ГЕРБ предрече още три кабинета на "нужния за обединена Европа" Борисов (обзор)

Бойко Борисов бе преизбран единодушно за лидер на ГЕРБ при закрити врата.

© Николай Дойчинов

Бойко Борисов бе преизбран единодушно за лидер на ГЕРБ при закрити врата.Ние сме ГЕРБ и с теб сме по-силни". Този надпис изникна на екрани в най-голямата зала в "Интер експо център" в столицата днес след 3D представяне на девизи на различни предизборни кампании на ГЕРБ и на кадри от завършени проекти.


"ГЕРБ се превърна в най-безалтернативната партия. Само ние може да гарантираме европейско развитие на България". С тези думи актьорът Евгени Будинов (депутат от ГЕРБ) и певицата Йоанна Драгнева (общински съветник от ГЕРБ в София) откриха 4-ото национално събрание на ГЕРБ, на което след множество хвалби от европейски и родни политици Бойко Борисов единодушно бе преизбран за лидер; коалицията ГЕРБ - "Обединени патриоти" направи заявка за пълен мандат; а ГЕРБ писмено се зарече да не се коалира с БСП, без да направи това по отношение на ДПС.


В националното събрание участваха 1084 делегати и над 150 гости от страната и чужбина, които пристигнаха още около 11 часа в сградата на бул. "Цариградско шосе". Те чуха посланията на Бойко Борисов - че нови предсрочни избори не са необходими, че етническият мир в страната трябва да се пази и че всеки в ГЕРБ може да бъде сменен, ако сгреши. На събранието се разбра, че членовете на ГЕРБ са 93 506, а офисите - 356 във всички общини.


"Където социализмът се проваля, успява ГЕРБ"
След 3D представяне на изпълнените послания на ГЕРБ, събранието започна с поздравления от чуждестранните гости. Пръв на сцената се качи Виктор Сотело от Испанската народна партия за нови технологии, който разказа как с Цветан Цветанов са обиколили Европа и декларира подкрепа за България по време на европредседателството. Международният секретар на Австрийската народна партия Моника Райнер благодари на Бойко Борисов и на Европейската народна партия (ЕНП) за подкрепата в предизборната кампания в Австрия и каза, че се надява да имат топли отношения по време на двете европредседателства. Австрия поема председателството на Съвета на Европейския съюз (ЕС) след България.


Зам.-председателят на ЕНП Дара Мърфи поздрави Борисов като един от най-успешните министър-председатели. "Социализмът не работи и там, където той се проваля, може да успее политиката, провеждана от ГЕРБ", каза Мърфи и спомена икономическия ръст и ниския външен дълг на страната.


"Голяма част от бъдещето на България е в ръцете на ГЕРБ и хората, които я управляват", каза още Мърфи и обяви Цветан Цветанов, когото нарече Цветанович, за най-добрия политически организатор в ЕНП.


"Бойко, обединена Европа има нужда от теб"


В писмен адрес председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер благодари на "силната и енергична партия ГЕРБ" за европейската ориентация на страната и икономическия растеж. Генералният секретар на ЕНП Антинио Лопес бе написал на Борисов, че може да разчита на подкрепата на ЕНП.


"Обединена Европа има нужда от теб. Бъди здрав, ЕНП е с теб", се казва в обръщение на председателя на ЕНП Жозеф Дол, прочетено от актьора Евгени Будинов. В него Дол нарича Борисов "приятелю" и му благодари, че не е допуснал залитане към националпопулизма или развързано харчене, както и че е направил трайния мир в региона по-възможен от всякога.


По-късно от правителствената информационна служба разпространиха съобщение, че Борисов е разговарял по телефона с президента на Турция Реджеп Ердоган, който го е поздравил за преизбирането му начело на ГЕРБ и заявил, че неговото лидерство е гаранция за добрите отношения между двете страни.


"Бог да пази ГЕРБ и България", пожела Волен Сидеров


В приветствие от името на "Обединените патриоти" лидерът на "Атака" Волен Сидеров пожела пълен мандат на коалиционното правителство. Пред делегатите на ГЕРБ той заяви, че коалицията от националистически партии е "стабилен, предвидим и последователен партньор".


"Когато си по-малката партия, поемаш риск от обезличаване. За нас съдбата на България е по-важна от политическия имидж и рейтинга", каза още Сидеров. Той даде да се разбере, че опозицията прави внушения, че "Обединените патриоти" е коалиция с антиевропейски характер, но нито един факт не доказвал това.


Сидеров обясни още, че работят добре с Цветан Цветанов в парламента и вярва, че това ще е така до края на пълния мандат. "Нито външните нападки, нито опозицията могат да ни съборят, ако ние не се съборим сами", каза още лидерът на "Атака" и поиска занапред да не се правят грешки.


"Успех! Бог да ви пази! Бог да пази България", завърши Сидеров, като преди това обясни, че от успеха на конгреса на ГЕРБ зависи успехът на България.


