По някой път се дразня от това прехласване по Китай. В Европа има много повече традиции за използване на различни цветове в кулинарията, най-вече по земите на бившата Римска империя, т.е от поне 2000 години - било то за сладкиши, салати, педястие - особено популярни са цветовете на акацията, тиквата, дори и розата. На Балканите от поне 500 години са известни традициите в кулинарията с роза и розов сироп, алкохолни напитки. Добре би било някои кулинари у нас да поемат предизвикателството, но кои? След като знаем, че е изключително трудно да намерим ресторант, в който да открием свястна каварма, а не дай Господи да потърсим истински таратор!
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK
aboto
Рейтинг: 470 ВеселоСн. 7 - вкусен вкус ?!?!?!
half truth
Рейтинг: 1781 НеутралноСн.7 Ако леко я бяха размили, щеше да се превърне в картина от импресиониза.
selqnin
Рейтинг: 1403 НеутралноЕх, да можехме и ние да направим истински бранд и да маркетираме Българската роза, но не в стил "Балкантурист" а адекватно на 21-ви век...мечтииии!!!
penetrating
Рейтинг: 5497 Весело(Шеговито) Да си намажем по филия с розово масло :)
Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilberthistorama
Рейтинг: 3729 НеутралноПо някой път се дразня от това прехласване по Китай. В Европа има много повече традиции за използване на различни цветове в кулинарията, най-вече по земите на бившата Римска империя, т.е от поне 2000 години - било то за сладкиши, салати, педястие - особено популярни са цветовете на акацията, тиквата, дори и розата. На Балканите от поне 500 години са известни традициите в кулинарията с роза и розов сироп, алкохолни напитки.
Добре би било някои кулинари у нас да поемат предизвикателството, но кои? След като знаем, че е изключително трудно да намерим ресторант, в който да открием свястна каварма, а не дай Господи да потърсим истински таратор!