Седмица след началото на скандала "Цацаров - Дончев - Гергов": какво (ще) се случи (обобщение)

Седмица след началото на скандала "Цацаров - Дончев - Гергов": какво (ще) се случи (обобщение)


Близо седмица, след като собственикът на "Овергаз" и издател на вестник "Сега" Сашо Дончев разказа за срещата си с главния прокурор Сотир Цацаров, организирана от бизнесмена и вече бивш член на най-високото ръководство на БСП Георги Гергов, все по-видно е, че реакциите на институциите и политическите сили се опитват да заобиколят основния въпрос - оказвал ли е главният прокурор натиск, свързан с медийно съдържание и собственост и финансиране на политическа сила или използва ли ръководената от него институция за подобно влияние.


Последствията от случилото засега отиват в други посоки - проверки на прокуратурата, свързани с компании със замесените бизнесмени и усилията скандалът да се потопи и/ли да отшуми.


Какво се случи?
Сашо Дончев разказа, че на срещата с Цацаров е бил питан дали финансира медии и партия и защо му е да го прави. Смисълът на въпросите на главния прокурор, по думите на Дончев от тв интервютата му в края на миналата седмица, бил "за какво имате отношения с телевизия Би Ай Ти, с Движение "Да, България", с Комарницки", след като имате толкова хубав бизнес?".


Дончев, обясни още, че в началото е бил питан дали е видял едно от изданията на "Телеграф" (бел.авт. - вестникът на Делят Пеевски издаде в предизборната кампания две книжки, чието разпространение ЦИК забрани, а в едната е представен и самия Дончев) и коментирали и естетическата страна на карикатурите на Христо Комарницки.


В отговор главният прокурор Сотир Цацаров разпространи позиция през пресцентъра на държавното обвинение, в която обвини Дончев в натиск. След това той не е давал изявления и въпросите за медиите, партията и темите на разговора не са коментирани от него.


Гергов подаде оставка след скандал в БСП и призив на лидера на левицата Корнелия Нинова. А във вторник тя обяви темата за приключена. "Решението е взето на Национален съвет чрез подадената оставка на Гергов и за нас този въпрос е приключен, каза Нинова на въпрос дали би променила позицията си и върнала Гергов в ръководството, ако това поиска от нея пловдивската структура.


Самият Гергов нарече исканата му оставка "активно мероприятие на задкулисните играчи в БСП".


Гергов даде интервю пред свързаната с Пеевски телевизия "Канал 3", в което обаче също не коментира ключови въпроси от разговора между Дончев и Цацаров, а на други отговаряше уклончиво.


"Решението е взето на Национален съвет чрез подадената оставка на Гергов и за нас този въпрос е приключен, каза Нинова на въпрос дали би променила позицията си и върнала Гергов в ръководството, ако това поиска от нея пловдивската структура.

© Анелия Николова

"Решението е взето на Национален съвет чрез подадената оставка на Гергов и за нас този въпрос е приключен, каза Нинова на въпрос дали би променила позицията си и върнала Гергов в ръководството, ако това поиска от нея пловдивската структура.


Междувременно, още в петък, от прокуратурата съобщиха, че ще атакуват в съда решението на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за цената на природния газ.


След няколко медийни изяви на Дончев през уикенда, с които той разкри подробности около срещата в ЦУМ, в понеделник специализирани прокурори и ДАНС, начело със заместника на Цацаров Борислав Сарафов, проведоха акция в КЕВР и от съобщението се разбра, че е образувано досъдебно производство срещу длъжностни лица от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Действията са по сигнал от 16 януари 2016 година. с твърдения за неправомерни или необосновани действия на газовите дружества на Сашо Дончев и конкретно "Овергаз инк".


Междувременно във вторник от прокуратурата съобщиха, че се води разследване по сигнал на ОЛАФ и за изграждането на автомагистрала "Марица" с участието и на фирмата "Пътища - Пловдив", която в определен период е била собственост на Георги Гергов. Без да се уточнява кога е започнала проверката, прераснала в разследване. По-късно днес Гергов отрече компанията да е била негова по времето на получаване на 50 млн. лв., за което е разследването.


Така, наказателното производство срещу КЕВР, макар насочено срещу неназовани длъжностни лица от комисията и въпреки че бяха показани действията на ДАНС и разследващите в сградата на регулатора, разследването ще се занимава и с дружествата на Дончев, спрямо които трябва да бъде установено дали регулаторът не е взел необходимите мерки и в резултат са се увеличили цените на газа.


Затова, че е имало проверка се разбра и от показаното от Дончев по Би Ай Ти миналия четвъртък, ден след появата на записа с Дончев, писмо от прокуратурата, с което от него се изискват документи свързани с жалбата му до Европейската комисия. По думите на Дончев той е показал това писмо на Цацаров и попитал "За това ли ме извикахте". Според официалната позиция на Цацаров на срещата е имало опит за оказване на натиск върху него. Според Гергов, който коментира темата много уклончиво, Дончев извадил три листа, сред които и писмото, и това били исканията му, които главният прокурор не приел.


От разказаното от Дончев за срещата стана известно още, че Цацаров му е заявил, че телефонът му се контролира. Бизнесменът е поискал от Бюрото за контрол за специални разузнавателни средства (СРС) информация за това кой го подслушва, откога и на какво основание.


Президентът отказа да коментира срещата, защото прокуратурата била независима институция. По думите му ако има възможност да се срещне с главния прокурор, ще обсъдят въпроса.

© Юлия Лазарова

Президентът отказа да коментира срещата, защото прокуратурата била независима институция. По думите му ако има възможност да се срещне с главния прокурор, ще обсъдят въпроса.


Също така стана известно, че Съюзът на издателите в България е искал среща с президента Румен Радев, за да го информира за темите, засегнати от главния прокурор Сотир Цацаров в разговора му Дончев. Молбата е внесена в президентството на 5 април. Реакция се появи едва на 25 април, когато пред журналисти държавният глава потвърди, че е получено писмо с искане за среща от Съюза на издателите. От писмото се разбирало за упражнен натиск върху независим издател, но не и че е имало среща с главния прокурор.


Малко след коментара на държавния глава от издателската организация настояха повторно за среща с президента Радев с надеждата да обсъдят "въпросите на свободата на словото и оцеляването на независимите информационни канали".

Президентът отказа да коментира срещата на главния прокурор в офиса на Гергов, защото прокуратурата била независима институция. По думите му ако има възможност да се срещне с главния прокурор, ще обсъдят въпроса.

Какви бяха реакциите?


"Това да е една обица на ухото за главния прокурор, че червените олигарси правят капани често, трябва да се внимава", заяви Борисов и допусна, че скандалът е част от по-голяма игра срещу институциите.

© Дневник

"Това да е една обица на ухото за главния прокурор, че червените олигарси правят капани често, трябва да се внимава", заяви Борисов и допусна, че скандалът е част от по-голяма игра срещу институциите.


От тримата участници в срещата, най-голяма подкрепа получи главният прокурор - от медиите, близки до депутата от ДПС Делян Пеевски, и свързаните с дългове към КТБ, които видяха опит за преврат срещу него и започнаха да атакуват Дончев. Подкрепа Цацаров получи и от лидера на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов. В неделя той коментира, че отивайки в ЦУМ, главният прокурор е попаднал в капана на червени олигарси, които с парите си опитват да върнат "Мултигруп" във властта. И този случай да послужел да главния прокурор за "обеца на ухото".


"По каква работа червени олигарси търсят институциите, правят подобни срещи?! За да излезе накрая виновен главния прокурор. Защо са били там? Какво са искали от него? Какво са му давали? Имали ли са срещи други червени лидери с него?", попита Борисов и изрази надежда, че Цацаров ще отговори.

От политическите партии "Да, България" излезе с ясна и еднозначна позиция. Още в четвъртък малко след огласяването на позицията на Цацаров за срещата от "Да, България" поискаха оставката на главния прокурор и разследване на случая. "Зелените" също подкрепиха искането.


Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в петък, че няма да позволи на БСП да се слага петно заради действията на Георги Гергов. По-късно в предаването "Панорама" тя обяви, че ще поиска оставката му.


Сред другите политически лидери коментар имаше от съпредседателя на "Обединените патриоти" Валери Симеонов, който обяви, че не са предмет на бъдещото управление разговорите на главния прокурор". На направи впечатление вметката му: "Определено не ми харесва това, че главният прокурор отива на срещи извън неговия офис, това на първо четене не го одобрявам", заяви Симеонов, като уточни, че не може да коментира повече, защото не е известно кой какво е говорил на срещата. Въпреки че този път има свидетел


Шестима членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) внесоха искане темата да бъде обсъдена на заседание на пленума, което е насрочено за този четвъртък. Те обосновават нуждата от проверка заради защита на престижа на съдебната власт. Във вторник коментар дойде и от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, който е и един от вносителите на предложението. "Каките спряха да си говорят, но за сметка на това батковците и братковците започнаха да се срещат", заяви Панов.


За понеделник беше насрочен протест с искане оставката на Цацаров, който събра едва няколкостотин души. Проявата беше съпътствана от друг протест - срещу енергийния регулатор, като за втората демонстрация се разбра пред Съдебната палата. Събитието на практика се превърна в отвличащо вниманието от първата демонстрация.


Кои продължават да са неизвестните, въпреки че има жив свидетел и въпреки че е проверимо през операторите кой на кого е звънял:


- Кой е поискал срещата.


- Защо главният прокурор се среща с проверявани лица.


- Колко такива срещи е имал Цацаров с други бизнесмени и/или проверявани хора.


- Колко пъти е провеждал срещи в чужди бизнес-офиси?


- Какви са отношенията му с Георги Гергов и колко пъти досега той, Гергов, е уреждал срещи на главния прокурор?


Може би единственият въпрос, с известен отговор е:


Защо няма нищо да последва?


Защото липсва политическа, институционална и гражданска сила, която да настоява за проверка и да гарантира, че тя ще се проведе безпристрастно и прозрачно.


Не е изключено темата да бъде институционално затворена още този четвъртък, по силата на мнозинството, контролирано от главния прокурор, когато шестимата членове на съвета поставят пред пленума на Висшия съдебен съвет въпроса случаят да бъде обсъден и проверен.

Коментари (40)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Deinio
  Deinio
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Отговор на въпроса в заглавието:
  НИЩО

 2. 2 Профил на ruby
  ruby
  Рейтинг: 264 Весело

  Какво ще се случи!
  Ех, пари, пари.
  Едни притежават, други роптаят.
  Промени няма да има.
  Роптаещите да се смирят.

 3. 3 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1874 Весело

  Свинските черва ще се оправят,сигурно ще има някакви наранявания за кого по тежки,за кого по леки,но няма да се разплетат.

 4. 4 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3476 Неутрално

  "... Може би единственият въпрос, с известен отговор е: Защо няма нищо да последва? ..."!

  Че, кога друг път е последвало нещо при големи политико-икономически скандали...? Най-много да го отнесе, средна ръка държавен чиновник по веригата...! Всичко заглъхва, за около седмица и това е. До следващия скандал. Хората са доволни, имат стабилност... Е, живеят най-бедно и мизерно в Европа, но вече са свикнали...! На следващите избори, когато и да са те, пак ще гласуват за същото...!

  Бивш tww09306483.
 5. 5 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 6935 Неутрално

  Нищо няма да се случи и всичко ще бъде забравено - просто още един скандал около Цацаров

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 6. 6 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1828 Неутрално

  "От тримата участници в срещата, най-голяма подкрепа получи главният прокурор - от медиите, близки до депутата от ДПС Делян Пеевски, които видяха опит за преврат срещу него и започнаха да атакуват Дончев. Подкрепа Цацаров получи и от лидера на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов."
  --------
  КОЙ крепи главната бухалка на мафията!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 7. 7 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Личната ти хигиена зависи от индивидуалното ти културно ниво.
  Моралната обществена хигиена - от общественото ни цивилизационно ниво.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 8. 8 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4496 Неутрално

  "Кои са неизвестните?......Колко пъти се е срещал в чужди офиси?"


  Този въпрос е най-интересен от всички. Явно, за изасегнати полулегални интереси над 50 млн. лв., се търси гл. прокурор. Нищо чудно и Г. Г., О. Д. и доста други да са имали подобни "срещи"...

  Кой продаде къщата, дарена от проф. Елисавета Карамихайлова на катедра физика към СУ, вследстие на което, на нейно място бе построен хотел? Кой/и са тези престъпници?!
 9. 9 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2659 Неутрално


  Хм ... случайно Боко подкрепя Цацаров - ай каква изненада ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 11. 11 Профил на maddrum
  maddrum
  Рейтинг: 594 Гневно

  Еми ако от нерви го тресне някой инфаркт, повече от това няма да се случи. Свинете в тая държава са навсякъде. Лошото, е че явно народа си ги харесва и си ги избира всеки път за управници!

 12. 12 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3227 Неутрално

  "Подкрепа Цацаров получи и от лидера на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов."

  Подкрепата на Борисов беше в стил дон Корлеоне, който ни обясни, че Бардзини е предател.

 13. 13 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2784 Неутрално

  След време , вероятно ще има заглавие: Отново нищо не се случи....

  SHADOWS of SOFIA
 14. 14 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3227 Неутрално

  До коментар [#5] от "neut":

  Нищо няма да се случи и всичко ще бъде забравено - просто още един скандал около Цацаров
  —цитат от коментар 5 на neut


  О, и около Дончев, и около Дончев. И той е виден герой на нашето време.

 15. 15 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 946 Неутрално

  Още въпроси от мен
  1)Цацаров с какво е по-различен от предшествниците си?
  2)А с какво е по-лош?
  3)при това положение КОЙ може да гарантича, че следващият ще е по-добър?
  4)или че следващият главен прокурор няма да умее да борави със сатър, например?
  5)Какви кадровици са автентично десните? Те избраха и Филчев, и Татарчев, сега са основата на кампанията срещу Цаца! Цаца не е цвете, но е заблуда, че следващият главен прокурор ще е нещо по-добро, само защото ще го посочат кресливи групички! Едно е да искаш, друго е да можеш, 3-тои 4-то е да го направиш! Верни констатации за Цаца сами по себе си не значат НИЩО! Защо правосъдният министър Христо- Дай-българинът-търпя Цацаров цяла година, без да му поиска оставката, а сега са го активирали? Хора като Хрисот и автентично десните, са доказали че правят ужасяващо лош, убийствен кадрови избор!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 16. 16 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1233 Любопитно

  Забавно е как "Дневник" атакува Цацаров като повтаря 1:1 въпросите, зададени от ББ, и едновременно се мъчи да изкара, че ББ го бил защитавал.
  Иначе в статията има два-три факта + напоителни преразкази какво според редакционната политика бил казал и какво имал предвид този и онзи.

  Знанието е сила, информацията - власт
 17. 17 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  За разлика от песимистичните отговори, като "нищо няма да се случи", аз мисля, че този гаф на Цацаров, дори и да не го докара до оставка, доста силно му разклати лодката - да независим, да само Бог е над него, но знае, че е на сцената и че му се виждат, а сега направо блеснаха всичките срамотии и кой каквото иска да казва, но това ще му смени малко тупето.

 18. 18 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 623 Неутрално

  като гледам снимките и си мисля, че нашата държава нищо добро не я чака.

  Birds of a feather flock together.
 19. 19 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 946 Неутрално

  Извинявам се! ХОра като Христо,с а дкоазали, че не правят абсолютно нищо! А хора като авентично десните, че правят ужасяващ лош, убийствен кадрови избор в прокуратурата! Христо не е автентично десен, само има същите спонсори като...
  Махаме Цаца-добре! КОЙ да избере следващия?
  В САЩ главен прокурор бе оказвал натиск към членове на щатска комисия да прекратят тазследване на Хилари... Коруцпията, клиентелизма не са измислени в България, нито от Цацаров и Дончев!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 20. 20 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 215 Неутрално

  Щом и това не е повод за оставката на Главния прокурор. За съжаление срещите на прокурори и магистрати с политици, безнесмени и мафиоти са обичайна практика.
  Капан се нарича, когато изтече информация за някоя от тези срещи.

 21. 21 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 623 Неутрално

  До коментар [#19] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":

  ок. всчики са маскари и бият негрите :)
  опорни точки 1 и 2 :)

  Birds of a feather flock together.
 22. 22 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 946 Весело

  До коментар [#18] от "Xumpomo name":

  като гледам снимките и си мисля, че нашата държава нищо добро не я чака.
  —цитат от коментар 18 на Xumpomo name
  не мога да се съглася с вас! Америка за България е хванала здраво кадруването по върховете на прокуратурата, и няма да миряса, докато не постави Христо Иванов за главен прокурор.
  А за "нашата държава-чакат я много добри неща! Териториално намаление по посока Югоизток! Това ще бъде само "добро начало"

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 23. 23 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  Ахаааааа, я го знам бееееее! Така, разследването срещу Гунев от Банков Надзор ошамари Цецо Вас та се не виде. Цацата хапе ли? Хапе ми, ти как мислиш? Хапе!
  Който е клиент на овергаз, нека купи малко дръвца за зимъс.. е така да има

 24. 24 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  ...Седмица след началото на скандала "Цацаров - Дончев - Гергов": какво (ще) се случи (обобщение)...
  Преди години нямаше гласност и не знаехме, какво се случва в държавата. Сега има гласност и отново не знаем, какво се случва в държавата. Пълна безпомощност при всеки опит да се осветли положението. Бедно, неинформирано, оскотяващо, без защита пред бандитите, без справедливо правосъдие, тъпкано дори от тези, които е избрало да го управляват общество. Общество ли казах? Тълпа, управлявана с флашки и СМС-си!!

 25. 25 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1685 Неутрално

  Обобщено от Михаил Миков: "Paздaвaxa ce миниcтepcĸи пocтoвe пpeди избopитe. Чyдo бeшe. Ceгa тoвa нямa знaчeниe, зaщoтo peзyлтaтитe oт избopитe пoĸaзвaт, чe e билo твъpдe пpибъpзaнo тoвa paзпpeдeлeниe" - http://m.24chasa.bg/novini/article/6190482

  И натискът срещу Цацаров беше прибързан.

 26. 26 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Нищо няма да се случи. На никой не му трябва да нещо да се случва.
  Най-много някой "неща" да бъдат "купени" от едни "едри бизнесмени", за смтка на други "бизнесмени", ама то си така.
  КОЙто си има държава, прави каквото си иска.

 27. 27 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Гергов и Дончев ще го отнесат. Но и на Нинова не се разминало. Гергов ще я съсипе. Щото тя няма вече гръб. Овчаров не стига.

 28. 28 Профил на sega_007
  sega_007
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Първият коментар изчерпва темата.
  Нищо важно за народа няма да се случи.
  Ще се случи това, че журналята от телевизиите ще си правят сутрешните блокове и ще канят този и онзи, опротивял на масовият зрител политик.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 1806 Неутрално

  Понеже никой не отрича, че е имало такава среща мен ме мъчат 2 въпроса, част от поставените в статията и от колегите, но бих искал да акцентирам върху следното:

  1. Ако Дончев и Гергов са били разследвани (а цацата е трябвало да знае за това) защо Главната Риба се е срещнал с разследваните - за пари ли става въпрос.

  2 Ако те не са били следствени защо цацата им прати ДАНС и неговите коопой - разсъди ли се?

  Ама какъвто и да е отговора - ОСТАВКА БЕ, цацароОFF!!!

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 31. 31 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Абе, мат'ряла си заслужава и Цацурата и олигарсите и не изглежда да е недоволен. Нали той ги избира. Недоволните отдавна са зад пределите на България, гласувайки с "краката си". Да му мислят пенсионерите, кой ще им изработва пенсиите.

 32. 32 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2077 Неутрално

  Вариантите са два. Бай Ганчев, или Цв. Василев.

  Да твърдиш, че ГЕРБ е алтернатива на БСП е като да мислиш, че диарията е алтернатива на запека.
 33. 33 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3227 Разстроено

  Освен всички друго, което няма да се случи и цената на природния газ няма да падне.

 34. 34 Профил на dr.web
  dr.web
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Може и така: "кой изобщо го интересува к'во са си говорили тия тримката, охлигарчета, ... охранени дупета и други подобни на тях въртиопашки скриха парите и се правят на ощипани, а сега мат'рялът, хем духа супата, хем отново ги избира, ...чакай сега, а кого да изберат?! ...ония там ... в синьоното насипно състояние ли?!" ...българска работа. Та на кое място сме били "по незнам си какво" в ЕС ... , правилно, там ни е мястото.

 35. 35 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  До коментар [#32] от "bajhuj_2010":

  Много точно. Обаче бай Дончев нещо много сериозно тръгна та не знам как ще иде на бай Ганчев варианта, за това препоръчах дръвца за зимъс :)
  По-скоро Огнян Донев вариант може да се разиграе

 36. 36 Профил на zakkwild
  zakkwild
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Какво ще се случи - не ме интересува изобщо. Държава, в която премиер трети мандат е ББ, главен прокурор е СЦ, образци на бизнесмени са Пеевски и Ковачки, свободни медии няма,Гергов е водещ социалист, президент е Радев, а водещ шоумен е Слави Трифонов - такава държава не е моята България.Да - всичките изброени са много добри, демокротично избрани и успели бизнесмени. Ами харесвайте си ги.


 37. 37 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  На тавариш Гергов ще му трябва адвокатска помощ.Оказва се,че АПИ му подарили едни 50млн,но не точно на него,ами на негов човек,защото малко преди това той си бил продал фирмата пътища Пловдив.Така че тези 50млн ,заедно с още други ще тръгнат по предназначение.Нали се сещате къде и за кой.

 38. 38 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8232 Неутрално

  'какво (ще) се случи"
  Нищо, както всеки път.

 39. 39 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 8640 Неутрално

  Нищо съществено няма да се случи, ще поврякат, ще покрякат и ще утихнат.

 40. 40 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 9831 Неутрално

  ЕНП и лично Меркел заради лична хигиена трябва публично да наругае Борисов за защитата му за главния прокурор.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK