Основаната през 1997 г. от Петър Митев и Владимир Койзалов компания е отличена за продукта си V-Ray, който има основна роля в усъвършенстването на 3D визуализациите в киното. Софтуерът пресмята и превръща компютърния модел във фотореалистично 3D изображение с необходимата светлина, текстура и цвят. Технологията има широко приложение в архитектурните проекти, продуктовия дизайн, автоиндустрията, игрите и навсякъде, където има 3D визуализации. Точно за същата технология компанията получи и "Оскар" през 2017 година.

© Facebook/Vladimir Koylazov

увеличи
, 3763

Ключови думи към статията:

Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (6)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4347 Неутрално

  Браво! Такива младежи са бъдещето!

 2. 2 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6798 Неутрално
 3. 3 Профил на john_3volta
  john_3volta
  Рейтинг: 796 Любопитно

  Нито са донесли "Оскар" за България, нито са го донесли за "Хаос". Елементарно, Уотсън, "Оскари" не се дават на страни и фиРми, а на фиЛми. Продукт на "Хаос" е получил награда (плакет), което е съвсем различно. Защо заблуждавате читателите?

 4. 4 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2625 Неутрално

  Честито!

  "Еми" не беше ли музикална награда?

 5. 5 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Наистина впечатляващо постижение, след като е наградено от две индустрии: кино- и музикалната индустрия за принос към развитието им.
  Значи, можело и в България да се правят успешни продукти. Единственото, което е необходимо, е да не им се пречи. Но това означава да се премахне рекетът и издевателствата над предприемчивите таланти. Ако това св направи, само за месеци страната ще почне да променя облика си!

 6. 6 Профил на john_3volta
  john_3volta
  Рейтинг: 796 Весело

  До коментар [#5] от "vankata1":

  Не разбрахме защо трябва да се премахват рекета и издевателствата САМО над предприемчивите таланти? Имате интерес защото вие сте такъв или ...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.