Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (18)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2858 Разстроено

  Трагедия.Трябва да сме солидарни и да дадем отпор на чалмите.

 2. 2 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 845 Любопитно

  Може ли да попитам нещичко? Кога "свободата на словото" леко преминава към "език на омразата"? В смисъл как се определя тази тънка граница? Сещате се за кое говоря - за чл.164 от Наказателният кодекс.
  Да не си помислите, че питам за Западна Европа, за Швеция, Дания и Франция? Където първо протестира "гражданското общество", а след като нереформираната съдебна система не го чу, взеха да вземат правосъдието в свои ръце? Не, не това ме интересува. За Волен Сидеров питам... Все пак той е журналист, ТВ водещ и от време на време се занимава с политика...

 3. 3 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1031 Неутрално

  С типичната си мюсулманска наглост лидери на мюсулмански общини в Франция осъждат публично атентата от страх да не им подпари под въшлясалите чалми като в същото време еректират от удоволствие от постигнатия ефект с убийството на неправоверни. Съответно избягвайки групова отговорност и хвърляйки прах в очите на толерантните граждани спасяват кожа и имидж на "умерени" мюслита.

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 4. 4 Профил на aleko
  aleko
  Рейтинг: 636 Неутрално

  В град Вилфранш-сюр-Сон избухна взрив в ресторант близо до джамия.
  -------------------
  Не в ресторант, а в дюнерджийница, залепена до джамията.

 5. 5 Профил на aleko
  aleko
  Рейтинг: 636 Неутрално

  [quote#3:"venci4"]Съответно избягвайки групова отговорност и хвърляйки прах в очите на толерантните граждани спасяват кожа и имидж на "умерени" мюслита.[/quote]

  От всички европейски народи само ние познаваме ислямското лицемерие и притворство. На запад от Калотина още много имат да видят, докато дойдат на нашия акъл.
  Например преди време в Милано мюслитата поискали от кмета място да си построят нова джамия и той естествено отказал. Тогава благият и набожен ходжа рекъл: нищо, ние сме търпеливи хора, ще изчакаме още 1-2 поколения, когато ще станем повече, и тогава ще си гласуваме миланската катедрала да стане джамия.

 6. 6 Профил на konfino
  konfino
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#1] от "Аз съм Шарли":

  Самите французи десетилетия наред приемат, отглеждат и размножават тези, които днес стрелят по тях.
  Има нива на демокрацията, които не могат да бъдат консумирани от всички. Нужно е развитие, в което не могат да се прескачат етапи. Уви - френските политици се оказват НЕ много по-далновидни от нашите.
  Жалко за невинните жертви.

 7. 7 Профил на konfino
  konfino
  Рейтинг: 374 Любопитно

  [quote#3:"venci4"] толерантните граждани спасяват кожа и имидж на "умерени" мюслита. [/quote]
  САЩ, които раздават дефиниции, посред които - едни са ДОБРИТЕ ИСЛЯМИСТИ, а другите са ЛОШИ ИСЛЯМИСТИ.

 8. 8 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3100 Неутрално

  М-д-д-а-а-а...! Французите, както и повечето западно-европейци дълго време отказваха да погледнат сериозно на заливащата ги на талази ислямизация! Струва ми се, че след 20 или 30 години проблема още повече, ще се задълбочи! Всички, които си мислеха, че исляма не е агресивна религия, започнаха да стоплят полека за какво става въпрос!
  Франция е събрала огромно количество арабска измет, която се множи с бързи темпове! Докато подритват българи и румънци, арабите и черните от колониите бълват поколения, които нямат никакво намерения да работят или социализират!
  Ако французите не вземат радикални мерки, току виж и на Айфеловата кула ще им сложат полумесец - ей така, за украса...!

  Бивш tww09306483.
 9. 9 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4167 Неутрално

  До коментар [#5] от "aleko":
  +++++++++++++++++++++
  Тези на Запад от Сърбия /с малки изключения/ никога не са имали представа от това в исторически аспект!А ние на Балканите много добре знаем ,защото една голяма част от историята ни е свързана с османското/турското/ робство!

 10. 10 Профил на perperikon
  perperikon
  Рейтинг: 479 Неутрално

  99% от мюсюлманите са практически неинтегрируеми в западно-европейско общество. Никога няма да се разтворят в него.И след 100 години ще си говорят матерния език,ще си изповядват исляма и ще се женят само помежду си. Тогава, обаче, вече ще са мнозинство. Мой приятел работещ в Бриар(Франция) ми даде за пример, малка турска общност живееща в града от 250(двеста и петдесет?) години - още си говорят на турски,още са мюсюлмани,ходят забрадени и се женят само за свои. Няма нищо лошо в това по принцип, но при скоростта с която прииждат в уредена Европа и при плодовитостта им изхранвана от европейските социални системи, няма да са нужни и 30 години за станат мнозинство. А тогава тяхното мнозинство надали ще е толкова толерантно, колкото сегашното автентично европейско. Ама откъде да знаят европейците, като не са ни питали, нас патилите как е в действителност. По толерантния начин по който реагира сега е очевидно, че европейската жаба ще бъде сварена в ислямския бульон преди да се е усетила, че котлона е включен на 6 и капака вече е отгоре. Минаретата стоят прекрасно на истанбулската "Св.София" и не по-лошо биха стояли на парижката "Св. Богородица" или кьолнската катедрала. Конкурсът за преустройството им вече може да бъде обявен. Ако на някой не му се вярва, да пита последния византийски император!

 11. 11 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Някакви високомерни люде превърнаха унизителните подигравки с вярата и религиозните убеждения на другите в бизнес, защитени от псевдоуюта на т.нар. развити общества. Това беше наречено "демократична ценност" и "свобода на словото". Но живота е кучка и трябва да си готов да пожънеш бурите, които си посял.. А Цецка Цачева поднесе съболезнования..

 12. 12 Профил на Додо
  Додо
  Рейтинг: 898 Разстроено
 13. 13 Профил на глобално хасково
  глобално хасково
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Убийствата на карикатуристите в Париж не са извършени по религиозни причини. Религията е само повод, външен предлог и удобен предтекст за оправдаване на престъпления. Начин да се оправдае някакси насилието. За някои хора насилието е единственият начин за себедоказване. Те не намират друга възможност да се почувстват значими. Особено в един свят, в който, изискванията към този, който иска да бъде някой, с времето стават все големи и все по-трудно изпълними. За да успеят в наши дни, на повечето хора, им се налага да прочетат доста книги, справочници и други учебни пособия. При това единствено прочитането им, изобщо не е достатъчно и не е гаранция за успех. Необходимо е и осмисляне на прочетеното. Осмислянето, от своя страна, изисква процес на мислене, а той не се отдава в еднаква степен на всички хора. Осъзнавайки перспективата за едно не особено забележимо присъствие в световната история, някои хора се обиждат и се подтискат. Изпадат в депресия, разбирайки, че им е отредена роля на перманентна публика. Тогава решават да влязат в друга роля - ролята на главни действаши лица.

  за какво е по-жадно мнозинството: свобода или шише ракия?
 14. 14 Профил на oo_oo
  oo_oo
  Рейтинг: 217 Любопитно

  Традиционна случайност е, че неидентифициран въоръжен мъж нападнал офиса на френското списание Шарли Ебдо малко след като френският парламент взел решение да гласува за признаването на Палестина. Просто помислете!

  Amchai Stein, заместник редакторът на израелския ИБА Канал 1, просто случайно бил на мястото на събитието и публикувал снимки от престрелката. (ИЗХ)

 15. 15 Профил на глобално хасково
  глобално хасково
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#14] от "oo_oo":

  ... а още по-случайно на професионално обучен и хладнокръвен убиец от джеба му се изхлузува и пада на задната седалка ... личната му карта!

  за какво е по-жадно мнозинството: свобода или шише ракия?
 16. 16 Профил на глобално хасково
  глобално хасково
  Рейтинг: 217 Неутрално

  ... и също така, може би съвсем случайно, убийците "набарват" цялата редакция не кога да е, а точно когато всички са там - по време на планьорката! И пак съвсем случайно никой не остава жив. Впрочем начинът, по който единият от убийците бяга по улицата с автомат в ръка, удивително точно напомня начина, по който бягат по улиците едни полицаи от близкия изток, когато разгонват демонстрация на жители от същия регион.

  за какво е по-жадно мнозинството: свобода или шише ракия?
 17. 17 Профил на Сашо
  Сашо
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Снимка 16 ... Заедно срещу злото.

  "Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy." Winston Churchill
 18. 18 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 374 Разстроено

  Снимка 13 !

  Разтърсваща е ...
  (

  Вгледайте се в очите на тази жена !

  Какво виждате ?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.