Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (34)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на godblessed
  godblessed
  Рейтинг: 367 Неутрално

  19-та цепи мрака и кърти мивки едновременно

 2. 2 Профил на el_komandante
  el_komandante
  Рейтинг: 418 Неутрално

  ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ НА ТИМ

  1.ИЗТОЧВАНЕ на средства от пенсионните фондове "ЦКБ Сила" и "Съгласие" и "инвестирането им" в кухи активи на различни, гравитиращи около ТИМ компании и инвестиционни фондове, от сорта на ИК "Галата", Велграф Асет Мениджмънт, ЕМПИ и т.н. Не по-малко от 400 000 000 лева!
  2. Създаване на летищен КАРТЕЛ по Черноморието чрез летищата във Варна и Бургас и поддържането на нереално високи летищни такси. Пътниците са ощетени от това с не по-малко от 200 000 000 лева. Даването на концесия И НА ДВЕТЕ морски летища на собственика на БЪЛГАРИЯ ЕЪР е КАРТЕЛЕН МОНОПОЛ ОТ НАЙ-ЧИСТ ВИД !!!
  3. Създаването на МОНОПОЛ в авиопревозите от Черноморието, чрез отблъскването на конкурентни компании, чрез предоставянето им на неизгодни условия. Пряко следствие от това са цени на полети от Варна и Бургас с 30-50% по-високи от аналогични дестинации. Гражданите са ощетени с не по-малко от 200 000 000 лева от това през изминалите години
  4. "Бизнесът" им със застраховки и охрана, чрез дружествата "Армеец" и ТИМ СОТ. Не може в нормална европейска държава, групировка, сочена за лидер на организираната престъпност, да притежава лицензи за подобна дейност. Значи от една страна насаждат СТРАХ, а от друга - предлагат "решение". Тази "дейност" си има имена - нарича се РЕКЕТ или ИЗНУДВАНЕ. Приходи от тази престъпна дейност - не по-малко от 500 000 000 лв. през последните години.
  5. РЕКЕТА над фирми и граждани по линия на ОУП на Варна и Шабла, осъществяван чрез ТПО-Варна. Широко известен факт е, че им е "плащано" да "оправят" парцели. Също така, закупени от тях парцели, по новия градоустройствен план (изготвен от самите тях) се оказват изключително "апетитни". Отново РЕКЕТ и ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ.
  6. ИЗТОЧВАНЕ на Община Варна чрез различни обществени поръчки - например изготвяне на ОУП
  7. ИЗТОЧВАНЕ на Община Варна чрез банката си ЦКБ - заставането на входа и н изхода на общината. Сметките с парите на Общината са в ЦКБ, а в същото време банката е основен кредитор на Община Варна ( кредитите естествено са обезпечени с апетитни имоти на общината)
  8. ИЗТОЧВАНЕ на Община Варна чрез различни НЕИЗГОДНИ КОНЦЕСИИ - например скандалната концесия за Крайбрежната Алея, където вземат най-атрактивната част от брега за жълти стотинки, а я отдават скъпо и прескъпо под наем.
  9. ИЗТОЧВАНЕ на Република България чрез НЕИЗГОДНА и ПРОТИВОЗАКОННА ПРИВАТИЗАЦИЯ. Примери: Св. Константин и Елена, Елпром Варна, скандалната Алея 1, Авиокомпаниите, Химимпорт. Не можем да подминем и "подаръка" от правителството на ГЕРБ в последните часове на неговото управление - 160 д-ка до Летище София.
  Всичко това е нещо повече от КРАЖБА - това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. Щети за България - не по малко от 1 000 000 000 лева
  10. ИЗТОЧВАНЕТО на Община Варна със сделки от типа "кон за кокошка". Например сделката "Графити" и поредната "дупка" Стадион Варна, където срещу един от най-апетитните терени във Варна, Общината получи жалки огризки като обезщетение.
  11. НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО като обектите им "Хотел Азалия" (построен директно върху пясъците на плажа) и "Тринити Парк", построен във Морската градина.
  12. Ощетяване на Републиканския бюджет чрез кражбата на акцизи, ДДС и мита чрез дружествата им Ловико (алкохол) и Хим ойл (горива)
  13. ТИМ е ВТОРИЯТ по големина акционер в ЧЕЗ, и са сочени за неформален собственик на ЕНЕРГО-ПРО. Отново ЗЛОУПОТРЕБИ С МОНОПОЛ.
  14. РАЗСИПИЯ И ЛИКВИДАЦИЯ на приватизирани индустриални предприятия, с цел продажба на активите им. Например Елпром-Варна. Съседното Елдом Инвест си работи много добре, дори и в криза.
  15. БОРСОВИ МАНИПУЛАЦИИ, ИЗМАМИ и КРАЖБИ от инвеститори, не без любезното съдействие на правителството и Комисията за финансов надзор. Загубите за инвеститорите се изчисляват на не по-малко от 600 000 000 лв.
  16. Участието им КАРТЕЛА на олио, чрез дружеството им "Слънчеви Лъчи" - Провадия
  17. Участието им КАРТЕЛА на зърно, чрез дружеството им "Зърнени Храни" България
  18. Участието им в изборни ФАЛШИФИКАЦИИ, МАНИПУЛАЦИИ И КУПУВАНЕ на гласове. Преди два дни бившия лидер на ГЕРБ, Павел Димитров, публично призна, че Кирил Йорданов, е кметувал благодарение на ТИМ. В момента "партията на ТИМ" Нашият Град, е разследвана за фалшива регистрация с крадени лични данни от пенсионно осигурителното дружество ЦКБ Сила

