Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (26)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  http://fakti.bg/world/194381-boi-na-bosfora-nad-metejnicite-snimki Тук се вижда на сн. 2 какви и кои са привържениците на ердоган. Ако искат– да си правяш шериат в турция, но в такъв случай България да вдигне 15 метрова ограда на българотурската граница по протежение и на зелената граница и да въведе визи без никакви привилегии за турските граждани. На двойните граждани да се даде 6 месеца срок да изберат с кое гражданство остават– българското или турското и след това да се откажат от едното гражданство. България не трябва да поддържа двойно гражданство по принцип– не само с турция...

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 2. 2 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Впечатляващо и достойно за уважение е как турците се противопоставиха на превратаджиите!

 3. 3 Профил на nonsense
  nonsense
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#2] от "spiegel":

  Малко им е

  shut up retard
 4. 4 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1149 Неутрално

  [quote#2:"spiegel"]Впечатляващо и достойно за уважение е как турците се противопоставиха на превратаджиите! [/quote]

  Точно колкото е било впечатляващо как преди време доброволни паравоенни отряди - ревностни фенове на Хитлер(също както Ердо напълно законно и с мнозинство избран) - са се саморазправяли с неприемащите нацистката идеология.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 5. 5 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Анадолците бият с колани и тояги собствените си войници. Същите тези момчета които са си сложили главата в торбата за по-добро бъдеще на страната си. Естествено брадатите и фанатични ходжи които са на страната на Ердоган са призовали приматите на мъст.

 6. 6 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 966 Гневно

  [quote#3:"nonsense"]Малко им е [/quote]

  Нали така - трябваше да видим как им режат главите на живо направо на моста...

  Изкуфелняк...

 7. 7 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Съгласен съм! Нещо мутрите на ердогановите привърженици изобщо не ми напомнят нито за демокрация, нито за либерализъм, а нещо... и за цивилизация не напомнят.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 8. 8 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1549 Неутрално

  До коментар [#1] от "Логика":

  Тия войничета са изпълнявали заповедите на командирите си и нищо повече. А сега ще си го отнесат и те, без да са виновни.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 9. 9 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#8] от "Хриси": Аз имах предвид истинското озверяло лице на привържениците на ердоган– видно е,. че войничето на земята е обездвижено или е в безсъзнание, но дивакът–варварин продължава да го налага с колана си. Това е истинското лице на азиатските турци– падне ли им лустро, когато се подмазват на европейците за безвизов достъп до ЕС пазар, ясно се вижда истинското им лице!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 10. 10 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 1285 Неутрално
 11. 11 Профил на Rowan Atkinson
  Rowan Atkinson
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Мъжки свят е турският. Една жена няма на снимките.

 12. 12 Профил на mrtoyaga
  mrtoyaga
  Рейтинг: 441 Неутрално

  [quote#11:"Rowan Atkinson"]Мъжки свят е турският. Една жена няма на снимките.[/quote]

  А това, както знаем отдавна, не води до нищо добро.

 13. 13 Профил на mi6ail1234
  mi6ail1234
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#6] от "xhi13317223":

  Има един обезглавен войник точно на моста.Няма да поствам връзката тук защото снимката е потресаващо обидна и гневна предвид факта,че се случва в Турция.Вижда се истинското лице на джихадистите в Турция.

 14. 14 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1481 Неутрално

  Всичко е пълна бутфория на Ердоган , който е организирал този 'преврат' и са жертвали някакви войничета набутани в касапницата като статисти. Вижте как 'превратаджиите' са въоръжени - по един пълнител и без всякаво друго снаряжение. Вие така ли бихте се подготвили за военна акция ? Като на пикник? Прекалено лековати стратегии и показни маневри на мостовете на Истанбул вместо на възлови места на правителството със залавяне на президента и премиера. Началникът на генералния щаб бил държан няколко часа и какво след това сам се отвързал ли? И си тръгнал? Ходили в държавната телевизия да прочетат някаква неясна прокламация и какво след това си тръгнали ли ? без да контролиат сградата вече ? Вижте чистичките 'задържани ' висши военни колко бодро крачат заедно с задържащите ги.
  Военновъздуната база на НАТОв Инджирлик е с отрязан ток и комуникации. Конфронтацията със САЩ говори за остър завой към ислямизация. Събирайте си парички за пушки, щото армия нямаме , а Боко пръв ще бЕга при баба си Меркел, ела се опра'аай......

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 15. 15 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3856 Неутрално

  Да си спомним как реагира башибозукът на ДПС в НДК, когато на Доган му извадиха водното пищовче...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 16. 16 Профил на Georgi Yordanov
  Georgi Yordanov
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Демокрация по ислямистки ...

  Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!
 17. 17 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  Пак добре, че не издавиха войниците в Босфора, както се е случило с разбунтувалия се еничерски корпус през 1826 г. Турците имат многовековна традиция в превратите и братоубийствата. От което не са прокопсали, разбира се.

 18. 18 Профил на forum_terrorist
  forum_terrorist
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Ти се предаваш, ония те блъскат?!

  You can fool some people sometimes, But you can't fool all the people all the time!
 19. 19 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Доживяхме да видиме демократ, какъвто разправят, че е бил ErdoGONE, избран викат по демократичен път и привържениците му явно и те демократи по изсчисленията на другите демократи по света и у нас - да обезглавяват собствен войник, носещ униформата на Турската Армия, представляваща още НАТО.
  Ако това, сиреч избиването на войниците и коленето им като агнета е вид демокрация, не ща да знам нищо повече за ErdoGONE овата демокрация! И не искам да съм част от такава чистка. Или престанете веднъж завинаги да представяте ErdoGONE и озверената му тълпа от варвари, като такива. Защото се губи смисълът на думата и смисълът на живот на мнозина.

 20. 20 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 600 Неутрално

  Пълен фарс! Добра инсценировка на Доган за разчистване на сметки с противниците си бетонирането му във властта. Жалко за жертваните за това наборни войничета!

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 21. 21 Профил на the only easy day was yesterday
  the only easy day was yesterday
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#1] от "Логика":
  Родения в България си остава българин независимо дали той се смята за друг и се отказва от гражданство било чрез родителите си или по късно като пълнолетен от самия себе си.
  Родените в България и самонарекли се турци са всъщност българи които родители са приели исляма когато тази част от Балканите е била Отоманска империя и родените в нея са били разделяни на българи,македонци, власи, цигани, гърци и турци според това как те сами са се назовавали. Тези които са се назовавали турци са били тези които са приели исляма като религия и име което отговаря на религията им.
  В крайна сметка всички са българи освен ако не искат да се наричат българи или срамуват да са българи защото такива има днес и тогава векове назад.
  Нека бъдем толерантни един към друг независимо какви искаме и сме и какви сме. Така само ще просъществуваме като държава и нация.

 22. 22 Профил на znaesht
  znaesht
  Рейтинг: 566 Неутрално

  До коментар [#17] от "volarok":

  Kakvi eniceri sanuvash v 19ti vek? Ceti poveche istoriata...

 23. 24 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3391 Неутрално

  Някои хора много съжаляват, че превратът не успя. Други пък го представят като нещо напълно безобидно, пикник някакъв. И плачат за горките невинни жертви на контрапреврата. От което веднага се заключава, че не е имало преврат, а политкоректно мероприятие по внедряване на евроатлантически ценности. Е, аз пък как да вярвам, видях преврата с очите си, макар и по телевизията. Беше истински преврат, с танкове, изстребители, бомби и всичко останало. Не ми е симпатичен Ердо, но преврат имаше.

 24. 25 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 870 Весело

  Все пак интересно е кой реално стои зад не дотам добре организираният преврат! Ще е голямо шоу ако са братските служби на ЦРУ, те имат такава практика "бързо" да въвеждат ред в приятелските държави като сменят пионките от раз.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 25. 26 Профил на damage_case
  damage_case
  Рейтинг: 489 Неутрално

  Само коч по снимките, ей. Как пък една кадъна-протестърка няма за цвят.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.