Клетвата на новия президент Румен Радев (хронология)

Клетвата на Румен Радев

© Народно събрание

Клетвата на Румен РадевНовоизбраните президент и вицепрезидент - Румен Радев и Илияна Йотова, положиха клетва пред Народното събрание. В първото си слово новият държавен глава посочи акцентите във вътрешната и външната си политика: обяви за приоритет съдебната реформа, настоя за силна социална политика и солидарност в обществото, поиска промяна в изборната система и субсидирането на партиите, но с отчитане на всички възможни рискове, анонсира приятелски отношения и с Москва, и с новата администрация във Вашингтон.


Церемонията беше белязана сблъсък между новоизбрания президент и част от депутатите - представители на Реформаторския блок и Патриотичния фронт демонстративно напуснаха пленарната зала при репликата на Радев към депутатите, че имат само още една седмица. Тя дойде в отговор на шума в залата по време на речта на президента и беше намек, че държавният глава ще спази заявения ангажимент в рамките на седем дни след встъпването си в длъжност да проведе консултации с основните политически сили, да разпусне парламента и да насрочи възможно най-скоро предсрочните парламентарни избори.


"Дневник" проследи в реално време събитията в парламента. Хронологията вижте по-надолу.
14.30 ч. Репортерът на "Дневник" Здравка Андонова обобщава най-интересното от клетвата в Народното събрание: Клетвата на новия президент - протоколни гафове, дълга реч, ядосани депутати


Пълният текст на речта на президента Радев пред парламента.


12.01 ч. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира репликата на Радев с призива отношенията между президента и парламента да не започват "с реваншизъм, разделение и омраза". Той обясни шума, довел до репликата, с липсата на конкретни решения за бъдещето на страната в словото на новия държавен глава. Още от Цветанов.

Ето как видя клетвата фоторепортерът Олег Попов:


11.22 ч. Депутатът от гражданската квота на Реформаторския блок Гроздан Караджов обясни пред Би Ти Ви, че с колегите си е напуснал пленарната зала, тъй като репликата "Имате една седмица" била последната капка в "днешното неуважително отношение на президента".


"Това беше едно от най-безсъстоятелните и клиширани слова, които някога са произнасяни в тази зала. Той сричаше. Можеше да си прочете поне 1-2 пъти словото предварително. Залата му се изсмя и тогава дойде неговата реплика за оставащата една седмица", каза Караджов.


11. 16 ч. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска от президента три действия, след които би оценил като добър мандата му: да преименува връх Мусала на Св. Иван Рилски, да свика референдум с въпрос дали да има американски военни бази в България и да окаже натиск за въвеждане на вероучение в училищата.


Фотогалерия: Клетвата на петия президент >


11. 06 ч. Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов заяви, че той и колегите му са напуснали пленарната зала след думите на президента "Имате още една седмица", тъй като репликата била недопустима. "Какво иска да каже - че се е качил на облаците и като син Божий раздава присъди?", попита Симеонов. По думите му неуважението проличало още в обръщението на президента, който поставил на последно място депутатите. Симеонов заяви, че речта на президента е била "пълна с глупотевини". Още за позициите на Реформаторите и Патриотичния фронт.


11. 01 ч. "Достойна реч на достоен президент" - така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира речта на Румен Радев. По думите й той е очертал вътрешнополитическите проблеми на хората, а в частта за външна политика е показал, че членството в ЕС и НАТО е безспорно, но трябва да се води балансирана външна политика. Още от коментарите на Нинова.


Нинова отхвърли обвиненията на премиера Борисов, че партията й изпраща президента Росен Плевнелиев грубо и неуважително с думите: " Мандатът на г-н Плевнелиев беше провал на президентската институция. Молим да приемат тази наша позиция като политическа оценка, а не като лично унижение", каза тя.10. 52 ч. "Едната седмица важи и за нас, и за тях", отговори задочно в кулоарите на парламента премиерът Бойко Борисов на репликата на Румен Радев към депутатите, като подчерта, че "едно е да имаш програмна декларация, едно е да четеш неща, които искаш да се направят, а трето и четвърто – да се направят". То обясни, че Румен Радев има рядък шанс, тъй като му се дава възможност да направи служебно правителство. След няколко месеца ще можем да отчетем свършеното, зарече се Борисов.


Премиерът повтори думите, които изрече на влизане в парламента - че другите партии демонстрират липса на политическа култура към отиващия си президент Росен Плевнелиев. Още от Борисов.


Президентът Георги Първанов (2002 - 2012 г.)

© Юлия Лазарова

Президентът Георги Първанов (2002 - 2012 г.)


10. 50 ч. Президентът Георги Първанов оцени речта на наследника си Радев като балансиран и скрупокьозен преглед на болезнените проблеми на България и посочи, че важното е да се набележат реални мерки за преодоляването им. Първанов препоръча на новия държавен глава да работи в режим на диалог и компромиси между институциите в страната. Предупреди, че е опасно да има война между институциите, но и да има подчиняване на някоя от институциите, особено на изпълнителната власт. Още от изявлението на Първанов.


Институтът на ген. Решетников се хвърли да брани Радев от "соросоиди и Америка за България"


10. 45 ч. Тържественото заседание е закрито. Повечето от гостите се разотиват. Заради силния сняг, който продължава да вали над София, традиционната семейна снимка на стълбите пред официалния вход на парламента няма да се състои. Следват коментарите за първата реч на новия държавен глава.


10. 42 ч. Парламентарният шеф Цецка Цачева взима думата от мястото си и в кратко слово пожелава на Радев и Йотова успешен мандат, но напомня, че в следващите месеци президентът ще бъде единствен управляващ в държавата и ще има тежката задача сам да си бъде коректив. Пожелава му да намали конфронтацията в обществото и в политическия живот.


Румен Радев поиска съдебна реформа от следващия парламент


10. 37 ч. "Моето кредо е малко думи, но резултатна работа", заяви президентът, след което добави неочаквано: "Имате още една седмица". Репликата му дойде в отговор на шума в залата, докато говореше и беше намек за намерението му рамките на седем дни след встъпването си в длъжност да проведе консултации с основните политически сили, да разпусне парламента и да насрочи възможно най-скоро предсрочните парламентарни избори.


Няколко депутати от Реформаторския блок и от Патриотичния фронт напуснаха залата при репликата за оставащата седмица. Част от Реформаторите коментираха, че репликата е проява на неуважение към народните представители.


Ето и картина от случилото се:


Клетвата на досегашния президент - Росен Плевнелиев, също беше белязана от скандал в парламента - в момента, когато той зае място на трибуната, за да започне първото си слово като държавен глава, шестимата депутати от "Атака" станаха прави до банките си и издигаха плакати "Плевнелиев - избран с измама".


10. 36 ч. Засилването на конфронтацията не е път за нейното решаване, заяви Румен Радев за отношенията на НАТО и Европейския съюз с Русия. Допълни, че ролята на държавния глава "не е да екзалтира тревогите и да посочва враг", а да способства за разрешаването на кризата с механизмите на съюзите, в които членуваме. Вярвам, че резултатът от изборите в САЩ и новата конюнктура в света дават надежда аз диалог, заяви той.


10. 35 ч. Президентът декларира, че като главнокомандващ ще работи за военни сили, които могат да гарантират сигурността на страната и да участват достойно в НАТО. Подчертава, че за първи път от години има осигурено финансиране за повишаване на отбранителните способности на армията, препращайки към проведените от кабинета "Борисов" 2 обществени поръчки за фрегати, за мултифункционален самолет и двигатели за изтребителите МиГ-29. Заявява, че ще настоява за повишаване на социалния статус на военнослужещите и за провеждане на реална военна подготовка като част от отбранителните сили на страната.


Малко преди това Румен Радев обеща да положи усилия за гарантиране на професионалната подготовка и мотивация на служителите на МВР, които работят по приоритетната задача в тежките конфликти наоколо - гарантирането на сигурността на българите.


10. 32 ч. В пленарната зала е доста шумно. Докато Румен Радев чете словото си депутатите по задните банки в залата разговарят помежду си. Наложи се шефът на парламента Цецка Цачева да призове към ред и тишина.


10. 31 ч. Обявява се активни действия по бежанската криза и за пресичане на нелегалния трафик през българските граници. Смята, че България трябва да настоява за ревизия на Дъблинското споразумение, което отрежда на периферните държави в Евросъюза роля на буферна зона.


10. 30 ч. Външнополитически приоритети: Президентът декларира, че членството на България в Евросъюза и НАТО е стратегически избор, който не бива да бъде поставян под въпрос. В същото време добавя тезата, който развиваше и през цялата предизборна кампания: "Българската външна политика трябва да се формулира у нас и да се отстоява навън, а не обратното. Тя трябва да печели приятели и партньори". Не спомена темата за европейските санкции срещу Русия, за чиято отмяна се обяви на няколко пъти преди встъпването си в длъжност.


Според Радев България има потенциал да засили активността си в Югоизточна Европа.


10. 28 ч. Ще бъда президент на всички българи, независимо от религия, партийна принадлежност и етнос, декларира Румен Радев.


10. 26 ч. Президентът декларира, че няма да превишава правомощията си, но няма и да допусне те да бъдат ограничени по някакъв начин. Обещава диалог с останалите власти, партиите и гражданското общество.


10. 23 ч. Следващият акцент са здравната система и образованието - и за двете сфери държавният глава посочва поредица от познати проблеми и заявява, че са нужни реформи.


Клетвата на новия президент Румен Радев (хронология)

© Юлия Лазарова


10.22 ч. Радев посочва, че икономическата ситуация в страната е далеч от нормалната и посочва картелизацията на икономиката, слабата потребителската защита и административните тежести пред бизнеса. Икономиката изглежда стабилна - данъците са ниски, има растеж, макар и далеч от нужния. В същото време липсата на икономическа и социална политика води до социална некроза в много селища - увеличи се гурбетът, върнаха се вересиите по селата, каза той. Допълни, че бизнесът има нужда от реална конкуренция при ограничена, но действена регулация.


Обяви се за чувствително увеличаване на доходите на българите и настоя социално слабите хора не трябва да бъдат изоставяни в "пустинята на прехода". Общество, което загърбва солидарността се обрича на духовен фалит, заяви Румен Радев.


10. 19 ч. "Липсата на справедливост е драматичен проблем на българското общество", заявява държавният глава и допълва, че обществените очаквания са фокусирани върху съдебната система. "Считам, че съдебната реформа трябва да е приоритет на следващото Народно събрание и трябва да постигне бързо и справедливо правосъдие. Само промяната на структурата няма да е достатъчна, нужни са промени и в законодателството и обединени усилия на обществото, партиите и гражданските структури".


Румен Радев и Илияна Йотова

© Георги Кожухаров

Румен Радев и Илияна Йотова


10. 12 ч. Румен Радев взима думата за първото си обръщение. Започва с благодарност за това, че може да е президент на държава с 13 века история, допълва, че "политиката се случва винаги в сегашно тревожно време" и акцентира да приемствеността в президентската институция, като изразява благодарност към предшествениците си на поста.


Тръгва от политическите проблеми: "Ерозията на българската демокрация е ескалиращ проблем". Свикнахме да гласуваме, ала мнозина днес не виждат смисъл да го правят, примирихме се с изборните нарушения, появиха се лабораторни политически проекти, бизнес партии, посочва президентът.


Напомня, че макар да остана под прага за валидност, проведеният през ноември референдум е показал, че народът иска личности в парламента и намаляване на партийните субсидии. Подчертава, че е отговорност на депутатите да намерят решение, но да го направят при отчитане на всички възможни рискове - да не оставят стотици хиляди българи без политическо представителство и да имат съзнание, че партиите могат да станат зависими при недообмислено финансиране.


10. 06 ч. Румен Радев произнася клетвата: "Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се." Веднага след това се ръкува с членовете на ръководството на парламента и целуна кръста и ръката на патриарх Неофит. След него клетва положи и вицепрезидентът. Илияна Йотова се ръкува с патриарха.


В залата прозвучаха химните на България и на Евросъюза.


10.02 ч. Цецка Цачева открива заседанието. Румен Радев и Илияна Йотова влизат в залата и са посрещнати на крака и с аплодисменти от депутатите и гостите в пленарната зала. Двамата сядат в ложата вдясно от председателското място.


9.53 ч. Президентът Плевнелиев влезе в сградата и се качи в ложата на балкона.


Минута след него пристигна премиерът в оставка Бойко Борисов, който единствен спря пред камерите, за да заяви, че е възмутен от отношението на БСП към отиващия си президент. "Надявам се един ден да изпратим с овации генерал Радев, а не така просташки както сега", каза Борисов.


Вицепрезидентът Илияна Йотова и съпругът й

© Дневник

Вицепрезидентът Илияна Йотова и съпругът й


9.49 ч. Какви са основните заявки на Румен Радев до момента, според интервютата му за български и чуждестранни медии:


- За датата на предсрочните избори: Най-късната възможна дата е 2 април. Може да забавя разпускането на парламента, за да има политически консултации, но не повече от седмица.


За референдума и мажоритарния вот: Подкрепям мажоритарния избор, но той трябва да се въведе по разумен начин, като се отчитат всички рискове.


За отношенията с Русия: Като проруски ме определят тези политически сили в България, които подклаждат безпочвени страхове, че страната щяла да излезе от Европейския съюз и НАТО. Като президент не искам да се противопоставя членството на България в ЕС и прагматичните икономически отношения с Русия.


- За санкциите на Евросъюза срещу Русия: Разбира се, че искаме да видим тези санкции отменени, защото колкото и щети да нанасят на Русия, европейските държави също търпят загуби... България ще следва европейската политика, но България има и свой глас.


- За анексирането на Крим от Русия: За Европа Крим е украински, той е на картата на Украйна. Дефакто обаче е руски - не можем да пренебрегнем реалността, че над Крим има руски флаг. Бъдещето му ще бъде решено от народа, който трябва да бъде попитан дали иска да се върне в Украйна, този въпрос не е без значение.


- За отношенията с Турция: Не искам да затваряме вратата... В отношенията с Турция ключовата дума е сигурност. Турция е наш съсед и важен партньор...Не бива да позволяваме Турция да държи мигрантите като коз в ръката си...България като гранична държава е в деликатно положение и се нуждае от по-голяма солидарност от ЕС.


- За новият президент на САЩ: Доналд Тръмп е диалогичен и винаги търси най-прагматичния подход към проблемите. Позитивното у него е, че не е роб на политически предразсъдъци (в интервю за френския канал France 24).


Клетвата на новия президент Румен Радев (хронология)

© Юлия Лазарова


9.43ч. В сградата влязоха президентът Петър Стоянов (1997 - 2002г) и главният прокурор Сотир Цацаров. Минути по-късно ги последна вицепрезидентът Маргарита Попова. На клетвата на самата Попова преди пет години не присъстваше тогавашния вицепрезидент Ангел Марин. Той отказа да отиде в Народното събрание заради вихрещия се тогава скандал около предложението за награждаването му с най-високото държавно отличие - орден "Стара планина" и публичната заявка на премиера Бойко Борисов, че Марин не го заслужава.


Румен Радев и съпругата му влизат в парламента

© Дневник

Румен Радев и съпругата му влизат в парламента


9.39ч. Новоизбраният президент пристигна заедно със съпругата си и влезе по червения килим в парламента. Двамата бяха поканени в кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева, където ще останат до началото на церемонията. Десислава Радева е облечена в черна рокля с дължина малко над коляното и бяло сако. Вицепрезидентът Илияна Йотова вече е в кулоарите, придружавана от съпруга си. Тя е в черна рокля с големи бели копчета.


9.35. Засилено е полицейското присъствие около Народното събрание, има ограничителни ленти. Движението по бул. "Цар Освободител" не е спряно. Пред централния вход е постлан червен килим. Силният снеговалеж затруднява преминаването.


Патриарх Неофит

© Дневник

Патриарх Неофит


9.30ч. По протокол да присъстват на клетвата са поканени настоящите президент и вицепрезидент, правителството в оставка, членовете на Конституционния съд, председателите на Върховния административен и Върховния касационен съд , главният прокурор, представители на дипломатическия корпус, на държавни институции и на различните вероизповедания.


Клетвата на Росен Плевнелиев през 2012 г.

© Анелия Николова

Клетвата на Росен Плевнелиев през 2012 г.


По традиция главата на Българската православна църква заема място на специално поставен стол пред трибуната, на която се заклева президентът и дава благословия след произнасянето на клетвените думи.


9.25 ч. Представителна гвардейска рота ще посрещне Радев, Йотова и официалните гости пред централния вход на парламента. Пристигащите ще преминат по червен килим.


Клетвата на Георги Първанов през 2002 г.

© Асен Тонев

Клетвата на Георги Първанов през 2002 г.


Обичайно церемонията продължава около час. След като всички заемат местата си, председателят на парламента Цецка Цачева, която преди два месеца беше основният опонент на Румен Радев в изборите, ще прочете решението на Централната избирателна комисия за избирането на новите президент и вицепрезидент. Следва полагането на клетва, след което в залата ще прозвучат химните на България и на Европейския съюз. После Румен Радев ще направи първото си обръщение към народните представители.


9. 15 ч. Румен Радев и Илияна Йотова бяха избрани на 13 ноември с 59.37% от гласовете срещу 36.16% за опонентите им Цецка Цачева и Пламен Манушев от ГЕРБ.


На втория тур на президентския вот за издигнатата от инициативен комитет и подкрепена от БСП двойка гласуваха 2 063 032 души.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (330)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на cases
  cases
  Рейтинг: 233 Неутрално
 2. 2 Профил на Юмжагийн 7-балов
  Юмжагийн 7-балов
  Рейтинг: 346 Весело
 3. 3 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 458 Неутрално

  На живо:

  Първи стъпки към предаването на България обратно в лапите на уродливия руски мечок.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 4. 4 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2437 Неутрално

  Ще му дам 40 дни преди да го зачеша - и него и вицето му. В същото време му желая дълголетие защото не бих преживял унижението тази еуглена Йотова да ми стане президент пък било то и служебен.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 5. 5 Профил на tvr18355030
  tvr18355030
  Рейтинг: 461 Неутрално

  Заклевам се да защитавам интересите на Народна Република Рус..., ъъъъ, България!

 6. 6 Профил на ajg08515052
  ajg08515052
  Рейтинг: 8 Неутрално

  на добър път Генерале!

 7. 7 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1990 Неутрално

  "... във всичките си действия да се ръководя от интересите на Русия."

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на rainmaker
  rainmaker
  Рейтинг: 233 Неутрално
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 11. 11 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 451 Любопитно

  [quote#4:"emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!"]Ще му дам 40 дни преди да го зачеша [/quote]
  Е, защо не 100 дни... поне така е прието.

 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Весело

  Запазете си слюнката, че ще ви трябва още 5 години. Ще отмалеете, сакън !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 909 Любопитно

  и да не забравя че е избран от повече от 2 милиона българи от всички цветове на политическият спектър ,това е голяма сила но и отговорност

 14. 14 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Весело

  До коментар [#11] от "lady_sp":

  Защото не може да брои до 100 !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 15. 15 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Най-сетне българският народ избра своят идеален, на външен вид поне, политик: в чутурата мяса на смесица между Тодор Живков и Бойко Борисов

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 16. 16 Профил на traveler1
  traveler1
  Рейтинг: 784 Неутрално

  Да ви е честит новия президент!

  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
 17. Думата е само една:

  Послушкото.

  Wornoxmaniak
 18. 18 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2819 Неутрално

  Случват се и приятни неща - Мъргарица влезе в президентството, за да излезе завинаги!
  Винаги има противотежест на лошото, което предстои.

 19. 19 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 892 Неутрално

  [quote#5:"tvr18355030"]Заклевам се да защитавам интересите на Народна Република Рус..., ъъъъ, България![/quote]
  -Това манипулация за целите на примитивна пропаганда а не факт За разлика от този факт-Гаф! Плевнелиев обърка Чехия с Полша, Вацлав Клаус му прости

  Чехия Вацлав Клаус и придружаващата го делегация с думите: "Уважаеми господин президент, уважаеми дами и господа от Полша...".

 20. 20 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2437 Весело

  До коментар [#11] от "lady_sp":

  [quote#11:"lady_sp"]Е, защо не 100 дни... поне така е прието. [/quote]

  При погребения дните са 40!


  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 21. 21 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Любопитно

  До коментар [#15] от "stupid_american":

  Ти почитател на Ломброзо ли си ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на rainmaker
  rainmaker
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Трябва да имат готовност да му изключат микрофона, ако започне да казва "Крим наш" вместо "заклех се". Съществува реална опасност да се случи.

 24. 24 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 451 Гневно

  [quote#20:"emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!"]При погребения дните са 40!
  [/quote]
  Грозно... като гледам ще започвате още в събота. Дори един ден няма да дадете на човека.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2766 Неутрално

  Днес е лош ден за българските либерални ентусиасти!
  ЗъБОГОМ рОСКООО!
  Баце е възмутен от отношението към Плевнлиев!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 27. 27 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3177 Весело

  До коментар [#17] от "Wornoxmaniak 🙄":
  До коментар [#15] от "stupid_american":
  До коментар [#18] от "Alexander97":
  До коментар [#22] от "Norman Granz":
  Кротко, че ще спукате жлъчките!
  Бегайте при Беновска, у Плод-Зеленчука ...

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 29. 29 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2669 Весело

  Всеки се пъне да дава акъли на Радев, а това все пак е единственото нещо, което може да даваш - без да го имаш!

  [email protected]
 30. 30 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5843 Неутрално

  Пожелавам му успех!

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 31. 31 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3177 Весело

  Абе, ама Йотовата кой я накипри като ученичка?

 32. 32 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3632 Неутрално

  [quote#25:"voltaire"]Ах колко мъка се чете в разплаканите им очи. [/quote]

  Нещо си се объркАл. Хайде на бас, че след 5 години ще сме пак във всяко отношение по-добре от вас, пенсионираните фатмаци.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 33. 33 Профил на Doichin Stefanov
  Doichin Stefanov
  Рейтинг: 246 Неутрално

  До коментар [#22] от "Norman Granz":

  Боли, нали 😉... Дано не ти мине скоро.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2766 Неутрално

  До коментар [#25] от "voltaire":
  Нов президент избран с мнозинство, очакват се съкращения сред соросовите стипендианти "политолози" , има нови реалности! Либертофоните наемници се борят за коричка хляб....болшевишка им работа!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Неутрално

  До коментар [#32] от "Norman Granz":

  Пали свещи за здраве на бащицата - 5 години за него са твърде много.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 40. 40 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3177 Весело

  И на Радев кой му избра костюма с тая подплата на сакото?

 41. 41 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Изглежда като, че ли им е Добре дошло.
  Остава и на нас да ни е добре с тях.

 42. 42 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3170 Неутрално

  Да отворим сърцата си за ПРОМЯНАТА!
  Да отворим душите си за ПРОМЯНАТА!
  Да посрещнен новия ПРЕЗИДЕНТ на Р. БЪЛГАРИЯ
  ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!
  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 969 Любопитно

  Гледам - Радев подава клетва, а пък реално - Решетников получава президентски правомощия.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 45. 45 Профил на Doichin Stefanov
  Doichin Stefanov
  Рейтинг: 246 Неутрално

  Това демокрацията била много гадно нещо, като чета коментарите на мразилките. Ех, ако можеше да се забрани... Мечтата на всеки пребоядисан комсомолски секретар. И да се управлява само с "наши кучи синове". И да се живее само от грантовете 😉

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  Пожелаваме всичко най- лошо на Радев Йотова и техния руски и русофилски народ. Всичко най- лошо на руско- турската подвадница бивш вицепрезидент Попова. Радев не може да е действаш генерал защото няма нито една военна битка и нито едно сражение или участие във война.

 48. 48 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Неутрално

  До коментар [#43] от "Norman Granz":

  на този боцко няма как да му бие чембери !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 49. 49 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 964 Весело

  Ще целува ли ръка ,като "атесиста " преди и правоверния православен след ...Гоцин/или готин-Гоце/!

 50. 50 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Весело

  До коментар [#47] от "grayeagle":

  все пак е поне 100 пъти повече генерал от Б.Б. - който дори няма нужното образование.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 51. 51 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1990 Неутрално

  До коментар [#45] от "Doichin Stefanov":

  Руските еничарчета не може да разберете демокрацията. Тя не значи че трябва да си доволен от всеки избран, както незнайно защо се опитвате да внушите. Пък и за такива пламенни защитници на авторитарното управление и разни диктатори навсякъде много сте се загрижили за тая демокрация.

 52. 52 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Президентшата пак е облякла дрехите на малолетната си братовчедка.

  CONTADOR GRATUITO!
 53. 53 Профил на Nelumbo
  Nelumbo
  Рейтинг: 728 Весело

  Олеле, другарката Йотова се прекръсти!

 54. 54 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2437 Весело

  До коментар [#40] от "xm...":

  [quote#40:"xm..."]И на Радев кой му избра костюма с тая подплата на сакото?[/quote]

  Сигурно тия които бяха наредени до него на масата в нощта на изборите - щабът на независимия президент. Символизмът е повече от ясен. Сакото уж черно, а хастарът му червен.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 55. 55 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  Как ли гледат на радеф децата му?
  Какви ли мисли им минават за генерал Деси?

 56. 56 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1183 Неутрално

  Първата дама пак е с минижуп ... пошло.

 57. 57 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 940 Весело

  Айде и в руското посолство да почерпят! Пак ще има офце за стригане. Айде, хаирлия да е, Жан Виденов- премиер, Румен Гечев министър на финансите, Делян Пеевски шеф на ДАНС. Може и имената да са други, но резултатите ще бъдат - как всегда !

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 58. 58 Профил на Прост ГЕРБав от Има Такива Наглеци и БКП
  Прост ГЕРБав от Има Такива Наглеци и БКП
  Рейтинг: 637 Гневно

  Като ги гледам тия и си мисля, че да защитават България са се клелели и руския, пардон савеЦкия гражданин Станишев, и Орешарски, и агентът на КГБ – Гоце, дори „аз съм прост“ от СИК, и ТОЙ се е клел!!
  Целували са ръка на патриарха!
  И никой от тия не е наказан за това, че е КЛЕТВОПРЕСТЪПНИК!
  Че са предавали България всеки ден, всеки час дори, в името на любимата си Раззия!
  АНАТЕМА мерзавци!!!
  Дано Бог ги накаже за всичките мизерии причинени на България!
  За прогонените от Родината деца, за сълзите в очите на самотните родители, за празните села за МИЛИАРДИТЕ платени на Русия за безумни проекти, за бедността и униженията!
  АНАТЕМА!!!
  А новия президент ще го съдим по делата му.

  От проста СИКаджийска МУТРА , през "Вие сте прости и аз съм прост " до Има Такива Наглеци - открийте разликите?
 59. 59 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1183 Неутрално

  [quote#50:"КМЕТ В СЯНКА"]все пак е поне 100 пъти повече генерал от Б.Б.[/quote]

  Глупости. Баце е командвал доста повече хора като генерал. Освен това около него са свистяли куршуми за разлика от паркетния лъв Радев.

 60. 60 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Неутрално

  До коментар [#55] от "4ort":

  остави Рим на римляните !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 61. Не може да говори. Не може, не може, не може.

  Тепкав е.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak
 62. 62 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 786 Весело

  Ех, как не мое гръм да падне там...

 63. 63 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Весело

  До коментар [#59] от "galapagas":

  даже и гранатомети. Какво ли ще стане ако събере смелост да се повози в изтребителя при Радев ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 64. 64 Профил на fletcherlind
  fletcherlind
  Рейтинг: 571 Весело

  Осма секунда от словото: "Уважаеми господин Ваше светейшество"... пак че не го нарече другар.

 65. 65 Профил на Александър Андреев Тренев
  Александър Андреев Тренев
  Рейтинг: 233 Неутрално

  "Десислава Генчева е облечена в черна рокля с дължина малко над коляното и бяло сако. Вицепрезидентът Илияна Йотова вече е в кулоарите, придружавана от съпруга си. Тя е в черна рокля с големи бели копчета."

  А господата с какво са облечени?

 66. 66 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 943 Неутрално

  Иска ми се новия да е по-малко марионетка от досегашния. А дано, ама надали...

 67. 67 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1874 Неутрално

  До коментар [#50] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Кмете, с всеки изминал ден слънчасваш все повече!
  И какво трябва да бъде образованието на ББ за да заслужи генералски пагони?

 68. 68 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  [quote#54:"emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!"]Символизмът е повече от ясен. [/quote]
  Глупости и излишни прискуняния!
  Просто неизпипана работа.
  Мразя пропускането на детайли, особено елементарните ...

 69. 69 Профил на Infernus
  Infernus
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Ти да видиш каква реч дръпна президента, като за сефте

  Дела трябват, а не думи.
 70. 70 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Пожелавам да устиска 5 години, че иначе Йотова става президент.

  The best way to predict the future is to invent it.
 71. 71 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1183 Неутрално

  Джоко е АУТ! Давай, Гришо!

 72. 72 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3632 Неутрално

  [quote#57:"iak"]Айде и в руското посолство да почерпят! [/quote]

  Има защо.

  От днес нататък цялата оперативна информация на НАТО ще отива директно в ГРУ. Няма да имат нужда от шпионска мрежа.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 73. 73 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  До коментар [#50] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Борисов е реален участник в това , в което е генерал. Пожарникар, който е участвал в хиляди инциденти по гасене на пожари. Реален е всеки полицай и всеки пожарникар, реални са само военните във военна акция- може у нас, може дори в Афганистан. Радев е нереализиран генерал- генерал тренажор. И е лъжец- защото каза че прелитането на един полски пилот било по- зле от Ньойския договор, когато губим голяма част от територията и населението, обитавано от българи. Забранена ни е армията и плащаме репарации. Затова е лъжец и то много долен, защото лъже необразованите, а останалите знаем какво е Ньойски договор.

 74. 74 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 518 Неутрално

  На добър час, президенте!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 75. 75 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 940 Неутрално

  Не искам да съм лош пророк, но с руското мекере което избрахте за президент, България ще бъде по-несигурна и по-разкъсвана от противоречия. Новия "президент" се интересува от махане на санкциите към русия, за която износът ни е 0,8 милиарда и не се интересува, че се обръща срещу съюзниците, където изнасяме за 39 милиарда. Обръща се срещу държавите, където 2,5 милиона българи изкарват хляба си и откъдето поучаваме милиарди помощи, за да защитава държава, която само миналата година е извлекла 5,4 милиарда от България данък русия.
  http://www.nsi.bg/bg/content/7510/%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%B8
  Има нещо сбъркано в българите, да избират хора при които ще живеят много по-зле. Казвам българиТЕ, защото аз гласувам за всеки, само не и за руските партии в България - БСП, ДПС и АТАКа

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 76. 76 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 666 Неутрално

  До коментар [#70] от "EU defender":

  Ужас, не се бях замислял...

  Every cradle is a grave.
 77. 77 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Весело

  До коментар [#67] от "4ort":

  нарича се Генерал щабна академия. О учений !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 78. 78 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 341 Неутрално

  Що за неандерталска процедура?!? Какви са тия ходжи, попове в залата - за какво трябва да се целуват ръце на разни престарели владики, златни евангелия и пр. кога ще можем да заявим свободно, че държавния глава може да бъде над всичките му там допотопни религиозни предрасъдъци и не е необходимо дори и като за протокол да се кланя на църквата, мюфтийството и др.

 79. 79 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1183 Неутрално

  [quote#63:"КМЕТ В СЯНКА"]Какво ли ще стане ако събере смелост да се повози в изтребителя при Радев ? [/quote]

  О, вече се е возил. Баце и това може да кара.

 80. 80 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2766 Неутрално

  [quote#67:"4ort"]И какво трябва да бъде образованието на ББ за да заслужи генералски пагони? [/quote]
  Баце е прецедент в много сфери! Генерал се става по заслуги,Баце с указ на Гоце стана генерал без да има образователен ценз или професионална компетентност за повече подчинени от бригада с бухалки! Каратист е 7-ми дан без умения и заслуги защото тези висока степен имат сенсей разкрили нови пътища в бойните изкуства.
  Радев си е натовски генерал и даже е минал най-висшите обучения в САЩ за тази работа!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 81. 81 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4958 Неутрално

  До коментар [#73] от "grayeagle":

  Предложен от Доган, пъкоположен от Гоце . Халал да ви е !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 82. 82 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Скъпи либерасти - организирайте по-скоро импийчмънт на Радев. За да получите Йотова за президент!

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 83. 83 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1183 Неутрално

  [quote#78:"lustmord"]Какви са тия ходжи, попове в залата - за какво трябва да се целуват ръце на разни престарели владики, златни евангелия и пр.[/quote]

  Липсва само най-големият началник - Решетников.

 84. 84 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 1360 Неутрално

  Е, не е правилно така! Не е политкоректно! Трябваше барем една червена вратовръзка да сложи. Излгаме се пред другарите.

 85. 85 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 940 Весело

  До коментар [#72] от "Norman Granz":

  Спокойно, ние го знаем, та те ли не го знаят. Ще му показват само това което трябва. Нищо чудно, да му подават фалшива информация с която да бъдат заблуждавани руснаците.
  [quote#72:"Norman Granz"]Има защо.

  От днес нататък цялата оперативна информация на НАТО ще отива директно в ГРУ. Няма да имат нужда от шпионска мрежа.[/quote]

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 86. 86 Профил на Компетентен
  Компетентен
  Рейтинг: 413 Неутрално

  ОО, президентшата има нов стайлинг. Ще има да се тупира сега 5 години.

 87. 87 Профил на az22
  az22
  Рейтинг: 289 Неутрално

  "Липсата на справедливост е друг драматичен проблем на българското общество. Обществените очаквания са фокусирани в съдебната система. Правосъдието е бавно, общественият авторитет на съдебната власт.- Считам, че съдебната реформа трябва да е приоритет на следващото НС и трябва да постигне бързо и справедливо правосъдие. Само промяната на структурата няма да е достатъчна, нужни са промени и в законодателството и обединени усилия на обществото, партиите и гражданските структури".
  Ако това стане, ще гласувам на следващите избори за Радев.

  Конституцията на една държава се основава на морала на своите граждани
 88. 88 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#78:"lustmord"] за какво трябва да се целуват ръце на разни престарели владики, златни евангелия и пр. [/quote]
  Йотова не целуна ръката на Патриарха. Достойна бъдеща президентка (сле като се случи нещо си)

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 89. 89 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2437 Весело

  До коментар [#68] от "xm...":

  Ами сигурно този костюм му е първият след абитуриентския бал. Пардон, третият, защото и за кампанията му бяха ушили поне един.

  Интересно ми е дали поне го е закопчал преди да застане на трибуната?

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 90. 90 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  До коментар [#81] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Халал не знам какво е , не знам нито турски , нито арабски. Посочи ни битка или сражение на Радев. Ние имаме части във война, а имаме и хиляди нарушавания на въздушното пространство- най- вече от руски самолети, след това турски. Радев не е свалил нито един самолет на нарушителите, а и още по- лошо- не е осъдил никога публично в изказване руската и турската агресия спряма територията на България.

 91. 91 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 1360 Неутрално

  [quote#64:"fletcherlind"]Осма секунда от словото: "Уважаеми господин Ваше светейшество"... пак че не го нарече другар. [/quote]
  Толкова си му е капацитета на човека. Все пак е фуражка.

 92. 92 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3632 Неутрално

  [quote#85:"iak"]Ще му показват само това което трябва. Нищо чудно, да му подават фалшива информация с която да бъдат заблуждавани руснаците.[/quote]

  Мдам, дотам се докарахме...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 93. 93 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 940 Весело

  До коментар [#78] от "lustmord":

  Защото най-вярващите хора в България са комунистите. Всичките го осъзнаха заедно в един и същи ден.

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 94. 94 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 666 Неутрално

  До коментар [#88] от "Кристалин Боков":

  Ми те с агент Симеонов са колеги и си се знаят, какво ще му целува ръка и не знам си какво.

  Every cradle is a grave.
 95. 95 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#47:"grayeagle"]Радев не може да е действаш генерал защото няма нито една военна битка и нито едно сражение или участие във война. [/quote]
  Ми така е... Плевню изпусна шанса си да обяви война на Русия та белким Радев да влезе във въздушна битка.

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 96. Като сбърка и си кима главата като третокласник.

  Не очаквах, че ще е толкова зле.
  Жалка история баш на клетвата.

  Wornoxmaniak
 97. 97 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 451 Любопитно

  [quote#90:"grayeagle"] а имаме и хиляди нарушавания на въздушното пространство- най- вече от руски самолети[/quote]

  Това кога?

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 98. 98 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 940 Весело

  [quote#83:"galapagas"]Липсва само най-големият началник - Решетников.[/quote]
  Не липсва, просто другите не го виждат. Сега се налива с препарат за почистване на вана и си мисли колко е велик, като е излъгал пак българите...............

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 99. 99 Профил на Компетентен
  Компетентен
  Рейтинг: 413 Неутрално

  До коментар [#4] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

  Тя видето сама ше го начеше. Виж каква е едричка - като биволица е.

 100. 100 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Стига бе - на Редав жена му вярно ли е по-висока от него? Като я гледам, тоя наистина е свикнал жени да го командват. Няма случайни неща...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK