Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (26)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1486 Неутрално

  Отрепки ....

  15.02.1989 - 07.02.2018
 2. 2 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Весело

  Този плакат от последната снимка не го разбирам - какво общо има чисто корейският проект със световната среща в Канада?!? Все едно аз да отида там и да протестирам срещу "Белене". Ама то за да си комуне трябва и да си прост де, така че какво ли се чудя...

 3. 3 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 950 Весело

  И Мунчо, гледам, са го спипали. На снимка №14.

  «Enjoy yourself. It’s later than you think.» - chinese proverb
 4. 4 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#1] от "Karelson":

  Нещастни десняци. Нямат 5 евро в джоба за бургер, седнали да пишат все едно Уорън Бъфет им е тейко

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 5. 5 Профил на Mai Tai
  Mai Tai
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  до 4 българин в странство

  Прав си, те горките не осъзнават колко са провинциални, колко манипулирано е съзнанието им от всякакви наши и чужди идеолози на прехода, а и не са виждали жив анти-глобалист през живота си.

 6. 6 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Алиен от №2 какво се чудиш, ти още не знаеш ли, че цялата преса се командва от "тях", световният елит? Могат да ти изобразят във Виетнам нещо и ...да ти го покажат все едно е в Канада или в САЩ! Ти малко хазарче падаше уж ама ней се, малко ти ги обяснявам. Не съм забравил, че уж ти и някои други като Карлсон, Факура нагазуки и там подобни като теб уж вземахте пари от Сорос за да ...тормозите форумите със защита на тях-сатанистите от така нареченият елит, командващ САЩ, Англия и Израел ...директно, а другите чрез посредници!/Масони и свои слуги ..гойс/ Продължавайте да тормозите нормалните хора, един ден защото няма да можете! Ще Ви се отнеме това право като явно пропагандиране на ...сатанизъм!!!

 7. 7 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1419 Весело

  Абе, кви комунисти им се привиждат на Алиенчо и на Карлсончо? Чудно защо всеки протестиращ на запад за тях е комуне и отрепка, а протестиращите на изток са борци за свобода и демокрация?

  Иначе, не одобрявам подобни протести, идиотско е някакси да протестираш по време на подобни прояви, дето има една поговорка, че магарето най-обича пред хора да си показва магариите, та и тук същата работа.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 8. 8 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 993 Весело

  До коментар [#4] от "bulgarinvstranstvo":

  Като ти гледам самочувствието, все едно Уорън Бъфет ти е тейко.
  Пък ти си най-обикновен емигрант, от тия дето като имат 5 евро в джоба и решават, че всичко им е ясно и света само техния акъл чака със зяпнала уста......

  Знанието е сила, информацията - власт
 9. 9 Профил на _plamen_
  _plamen_
  Рейтинг: 567 Неутрално

  До коментар [#5] от "Roza":

  "идеолози на прехода"

  Само ще ти припомня, че гедеронците такова понятие "преход" не познават. Питай когото и да е гедеронец кво е "Transformation" и ще те погледне като плъх в трици. Само студентите по социология или политология бегло са чували за това. Гедеронците бяха катапултирани в демократична Европа без и минималното усилие, за "жертви" да не говорим. Болестните синдроми на тяхното общество затова са се увеличили патологично: болни от колективизъм, безотговорни, чакат някой на готово нещо да им даде, неспособни на самокритика, не търпят друга критика, склонност към тоталитарни идее, толерирана бруталност, липсващи семейни ценности, (като следствие ) огромна миграция на женското население, итн.

  Winora forever
 10. 10 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Любопитно

  До коментар [#7] от "VеnRus 2008":

  Венче, любов моя, кажи ми за какви точно да помисля хора, които веят плакати "No! Capitalism"? Според теб какви са? Сциентолози ли?!?

  Дедеронеца - колко пъти да ти казвам да не ми броиш еврата в джоба? Разбери - не сме 1989 г., баща ти не е местният гаулайтер или както там наричахте партийните си секретари и ти не си истина от последна инстанция като негов наследник. Като ти чета глупостите и постоянното ти наблягане на факта как някои нямали пари, съм почти убеден, че имам много по-висок стандарт от твоя, но никога не съм го коментирал, нали? За пореден път доказваш че си пълна дупка - необразована и невъзпитана, обаче с огромни претенции. Абе типичен дедеронец - колко съм ги гледал и в ДеДеРе-то и по морета и океани...

 11. 11 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1486 Весело

  До коментар [#4] от "bulgarinvstranstvo":

  Ми ский ся - плащам си сметките , не живея с родителите си , мога да си позволя да не живея в мизерия. Не съм поредния милионер , като форумните драскачи , но ми е чудно от къде знаеш кой колко евро има в джоба ? или може би тука долавям някакви комплекси

  15.02.1989 - 07.02.2018
 12. 12 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1486 Весело

  До коментар [#7] от "VеnRus 2008":

  И тия дето реват за северна коря , те сигурно са империалисти под прикритие ?

  15.02.1989 - 07.02.2018
 13. 13 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1419 Любопитно

  До коментар [#10] от "Alien":

  Защо си мислиш, че единствено комунистите са против капитализма, Алиенчо? Анархистите, например, също веят подобни плакати на сбирките и протестите си, а пък те имат толкова общо с комунизма, колкото и Джордж Буш.
  А иначе, снимка номер 12 е показателна за това, че полицията навсякъде по света действа по един и същи начин с протестиращите! Само дето, когато това е някоя западна полиция, нашенските седерасти одобряват всяко нейно действие, а ако е полиция в Русия, Венецуела, Иран, етс, то тогава се вдига вой до небесата. Не могат да разбера как може да се живее с такива двойни стандарти и такова жестоко противоречие, ама...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 14. 14 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1419 Любопитно

  До коментар [#12] от "Karelson":

  Кой реве за Северна Корея?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 15. 15 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1486 Весело

  До коментар [#14] от "VеnRus 2008":

  снимка 21

  15.02.1989 - 07.02.2018
 16. 16 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1419 Любопитно

  До коментар [#15] от "Karelson":

  И защо реши, че става дума за Северна Корея, а не за Южна? Написано е само Корея, тоест не се знае за коя от двете се отнася!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 17. 17 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Весело

  До коментар [#13] от "VеnRus 2008":

  Фракционерството в световното левашко движение е интересна тема и съм се занимавал доста с нея. Тук обаче не му е мястото да си показваме научните познания, когато просто се подиграваме на някакви глупаци. Събирателното "комунета" е достатъчно.

 18. 18 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#15] от "Karelson":
  До коментар [#16] от "VеnRus 2008":

  Не се карайте деца, става дума за "Проекта на четирите реки" в Южна Корея. Еколозите (които очевидно от плаката мразят и капитализма покрай другото) са против него, щото вредял на природата.

 19. 19 Профил на capitalist
  capitalist
  Рейтинг: 1047 Неутрално

  До коментар [#16] от "VеnRus 2008":


  До коментар [#12] от "Karelson":

  има само една кореа ,както имаше само една германия,пък анархистите никога не биха критикували северна кореа или друга диктатура ,щом е против запада е добра страна ,ако има нещо което не им харесва в подобни диктатури ,те пак обвиняват империалистите от запад ,защото те са ги принудили да си защитават мизерните държави .......

 20. 20 Профил на Mai Tai
  Mai Tai
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  до 9 Пламен
  Прав си, там започнаха направо фашистки идеи да се разпространяват от определени западно-германски функционери. Много депривирани (все още) по стандарт на живот и отношение към тях от западно-германците. Основно занимане на западно германците след 89 бе да създават вицове за тяхната непълноценност и нецивилизованост. Те са хора без избор, какво очакваш освен да 'олевеят' както показват много изследвания?

 21. 21 Профил на Mai Tai
  Mai Tai
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  и още нещо - там има много анти-глобалисти, живеят в източен Берлин от цял свят.

 22. 22 Профил на Mai Tai
  Mai Tai
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  карлсон, никой от Северна Корея няма да го пуснат да помирише Торонто! Явно нищо не знаеш за соца и тоталитаризма.

 23. 23 Профил на Раковски
  Раковски
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Фашизмът се завръща, деца!

 24. 24 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#22] от "Roza":

  Колкото и да си сменяш никовете и растенията на аватарите глупоста и невжеството ти винаги изплува още в първият коментар.

  Нè се хàби!

  Klaatu Barada Nikto!
 25. 25 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Весело

  До коментар [#20] от "Roza":

  Аз лично смятам, че западногерманците направиха повече от достатъчно за дедеронците. Ако ония са очаквали, че за два дни ще започнат от нищото да взимат западногерманските заплати, а да си бачкат като при Хонекер, просто са се сблъскали с горчивата истина, че това е невъзможно. Абе ееееееейййййййй, хораааааааааааа, разберете бе - никой не ви е длъжен бе. Стига с това как някой бил "онеправдан" (дума "депривиран" в българския НЯМА да му е...а м....та, неграмотници левичарски), как "не му дали", как "заслужавал". Всички искат да получат на готово. Откъде ще дойде обаче за да има за всички? Не познахте - няма от къде. Тази истина я приемете като аксиома и после градете над нея. Защото леваците тръгвате от изключително сбърканата позиция, противоречаща и на здравия разум и на науката - че има за всички, ама просто не се разпределя правилно, щото го разпределят едни лоши фашисти. Хората ви написаха няколко библиотеки, защо това са пълни глупости, ама вие не - още искате да преразпределяте това, дето ако вие сте на власт няма да го има въобще. Колко още държави трябва да затриете, колко съдби трябва да разбиете, за да признаете, че идеите ви са грешни и опасни?

 26. 26 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 477 Неутрално

  Да, винаги има хора в една агитка дето са там да дадат повод на полицията да бие останалите, понякога от самата полиция де
  По якото е че навсякъде по тия сбирки на Г-666 полицаите първи идват с каски палки щитове и сълзотворен газ. Била им такава работата, що не видях някой обикновен полицай да се мотае на предна линия и него да бият? Щото и тях са ги надъхали че ся виждате ли една тълпа врагове на държавата ще се появи всички ще са с камъни и прътове, а и ги е страх - да вземе на тази тълпа да и скимне нещо ама на цялата де и на тая без камъните леле каква ще стане тогава.
  Дано тази година да няма жертви нито от страна на протестиращите, нито от полицията (мъртви) , ние ония от Г-666 ще си ги намерим някой ден и ще си ги заколим.

  На света има достатъчно за нуждите на всеки, но не и за алчността дори на един човек!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.