Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (16)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на bretschneider
  bretschneider
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Кой каза че немало манифестации вече!

 2. 2 Профил на jelezo
  jelezo
  Рейтинг: 409 Неутрално

  На мене не ми става ясно какво става! Макрон защитава интересите на шофьорите, интерес който би трябвало да защитават синдикатите. Не е ли в интерес на шофьорите да не спят като клошари в кабините на камионите, а в хотели? Или не е в интерес на шофьорите да получават командировъчни?

  Много извратено ми изглежда всичко.

 3. 3 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 2726 Любопитно

  Кога свършва тоя панаир "Председателство на ЕС"?

  Да разлая троловете!!
 4. 4 Профил на In my world
  In my world
  Рейтинг: 613 Весело

  Браво Макроне унищожи бг мафията.Франция и Германия няма до пуснат бг мафията на тяхна територия.

  In many wars between the CIVILIZED MAN and the SAVEGE.Support Civilized man defeat the terror(islam)
 5. 5 Профил на lfj51540323
  lfj51540323
  Рейтинг: 19 Неутрално

  Пакетът "Мобилност 1" на пръв поглед изглежда все едно има цел да защити интереса на превозвачите, но както повечето регулации в свободната икономика, нещата не са толкова прости. Причината собствениците на транспортни фирми в България и други по-слабо развити държави от ЕС да протестират, не е защото са алчни или че дори не искат да позволят на шофьорите да спят в мотел. Причината е, че с тези регулации драстично ще се намали конкурентоспособността на транспортния бранш, което следователно ще доведе до фалити или преместване в други европейски страни. И точно това е целта на Макрон. Вие сериозно ли си мислете, че Макрон се интересува от това къде спят тираджиите?

  Имам близък приятел, който е българин и наскоро започна да работи като тираджия. В първите три месеца, когато пътува, получава по 1800 ЕВРО на месец и с всеки следващ месец, докато е на път му се вдига заплатата (2100, 2300 и т.н.). Според вас българските тираджии са толкова бедни, че при тези заплати не могат да си позволят да спят в Мотел ли?

 6. 6 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3495 Неутрално

  Започва да писва от тези корпоративни протести! Има ли транспортна фирма, която да не е ченгесарска?

 7. 7 Профил на carlosestrada
  carlosestrada
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  винаги е забавно да гледаш как група роби сами протестират против интересите си, за да угодят на робовладелеца си

  все едно да гледаш тръмпанарите как вият против АСА =)

 8. 8 Профил на Darcas
  Darcas
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  Френските транспорти лобисти от години се опитват да се борят с конкуренцията не на пазарен принцип, а като лобират за административни рестрикции от страна на Франция към чуждестранните превозвачи. Евала на европейския ти съюз, евала на цирка. Все едно сега българските хранителни вериги да поискат специални рестрикции за френските такива, щото продават на по-ниски цени. Ако това е идеята на ЕС, значи вече нищо не става от него.

  България - вече 113-то място по свобода на словото
 9. 9 Профил на vstoyanov
  vstoyanov
  Рейтинг: 632 Неутрално

  На мене не ми става ясно какво става! Макрон защитава интересите на шофьорите, интерес който би трябвало да защитават синдикатите. Не е ли в интерес на шофьорите да не спят като клошари в кабините на камионите, а в хотели? Или не е в интерес на шофьорите да получават командировъчни?Много извратено ми изглежда всичко.
  —цитат от коментар 2 на jelezo


  ами като строиш къща по-скоро би спал в кабината, отколкото да изсипеш 40 евро за миризлив, мръсен мотел на магистралата. освен ако не си мислиш, че парите за задоволяване на тези регулации ще се появят от нищото.

  в крайна сметка за пореден път държавата взима решения от името на хората. този път дори не тяхната собствена държава, ами най-гнусната левичарска кочина в европа/арабския свят.

 10. 10 Профил на Антикомунист и антиГЕРП
  Антикомунист и антиГЕРП
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Снимка 13! Това бетоново грозилище не трябваше ли някаква червена тьотка, която го купи за 8 лева, да го разруиши и да построи нещо модерно?

  Бъдещата устойчива енергетика ще е симбиоза между ядрени генериращи мощности и ВЕИ. Ето защо е важно да се построи безопасната АЕЦ Белене възможно най-бързо!!!
 11. 11 Профил на Содом и Гомор- (к)Раят на джендъризма
  Содом и Гомор- (к)Раят на джендъризма
  Рейтинг: 1477 Весело

  Всичко хубаво ама тези мотели са такива коптори (поне в щатите). Хубав хотел от 80 долара нагоре. Мотелите са развъдници за дръвници и болести

  Най- добрия робовладелец е този който успее да убеди робите си че са свободни хора!
 12. 12 Профил на vstoyanov
  vstoyanov
  Рейтинг: 632 Неутрално

  Всичко хубаво ама тези мотели са такива коптори (поне в щатите). Хубав хотел от 80 долара нагоре. Мотелите са развъдници за дръвници и болести
  —цитат от коментар 11 на Честити Пижо Пенда без Дженда


  ми то и тука, ама няма страшно - емо микрона ще им намери клиенти. после ще се върне в къщи и ще легне до миризливата мумия, дето се е навила да ходи с такъв путьо.

 13. 13 Профил на lfj51540323
  lfj51540323
  Рейтинг: 19 Неутрално

  Една от причините тираджиите да не могат да спят в мотели или хотели е от гледна точка на сигурността за стоката. Имам приятел, който работи като тираджия и бяха му източили гориво дори като си беше на почивка в камиона.
  Дори ако стане задължително шофьорите да спят в мотели, това няма как да се следи, защото няма как предварително една транспортна фирма да направи резервации в даден мотел, все пак всичко се случва на пътя. Така че това, което най-вероятно ще се случи е да се дават "джобни" на тираджиите, за да могат те сами да отиват на мотел. Но в тази ситуация нищо не ги възпира просто да си спят в камиона и да си запазят "джобните".

 14. 14 Профил на Loco Motion
  Loco Motion
  Рейтинг: 220 Неутрално

  Не забравяйте и изискването на три седмици шофьора да се връща за 2 дни до дома си. Което значи някакси да отскочи от другия край на Европа, да преспи в Сф да речем и пак да хване самолет за.....

 15. 15 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9998 Неутрално

  Един ден като свърши Европредседателството всички протести ще отминат.

 16. 16 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 10328 Неутрално

  Протестиращите имат право. Макрон подкрепя протекционистични мерки за Франция във вид на социализъм в най-чиста форма, който е за сметка на държави като България

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.