Ясен Тодоров на среща с Явор Хайтов в офиса на Васил Божков

Ясен Тодоров (вляво) и Явор Хайтов (зад дървото вдясно) на излизане от офиса на "Нове холдинг"

© Надежда Чипева, Капитал

Ясен Тодоров (вляво) и Явор Хайтов (зад дървото вдясно) на излизане от офиса на "Нове холдинг"Членът на Висшия съдебен съвет (ВСС) и председател на етичната комисия на прокурорската колегия Ясен Тодоров беше видян да влиза и след близо час и половина престой да излиза от офиса на бизнесмена Васил Божков в четвъртък (18 май) малко след 17 часа.


Репортер на "Дневник" видя как след като напусна къщата, в която се намира офисът на "Нове холдинг" АД (в което основен акционер е Васил Божков) на улица "Московска" 43, Тодоров се качи в кола "Мерцедес", заедно с бившия заместник-председател на парламента Явор Хайтов, който излезе след Тодоров от същия офис.


Членът на ВСС е влязъл с чанта, но излезе без, а източник на "Дневник" коментира, че е виждал и друг път Тодоров да влиза в офиса на "Нове Холдинг".
Лични срещи


Пред "Дневник" днес Тодоров заяви, че няма да крие, че се познава с Явор Хайтов и по думите му двамата са се засекли в четвъртък по личен повод. Той заяви, че не познава Васил Божков и не знае къде се намира офисът му.


"Нямам ли право да си говоря с приятели. Аз знам къде г-н Хайтов има кабинет и нито крия контактите си с него, нито нищо", каза членът на ВСС пред "Дневник" (какво още каза четете в края на текста).


Хайтов, с когото "Дневник" се свърза малко след разговора с Тодоров, потвърди познанството им, но заяви, че са се засекли случайно на улица "Московска" 43, откъдето членът на ВСС често минавал, защото учил във факултета по журналистика. Преди време Тодоров записа магистърска програма по спортна журналистика.


Проверка на "Дневник" във Факултета по журналистика показа, че занятията по магистърските програми са приключили отдавна и няма нито лекции, нито упражнения и предстои само изготвянето на изпитната програма.


"Имах облог с него, бяхме сме разбрали да пием кафе в удобно време, за да почерпя за титлата на сините. Но не сините от София, не "Левски", защото "Левски" в момента нищо не печели, а сините от "Стамфорд Бридж". Аз съм от "Челси" (бел.ред. - отборът стана шампион на 12 май), а Ясен учи още - колега ви е, във факултета по журналистика. Знам, че ходи там от време на време и се засякохме пред офиса на "Московска" и го черпих кафе, да. Аз имам кабинет там", заяви пред "Дневник" Явор Хайтов. Той уточни, че работи като юрист.


Първата кола вляво е тази, в която Хайтов и Тодоров се качиха, след като излязоха от офиса.

© Надежда Чипева, Капитал

Първата кола вляво е тази, в която Хайтов и Тодоров се качиха, след като излязоха от офиса.


Хайтов е вписан в Софийската адвокатска колегия, където е посочен друг адрес - бул. "Васил Левски 6, ап. 3".


През 2006 г. Васил Божков е призован на разпит като свидетел. Разпитващият, по информация на "Дневник" е именно Ясен Тодоров, а адвокат на Божков е Явор Хайтов (той е и бивш подчинен на Тодоров във второ териториално отеделние на столичното следствие и бивш зам.министър на вътрешните работи по времето на Емануил Йорданов в кабинета "Костов").


Срещи между мъже


Ясен Тодоров е един от защитниците на главния прокурор Сотир Цацаров и е част от мнозинството в съдебния съвет. При обсъждането в края на април на срещата на Цацаров с издателя и бизнесмен Сашо Дончев и бившият член на ръководството на БСП Георги Гергов в ЦУМ, Тодоров застана изцяло зад главния прокурор.


Тодоров коментира преди време пред телевизия "България он еър": "Това е среща между трима мъже, нали така? От моя житейски опит и следователски мъжете са два типа - едните са мъжкари на принципа "тарикат мъж не плаче" - след което дава скромен за пример себе си как не е чут да се оплаква. - Другите са тип "ощипани моми". Може да висиш пред кабинета на министър-председателя и да искаш нещо от него, но когато той ти прати СМС, подскачаш като ощипана мома (явно визирайки Лозан Панов, който съобщи за смс от Борисов -бел.авт.). Може да искаш среща с главния прокурор, но когато явно не ти се изпълнят някакви желания и си отрязан, пред някакъв дамски клуб ти почваш да се оплакваш".


Тодоров, а и самият Цацаров в изказване от днес, за да отклонят вниманието от срещата между главния прокурор и Сашо Дончев, атакуват председателя на ВКС Лозан Панов, че се е срещал с адвокат Иван Тодоров в кантората му - среща, за която и Панов, и Тодоров, отрекоха да се е състояла. Магистратите нямат ограничения за срещи с адвокати, бизнесмени, а и граждани, стига да не попадат в конфликт на интереси или да оставят съмнения за целите и резултатите от такива срещи или да имат двоен стандарт - кой с кои адвокати може да се вижда. В Етичния им кодекс има и обща разпоредба, че със своите действия магистратът не трябва да създава впечатление, че прави нещо нередно.


Ясен Тодоров: Видях се с Хайтов по наш личен повод, не познавам Божков, само съм го разпитвал

Ясен Тодоров на заседание на ВСС

© Юлия Лазарова

Ясен Тодоров на заседание на ВСС


Познавате ли г-н Васил Божков?
- Не.


Не?
- Не, но всъщност съм го разпитвал някога.


Вчера сте били забелязани да излизате от офиса на г-н Божков на столичната ул. "Московска"?
- Аз не знам къде му е офиса.


Къщата на "Нове холдинг" - нещо да ви говори?
- Не.


А г-н Явор Хайтов?
- Г-н Явор Хайтов го познавам много добре, да.


Вчера били ли сте заедно?
- Да били сме.


Къде?
- Къде сега, къде сме били...


Защото сте били видени двамата?
- Били сме да, били сме с Явор Хайтов. Какъв проблем има да бъда с г-н Явор Хайтов.


Били сте видени да излизате от офиса на г-н Божков?
- Аз не знам къде е офисът на г-н Божков. Знам къде е г-н Хайтов.


Къде е офисът на г-н Хайтов?
- Обадетете се и питайте него. Аз не крия приятелството си с г-н Явор Хайтов.


Г-н Хайтов работи в офиса на г-н Божков ли?
- Питайте го него, защото питате мен. Аз съм с г-н Хайтов съм се виждал, виждаме се редовно, не го крия. Ние сме приятели. Какво лошо има.


Казвате, че не знаете къде е офисът на г-н Божков, но вчера сте били видени да илизате от там с г-н Хайтов?
- Да, вчера съм се виждал с г-н Хайтов.


По какъв повод?
- По наш личен повод. Нямам ли право да си говоря с приятели. Аз знам къде г-н Хайтов има кабинет и нито крия контактите си с него, нито нищо.


Единствено сте разпитвали г-н Божков, но не го познавате?
- Нямам лични контакти с г-н Божков все пак.


Кой е Ясен Тодоров


Ясен Тодоров завършва Академията на МВР през 1993 г. Същата година влиза в съдебната система като следовател във Второ териториално отделение на столичното следствие, чийто ръководител става пет години по-късно. В района на това отделение са Столичната митница, Централна гара, хотел "Новотел" ("Принцес"), складовете в Илиянци. Това е и отделът, през който Пеевски минава за кратките периоди, когато се води следовател. Зам.-директор на следствието от 2004 до 2009 е Петьо Петров, известен като Петьо Еврото.


През 2005 г. името на Ясен Тодоров попада в списък с корумпирани следователи, публикуван от главния прокурор Никола Филчев. Неговото обяснение е: "Това се случва септември 2004 г., когато имаше акция на Филчев срещу мафиотските босове и бяха арестувани всички, които се считаха за босове на организираната престъпност. Тогава бях ръководител на 6-о териториално управление на Столичната следствена служба. Заварих изключителни нередности в тази служба. Раздвижих работата по тези дела и тази акция беше септември 2004 г. Задържахме Георги Илиев, Николай Цветин, Димитър Вучев - Демби, трябваше да задържим и Маджо, но беше в чужбина. Имаше огромен натиск тези лица да останат поне едно денонощие в ареста." Заради несъгласия на Тодоров му било казано, че на следващия ден няма да е следовател, ако "тия останат вътре". "И след няколко дни се скалъпи тази история, даже не бях в България", раказва той. Тезата на Ясен Тодоров е, че заради арестите на покойния днес ръководител на ВИС-2, Демби и др. той е бил ударен. После уточнява, че арестите били по заръка на главния прокурор Филчев.


В началото на 2008 г. Ясен Тодоров е номиниран (от Български народен съюз) и избран от парламента за съдебен инспектор в първия състав на инспектората - институция, създадена по настояване на Европейската комисия, която трябваше да изкорени порочните практики в съдебната система. След като мандатът му като съдебен инспектор приключва през 2012 г., той се връща в столичното следствие в специализирано звено "Противодействие на корупцията и финансово-данъчните измами". През есента на същата година "Атака" го номинира и влиза в съдебния съвет.

Ключови думи към статията:

Коментари (117)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  Значи, не е задължително да си нагъл лъжец за да си член на ВСС, но много помага за кариерата. Колко по нагляк, толко по нависоко.

 2. 2 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5803 Неутрално

  Левскари... Вкл и Черепа.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на le_bigmac
  le_bigmac
  Рейтинг: 323 Неутрално
 5. 5 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Любопитно
 6. 6 Профил на karen_walker
  karen_walker
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Нагли - дори не се крият! Необезпокоявани, в тотален медиен комфорт! В нормална държава това разкритие би предизвикало земетресение.

 7. 7 Профил на kdo52372883
  kdo52372883
  Рейтинг: 779 Весело

  Срещата с Черепа е високо етична! Доказателство за това е, че самият Ясен е супер-етичен. И "голям мъж", както става ясно от статията. Сега остава само да обясни и за Маджо, и за Божо Кравата, и за... вече им изгубих бройката, да ви кажа.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на today
  today
  Рейтинг: 953 Гневно

  Олицетворение на наглостта!

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 10. 10 Профил на DJTrump
  DJTrump
  Рейтинг: 265 Неутрално

  Стига вече.
  Писна ни от тези истории - кой къде бил и какво кафе е пил.
  Янето поне даваше пресконференции, сега е просто минути за папараци.
  Дайте по-сериозни новини.

 11. 11 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2429 Неутрално

  Ясен Тодоров лъже непрекъснато,Номиниран от Атака.Магнаурец!

 12. 12 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1305 Неутрално

  До коментар [#6] от "karen_walker":

  Всъщност преди време разговарях с колеги от германия и на въпроса за ограниченията, които имат прокурорите (те бяха темата) колегите адвокати с искрено учудване питаха какъв е проблемът да се виждат с който и да било? В нормална държава това не е проблем. Работата е там, че унас имаме много поводи да не им вярваме за нищо, станали сме мнителни (поне в нета, щото на избори не ни личи хич). И като почнете да ми давате примери с нормална държава и ми иде да се смея и да се смея - кво си мислите? Че в германия няма корупция? Че няма нагласени обществени поръчки? Че не шофират след употреба на алкохол? Че като шофират и направят беля лежат до живот? Махнете си розовите очила и потърсете информация - ще се учудите.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 13. 13 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 770 Неутрално

  ясен снася на черепа
  но се прави на 5 за 4

 14. 14 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1419 Гневно

  Да лъжеш без да ти мигне окото, явно е вече задължително, за да си приближен на Цацаров и на задкулисните играчи, както и за да си председател на Етичната комисия.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 15. 15 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Тоя се мисли за част от играчите ( то па и едни играчи бантустански ), ама е просто слуга.

 16. 16 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2028 Неутрално

  Че от кого да се страхува мафията.

 17. 17 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  Ясен ни е ясен...а и офисите не познава. Аз съм раждан през ноща но не съм от снощи.

  SHADOWS of SOFIA
 18. 18 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3834 Неутрално

  Ясен, явор - хубави имена на дървета.

 19. 19 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  Да се виждаш изобщо с Явор Хайтов е нещо много сериозно.Това са децата на другарите,настанени след 9-ти в имотите на т.нар."бивши".Хайтови,по-специално,на бившият бул. Толбухин,където върху частен имот са построили кооперация.По време на строителството,за да не пречи,собственикът на имота,вуйчо Васил,е бил командирован в лагера в Белене.После е получил един апартамент и изба.Този,същият комунистически изтърсак,беше притискал наследниците да му отстъпят и избата.