"Г-н Борисов, обещавам да гласувам за вас"


Следващите изказвания бяха на определените от Бойко Борисов за темели на ГЕРБ - Владислав Горанов, Томислав Дончев и Цветан Цветанов. "Г-н Борисов, обещавам днес да гласувам за вас", обяви финансовият министър Владислав Горанов, който обясни как за 10 години еврочленство брутният вътрешен продукт (БВП) на страната нараснал два пъти до 100 млрд. лева; как хората харчели повече отколкото изкарвали, защото имало предвидимост; как макар да бил емигрирал цветът на нацията, хората вече се връщали в България. Финансовият министър каза, че посланието му е към 100% от хората, а не само - към 80% от тях (вероятно визираше изказването на депутата от БСП Иво Христов, че 80% от хората са дебили - бел. авт.).


На събранието на ГЕРБ бе съобщено, че членовете на партията са 93 506.

© Николай Дойчинов

На събранието на ГЕРБ бе съобщено, че членовете на партията са 93 506.


"Данъчната политика не трябва да бъде променяна. Ниските данъци са отношение на управляващите към управляваните. Свободата да вземаш решение и отделният човек са по-важни от нас. И ние не можем да вземаме решения за доходите на хората и да харчим вместо тях", каза Горанов. Той обясни още как е добре да се инвестира в образование и обеща ГЕРБ да го прави.


"Популизмът е по-вреден от алкохолизма"


"Популизмът е по-вреден от алкохолизма", разсъди Владислав Горанов и обясни, че за разлика от популизма алкохолизмът се лекувал. После каза, че българите реално назначават на власт "реалното и рационалното", а не - "популистичното".


"Не е важно да пазим нашите хора, а нашите хора да пазят достойнството на партията", призова още Горанов.


След него говори вицепремиерът Томислав Дончев, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Неговата теза бе, че по-важни от намеренията са резултатите. "Няма нито един показател в държавата, който да не е в прогрес, но повод за спокойствие няма - трябва да достигнем държавите членки на ЕС", каза Дончев.


Вицепремиерът изброи успехите на партията в числа и обяви, че е нужно ново постижение - политическа среда, в която едно означава едно, две-две и т.н. "Другите могат да си позволят да бъдат популисти - ние не. Другите могат да си позволят лесни решения - ние не. Слаб е популистът, който мисли за днес. Ние мислим и за следващия ден, в който ще живеят децата ни", завърши Дончев.


"ГЕРБ има колосални успехи в местната власт"


После на сцената излязоха кметовете на София и на Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, които бяха преизбрани за зам.-председатели на ГЕРБ. Пръв говори Николов, който отчете "колосални успехи" на партията в местната власт, макар и всичко да почнало на принципа "проба-грешка". Той благодари на депутатите от ГЕРБ за законодателните промени, улесняващи местната власт, и направи един призив: "Г-н Горанов, посещавайте обектите. Имаме нужда да коментираме тези проекти".


"Колеги, стягайте се, изборите за местна власт са стартирали с ремонта на бул. "Дондуков", както каза Йорданка Фандъкова днес", призова още кметът на Бургас.


Кметът на София Йорданка Фандъкова, която получи подкрепата на Борисов покрай протеста с искане на оставката й, обяви, че в Столичната община не са безгрешни или идеални, но хората им вярват, тъй като поправят грешките си. Тя разказа за проектите в София и за третия лъч на метрото, с завършването на който градът щял да изглежда различно. "Това са неща, които остават за хората; привличат туристи и инвеститори", каза още Фандъкова.


"Силата на ГЕРБ е, че прави политики за всяко населено място"


След тези изказвания, които продължиха повече от час, в залата бе показан филм за историята на партия ГЕРБ, която през декември навършва 11 години (видеото може да гледате тук). В него бяха поместени факти и картини от всички изборни победи, както и информации за аферата "Костинброд" като манипулативна акция на БСП и ДПС и за загубата на президентските избори през 2016 г., когато Румен Радев спечелил след "фалшиви новини и внушения от чужди медии", както по-късно ги определи Цветан Цветанов. Звукът на видеото спря, когато се обясняваше, че ГЕРБ противодейства на пагубното управление на БСП. Залата го компенсира с ръкопляскания.


Цветан Цветанов благодари на Бойко Борисов за разделението на властите и възможността парламентарната група на ГЕРБ да решава сама.

© Николай Дойчинов

Цветан Цветанов благодари на Бойко Борисов за разделението на властите и възможността парламентарната група на ГЕРБ да решава сама.


После на сцената излезе Цветанов, който като зам.-председател на ГЕРБ направи отчет на Изпълнителната комисия за последните три години. По думите му един от най-трудните моменти бил печеленето на изборите за евродепутати през 2014 г., когато ГЕРБ не бе на власт. Иначе партийните членове се увеличили до 93 506, но да бъдеш член на ГЕРБ не било привилегия, а - отговорност.


