Антон Тодоров няма да е безпристрастен шеф на Комисията по досиетата, предупреждават журналисти и преподаватели

Антон Тодоров

© Юлия Лазарова

Антон ТодоровВ отворено писмо до Народното събрание, министър-председателя и медиите група журналисти, университетски преподаватели и изследователи се обявиха против номинацията на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров да оглави Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия. Според тях той няма да е безпристрастен, защото досегашните му действия дават всички основания да се мисли, че би използвал евентуалната си нова длъжност за "кална борба" срещу конкретни хора.


Инициативната група настоява парламентът да прекрати започналата процедура по предлагане на членове и на председател на Комисията по досиетата и да открие колкото се може по-широка кампания за обществено подаване и обсъждане на имена за местата. Народното събрание избира членовете на комисията, но законът за нея не забранява на обществеността да прави номинации за членове и за председател, аргументират се в писмото.


Според тях не е правилно само парламентарните групи да имат право да номинират, защото и деветимата членове на комисията и особено председателят, трябва да се ползват от широко обществено доверие и одобрение, а не да са в услуга на "теснопартийни щения и за конюнктурни кадрови боричкания". Най-важните качества за председателя на тази комисия са ясни - той трябва да е отличен експерт, човек с безукорна честност и политически необвързан. "Качества, на които едва ли ще отговори номинираният от ГЕРБ човек".
Конкретно за кандидатурата на Антон Тодоров за шеф на Комисията на досиетата - "ние мислим, че досегашната му дейност дава много сериозни аргументи против неговото номиниране (вече направено, за жалост, от парламентарната група на ГЕРБ) и евентуално избиране".


"Тодоров, първо, не е безпристрастен. Напротив, той в досегашната си дейност неведнъж е променял политическата си принадлежност и съответно пристрастията си", заявява писмото и дава за пример книгата му от 2013 г. "Шайка. Бойко, Росен, Цецо и другите", насочена среща ръководството на ГЕРБ - партията, в която сега е депутат. "Това, разбира се, не говори никак добре за тези, които са му предложили да бъде техен народен представител, но още по-зле говори за качествата на г-н Тодоров. Кога е бил искрен той – когато е заклеймявал сегашните си шефове, или когато е приемал тяхното предложение да стане депутат?", питат интелектуалците.


И второ - "досегашната дейност на този човек дава всички основания да се мисли, че той би използвал евентуалната си нова длъжност като плацдарм за кална борба (защото той има уникалната способност да прави спекулативни и нараняващи хората изводи от иначе известни факти и документи за тях), но не срещу дейци на т.н. "опозиция", т.е. на БСП и на ДПС, които не само не крият, но дори се гордеят с позорния факт, че са били членове на комунистическите тайни служби, а срещу хора, принадлежащи към сегашната демократическа опозиция".


Писмото е подписано от Алберт Бенбасат, Александър Геров, Анна Кръстева, Антоний Тодоров, Антонина Желязкова, Божидар Кунчев, Виктор Лилов, Владимир Левчев, Деян Кюранов, Димитър Бочев, Евгени Дайнов, Емил Коен, Ивайло Дичев, Зелма Алмалех, Красен Станчев, Любен Марков, Майя Грекова, Мария Велковска, Марияна Мелнишка, Михаил Неделчев, Николай Аретов, Огнян Минчев, Петя Кабакчиева, Пламен Дойнов, Румен Петров, Светла Бъчварова, Стефан Дечев, Стефан Тафров, Стефан Попов, Тони Николов, Стефан Джамбазов, Светла Бъчварова, Юлиана Методиева.

Коментари (53)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 418 Неутрално

  ДС-то е в паника?

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 2. 2 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5633 Неутрално

  Освен, че не е безпристратестен, той няма и интегритета да бъде шеф на каквато и да е комисия.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 3. 3 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  Антон Тодоров е класически чиновнически послушко, ще върши работа, ама административно погледнато каква е ползата от тази комисия?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 4. 4 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Най-важните качества за председателя на тази комисия са ясни - той трябва да е отличен експерт, човек с безукорна честност и политически необвързан. "Качества, на които едва ли ще отговори номинираният от ГЕРБ човек".

  Не само номинираният от ГЕРБ човек не отговаря на тези качества. Всеки партийно номиниран е такъв боклук. На тази длъжност трябва да бъде номиниран човек след публично обществено обсъждане, който няма да изпълнява партийни поръчки.

 5. 5 Профил на vesela
  vesela
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Изборът на Антон Тодоров - непочтен манипулатор, ще бъде срам за българското общество.

  vesela
 6. 6 Профил на general_patton
  general_patton
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Фюрерът с мустачките е класическа политическа прости...утка. Тоя и за шеф на комисия по почистване на клозети не става.

 7. 7 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Москов: "Тука играта е или за комисиона от хвърчила, или за защита на интересите на червените барони, разказани като борба за съдебна справедливост. А предстоящите предизвикателства изискват наистина общи действия заради мащаба на залога."

 8. 8 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 833 Любопитно

  Достойна позиция на достойни хора ,а нека анТончо осребри по друг начин ,престоят си в ШАЙКАТА

 9. 9 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Haй-дoбpe дa зaкpивaт тaзи кoмиcия.
  Tя cи cвъpши paбoтaтa.
  Пoкaзa, чe вcички дoнocчици ca oт ДCБ или CДC –
  хopa дoнacяли зa кoлeгитe cи, чe ca paзкaзвaли вицoвe зa БКП.

  A oт БCП ca paзyзнaвaчи paбoтили зa дъpжaвaтa.

 10. 10 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  Москов: "Тука играта е или за комисиона от хвърчила, или за защита на интересите на червените барони"
  —цитат от коментар 7 на plebs


  Изказване тупично в духа на милиционерските традиции от времето на правешкия тарикат - не се оборва тезата и мнението, а хората от които идва.
  Примерно, критиките към БКП са вредни, защото идват от враговете на народа.
  Критиките за суджукгейт, боршошгейт, хасковогейт и т.н. са вредни, защото идват от БСП.
  Модернизацията на армията трябва да се спре, защото се иска от лошите - Радев и червените барони.
  Това показва у подкрепящите подобна тактика само липсата на аргумент и пълната умствена неспособност за оценка на ситуацията кое е добро и кое лошо.

 11. 11 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2887 Неутрално

  като не е безпристрастен какво пречи да е безпринципен ? след поредица от книжлета стана депутат от герб

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 12. 12 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  Подписано е от хора, част от които познавам и уважавам.

 13. 13 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1626 Неутрално

  Най-безпристрастен ще е Димитър Иванов - Гестапото, нали подписалите се под тази петиция?

 14. 14 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1626 Неутрално

  Интересно ми е, обаче, как комунягите пробутват други да пищят вместо тях. Страх ги гони, че тази комисия най-после може да започне да разкрива и по-опасните тайни на тоталитарния режим.

 15. 15 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1626 Неутрално

  А и защо ли подписалите се досега не протестираха, че комисията е оглавена от бивш милиционерски началник?

 16. 16 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Фюрерът с мустачките е класическа политическа прости...утка. Тоя и за шеф на комисия по почистване на клозети не става.
  —цитат от коментар 6 на general_patton


  Много добре казано!

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 18. 18 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3141 Неутрално

  Рядко гнусен и непочтен човек.
  Видно от политическите му лупинги и прелитания,
  е че НЯМА АВТОНОМНА ВОЛЯ.
  Идеалната маша за мръсни поръчки.

 19. 19 Профил на Stoyan Ivanov
  Stoyan Ivanov
  Рейтинг: 264 Весело

  Антон Тодоров наистина не е добър избор за шеф на комисията - заради пристрастност и силна склонност към манипулативни изводи и внушения.
  Обаче... Ето къде всъщност ги стиска чепикът подписалите и нЕкои техни другарчета, цитирам:
  "Той би използвал евентуалната си нова длъжност... срещу хора, принадлежащи към сегашната демократическа опозиция."
  Край на цитата.
  Прави са! Току-виж Тодоров огласи някои гнусни факти и доноси, писани от някои мастити флагмани на "сегашната демократична опозиция". Доноси и факти, дотолкова отвратителни сами по себе си, че дори и хората, които презират манипулациите на Антон Тодоров, ще се погнусят от маститите флагмани.

 20. 20 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 690 Неутрално

  Антон Тодоров отдавна ми прилича на човек с някаква психическа девиация - някаква психопатия ли, маниакална депресия ли, някакъв комплекс ли - не знам. Но очевидно не е редовен. Без да изрича лъжи, не казва истината. Изгражда манипулативни теории подкрепени с обилен доказателствен материал, в който няма (поне откровени) лъжи. Само "спестява" тези факти които "не пасват" на манипулативният му водевил. Подкрепям всички интелектуалци които са се подписали! Недоумявам само защо там липсва подписът на Георги Коритаров. Убеден съм, че са пропуснали да го уведомят за тази инициатива.

 21. 21 Профил на krf54523578
  krf54523578
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Че Тодоров е голяма излагация - така е ! Но тия така здраво да му скочат означава едно - страх ги е !!!! Май доста от тях имат досиета, които досега са крити по разни причини и знаят, че Тодоров ще ги разкрие.

 22. 22 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3141 Неутрално

  Haй-дoбpe дa зaкpивaт тaзи кoмиcия.Пoкaзa, чe вcички дoнocчици ca oт ДCБ или CДC – хopa дoнacяли зa кoлeгитe cи, чe ca paзкaзвaли вицoвe зa БКП.A oт БCП ca paзyзнaвaчи paбoтили зa дъpжaвaтa.
  —цитат от коментар 9 на Nехоljhft


  ГОЦЭ първанов,
  ИВАН каракачанов
  ЕКОНОМОВ - румен гечев
  ТОДОРОВ - тома томов
  ДУНАВ - жан виденов......

  Тези ДОНОСНИЦИ от БКП-БСП
  какви "разузнавачи" са, че не се сещаме ?!?!?!?!?!?!

  Тавариш,
  Тази мантра за това, че КОМУНИСТИТЕ
  от БКП и БСП не били ДОНОСНИЦИ на ДС
  отдавна известря !!!!
  И от Кремъл вече забраниха да я тиражирате.

 23. 23 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3135 Неутрално

  Антон Тодоров е поредното доказателство за липсата на морал в политиката.Послушко с паничка в ръка да му налеят мед от държавната каца.

 24. 24 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Един "безпристрастен "човек ще бъде смазан от "статуквото"!
  Най-пресен пример са въпросните депутати и "интелектуалци",които са подписали това писмо,между които се открояват имена на" откровени"антикомунисти/ст.Тафров,""откровени"пребоядисали се "антикомунисти "/Евгени Дайнов,откровени КОМУНИСТИ !
  Явно го правят не от "загриженост" за истината ,а от панически ужас,защото всички си имаме "трески за дялане"!

 25. 25 Профил на pomnesht
  pomnesht
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Антон Тодоров наистина не е добър избор за шеф на комисията - заради пристрастност и силна склонност към манипулативни изводи и внушения.Обаче... Ето къде всъщност ги стиска чепикът подписалите и нЕкои техни другарчета, цитирам:"Той би използвал евентуалната си нова длъжност... срещу хора, принадлежащи към сегашната демократическа опозиция."Край на цитата.Прави са! Току-виж Тодоров огласи някои гнусни факти и доноси, писани от някои мастити флагмани на "сегашната демократична опозиция". Доноси и факти, дотолкова отвратителни сами по себе си, че дори и хората, които презират манипулациите на Антон Тодоров, ще се погнусят от маститите флагмани.
  —цитат от коментар 19 на stoyaniva


  Не познавам всички подписали това писмо но всички които познавам ( не лично а като известни хора) имат червени корени, нямам причина да мисля че и другите не са с червен произход. Затова си мисля че какъвто и да е Антон Тодоров щом явните червени и скритите червени не го долюбват това е идеалният избор за България.
  А колкото за Коритаров той няма да подпише това писмо защото независимо че е осветен като агент, не е от това котило.

 26. 26 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4032 Неутрално

  Кой е по-лош, вербовчика или вербования? Вербованите агенти на ДС се осветиха. Една част от тях са били вербовани по принуда. Ставало е въпрос за живота им, когато са били политически затворници или лагеристи в комунистическите лагери, в които са хранели свинете с човешко месо. Други са приемали заради професионалната си кариера. Но тези хора са били изнудвани тогава и сега се осветяват като лоши, а на професионалните изнудвачи от ДС им няма нищо. За тях няма морални последствия, те не се срамуват че са били служители на този репресивен апарат, някои дори се гордеят с това. При липса на лустрация осветяването на агентите, които са били принудени да станат такива понасят двойна вина и срам, а истинските и много по-големи виновници, служителите на ДС остават в сянка. Тях никой не коментира.

 27. 27 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#22] от "Hawaii":

  „кaкви рaзузнaвaчи сa, чe нe сe сeщaмe“ – oт Hawaii
  ----------------------------------------------------------------------------
  Кoй e дoнoсник и кoй e рaзузнaвaч сe дoсeщa бългaрският избирaтeл.
  Зaтoвa нa пoслeднитe избoри зaби шут нa пaртиитe oт дoнoсниици.
  ДСБ и СДС зa извън НС.
  Чaкaмe ги дa нaпуснaт „Рaкoвски“ 134 и „Витoшa“ 18
  (зa сeгa сa тaм зaрaди дoбрaтa душa нa aтaкистa Никoлaй Пeхливaнoв)  До коментар [#22] от "Hawaii":

 28. 28 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 514 Неутрално

  падат всички маски - комунистически тези лансирани от комунисти, които се правят на антикомунисти - Дневник прекрачи границата, заставайки в отбрана на системата ДС - стражите на съветската окупация на България

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 29. 29 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  До коментар [#2] от "penetrating":

  "Интегритет" да бъдат шефове на такава комисия имат "хора"като Корнелия Нинова,Елена Йончева,Таско Ерменков,разбира се - Антон Кутев ! НАЛИ ????

 30. 30 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 904 Неутрално

  Ето още едно доказателство че тази комисия трябва да се закрие.Щом за едно нещо ще се търсят хора безпристрастни,честни и чисти като дестилирана вода,единственото правилно решение е то да бъде закрито.

 31. 31 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  До коментар [#26] от "tacheaux":

  +++++++++++++++++++++++
  Както в повечето случаи съм напълно и безусловно съгласен с теб!

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 975 Неутрално

  Пастор Йоаким Гаук първо е шеф на Германската Комисия по досиетата и след като вече доказа своята последователност и честност Германците си го избират за Президент докато с Антон Тодоров не е така а и при посещението на г-н Гаук в Шератон в гр. София г-н Тодоров не го видях! Велислава Дърева беше там но г-н Тодоров!
  Сега е спуснат от модела Кой да е високоговорител на подменени и изфабрикувани досиета с цел саморазправа с всичко от център - дясно без Руските партии БСП-Атака- ДпС- Обединени Патриоти-/Руски/.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 34. 34 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 975 Неутрално

  Чайката за това долетя тук лично и даде публично старт на хибридната война а марионетките се завъртяха като пумпали, червени пумпали.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 35. 35 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1821 Весело

  ДС-то е в паника?
  —цитат от коментар 1 на oporna_to4ka


  Уух бре като прочетох подписите и ми се вижда цялото соросоидно войнство. Що така?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 36. 36 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5633 Неутрално

  До коментар [#29] от "doroteus":

  :) Това беше виц, нали :)
  Нито един от тях, разбира се :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 37. 37 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4812 Неутрално

  До коментар [#9] от "Nехоljhft":

  Ще ти се!

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 38. 38 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 480 Неутрално

  ББ и ЦвЦв мислят друго

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 39. 39 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Що за човек е Антон Тодоров е ясно. Обаче е ясно и друго:
  Забелязахте ли какъв е общият знаменател на подписалите писмото срещу него? 80% от тях са генерично свързани с АБпФК - деца или внуци. Това са хората, които припяват мантрата: "Стига с тоя антикомунизъм, това е минало, да гледаме напред".
  Тях ги плаши лицето Антон Тодоров, който покрай доста си отрицателни качества има и едно положително - вади изпод миши дупки документи, стресиращи потомците на АБпФК. Наскоро извади документи, от които е видно, че престъпността в НРБ е била в пъти по-висока отколкото сега, включително и жертвите от ПТП....Като шеф на комисията, той няма никакви правомощия да манипулира документи или да прави субективни тълкувания. Ако стане шеф, с вродената си свръхамбиция сигурно ще направи всичко възможно да разобличи, колкото се може повече бившите величия на ЦК, и на КДС, което пък тревожи много хора

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 40. 40 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Въпросът не е дали Тодоров е безпристрастен или не. Самото му номиниране за поста е срам, а евентуалното му избиране - позор.

 41. 41 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7064 Неутрално

  Борисов точно затова го предлага. Той всичко прави напук, също както с избора на Мавродиев.

 42. 42 Профил на Chernomorski
  Chernomorski
  Рейтинг: 580 Неутрално

  ТОНИ НИКОЛОВ ИЛИ ХРИСТО ХРИСТОВ( журналиста) са най-подходящи.

 43. 43 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3132 Неутрално

  До коментар [#6] от "general_patton":

  Като се съгласявам напълно с Вашата характеристика на "фюрера с мустачките", си позволявам да я илюстрирам:
  http://www.bnews.bg/article/226349-afera_otkriyte_razlikata

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг
 44. 44 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Уважаеми Хора от Форума, огледайте се и вижте! Кой са най-нахъсаните отрицатели на Антон Тодоров. Заедно са се подредили ВСИЧКИ видни ЧервеноРуски тролчета и агенти, заедно с "десните" синове и внуци на АБпФК, подписали одиозното писмо. Куриози!Не, всичко си е в реда на нещата...Какъвто и да е Антон Тодоров, едно е ясно - мнозина са изплашени.
  Що така?

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 45. 45 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1858 Неутрално

  До коментар [#28] от "hhhuuunnnn":

  Антон Тодоров е морално фалирала личност, доказал че е готов да се продаде за една паница леща. Как може да бъде наречен човек, който след като пише книга срещу Герб и ръководството му, наричайки ги шайка бандити, става техен депутат ?

 46. 46 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1858 Неутрално

  До коментар [#44] от "Уточнител":

  Честният и неопетнен Тодоров, громящ агентите на ДС, гласува за агента на ДС- Каракачанов за министър на отбраната, оправдавайки се със смешния довод, че бил подписал декларация за лоялност към Герб.

 47. 47 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1858 Неутрално

  До коментар [#39] от "Уточнител":

  Точно тези хора никога не са говорили да се затвори страницата. Те не са ходили и на откриването на паметника на правешкия престъпник, както гербаджийския вожд и учител.

 48. 48 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  Уважаеми Хора от Форума, огледайте се и вижте! Кой са най-нахъсаните отрицатели на Антон Тодоров.
  —цитат от коментар 44 на Уточнител


  Хайде и тоя си мисли, че пасем трева.
  Преди най-нахъсаните отрицатели бяха всички от ГЕРБ, сега са всички, без ГЕРБ.
  Кое вече прави Антон Тодоров свестен човек и добра кандидатура?
  Това, че е депутат от ГЕРБ? Какво ми пука кой го отрича и кой го обича, като знам що за морал има тоя човек и що глупости изписа и каза за Плевнелиев, Цветанов и за Борисов?

 49. 49 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Антонина Желязкова .....Виктор Лилов....... тия пък откога са интелектуалци и препедаватели ? Само те са достатъчнио за да отровят всяка инициатива/..

 50. 50 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Михаил Неделчев, .... ауууу, къде без тоя.....

 51. 51 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Ивайло Дичев, - ако го няма всеки ден в дневник, вестника сигурно няма да го отпечатат.

 52. 52 Профил на Станински
  Станински
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#20] от "petyo9":


  До коментар [#38] от "neut":

  Уточнителю- Дали Б. Борисов, бивш комунист, агент от ДС/Буда, има пръст в цялата тая работа а? Не се ли страхува,Тодоров да вземе да атакува и мутренския му период! Например с том втори на "Шайката"? Не е лошо да се пооглеждате, когато запретнете ръкави и смело почнете да дрънкате всевъзможни глупости. А като цяло, спорът е напълно излишен! Не би трябвало да се обсъжда каквото и да е за човек- разобличил публично шайка престъпници в книга с неподлежащи на съмнения аргументи и документи, а след това , безсрамно продал съвестта си на тези, които е разобличил! Този, самоопозорил се индивид, е директно за боклука!А ние, си губим времето да обсъждаме ставал ли , или не ставал за шеф на комисия!?Ами не става! Такъв продажен и безсъвестен тип, за нищо не става, защото всичко продава!?

 53. 53 Профил на dedalus
  dedalus
  Рейтинг: 469 Неутрално

  До коментар [#27] от "Nехоljhft":

  Изглежда партии като "Да България" , ДСБ и другите от РБ ( които наистина се провалиха от гупост - с това, че не се обединиха предизборно) са опасни и ненавистни за някои другари дори и когато са извън парламента. Същите другари се възхищават на безсрамно гордите червени "разузнавачи", пращали по затвори и лагери и разстрелвали без съд и прсъда всеки, който си позволи да не не лиже червения московски ... Или по-"модерните" "разузнавачи" като Гоце и компания ( вж. коментар 22)


За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK