Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (39)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на johnny.kay
  johnny.kay
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Е сега знам че ние сме най-мизерното племе на света. Винаги съм мислил че руснаците са след нас, ама доказаха че не е така. На нас като ни откраднаха вота с манипулирани избори никой не протестира.

 2. 2 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  [quote#1:"johnny.kay"]ние сме най-мизерното племе на света[/quote]
  Що не си...

 3. 3 Профил на прашинка
  прашинка
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Добре, че всичко приключи мирно.

  Красотата ще спаси света. А злобата ще закопае форумците на "Дневник".
 4. 4 Профил на борко
  борко
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  [quote#1:"johnny.kay"]Е сега знам че ние сме най-мизерното племе на света. Винаги съм мислил че руснаците са след нас, ама доказаха че не е така. [/quote]
  Хайде стига сме се подценявали и в тази области! Ние може и да не сме от най-протестиращите, но често, когато се е налагало, българите са излизали на улицата. Да си спомним Града на истината, протестите 91-92, големият син митинг на Орлов мост, студентските протести при Виденов, флаш мобовете за Рила и Пирин, земеделските производители, БДЖ, протести против добива на шистов газ, на отделни групи срещу ксенофобията, за правата на бежанците и т.н. Чак пък толкова не сме заспали.

  If you want to kiss the sky, better learn how to kneel.
 5. 5 Профил на PavelCZ
  PavelCZ
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  Това за сега не стига да стресне достатъчно гномите в Кремъл.

  E PLVRIBVS VNVM
 6. 6 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 688 Весело

  Упорито искат да изгонят отвратителните хора от политиката

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 7. 7 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  Руския манталитет е различен. Мита за добрия цар-батюшка, който е прав дори когато греши, още живее по тия простори. Освен това искат да са велики - след пияния Елцин, кагебиста Путин им се виждаше първоначално като манна небесна? Сега лека полека се отърсват от тези си настроения, защото Русия продължава да живее на двете тръби....Но ще мине доста време, докато узреят за истински промени?....

 8. 8 Профил на aji55382181
  aji55382181
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Русите винаги са живяли и ще продължат да живеят, като кучета. По онези диви географски ширини са си така от време оно и не искат, а и не могат да се променят. Лошото е, че 45г. комунизъм бяха предостатъчни за да освинят и порусначат и българския манталитет.

  Einigkeit und Recht und Freiheit
 9. 9 Профил на Гилгамеш
  Гилгамеш
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#7] от "dobrich":

  Прав си. Просто масовият гражданин, не само в Русия, мисли бавно.След Елцин Путин в началото наистина изглеждаше много добре. И за толкова години пропиля уникалния шанс, който имаше, да демократизира и да модернизира Русия. Вместо това пое по пътя на Сталин и Хитлер. (Като казвам Путин нямам предвид конкретната личност само, но и купчината кукловоди).

  Ако ББ беше президент на Египет => http://prikachi.com/images/27/4258027E.jpg
 10. 10 Профил на Гилгамеш
  Гилгамеш
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  БТВ, тук http://www.bbc.co.uk/russian/multimedia/2011/12/111210_elections_in_pics.shtml
  и тук http://www.bbc.co.uk/russian/multimedia/2011/12/111210_protests_worldwide_in_pics.shtml
  има по-подробни галерии, ако на някой му е интересно.

  Ако ББ беше президент на Египет => http://prikachi.com/images/27/4258027E.jpg
 11. 11 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Немцов, като са го арестували, май не са го галили с перце...

  Побойници и бандити - това са руските управляващи!

  Става ми наистина драго, като гледам протестиращите, най-после наистина в Русия да се случи нещо, което поражда надежда...

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 12. 12 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 868 Весело

  Доживяхме! Американци се жалват на Путин.

  Открито писмо на обикновени американци до Владимир Путин и Найджел Фарадж

  Надявам се, че не само вие двамата, но всички чуждестранни лидери ще отговорят на това искане.