"Силата на политическа партия ГЕРБ е, че успява да направи политики за всяко населено място", каза Цветанов. Той отчете някои проблеми като загубата на президентските избори през 2016 г., която обаче доказала, че ГЕРБ има добро ядро от избиратели. И още - където ГЕРБ е изгубила местните избори през 2015 г., щяло да има "повече мероприятия и интензивност", за да се постигне по-добър резултат на местните избори през 2019 г. В никакъв случай не трябвало да се прави отстъпление от резултата през 2015 г. - чрез кметове на ГЕРБ да управлява 5.5 млн. граждани, а напротив - да се работи за спечелване на загубените областни центрове Плевен и Добрич, като и по-голяма подкрепа в смесените райони


"Силната местна власт е гаранция за успеха на ГЕРБ", каза Цветанов и поиска 4-годишен мандат на правителството на ГЕРБ и "Обединените патриоти" с думите, че страната и управлението са стабилни. Той благодари на Борисов за разделението на властите и това, че въпреки обвиненията за лидерска партия парламентарната група на ГЕРБ решава сама. По-късно Борисов заяви, че парламентарното мнозинство е "монолитно и сплотено".


"Ако не сме заедно един до друг, няма да се получи. Благодаря ви, приятели! Обичам ви!", каза още Цветанов и номинира Бойко Борисов за нов мандат като лидер на ГЕРБ. Той добави още, че с успешно европредседателство, за което страната ни се подготвя, Борисов ще се докаже като лидер на Балканите и в Европа.


Зам.-председателят на ГЕРБ предложи предизборната кампания на ЕНП за вота за евродепутати през 2019 г. да бъде открита в столичната зала "Аредна Армеец".


И ще има кабинети "Борисов 4, 5 и 6"


Делегатите на ГЕРБ направиха три спонтанни изказвания в зала. Председателят на ГЕРБ-жени Ирена Соколова благодари на Борисов за пълното отсъствие на страх да счупи стереотипите и силата на духа му. Кметът на Велико Търново Даниел Панов пък сравни Борисов със Стефан Стамболов заради инициативата образованието да бъде приоритет на ГЕРБ.


"Ние ще ви подкрепяме, г-н Борисов. Общините имаме нужда от вас и вие имате нашата подкрепа", каза Панов. След него говори депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, който отново каза, че след трите правителства на ГЕРБ ще има кабинети "Борисов 4-5 и 6".


"ГЕРБ ще играе в шампионската лига, а БСП - в аматьори", смята той и пожела гръбнакът на комунистическата партия да бъде прекъснат.


Борисов не иска предсрочни избори и коалиция с БСП


Бойко Борисов говори два пъти пред делегатите на конгреса на ГЕРБ. Преди да бъде преизбран за лидер, той защити Йорданка Фандъкова като кмет на София; даде да се разбере, че нови предсрочни избори не са необходими и поиска спокойствие за страната по време на европредседателството. След това отправи и две заръки - хората в ГЕРБ много да внимават, тъй като могат да бъдат сменени за всякакви грешки, и че трябва да се работи за етническия мир у нас. Всяко негово изказване бе последвано от аплодисменти в залата.


С явно гласуване и при отсъствието на медиите Борисов бе единодушно преизбран като лидер на ГЕРБ. Всички членове на ръководството запазиха постовете си с изключение на правосъдния министър Цецка Цачева, която бе заменена в Изпълнителната комисия на ГЕРБ от председателя на здравната комисия в парламента Даниела Дариткова.


Борисов компенсира оттеглилия се от председателския пост в парламента Димитър Главчев с ръководния пост в Контролната комисия. Негова бе задачата да прочете декларацията на ГЕРБ, че няма да се коалира с БСП. Такава декларация за ДПС не бе приета.


"Ние гледаме на говоренето за коалиция между ГЕРБ и БСП преди всичко като на търсене на повод за вътрешнопартийно разчистване на сметки в БСП. От трибуната на върховния ни политически форум днес заявяваме категорично, че не желаем да се коалираме с БСП не само днес, но и в бъдеще, защото: имаме непреодолими различия във визиите си за развитието на България; имаме различни представи за политически морал и ценности; ние сме модерната европейска партия у нас, чийто глас се чува в Европа", се казва в декларацията.


Накрая Борисов закри форума с обещание за "нови училища, детски градини, канализация и магистрала "Хемус".


Изказванията на Борисов пред форума на ГЕРБ може да прочетете тук.
За гласуването за ръководство на ГЕРБ може да прочетете тук.

Ключови думи към статията:

Коментари (122)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 2773 Неутрално

  "И ще има кабинети "Борисов 4, 5 и 6"

  Наистина много дебили има в тази държава

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 2. 2 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 895 Неутрално

  Толкова лозунги нямаше и при Тошо. Овцете май са станали повече обаче.

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Неутрално

  Болни ортодоксални комунисти !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 483 Неутрално

  ""След тези изказвания, които продължиха повече от час, в залата бе презентиран филм за историята на ГЕРБ, която през декември т.г. става на 11 години""

  Прочетеното ме връща с повече от 30 години; с конгресите им, с високопарието, с напудрената им самодоволност. Изглежда нещата с днешна дата се повтарят.

 5. 5 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1877 Неутрално

  "И ще има кабинети "Борисов 4, 5 и 6"Наистина много дебили има в тази държава
  —цитат от коментар 1 на neut


  Когато Партията беше 45 години на власт, тези които я "избираха" к'ви бяха?

 6. 6 Профил на bkstoja
  bkstoja
  Рейтинг: 402 Неутрално

  докато не се появи истинска алтернатива за европейскто развитие на България ГЕРБ ще бъде партията, независимо дали всичко, което прави (или не прави) се харесва.

 7. 7 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  шишоландия.

  след защитата на мавъра, прочул се с офшорките на брендо, фин мин дясна ръка на номер 10 и цацаратура на повикване, "Бог да пази България" е най-малкото, което можем да си пожелаем.

 8. 8 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Това изказване за кабинети 4,5 и 6 ми напомнят много за френската история - първата република, втората република...,.петата република. За да не се бъркат хората, когато се говори за френска република. Също и за Наполеон и коалициите срещу него - първа коалиция, втора коалиция, трета коалиция, та чак до шеста коалиция. Много военни кампании е водил, все срещу съюзни армии и се налага да ги номерират. И с Борисов така. Вече три кабинета, очакват се още три. Ако не стане някое голямо събитие, което да го провали, Борисов може да се превърне в най-дълго управлявалият министър-председател в новата българска история от 1878 г. насам. И човекът, оглавил най-много кабинети.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 9. 9 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 547 Весело

  Преизбирането на Б.Б. предизвика трус в България. Буквално. Степен 4.2 по Рихтер.

  мурзилка
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 11. 11 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  А поне един, изкаран докрай ще има ли?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 12. 12 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1185 Весело

  Не се надявай прекалено!

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 13. 13 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1185 Весело

  Не след 3, след още 30 кабинета на мафията герб 100% пак ще сме последни в Европа по абсолютно всички показатели.
  Ама Боцко нека си строи градинки и фонтани, за него това е "европейското" ни развитие.

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 14. 14 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7281 Неутрално

  Няма друга партия която да победи комунделите, затова и ГЕРБ е все още първа политическа сила. Защото не виждам Корни с все лъжи и манипулации да управлява успешно.

 15. 15 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3160 Неутрално

  „Бог да пази ГЕРБ и България“ ?! Болен Лидеров към бай Х. Има много болни...

 16. 16 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 930 Весело

  а накрая на събитието ,делегатите и гостите получиха като подарък по един килограм добрички суджук

 17. 17 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4693 Неутрално

  До коментар [#4] от "gmbh":

  Че от кого мислите, че са се учили! Партията - Майка е една и съща и за ГЕРБ, и за БСП, и за ДПС! Превзета държава! Натрупва се критична маса! Българският народ е прекалено търпелив, но не им остава много. Нека опитат да ни натресат отново кражбата БеляНЕ и ще бъдат изритани!

 18. 18 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 977 Неутрално

  Ламтеж за власт, прикрит зад добри намерения !!!

 19. 19 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4693 Неутрално

  До коментар [#13] от "Taiga":

  Но пък благодарение на членството в ЕС и на НАТО винаги ще сме по-добре от любимата ви Северноазиатска кочина!

 20. 20 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#14] от "Peni Nikol":

  Аахахаа, номенклатура “комундели 2“ победили “командели 1“. Голям праз! С какво това помага на България, която е на дъното по всички показатели, но най-важното за мен - убива се свободното, образовано и културно общество.

 21. 21 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 963 Весело

  До коментар [#5] от "4ort":

  Защо иначе умни хора непременно държите да се излагате елементарно? Какво общо има между 'изборите' по руско робство и изборите сега?

  Facing Worlds
 22. 22 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  Когато Партията беше 45 години на власт, тези които я "избираха" к'ви бяха?
  —цитат от коментар 5 на 4ort


  гербери!!!

 23. 23 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1053 Весело

  Мечтите са безплатни!

 24. 24 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 895 Неутрално

  До коментар [#6] от "bkstoja":

  Колко бяха алтернативите преди 89-та? Трябват ти 45 години за да дойде някакво просветление ли?

 25. 25 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  "Социализмът не работи и там, където той се проваля, може да успее политиката, провеждана от ГЕРБ", каза Мърфи..."

  уважаема г-жа Здравке, тук имаме и друго предложение, кво 'ше прайме така... да питаме Нешка?

  „За съжаление социализмът не работи и там, където той се проваля може да успее политиката, провеждана от ГЕРБ“, посочи Мърфи, навярно имайки предвид „за щастие“.

 26. 26 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Весело

  Божке, една прекрасна вечеря и цяло земетресение по-късно вие още с герб се чоплите. Що бе, чоджум?

  Доброто е заразно
 27. 27 Профил на 5ar8
  5ar8
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Не трябва да се забравя ,че след възхода,идва падение.

  5ar8
 28. 28 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  И е добър, и не е добър, а и той се старае Горкия да е цигу- мигу (имаше един виц с Тито навремето- като цигулка в Световен оркестър). Само махни навлеците арабески и ще те номинираме за още един мандат- последен! Фандъкова после да краде павета вот бул. Фандъков

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 29. 29 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#26] от "dogwoman":

  Герберастке, точно за това пишем, че сте новите команяги - пак се опитвате да казвате на хората кво да чоплят. Прекрасна вечер било, ** ** *** *******!?