  Да обобщим какво имаме: ИЗТОЧВАНЕ, КАРТЕЛ, МОНОПОЛ, РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ, НЕИЗГОДНА И ПРОТИВОЗАКОННА ПРИВАТИЦИЯ, пак ИЗТОЧВАНЕ, пак РЕКЕТ, и пак ИЗТОЧВАНЕ, НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО, КРАЖБА НА ДДС И АКЦИЗИ, и пак ЗЛОУПОТРЕБА С МОНОПОЛ, НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, БОРСОВИ МАНИПУЛАЦИИ И ИЗМАМИ, И ПАККАРТЕЛ, и отново КАРТЕЛ, ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ И ФАЛШИФИКАЦИИ, КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И ПОЛИТИЦИ . И това е само върха на айсберга, видимата част от тяхната "дейност". Само господ знае какво има отдолу. Простата сметка показва, че тия са си присвоили през годините около 3 000 000 000 лева пара, открадната от всички нас. Това е повече от платеното до тук по проекта "Белене" + "Цанков Камък"!

  Дори и малка част от това да е вярно, тя работата страшна...
  В памет на Пламен, който изгоря заради тези боклуци, всеки да копира това и да го пусне из мрежите ПОНЕ ВЕДНЪЖ, за да не бъде саможертвата му напразна!

  ПРОМЯНАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ САМО С ИСТИНАТА !

  След триглавата ламя на власт дойде празноглавата!
 3. 3 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 989 Разстроено

  Следях творчеството му във фотофорума.. (http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_NAME=pacolon)
  Идеен фотограф беше..
  Много жалко за момчето..

  Fail with honour then succeed by fraud
 4. 4 Профил на riodio
  riodio
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#2] от "el_komandante":

  Не знам откъде си взел инфото, но всичко е вярно. Направо го пускай прокуратурата да чете, че града ни е замрял направо. Вече нищо не се произвежда. Малкия и средния бизнес умряха.....

 5. 5 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 989 Неутрално

  Как пък все такива стойностни хора си заминават така нелепо, а гадините и паразитите освен, че са над земните закони имам чувството, че и отгоре някой ги пази?!!

  Fail with honour then succeed by fraud
 6. 6 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1291 Разстроено

  Готините хора си отиват, остават паразитите...

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 7. 7 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 989 Неутрално

  Как пък все такива стойностни хора си заминават така нелепо, а гадините и паразитите освен, че са над земните закони имам чувството, че и отгоре някой ги пази?!!

  Fail with honour then succeed by fraud
 8. 8 Профил на madagaskar
  madagaskar
  Рейтинг: 873 Весело

  Уникална галерия! БРАВО!

  Ако МЗ предупреждава, че „пушенето убива“, редно е и ние, пушачите, да предупреждаваме, че кражбите в Министерството на здравеопазването убиват повече
 9. 9 Профил на Dimitar Kaldamukov
  Dimitar Kaldamukov
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Та, тези снимки са толкова хубави! Този мъж е имал страшно готин талант.

 10. 10 Профил на GM
  GM
  Рейтинг: 533 Неутрално

  .. и фетиш към ютии?

  "Давайте БЪЛГАРИ, да се съберем и да строшим на ламята главата!!!Ма аз баш тогава не мога да дойда, че ми излезна една работа..."
 11. 11 Профил на BIKER
  BIKER
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Фетиша си го обяснявам с подсъзнателното му желание да изглади нещата в намачканата България, уви изгори себе си накрая.

  Страшна сила и въобръжение излъчват фотографиите, всеки трябва да си дава сметка, че липсата на такива хора около нас ни превръща в това което четем по вестниците. Чувствам се по-беден, чувствам се ограбен в душевен аспект.

  БСП и ДПС вън от политиката
 12. 12 Профил на drun_drun
  drun_drun
  Рейтинг: 583 Разстроено

  Вечна му памет на Пламен! Жалко за момчето - личи, че е бил изпълнен с желание за живот и е имал страхотен усет и идеи във фотографията.

 13. 13 Профил на lifeviber
  lifeviber
  Рейтинг: 367 Неутрално
 14. 14 Профил на Иванка Николаева
  Иванка Николаева
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Уникален!
  Качествен човек, голяма душа ... За няколко дни ни научи на сила, смелост и кауза. Изпитвам дълбоко уважение към човека Горанов! Поклон!
  Със сигурност вече няма да сме същите, нищо няма да оставим да е същото ...

 15. 15 Профил на karak
  karak
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Искрено се смях на някои от снимките.. В тях има и дълбочина и тънко чувство за хумор.. Което е признак за интелигентност. А когато тя е придружена от чувствителност, достойнство и мъжество, тогава говорим за наистина стойностен човек!

 16. 16 Профил на felicita
  felicita
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#11] от "BIKER":

  Изглежда си прав за изглаждането, но не мисля, че е било подсъзнателно. Друга снимка, качена на профила му обяснява по-скоро съзнателната му творческа обвързаност с ютията:

  http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1076591

 17. 17 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  С чуство за хумор.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 18. 18 Профил на Dragoslava
  Dragoslava
  Рейтинг: 926 Неутрално
 19. 19 Профил на pontiac
  pontiac
  Рейтинг: 367 Любопитно

  Толкова много жизненост, живот, желание.... да отлетят! Много неестествен развой !!!

 20. 20 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1520 Неутрално

  Снимките имат атмосфета, Човекът е имал какво да каже.
  Не си е струвало да си отива заради Кире, изпълнителят на мокри поръчки на ТИМ! А тези които оставаме живи - да се опитаме да не отиде на вятъра саможертвата му!

  БГ би била много по-добро място за живот ако би имало повече хора като Пламен. Наистина "огън-човек", не заради това как си отиде от този свят, а за това как е живял!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 21. 21 Профил на misho73
  misho73
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  Че е имал талант - спор няма. Но това с ютиите ... малко е натрапчиво, особено с оглед начина по който посегна на себе си. Мисля че е имал някаква натрапчива идея свързана а опарване, с топлина, може би не на съзнателно ниво, на подсъзнателно. Но такива крайни действия винаги са с предистория. Жалко е че всички гледат на него като на "значка" на протеста и май малко хора се замислят че може просто да е бил жертва на някакво терзание, разстройство. И дори може би би могъл да избегне участта си ако беше попаднал на специалист. За да не ме оплюете ще кажа едно - Ван Гог.

  Какво могат Балканите заедно: https://youtu.be/8yuxnj1AWFk
 22. 22 Профил на misho73
  misho73
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#20] от "B52":

  [quote#20:"B52"]Не си е струвало да си отива заради Кире, изпълнителят на мокри поръчки на ТИМ! [/quote]

  Не мисля че това е причината. Ако беше така стотици и хиляди варненци да са запалили, издавили и какво ли още не. По-особен е случая, но медиите ще го направят курбан в политическите дела. Както и тези около него.

  Какво могат Балканите заедно: https://youtu.be/8yuxnj1AWFk
 23. 23 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1291 Гневно

  До коментар [#6] от "NPaine":

  Не, всички ще умрем!

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 24. 24 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1291 Разстроено

  До коментар [#19] от "pontiac":

  И на мен понякога ми идва да си тегля ...................

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 26. 26 Профил на pinkpearl
  pinkpearl
  Рейтинг: 462 Неутрално

  И Траян от Велико Търново и Пламен са дейни природозащитници. Загиват по един и същи начин в рамките на два дни. И двамата са ведри, целенасочени, интелигентни и общителни млади мъже. Никой от роднините и приятелите им не може да приеме, че са имали самоубийствени намерения.

 27. 27 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1327 Любопитно

  Хубава галерия.
  Жалко.

  Жената е покана за щастие
 28. 28 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Снимките дават представа за една душа която изпитва някаква болка и фатално предчувствие Заедно с това има и порив за живот Защо няма жени на тези снимки - безспорно са правени от талант с особен поглед на ставащото около него

 29. 29 Профил на girl power
  girl power
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Много интересни снимки, браво.

  Самотата обливаше сърцето ми
 30. 30 Профил на selectionneur
  selectionneur
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Не ми харесва атмосферата на тази галерия. Този човек не е бил щастлив, и това е ген, а не от злободневието.

 31. 31 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1598 Неутрално

  Блестящо отражение на Абсурдистан...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 32. 32 Профил на bilyar
  bilyar
  Рейтинг: 367 Неутрално

  талант, да бе, да ...
  истината е, че снимките показват един психически нездрав човек.
  жалко за него и роднините му.

 33. 33 Профил на Nacho Libre
  Nacho Libre
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Снимките са интелигентни,с хумор,хомофилски,самотни и фрустрирани,със суициден привкус тук-таме,отчасти инфантилни...
  Язък за сбъркания талант.

  Homo ludens sum
 34. 34 Профил на Imeto mi
  Imeto mi
  Рейтинг: 470 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.