  Сенатът на САЩ гласува 93 срещу 3 в полза на Законът за пълномощия в случай на извънредни ситуации в системата на националната отбрана. Той дава право на федералното правителство да арестува и задържа за неопределено време всеки, когото прецени. В допълнение, Конгресът сериозно обмисля легализирането на изтезанията.

  Пиша ви на двамата, защото политиците и медиите в САЩ не могат да ни защитят. Тъй като законът позволява арести и задържане на хора за неопределено време без съд и присъда, и Русия и Европа, имат право да кажат не.

  Моля ви да разгледате приемането на закон, който ще направи незаконно за чужди правителства, отвличането на своите граждани и тяхното държане в ареста без съдебен процес. Ако го публикувате в пресата, тогава това писмо ще представи американските политици за толкова глупави, че медиите в САЩ ще бъдат принудени да разкажат за него.

  Ще можете ли вие да представите кампанията срещу кандидат, който иска да остави американските военни да отвличат избиратели и да ги измъчват?
  Ситуацията в Европа е толкова сложна, че на г-н Фарадж може да бъде разрешено само да представи необвързваща резолюция в Европейския парламент. Аз разбирам, че Европа се превърна в диктатура под контрола на 27-те еврокомисари. Ситуацията се усложнява от факта, че членовете на Билдербергският клуб и ръководителите на Goldman Sachs са заели места в правителствата. Но резолюцията срещу изтезанията и незаконното задържане в ареста, засега е по-добър отговор от всичко, направено преди време, от нашите политици в Америка.

  Г-н Фарадж, бих искал също така да помоля Европейския парламент да поиска от държавите-членки да се въздържат от предоставяне на американските военни, условия за организиране на тайни затвори на тяхна територия.

  Г-н Путин, знам, че вие не бихте позволили такива дейности на своята земя. Но може би, вие ще поръчате на разузнавателните агенции да публикуват списъка на секретните тайни обекти на САЩ, за задържане и изтезания. Колкото повече американци осъзнаят, че тяхното правителство се е превърнало в парий, толкова по-добре.

  Ако се чудите защо аз не искам помощ от ООН, честно казано, нямам доверие на тази организация, след това, което видях в Либия.

  Ситуацията в Америка днес е станала толкова мрачна, че бих искал да се приеме изменение за допускане на чужди граждани, които биха могли да заемат длъжността президент. По този начин, можех да избера да гласувам за вас, г-н Путин на демократичните първични избори, или за вас, г-н Фарадж, на страната на републиканците.

  Meдиите ми говорят, че Рон Пол не е сериозен кандидат, защото той ще изведе нашите войски от 12 страни, където в момента ние избиваме невинни хора. Той отказва да започне Трета Световна Война, като атакува Иран. Той също така би възстановил законопроекта за правата ще опразни със сигурност Агенцията по транспортна безопасност. Той би спазвал международните закони срещу изтезанията и агресивна война. И най-лошото: той ще арестува банкерите, които крадат парите на вложителите и данъкоплатците.

  Бих се радвал на вашето участие. Искрено се надявам, че Америка може да отговори с взаимност за прекъсване на всички доставки на хероин от Афганистан към Русия и Европа.

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 13. 13 Профил на Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#5:"PavelCZ"]Това за сега не стига да стресне достатъчно гномите в Кремъл.[/quote]

  За червените джуджета започва фестивалът "РУСКА ЗИМА" - част втора на "АРАБСКА ПРОЛЕТ"...

  "И ний сме европейци, ама не чак дотам..."
 14. 14 Профил на Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  [quote#11:"Лилия Костова"]Става ми наистина драго, като гледам протестиращите, най-после наистина в Русия да се случи нещо, което поражда надежда...[/quote]

  Време е руския народ да отхвърли болшевишкото съветско иго, и да избере свободата...

  "И ний сме европейци, ама не чак дотам..."
 15. 15 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1441 Неутрално
 16. 16 Профил на Тъмносин вирусоносител
  Тъмносин вирусоносител
  Рейтинг: 810 Неутрално

  До коментар [#14] от "Майстор Балкански (00:00–24:00)":

  ...и да избере свободата, като се включи в движението "Окупирай Уолстрийт"

  Иво Инджев - вербуван на 8.07.83г. от ст.л-т Иван Димовски. Регистриран на 12.11.83г.
 17. 17 Профил на Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Рейтинг: 1441 Гневно

  [quote#14:"Майстор Балкански (00:00–24:00)"]Време е руския народ да отхвърли болшевишкото съветско иго, и да избере свободата...[/quote][quote#16:"conas_62"]...и да избере свободата, като се включи в движението "Окупирай Уолстрийт" [/quote]

  Не - в "ОКУПИРАЙ КРАСНАЯ ПЛОЩАДЬ"!!!

  "И ний сме европейци, ама не чак дотам..."
 18. 18 Профил на Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  До коментар [#8] от "Ottos":
  [quote#8:"Ottos"]Лошото е, че 45 г. комунизъм бяха предостатъчни за да освинят и порусначат и българския манталитет. [/quote]

  Мдаа, абсолютно си прав - за червените рубладжии трябва да има задължително принудителна дерусификация, в някое подходящо лечебно заведение, примерно на 4-ти километър...


  "И ний сме европейци, ама не чак дотам..."
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на trakiec
  trakiec
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#19] от "Гилгамеш":

  С такива изявления май не сте от най-големите демократи.
  Просто сте си сменили дрешките.

  Fiat voluntas Dei.
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на goshogoshev
  goshogoshev
  Рейтинг: 524 Любопитно

  До коментар [#14] от "Майстор Балкански (00:00–24:00)":

  Ти на ясно ли си кой точно са най -многобройни на тоя митинг

 23. 23 Профил на Ριζοσπάστης
  Ριζοσπάστης
  Рейтинг: 777 Неутрално

  Вие снимките въобще гледахте ли, другари?! Повсеместно има червени флагове, знамена на СССР. И Зюганов беше там, са снимани лилипуковците Лимонов и Немцов със сумарно влияние 0.000000000000001%

 24. 24 Профил на Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#22] от "goshogoshev":
  [quote#22:"goshogoshev"]Ти на ясно ли си кой точно са най -многобройни на тоя митинг?[/quote]

  Не, що?

  "И ний сме европейци, ама не чак дотам..."
 25. 25 Профил на shumkar
  shumkar
  Рейтинг: 698 Неутрално

  До коментар [#23] от "Ριζοσπάστης":
  Има нещо друго-Путин вече никой не го иска драги!
  Н-И-К-О-Й !
  Несамо американците и западноевропейците!
  И на руснаците им писна този артефакт от студената война!

 26. 26 Профил на Гилгамеш
  Гилгамеш
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#20] от "trakiec":

  Смяташ ли че го говоря сериозно? Това е метафора. Или някакъв друг вид тропа. Лоботомията и кастрацията, които практикуват фашаго-комунягите обаче, далеч не е в такова преносно значение, каквото употребих аз.

  Ако ББ беше президент на Египет => http://prikachi.com/images/27/4258027E.jpg
 27. 27 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  До коментар [#22] от "goshogoshev":

  .....
  Гогошев , понеже си имаме с тебе приказка..,
  нека да коментирам някои от снимките за състава на митинга
  и лозунгите.Показват се изборни резултати(според някакъв буден гражданин) от участък 657 в Москва ,от Марьина роща (най бандитския квартал преди години..).Според тях най високи са резултатите на комунистите с 28.2%, Яблоко19.8%(Явлински и сие наши ора), после е Единна Русия с 19.4%, Справедлива Русия на аркадашчето на Путин Миронов с 18.2% и лудаците на Жириновски с 11.2%.Успехът на комунистите е несъмнен.На снимката и официално те са печелившите.От 11.6% преди сега имат 19.2%.Жириновски и той вдига до 12% от 8%.Нашите ора от "лебералните Яблоко видгат процента на участие от 1.6% до 3.4%.

 28. 28 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  До коментар [#25] от "shumkar":

  "..Путин вече никой не го иска драги! "
  Темата все пак е посветена на резултатите от парламентарните, а не на предстоящите президентски избори.Според М.Пискорский от наблюдателите на ПАСЕ, в раздадените анкети на техни хора ,от 36 анкети, 22 определят изборите като много добри, 12 добри и 2 удовлетворително.
  Ето и мнението на Ник Грифин(Russian elections “much fairer than Britain’s” – initial verdict from Nick Griffin)
  http://www.bnp.org.uk/news/national/russian-elections-%E2%80%9Cmuch-fairer-britain%E2%80%99s%E2%80%9D-%E2%80%93-initial-verdict-nick-griffin

 29. 29 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2343 Неутрално

  " Десетки хиляди поискаха честни избори в Русия"

  Тия искат много.Или честни избори,или Русия.Ама,ха!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 30. 30 Профил на АБПФК
  АБПФК
  Рейтинг: 1711 Любопитно

  "Десетки хиляди поискаха честни избори в Русия"

  А СТОТИЦИ МИЛИОНИ вече ги получиха!

  ☭ "Если у вас начинается дрожь негодования при каждой несправедливости, то вы мой товарищ" ☭ — Эрнесто Че Гевара ✭ http://youtu.be/EC58ZjzejL0
 31. 31 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3476 Гневно

  ... А в това време Медвепут навярно са заповядали да прочистят килиите на Лубянка, да проверят състоянието на лагерите в Сибир ... Снимки 8 и 13 само намекват за подготвения "отговор" на двойката, който не смея да си представя. Мисля, че масата руснаци - от дълбоката провинция - ще се стреснат и ще се влеят в протестите именно след реакцията на Путин. Както е известно, бивш КГБ-ист няма ...

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг
 32. 32 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#12] от "be_free":
  Другарю/другарко be_free , има лесно за твоите "американски граждани". След като се оказва , че Америка е лошо място за живеене , те могат спокойно да се заселят да живеят в Русия и никога да не се върнат в Америка.
  Русия е толкова "хубаво" място за живеене - " где так вольно дишать человек"!!!!

 33. 33 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3476 Весело

  До коментар [#32] от "Николай_1":

  Руснаците имат стар лаф за това как живеят "Жить - хорошо, но хорошо жить - еще лучше!"; в смисъл - да живееш е добре, но добре да живееш е чудесно. Черният хумор в противовес на тежкия живот е една от спасителните им рецепти.

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг
 34. 34 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1441 Весело

  Искат, не искат - честни избори в Русия не се предвиждат. Да свикват или да си стягат багажа. Добре дошли са на Запад - след строга проверка, да не би да се окажат част от петата колона

  Свобода за Надежда Савченко!
 35. 35 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Хубави снимки.

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 36. 36 Профил на dnewnik
  dnewnik
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Строхотно, невиждано улиците на Москва зелети с кръв!
  Четете и гледайте клипа.

  http://www.pravda.ru/politics/parties/other/10-12-2011/1101693-bolotnaya-0/

 37. 37 Профил на VIVA_BG
  VIVA_BG
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Предимно млади хора. Путин може да се закрепи още един мандат, но накрая ще си замине оплют и мразен.

  БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ !
 38. 38 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Ледът се пропуква, господа съдебни заседатели...

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 39. 39 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#30:"Omnis Omnibus"]"Десетки хиляди поискаха честни избори в Русия"

  А СТОТИЦИ МИЛИОНИ вече ги получиха! [/quote]

  Хаха, щом твърдиш. Не е задължително да си тъп, за да си смешен, но ти специално успяваш да си и двете едновременно

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.