 20. 20 Профил на Krasimir Koev
  Krasimir Koev
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Часовника му струва 13 000 евро без ДДС, другия има измами с имоти...

 21. 21 Профил на Чоко и Боко
  Чоко и Боко
  Рейтинг: 548 Разстроено

  Народеееееее
  —цитат от коментар 5 на stenli1


  Проблемът е не, че на народът му се спи, а че когато надигне глас веднага се изпращат тренирани водачи от същата тази мафия, за да яхнат протеста и недоволството и да го поведът в "правилна" посока. Та повечето пъти и по-лошо става.
  Нещо като гъз в коприва. На където мръднеш, все жъка.

  Левски до Каравелов: Дочувам, че сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“
 22. 22 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4605 Неутрално

  ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 23 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  Оппа! Етичната сврака - и с двата крака.

 24. 24 Профил на NotWokeEnough
  NotWokeEnough
  Рейтинг: 691 Неутрално

  Стига вече.Писна ни от тези истории - кой къде бил и какво кафе е пил.Янето поне даваше пресконференции, сега е просто минути за папараци.Дайте по-сериозни новини.
  —цитат от коментар 10 на DJTrump


  Състоянито на икономика, инвестиициите, липсата на справедливост, отрицателния прираст са причина, разбира се не единствена, от липсата на истинска съдебна реформа и работеща съдебна система в интерес на обществото, а не на такива като вашия идол за млад и успял - Пеевски

  'progressives' is the politically correct word for communists
 25. 25 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 262 Неутрално

  До коментар [#21] от "Чоко и Боко":

  Ако народът е буден, а той непрекъснато е буден и гледа под лупа мафията и т.нар. управници от последните 28 години (поне), никакви тренирани водачи в никаква посока не могат да го поведат. Въпрос на воля и желание е системата да се промени, но да го искаме всички, а не една шепа. Един от индикаторите за това са изборите, но не само. И аз не спирам да се удивлявам за някои неща в родната народопсихология, но те са безспорен факт, с който трябва да се съобразяваме, искаме или не.

 26. 26 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  До коментар [#23] от "spiegel":

  +

  SHADOWS of SOFIA
 27. 27 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 658 Неутрално

  Среща ама в непълен състав. Липсва Цацаров.
  Без баш майстора на защитата на червената мутро-милиционеска мафия срещата няма такава тежест.

 28. 28 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 950 Разстроено

  Ясен Тодоров на среща с Явор Хайтов в офиса на Васил Божков
  —цитат от коментар 0 на статия
  и това всичкото се случва в държава, вкоято има паметник на РОналд Рейгън? Н мога да повярвам! Аууу :(

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 29. 29 Профил на White Hawk
  White Hawk
  Рейтинг: 217 Неутрално
 30. 30 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  До коментар [#28] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":

  Има и на тато , по тая причина има и цивилни искуствоведи.

  SHADOWS of SOFIA
 31. 31 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 426 Гневно

  Хора, кучето скача според ръжена. Ние им даваме, пишем си тука, те си правят каквото си искат, защото знаят, че са безнаказани.

 32. 32 Профил на Чоко и Боко
  Чоко и Боко
  Рейтинг: 548 Разстроено

  Ако народът е буден, а той непрекъснато е буден...
  —цитат от коментар 25 на Читател


  Скоро четох една статия защо не можем да станем IT център, а по-точно заради ниско IQ. По-ниско от средното за света. Та до тук с мантрата за умните българчета. По тези ширини живеят тъпанарчета. Тъпанар може цял ден тъпан да бие и ще бъде буден, та буден, дори и превъзбуден.

  Левски до Каравелов: Дочувам, че сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“
 33. 33 Профил на vesselin5
  vesselin5
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Че въпросната личност е гнила ябълка, няма смисъл да се споменава даже. Друг е въпросът, че статията се превръща в едно доста жълто разследване - някак не типично за тук.

 34. 34 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  И после ще чакаме съдът да осъди големите олигарси за кражбите на милиони. Ние чакаме и се надяваме, пък членовете на самия ВСС ходят на аудиенции при същите олигарси, за да целуват крака и да договарят парични суми и високи постове...