  Пример от петък след десетилетното ви прекрасно управление - “Българската здравна система не е ефективна в намаляването на предотвратимата смъртност, например от сърдечно-съдови заболявания, и спрямо нарастваща смъртност от рак, диабет и незаразни болести. България има най-високата смъртност от мозъчно-съдови заболявания, като инсулт, в Европейския съюз и отчита много малък брой на преживелите ракови заболявания. България отчита втората най-ниска продължителност на живота в ЕС (след Литва)“

 30. 30 Профил на One Hour
  One Hour
  Рейтинг: 358 Разстроено

  "Бог да пази ГЕРБ"

  ...нямам думи

 31. 31 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  Божке, една прекрасна вечеря и цяло земетресение по-късно вие още с герб се чоплите. Що бе, чоджум?
  —цитат от коментар 26 на dogwoman


  щот тъквиз магнитуди саде Кръстина К ги лОви

 32. 32 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Весело

  До коментар [#29] от "Дундурук":

  Герберастка викай на леля си, ако ти дава.
  Ще питам и казвам какво си поискам, без да обиждам никого.
  Айде и ти у лево и със здраве!

  Доброто е заразно
 33. 33 Профил на dunavetc
  dunavetc
  Рейтинг: 256 Неутрално
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 35. 35 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#31] от "extraCACA":

  У нас магнитудът баш си го биваше. Висок етаж, Пловдив.

  Доброто е заразно
 36. 36 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#31] от "extraCACA":

  В смисъл, че се усети, де, нищо повече, слава Богу.

  Доброто е заразно
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Е айде за начало изкарайте един пълен мандат.

 41. 41 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6128 Весело

  Винету фор евър!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#39] от "saint evlampi":

  Гербераст, точно от злоба са мре най-много в тая държава, ши знаеш. Мрящите са злобни, особено към Бащицата, и затова мрат, и си го заслужават даже. Да чукна на дърво, че засега не съм имал нужда от герберастката здравна система ( все пак 10 години я управляват ), но ми е жал за бантустанците, които нямат шанс за живот, ЕДИНСТВЕНО, защото са се родили в Бантустан. Не го казвам аз, а вашата герберастка икона - ЕС. Само дето ЕС ви е само за прикритие, а иначе сте си обикновенни и чисти команяги, дори повече си имате и партийни книжки отпреди 27 години.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8459 Неутрално

  Гербаджиите сигурно са полудели. Разсмиват цяла Европа и хич не се притесняват от глупостите, които ръсят.

 49. 49 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 963 Весело

  До коментар [#43] от "Дундурук":

  Аз ги моря хората бе. Тури ме на въжето за назидание и изкупление и ше скочи продължителността на живота с десет години.

  Иначе хронично злобарче да разказва колко е загрижено за общата продължителност на живота е чудесен виц ама вече го каза. Дай някой друг

  Facing Worlds
 50. 50 Профил на mqj41586140
  mqj41586140
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Бог да пази ГЕРБ и България", пожела Волен Сидеров"
  Хвали тези, които му надянаха усмирителната риза.

 51. 51 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Е щом ГЕРБ са без алтернатива, да вземем да го запишем като чл. 1 от Конституцията!

 52. 52 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Любопитно

  Мърфи нарекъл Цвъ Цвъ "Цветанович". Толкова го и знае. На тях им трябват гласовете на Групировката ГЕРБ-СИк в Европарламента.
  Но ЕС и по-точно ЕНП подкрепя Мафията в България!!!!!!

 53. 53 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  До коментар [#31] от "extraCACA":У нас магнитудът баш си го биваше. Висок етаж, Пловдив.
  —цитат от коментар 35 на dogwoman


  да, да, разбира се :)

 54. 54 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Възможността да имаме кабинети Борисов 4, 5 и 6 е много голяма. Защото цялата партия ГЕРБ стои зад своя лидер.

  За да успее една партия да управлява дълго, са нужни няколко фактора
  - добра организация на местните структури - герберите успяха само за 10 години да постигнат отличен успех в тази насока
  - подходящ лидер за лице - коментарът тук е излишен
  - изчистване на вредните елементи и грешни лица в партията - герберите много народ изчистиха и тези близо 2 години, когато бяха опозиция, им помогнаха да оценят своите хора и да изчистят паразитите

  Когато една партия изпълни тези критерии, тогава вече трябва да взима тежки управленски решения. Но никоя друга партия в момента освен ГЕРБ няма тези три фактора. Десните нямат лидер, комунистите са пълни с паразити, а всички останали нямат стойностни местни структури.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 55. 55 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Любопитно

  Е айде за начало изкарайте един пълен мандат.
  —цитат от коментар 40 на Индиана


  Тогава няма да остане жив българин тук, ГЕРБери!!!!

 56. 56 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  Мърфи нарекъл Цвъ Цвъ "Цветанович". Толкова го и знае.
  —цитат от коментар 52 на stenli1


  не си прав, я като викам "Барисич", дали не го знам кой е :)

 57. 57 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6072 Неутрално

  ГЕРБ - резервния кон на социализма :)

  "...
  Където социализмът се проваля, успява ГЕРБ
  ..."

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 58. 58 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Любопитно

  Е щом ГЕРБ са без алтернатива, да вземем да го запишем като чл. 1 от Конституцията!
  —цитат от коментар 51 на Virgin


  В италианската и други МАФИИ думата "алтернатива" е забранена. Заговори ли си за "алтернативи" започват войни и разстрели, докато "атернативата" бъде ПРЕМАХНАТА

 59. 59 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#49] от "saint evlampi":

  Кой е казал, че ти ги мориш? Мори ги това, което защитаваш, защото ТО Е ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА между европейските държави и България. Хората са едни и същи физически, разликата е в управлението, в частност ГЕРБ. И то 10 години. И НЕ ПИША за продължителността на живота, а за некачественото здравеопазване, което убива хора, които НАВСЯКЪДЕ другаде биха били излекувани. Пак ще цитирам, па дано ме разбереш:

  - - - - - - --

  Българската здравна система не е ефективна в намаляването на предотвратимата смъртност, например от сърдечно-съдови заболявания, и спрямо нарастваща смъртност от рак, диабет и незаразни болести. България има най-високата смъртност от мозъчно-съдови заболявания, като инсулт, в Европейския съюз и отчита много малък брой на преживелите ракови заболявания.

  Това се посочва в доклад, представен днес от Европейската комисия и съставен главно по официалните национални статистически данни, предоставени на Евростат и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, предаде БТА.

  - - - - - - -

  http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2017/11/23/3084298_brjuksel_bulgarskata_zdravna_sistema_e_neefektivna/

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. 61 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Весело

  До коментар [#56] от "extraCACA":

  Двата случая са много разбични, оня не е чувал и не го и брига за Цветанът на мисълта

 62. 62 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3858 Весело

  Ха Ха Болен който биде осъден от Винету сега го държи здраво за шлифера и ги не пуща!

  klimentm
 63. 63 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#54] от "Lou":

  Споко, не се надъхвай, ако мафията реши, ще ни представи НОВ СПАСИТЕЛ, ще ми изгради партия ( със същите боклуци, които обикалят партиите и сега са в Герб) и за нула време ще забравим за предишното им протеже Боко.

 64. 64 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  До коментар [#37] от "zsz18541351":

  ай малко по сериозно, че след земетръса и мъгла ни удари :) накрая ше вземе и да завали и ше видиш ти тогава

 65. 65 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Любопитно

  А на лъжите на Владко Горанов (и днес всички ГЕРБери са се оляли в тази насока) - общото протеже на 2-та КЛАНА Борисов и Пеевски, ще постна статия от днес:

  "България трудно привлича работници дори от Украйна и Молдова заради ниските заплати"
  https://frognews.bg/novini/balgariia-trudno-privlicha-rabotnitsi-dori-ukraina-moldova-zaradi-niskite-zaplati.html

 66. 66 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 930 Весело

  До коментар [#62] от "klimentm":

  и кой на кого е кува сега ?

 67. 67 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  До коментар [#54] от "Lou":Споко, не се надъхвай, ако мафията реши, ще ни представи НОВ СПАСИТЕЛ, ще ми изгради партия ( със същите боклуци, които обикалят партиите и сега са в Герб) и за нула време ще забравим за предишното им протеже Боко.
  —цитат от коментар 63 на Дундурук


  бе и на мен ми мяза че агент Румянцев скоро пак ше измъкне нещо от ръкава, ама да видим

 68. 68 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Любопитно

  18.06.13 - Бойко, Курво! - https://youtu.be/3rH8r7WKV98?t=51 26.11.17 - "Бог да пази ГЕРБ и България", пожела Волен Сидеров
  —цитат от коментар 10 на Дундурук


  Ама сега Бялата Златка живее в най--централната част на ул. Витошка. Където апартаментитите струват милион/и.

 69. 69 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3264 Неутрално

  До коментар [#14] от "Peni Nikol":

  Ама..., то и ГЕРБ не ги е победил...! :)
  Няма как човек, който е поднасял цветя на паметника в Правец, да е алтернатива на комунистите! Между другото, това си личи по "успехите" на ГЕРБ. Каквото и да говорим, България е най-бедна и изостанала държава в Европа. Да не говорим, за руските проекти, които продължават при ГЕРБ... Да не говорим и за отявлено про-руските коалиционни партньори на ГЕРБ...!

  Бивш tww09306483.
 70. 70 Профил на sporta
  sporta
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#55] от "stenli1":

  ГЕРБ представлява държавата и държавното чиновничество. При 230 000 държавни служители , над 97 000 са гербери ( може да има 5000 -6000 ) за гювеч. ГЕРБ никога неможе да направи реформа срещу себе си. ГЕРБ ще поощри до краен предел рекета над бизнеса .. Това че народа бедства не трогва никаква ГЕРБАВА душа. Или вънншен фактор го вди от играта ......или НАТИСК отдолу .

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 72. 72 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1609 Весело

  До коментар [#54] от "Lou":

  Точно така. Пей хубавата приспивна песен на мат"риала. Нека се заблуждава как Партията майка е Безалтернативна защото е ПРАВИЛНАТА. Даже е безаналогова.:) Това я прави два пъти по-истинска.
  Правилната Партия точно това прави - обсебва всичко и всички в себе си. Превръща всяко престъпление в правило. Завзема цялата власт и настанява всички предани Й партийци и симпатизанти на служебни длъжности. Оплита ги в мрежите и ги прави зависими и корумпирани, така че да не си и помислят да са нещо друго. Първа веднага стават врагове и ВТОРО, когато Партията падне от власт те изведнъж се оказват гонени престъпници. Без право на служба. А Партията неизбежно ще падне от власт. И тогава всички тези Предани кадри ще станат ПРЕСЛЕДВАНИ кадри. Това е неизбежно. Затова правилно правиш да ги приспиваш. Нека вярват в безалтернативността на власта.Нека дълбоко затъват в престъпната си разврат да служаят предано на ГЕРБ против гражданите и Отечеството си.
  Има още известно време до ДЕгерберизацията.
  Но е неизбежно.
  !

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1985 Весело

  [quote#71:"zsz18541351"][/quote]

  котки мякат, папагали крякат, цвекята треперят БЕ спри са

  https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Testimonies/comments.php?id=632561

 75. 75 Профил на Flat Mars Society
  Flat Mars Society
  Рейтинг: 537 Весело

  До коментар [#15] от "hodounski": лозунга трябва да е:

  Бог да пази България от ГЕРБ! :-)

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 76. 76 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1824 Неутрално

  Тея само след няколко месеца ще ядат чимберите на бесепету, какво се напинят излишно и те не знаят.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 77. 77 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 963 Неутрално

  До коментар [#59] от "Дундурук":

  Доклади и посочване на проблеми е добре че има. Винаги има проблеми за решаване.

  Това което не е добре е яхането на тези доклади (и покрай това гнусната част с експлоатирането на чуждо нещастие) за котерийни политически цели и плюване с насаждане на хейт.

  Като сте такива загрижени светци влизайте вие в политиката и ги оправяйте тези проблеми щом считате че може да стане с щракване с пръсти. А, забравих че първо трябва да убедите поне четири процента да гласуват за вас или поне да ви избират за селски кметове. Тука е момента да кажеш колко са прости хората че не ви избират показвайки по тоя начин дълбока загриженост за техните здравословни неволи

  Facing Worlds
 78. 78 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3498 Любопитно

  ....Какво общо има между 'изборите' по руско робство и изборите сега?
  —цитат от коментар 21 на saint evlampi


  Еднаквостта!
  Тъпото и безмозъчно единомислие стига ли ти?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2947 Неутрално

  С любопитство забелязвам, че днес има четири статии как е протекло сборището на ГЕРБ като са цитирани множество изказвания. С 360 коментара общо по тях. И само една статия с едно изказване на Иван Костов. И 441 коментара. И ми става смешно как някои са се напънали да влизат в Историята.

 82. 82 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3264 Неутрално

  До коментар [#77] от "saint evlampi":

  Дали са прости или умни хората си личи, по начина по който живеят...! :)
  Преди малко се прибирах през Айтоския проход. Колата ми се тресе и скача по дупките... По пътя, забравени от бога села, потънали в мизерия и бедност. И това е в държава в Европейския съюз...! :)
  Хората, да си гласуват, както искат...! Малко по-умните, оправяме се някак си. Останалите, щом си харесват ГЕРБ и постигнатите резултати, проблема си е техен...! :)

  Бивш tww09306483.
 83. 83 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#82] от "tww09306483":

  ГЕРБ напълно разрушиха държавата. Тя е в ПЪЛЕН РАЗПАД.
  Спасяването "поединично" не ни спасява от нищо.

 84. 84 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Винаги има проблеми за решаване.Това което не е добре е яхането на тези доклади (и покрай това гнусната част с експлоатирането на чуждо нещастие) за котерийни политически цели и плюване с насаждане на хейт.
  —цитат от коментар 77 на saint evlampi


  Герб морят хората С НИЩОПРАВЕНЕ в здравеопазването 10 години, ама видиш ли, аз - някъв утрепан коментатор експлоатирам чуждото нещастие, па и с котерийни политически цели, без да симпатизирам на партия или без досиг до държавната власт за моя полза. А обективната критика хейт ли я наричаме вече и забраняваме ли я вече в Бантустан? Този доклад на ЕС за само един ресор на държавното управление Е БРУТАЛЕН И ФАТАЛЕН ФАКТ за безхаберието на тупащите се днес в гърдите, но няква герберка тука ни вика да се радваме на прекрасната вечер, в която вероятно много народ ще измре, щото за нещастие е лекуван в Бантустан. КОЛКО ГОДИНИ ДА ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ДА ОПРАВИТЕ ПОНЕ !!! ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО? Нали Ви трябваме като роби да Ви бачкаме на Вас успешните? Плащаме си раболепно данъците, поне здравеопазването ни оправете!

 85. 85 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  До коментар [#5] от "4ort":

  Ми същите бяха. Матряла си прави един и същ избор и тогава и сега. Няма как на нация, която си обезкървил с национализация и убийства, и след това руско робство,да искаш да прави друг избор.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 86. 86 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 963 Весело

  До коментар [#78] от "Храбър":

  "Еднаквостта!
  Тъпото и безмозъчно единомислие стига ли ти?"

  Не, не ми стига. За разлика от руско робство сега никой не ти казва за кой да гласуваш и очевидно човек може спокойно да плюва наред политици и симпатизанти и да им вика 'герберасти'.

  Никой не ви спира да водите кампания, да печелите подкрепа и да участвате в управлението. Решението за разцепване на десет процента вот не го взе Борисов, а едни умнокрасиви светци, нали? Вече ако не харесвате Парламентарната Демокрация това е друг въпрос

  Facing Worlds
 87. 87 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#84] от "Дундурук":

  Не е точно "нищонеправене".
  Например при ГЕРБ се нароиха тези частни болници, които са съзаддени с основна цел ИЗТОЧВАНЕ на здравната каса. Съответно държавните са с огромни дългове, по места или с цел приватизиране или ликвидиране
  Всякаква "търговия" със здравето е унищожителна. И вече това става все по-очевидно

 88. 88 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  До коментар [#63] от "Дундурук":

  Впрочем, в първите две точки е напълно прав. Просто пропуска дребната подробност, че няма нито една партия, която да може да изгради такавас структура сама, без помощта на ченгетата. Защото именно структурите печелят изборите.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 89. 89 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#82] от "tww09306483":

  Абе човек кви айтоски села бе? Аз вчера се разхождах из Морската столица - една от гордостите на Гейрб. На 5 метра от 2-те главни булеварда ( които са с дълбоко провинциален чар ) са само надупчени улици, криви и буренясали тротоари, натрошени и кални градинки, хвърчащи боклуци, десетилетни зарязани конструкции и отпадъци, очевидно незаконни или зарязани постройки, напаркирани коли, миризми и т.н. и т.н.. А ако питаш кмета им и особен Фейсбука му, градът цъфти и гърми.

 90. 90 Профил на ДГБ
  ДГБ
  Рейтинг: 234 Неутрално

  Да де, още три кабинета на Борисов и България вече няма да съществува.Господ да ни пази от такива като Борисов.

 91. 91 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 963 Весело

  До коментар [#84] от "Дундурук":

  Ама възложи оправянето на здравеопазването на тея за които ти гласуваш бе гений?

  Ето, не си доволен от тея сега, избираш си други и готово. Ще ти го оправят.

  Ти какво искаш? Да изкарваш хора на стадиона по твое усмотрение и да ги наказваш щото така си решил и ти се е изкривила муцуната от злобица ли?

  Facing Worlds
 92. 92 Профил на Юмрукчал
  Юмрукчал
  Рейтинг: 233 Разстроено

  Aко това стане, вече наистина изборът ще е между две неща - да си тегля ножа или да си купя кози и да се кача в Балкана, предпочитам второто. Как уфцътъ да стане лъв, как кокошката да полети? Разочарован съм от собствения ми народ. Срам ме е да ме управлява Бойко Борисов - мутрата. Срам ме е и ми е тъжно.

 93. 93 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 963 Весело

  До коментар [#88] от "Darth Plagueis":

  "че няма нито една партия, която да може да изгради такавас структура сама"

  Структури се изграждат като викаш на хората 'герберасти' по форумите. Е, резултатите нещо май не са очакваните ама сигурно ти става едно такова топло на гърба от изпълнения граждански дълг :)

  Facing Worlds
 94. 94 Профил на maskara
  maskara
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Когато Партията беше 45 години на власт, тези които я "избираха" к'ви бяха?
  —цитат от коментар 5 на 4ort


  Аффтентични... Бъдещи "аффтентични".

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на maskara
  maskara
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да де, още три кабинета на Борисов и България вече няма да съществува.Господ да ни пази от такива като Борисов.
  —цитат от коментар 90 на ДГБ


  Господ успешно ни пази от тези, от които трябва да ни пази - комунистическата шайка на трите БКП-та - БСП, ДСБ и ДПС, които си гласувахте закона за амнистията 2009-та. Факт!

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на maskara
  maskara
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#4] от "gmbh":Че от кого мислите, че са се учили! Партията - Майка е една и съща и за ГЕРБ, и за БСП, и за ДПС! Превзета държава! Натрупва се критична маса! Българският народ е прекалено търпелив, но не им остава много. Нека опитат да ни натресат отново кражбата БеляНЕ и ще бъдат изритани!
  —цитат от коментар 17 на vassilun


  Амнистията за грабежите на прехода беше гласувана в края на мандата на тройната коалиция по предложение на Станишев и биде подкрепена именно от трите БКП-та - БСП, ДСБ и ДПС. НДСВ гласуват против! Всеки сам може да прецени кои са крали и са се застраховали с този противообществен закон!

 100. 100 Профил на maskara
  maskara
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "И ще има кабинети "Борисов 4, 5 и 6"Наистина много дебили има в тази държава
  —цитат от коментар 1 на neut


  Не сте чак толкова много - щом не можахте да влезете в парламента, значи сте под 4%, което не е толкова отчайващо.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK