за ръкуване. Интересно какво са правили неандерталците, когато е имало промени в климата. Мисля, че просто са се крили в пещерите. Колко податливи с хората на манипулации. До този извод стигам като чета хакнатите и-мейли на английски климатолози, които са докторували температурните изследвания, за да угодят на шарлатани като Гор.

 4. 4 Профил на човек
  *****
  Гневно

  Защо не кажат че хората на планетата вече са прекалено много .Интересното е кой от така наречените еколози ще обясни на китайци ,индиици ,индонезиици ,променя се климата -решете колко милиона от вас ще живеят другите ще ги пожертваме в името на глобалното затопляне .И кой ще плаща цената за да се спре замърсяването , ще се върнем два века в развитието си ли?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.