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 35. 35 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1594 Весело

  Контактни хора, едни такива социално активни....
  Мисля си, каква загуба на ресурс е да се разкарват журналисти, фотографи, да чакат трепетно редактори за инфото от тези срещи, да се задават въпроси, които се знае предварително отговорът....Активните "хора" пък винаги имат готови невинни отговори за социалните си контакти....Все проблеми.
  Като са толкова петимни за срещи и не могат да прекарват в самота:) да вземем да им уредим една среща с господата Колт и Калашников. И да рахатяса поне малко републиката.
  :)
  !

 36. 36 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 558 Неутрално

  Няма да стане по този начин. За борисов от Яневгейт колко неща излязоха - и какво нищо. За Цацаров - също нищо. Вече нищо не може да ни учуди - и какво нищо! Така действа ДС - разделяй, заблуждавай и владей. Въпросът е дали ще оставим тези тикви, завършили Сименово, тези низши примати, да проваят живота на децата и внуците ни!

 37. 37 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 495 Любопитно

  Важното е че и не се крият...какво ще им направи някой???? Борисов сега пак ще заговори за смирение...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 38. 38 Профил на lmy13504670
  lmy13504670
  Рейтинг: 217 Неутрално

  А, това е същия този етичен, който се изказваше по сайтове на Пееф за ЦСКА... знаем го бе... Как нещата си идват на мястото... не е нужно да търсиш далече.

 39. 39 Профил на дуле
  дуле
  Рейтинг: 217 Неутрално

  И после ще чакаме съдът да осъди големите олигарси за кражбите на милиони.
  —цитат от коментар 34 на Lou

  Чакай де. Ще ги съди борецът за правда Лозан Панов.

  Иван Искров: « Да не се гоним, че да не се хванем ».
 40. 40 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  До коментар [#39] от "дуле":

  А некадърното обвинение ще неясно от Ясен.

  SHADOWS of SOFIA
 41. 41 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3315 Весело

  ,,Членът на Висшия съдебен съвет (ВСС) и председател на етичната комисия на прокурорската колегия Ясен Тодоров беше видян да влиза и след близо час и половина престой да излиза от офиса на бизнесмена Васил Божков в четвъртък (18 май) малко след 17 часа.....,,

  Това означи, че са готви някаква рокада при съдиите. Да си спомним влизането преди време на една друга персона при Божков, която после стана министър

 42. 42 Профил на Иво Прокопиев
  Иво Прокопиев
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Една жена от махалата също е присъствала на срещата.Та тя ми каза даже,кво е имало в чантата на членът на ВСС....

  Когато заменяш Христос с Бог Дебело черво,подписваш собственото си самоунищожение!
 43. 43 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  а източник на "Дневник" коментира, че е виждал и друг път Тодоров да влиза в офиса на "Нове Холдинг"."
  е източници на други медии и снимки/срещи показаха на ведомствения шеф на съд ...
  конкуренция

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 44. 44 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 375 Неутрално

  До коментар [#3] от "2.5":

  И какво точно искаше да кажеш, че май не разбрахме?

  Журналистите да не се и опитват да откриват взаимоотношения между магистрати и мутри...защото...това не било морално? Или защото, мутрите ако наистина са били там...са щели да ги пребият.

  Много яко!

 45. 45 Профил на Канасубиги
  Канасубиги
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Ами едни тол-системи има за разпределяне. Черепа явно вече е предплатил...

  I don't debate. Too much Word, not enough Excel.
 46. 46 Профил на Elena Georgieva
  Elena Georgieva
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Консултира ли са го за покупката на телефонната палата и друго нещо.....

 47. 47 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Ей, маргиналчета, съвсемсте изтрещели ... що да не се среща Тодоров /не съм му фен/ с бившия си колега Хайтов ???

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 48. 48 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 844 Неутрално

  До коментар [#10] от "DJTrump":

  ++++++++Прав си ,но така ще бъде до крайната победа.Сега ще се доказва силата на парите.

 49. 49 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1039 Гневно

  ОСТАВКА НАГЛЕЦ ! >:-)

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 50. 50 Профил на niko
  niko
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Дет викат по македонско... гюбре грозно...

  I'm part of the problem...
 51. 51 Профил на Tzariqt e Gol
  Tzariqt e Gol
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Прокопиевите медии, както и тези на Стоянка Георгиева (Медияпул) и сайтчето на Оги Донев Клубз съвсем шупнаха. Водят онлайн война срещу Цацаров и прокуратурата. Да не би да искат да превземат и тази институция с техни хора за да предотвратят едни дела на техните собственици?

 52. 52 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  Тъпанарите, като тоя Ясенчо-Тариката, превземат държавата от доста време, какво се чудите...
  А и да му обършеш два шамара на тоя, все тая - изтървана работа.

  Отнемане на имуществото на всеки, който не е жигосан с COVID "ваксина"!
 53. 53 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 780 Неутрално

  Цацаров заяви, че няма нерегламентирана среща, когато е отишъл в офиса на Гергов за да заплашва Сашо Дончев с прокурорски проверки (защото подкрепял "Да, България"), тъй като няма такъв регламент. Очевидно, че за Главния прокурор морален регламент за хигиена в служебните му задължения не съществува! Така че петното на олигарсите и техните лакеи ще е отново за сметка на България. Ясен Тодоров е другият лакей на комунистическите и съветските олигарси като Васил Божков Черепа.

 54. 54 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 269 Неутрално

  говедо! Какво друго да му кажеш на такъв....

 55. 55 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1296 Весело

  абе тея що винаги се срещат по трима... а, и какво чак толкова им харесват на мъжките секретарки?

 56. 56 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1579 Неутрално

  Много интересно. Аз знам къде е офиса на Божков, а такава възвисена личност като Тодоров не знае къде е. А може би знае къде е офиса на Черепа и не свързва двете имена?

 57. 57 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 780 Неутрално

  До коментар [#12] от "bludniq_sin":
  Не се напъвай, няма да разбереш какъв е проблемът с тези нерегламентирани срещи на Ясен Тодоров, Цацаров и т.н. със постсъветските олигарси.

 58. 58 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Значи все пак имало разследваща журналистика! Браво Дневник, за пръв път от много време да ви похваля... Само така давайте.

 59. 59 Профил на хитрушко
  хитрушко
  Рейтинг: 387 Неутрално

  И какъв е проблема?

  Не ща да влизам у затвора!
 60. 60 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Срещата няма никакво значение от наказателноправна гледна точка. Може да има някакво значение от гл. т. хигиената на контактите. Има гъдел и от гл. т. теория на конспирацията. Друго би било, ако имахме данни, че срещата е била с Васил Божков, а още по-друго щеше да е, ако има данни за естеството на разговора им. Затова проблемът тук е мярата на реакцията при идентични казуси. Вероятно настоящата публикация цели когато се зададе въпрос за срещата на главния прокурор с Огнян Донев, при която среща има казус от наказателноправна гледна точка /данни за опит за принуда/ - да не се измества отговорът на зададения въпрос с контра въпроса "ами вижте Лозан Панов с какви лица се среща". Затова да споменем класиците от Древна Гърция - "Човекът е мярка на всички неща". И да парафразираме - Ясен Тодоров ни е ясен и никога не може да бъде морален ориентир и мярка на каквито и да било неща с позитивен характер, за разлика от председателя на ВКС, който се очертава като стабилен морален ориентир с ясно изразена антикорупционна позиция.

 61. 61 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 844 Неутрално

  До коментар [#58] от "theduloclan":
  Не!Това е папараци в действие.Какво разследване виждате в случая?

 62. 62 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  До коментар [#60] от "hammurabi":

  Миличък, на тебе да ти бръкнат в очите, ти няма да се усетиш, нали?

  Отнемане на имуществото на всеки, който не е жигосан с COVID "ваксина"!
 63. 63 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Консултира ли са го за покупката на телефонната палата и друго нещо.....
  —цитат от коментар 46 на elfromsof


  Точно! Тази среща няма как да е съвпадение - със сигурност са говорили за покупката на телефонната палата... Комисионни, лични услуги, политически назначения, туй-онуй.. А като му видя мутренската физиономия на Ясен Тодоров и ми се приповдига (но не настроението)..

 64. 64 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  ...папараци в действие...
  —цитат от коментар 61 на gobay

  Сиреч, "тариката" на снимките всички искаме да го видим я гол, я как се е навел със смъкнати гащи да сере, та чакаме някой "папарак" да го щракне в такава поза и да му се радваме, така ли?

  Отнемане на имуществото на всеки, който не е жигосан с COVID "ваксина"!
 65. 65 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 743 Неутрално

  До коментар [#58] от "theduloclan":Не!Това е папараци в действие.Какво разследване виждате в случая?
  —цитат от коментар 61 на gobay


  Папараците следят само т.нар. celebrities, a не политически фигури. Нека правим разлика все пак. Едно е да има снимки на Азис с негов любовник или на някоя пияна чалгарка, съвсем друго е да е заснета среща на корупционно зависими и криминално проявени лица.

 66. 66 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2535 Неутрално

  До коментар [#58] от "theduloclan":

  Значи все пак имало разследваща журналистика! Браво Дневник, за пръв път от много време да ви похваля... Само така давайте.
  —цитат от коментар 58 на theduloclan


  Може би няма особено значение, но чия е колата, с която са отпътували Ясен Тодоров и Явор Хайтов?

 67. 67 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 250 Гневно

  До коментар [#46] от "elfromsof":

  Абе почерпили са се невинно за музея в телефонната палата, раздали си подаръците, обсъдили са концепциите на корифеите за вътрешното обзавеждане, а ние за какви неща си мислим!
  Но така е, със сигурност и аз ако бъда разпитвана от някого по някакъв правен казус (недай си боже) няколко години по-късно ще съм в такива близки приятелски отношения с разпитвалият ме и с адвоката ми, но ще отричам публично за да не ми зазавиждат за приятелствата...

 68. 68 Профил на melchett
  melchett
  Рейтинг: 583 Весело

  абе тия стават все по-тъпи. допреди си пишеха бележки по вайбъра, сега ходят да си пият на живо.

 69. 69 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  Тоя не беше ли гербав боклук....нищо неочаквано.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 70. 70 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 322 Неутрално

  До коментар [#62] от "keen":

  Когато се дразним, че ни лънготят с очевидни неща, не трябва да забравяме, че и твърденията ни - говорил си е Ясен Тодоров с Васил Божков за телефонната палата, са само едно предположение. Това предположение на нас ни звучи толкова достоверно, колкото за поддръжниците на Ясен Тодоров им се иска да звучи достоверно, че председателят на ВКС играе на дребно игрички и се среща с адвокати да урежда дела. Пак повтарям - "Човекът е мяра за всички неща". И Лозан Панов с поведението си ни дава повод да му имаме доверие, дори и да не сме наясно с всички факти около срещата му. За Ясен Тодоров важи обратното - но това, че предполагаме, че е корумпиран въжеиграч - няма никакво наказателноправно значение. Има само морални измерения. Ще го кажа с актуална тема от днес - за да уважаваме себе си, трябва да се научим да уважаваме и хората около нас.

 71. 71 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  Интересно какъв пропуск! Аз от години знам къде е Нове Холдинг и чия собственост е, а такава важна персона като Ясен Тодоров не знае.
  Е-е-е-х...

 72. 72 Профил на dun
  dun
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Не се срамува защото не се страхува :-)

 73. 73 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2277 Неутрално

  На свинската част от ВСС ѝ харесва да живее в кочина. И иска да превърне цялата държава в такава. Или такова ѝ е поръчението?...

 74. 74 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 688 Любопитно

  Е и.
  Аз също съм ходил във въпросната сграда, виждал съм се с Явор Хайтов и не познавам Васил Божков. А и да го познавах, не виждам нищо лошо.
  Лошо ли щеше да е ако познавах Иво Прокопиев?
  Между другото, кога ще отразите някое от посещенията на Лозан Панов при Иво Прокопиев?

 75. 75 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2535 Любопитно

  Гледам снимката на Ясен Тодоров и се питам дали фейс-контролът би допуснал това лице в дискотека дори и в Студентския град.

 76. 76 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  Е и.Аз също съм ходил във въпросната сграда...
  —цитат от коментар 74 на Virgin


  Ти в съдебната система ли работиш?
  Не?
  Ти разпитвал ли си Васил Божков като следовател?
  Не?
  Ти някой от пресните собственици на Телефонната палата ли си?
  Не?
  - Тогава ходи където щеш! Заври се "на задното си стъкло", ако искаш!

  Отнемане на имуществото на всеки, който не е жигосан с COVID "ваксина"!
 77. 77 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  ...поддръжниците на Ясен Тодоров...
  —цитат от коментар 70 на hammurabi

  Иска ми се да видя един такъв :)
  Все едно да ми посочиш "поддръжник" на Бареков.

  Разбери, този Ясен Тодоров е утайка. Също като Бареков.
  Утайката обаче е необходима, за да може върху нея да стъпват хора като Васил Божков.
  Което ме подсеща за друго - Васил Божков е тарикат. Истински.
  На утайката, като това нещо на снимката в статията, също й се иска да е "тарикат", но тя единствено може да е подложка за тарикатите.
  И утайката няма "поддръжници", защото тя е най-отдолу, в най-мръсното.

  Отнемане на имуществото на всеки, който не е жигосан с COVID "ваксина"!
 78. 78 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Голяма енергия се дава за компромати в шпионски десарски стил. Чакаме контра следене за компромати срещу Арго навтите

 79. 79 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2941 Неутрално

  Да лъжеш без да ти мигне окото, явно е вече задължително, за да си приближен на Цацаров и на задкулисните играчи, както и за да си председател на Етичната комисия.
  —цитат от коментар 14 на Cassi


  Там почти всичките са избрани заради заслугите им към мафията в България!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 80. 80 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Любопитно

  МАФИЯТА управлява Царството на Боко Т
  Боко Т и Пеевски

 81. 81 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Любопитно

  МАФИЯТА управлява Царството на Боко Т
  Боко Т и Пеевски

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 845 Неутрално

  [quote#79:"Храбър"][/quote]
  Храбрий, този ВСС /барабар с Тодоров/ избра и паноф за ВКС, забрави ли ? ;)

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на Пургатив
  Пургатив
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Там почти всичките са избрани заради заслугите им към мафията в България!
  —цитат от коментар 79 на Храбър


  Мафията, създадена от др. Костов - пропуснал си тази съществена част!

  Dum docemus, discimus
 88. 88 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 844 Любопитно

  До коментар [#64] от "keen":

  И какво виждаш на снимката?Какво ти доказва тя?

 89. 89 Профил на mitkokitkata
  mitkokitkata
  Рейтинг: 283 Неутрално

  Дори не ми се чете до края за тези наглеци. Анатема!

 90. 90 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 844 Любопитно

  До коментар [#65] от "theduloclan":

  Кои са криминално проявените лица в тази "среща"?

 91. 91 Профил на Чарли
  Чарли
  Рейтинг: 1786 Гневно

  К'во стана с КТБ, бе цаца?
  А ясенчò е за затвора.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 92. 92 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Любопитно

  Ясен Тодоров е Човекът на БОРИСОВ

  Питайте приятелката на Цвъ Цвъ

 93. 93 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1398 Неутрално

  До коментар [#78] от "трън в петата върнете стария дневник":

  "Чакаме контра следене"

  Онея и те не дремят и снимат мерцедеси

  http://bit.ly/2rArtKS

 94. 94 Профил на rta48522758
  rta48522758
  Рейтинг: 238 Неутрално

  ББ не се церемони с мафията.Приема ги само в гаража!

 95. 95 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2535 Неутрално

  До коментар [#92] от "stenli1":

  Ясен Тодоров е Човекът на БОРИСОВ
  —цитат от коментар 92 на stenli1


  Димитър Узунов по е негов. Този само чете SMS-и. Другият ги и пише.

 96. 96 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2599 Весело

  Ей, маргиналчета, съвсемсте изтрещели ... що да не се среща Тодоров /не съм му фен/ с бившия си колега Хайтов ???
  —цитат от коментар 47 на роджър


  ами защото Господ /фондация дава , ама в кошара не вкарва преди правилни публикации/коментари

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 97. 97 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2941 Неутрално

  До коментар [#65] от "theduloclan":Кои са криминално проявените лица в тази "среща"?
  —цитат от коментар 90 на gobay


  Всичките!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 98. 98 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7181 Неутрално

  Картинката, вместо да се изяснява, още повече се забатачи. Да виждаме кой с кого, как и защо, стана ежедневие. Докога ли ще ни търпи Европа.

 99. 99 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Крайно неубедително е обяснението на Тодоров, как е бил включен в списъка на "корумпираните следователи".

  "... Заради несъгласия на Тодоров му било казано, че на следващия ден няма да е следовател, ако "тия останат вътре". Май забравя, че именно за се елиминира възможността от подобен натиск, следователите и тогава и сега са "несменяеми". т..е не могат да бъдат уволнени, освободени и т.н. така че нещо тази басня, която разказва не е много смислена.

 100. 100 Профил на derek101
  derek101
  Рейтинг: 219 Неутрално

  До коментар [#60] от "hammurabi":

  Какъв Огнян Донев те гони??? Я пак провери флашката!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK