Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (9)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на smilingskull
  smilingskull
  Рейтинг: Неутрално

  Дано всичко да мине без проблеми и всички да се приберат живи и здрави.

 2. 2 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2608 Неутрално

  Преекспонирано е това Хитрино. Моля журналистите да си спомнят за него след няколко месеца и да питат кой е виновен, колко обезщетение е платил, колко са платили застрахователите, колко са събраните помощи и как са изразходвани. Предполагам ,че ще стане като Аспарухово, Мизия, Бисер...всичко се забравя, парите похарчени, хората във фургони.

 3. 3 Профил на tie_interceptor
  tie_interceptor
  Рейтинг: 318 Неутрално

  Ако това бялото е чакъл, всички улики ще са добре погребани...
  И явно нямат вяра на досегашният чакъл.

 4. 4 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  [quote#3:"tie_interceptor"]Ако това бялото е чакъл, всички улики ще са добре погребани... [/quote]
  Никой кранист няма да повдигне такъв товар, преди да е стабилизирал крана. Предполагам, че чакъла е да се укрепи терена, а относно уликите ... за толкова дни би следвало всичко да документирано със снимки, видео, взети проби и т.н..
  Вчера гледах как подскачат едни вагони на една друга гара. Тъпото е, че където има инфраструктурен проблем той не се решава със съответния ремонт, а с ограничаване на скоростта ... което си е връзване на гащи от безхаберници.

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 5. 5 Профил на tie_interceptor
  tie_interceptor
  Рейтинг: 318 Неутрално

  До коментар [#4] от "ь":

  Ясно е, за какво е чакълът, но не трябва ли да върши работа и старият, добре утъпкан чакъл, върху който са траверсите, върху които са релсите, по които се движат пълни товарни вагони, вероятно по-тежки от кран с вдигната цистерна?

  За уликите... дано са снимали добре и дано имат достъп до тези снимки и чужди експерти... Просто става като с лъжливото овчарче - никой за нищо не вярва на институциите.

 6. 6 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  [quote#5:"tie_interceptor"] но не трябва ли да върши работа и старият, добре утъпкан чакъл, [/quote]
  Няма такава голяма и равна площ. Учудвам се на друго, че чакаха кран от Румъния, при условие че и у нас има такива ?!? Със сигурност има 200 тонен ... едва ли ще е повече от 5-6000 лева на ден.

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 7. 7 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#6] от "ь":

  Ама то не трябва 200 тонен. Празна цистерна колко тежи?

 8. 8 Профил на v_petkov
  v_petkov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Напълно разбирам първоначалната реакцията на властта в събота. Положението бе критично, демонстрира се ангажимента на държавата за да се успокоят доколкото е възможно хората. Не намирам за уместно присъствието на министри на место след понеделник . Ако всички такива действия трябва да се ръководят лично от министрите /в повечето време по двама -трима едновременно/, за какво са ни всичките областни управители, шефове на ведомства, директори и т.н. Всичките тези служители присъстват там, въртят се около министрите и по-скоро пречат на работата.

 9. 9 Профил на aeiou
  aeiou
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Всичко добре върви. Обаче хората вече са организирани и протестират.! Днес. След като шансовете за ново правителство нарастнаха. Много наглост, много цинизъм от страна на "организаторите" им (вероятно от ДПС)!
  Ето как става ясно за пореден път, как ДПС искат нестабилност в страната и се възползват от нещастието на собствените си поддръжници.
  Информацията, мили хора можете да я видите от една снимка - има около 9 дерайлирали цистерни, днес е изнесена третата от тях.

  Който първи прекрачи границата, губи.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.