Валери Симеонов: Няма да спра да удрям по олигархията

Валери Симеонов: Няма да спра да удрям по олигархията

© Николай ДойчиновВицепремиерът Валери Симеонов обяви, че нямал данни как върви засега зимният туризъм, само за предстоящия летен сезон имал данни - от Министерството на туризма.


"90-95% от 5-звездните бази са заети. Друг е въпросът откъде Министерството на туризма има тази информация и дали това не говори за една обвързаност със собствениците на големите хотели. Бих желал министерството да се обвърже и с малките и средните собственици на хотели, защото те предлагат огромна част от туристическите услуги. Разбирате за какво говоря. Няма да спра да блъскам, да удрям върху олигархията", декларира вицепремиерът в интервю за БНТ.


"Не съм стъпвал в Банско през последните месеци, не съм скиор, нищо не разбирам. Но съм бизнес човек, предлагам да подпомогнем бизнеса там", каза той.


"Обединените патриоти" ще внесат промени в Закона за горите
Симеонов пак повтори, че на концесионната зона от 2% от Пирин ще се разреши построяването само на един лифт. "Нищо друго. Така че нямаме никакви основания за притеснения. Продължават да се разпространяват лъжи, че ще се строяло върху 48% от територията. Пълни глупости! Това е забранено както от Закона за защитените зони, така и от плана за управление и от този, който променихме, също е забранено всякакво строителство освен за водохващане на тази територия", заяви той.


"Аз ще удържа фронта за Пирин, правителството ще удържи фронта. Зеленогушите гъски или какви бяха там - псевдозелените, да слушат внимателно сега", заяви вицепремиерът. По думите му целта на "природозащитниците в кавички е в закона да се вкара текст, който да бъде обжалван", а "това, което предлага Боян Петров, е капан". "Ще променим и плана за управление на Витоша само за да може - представете си - сега съществуващите лифтове да бъдат ремонтирани, обясни Симеонов.


"Всяка лопата бетон трябва да отговаря на екологичните изисквания. Ние не правим никакъв подарък на концесионера, както се лъже. Хората си плащат концесионна такса. Всичко обаче ще мине под строгите очи на българското законодателство. Нашите закони са по-сериозни, отколкото в Австрия и Швейцария", зави Симеонов. По думите му миналата година в Швейцария върху глетчер е било разрешено построяването на 7-8-километрова писта, а в Австрия е било разрешено построяването на 16-километров лифт. "В Унгария, където няма планини, пуснаха два лифта миналата година. В България от десет години нямаме един метър лифт, един метър писта", заяви вицепремиерът. "Целта на това правителство е да отвори планинския туризъм, който беше блокиран години", обяви той.


Валери Симеонов обяви, че тази седмица "Обединените патриоти" ще внесат промени в Закона за горите, "които ще позволят да се изграждат всякакви спортни съоръжения без промяна на предназначението на територията под тях".


Истанбулската конвенция


Симеонов коментира и ратификацията на Истанбулската конвенция, която разделя правителството, но "няма да го обърне". "Това е просто един документ, който няма да бъде приет в Народното събрание нито от нас, нито от БСП, а само от ДПС, но те винаги са гласували във вреда на България", каза той и препоръча на ГЕРБ да оттегли засега конвенцията, за да бъде проведена разяснителна кампания. "А в нея има много полезни неща, 95% от нея са полезни", каза Симеонов.


Той добави, че спонсорирал отбор по женски бокс и не виждал нищо лошо жени да практикуват този спорт, защото "се променят схващанията по отношение на развитието на едно момиче". "Човек, като види зор, се научава и да готви, какво да прави", каза Симеонов за мъжете, които навлизали в женски професии.


"Обединените патриоти" нямат кадри в енергийните структури


В енергийния сектор продължават да съществуват корупционни схеми, защото няма контрол за взиманите решения, смята Валери Симеонов. Той отново изрази недоволството от липсата на кадри на "Обединени патриоти" в управлението, защото съгласно политическото споразумение, които е било сключено с ГЕРБ в началото на мандата, е трябвало да има пропорционално участие на кадри и на двете политически сили. "Защото отговорността е обща", заяви Симеонов. По думите му "Обединените патриоти" няма никакво участие в дружествата в енергетиката с "три много скромни изключения - един заместник-министър и още двама души".


Симеонов заяви, че нямало да постави този въпрос, ако не е научил по думите му за "скандално назначение в Енергийния системен оператор (ЕСО)".


"Променен е управителният съвет в ЕСО, който трябва в предстоящ период да усвои около 500 млн, 150 млн. от които са от Европейската банка за възстановяване и развитие, за разширяване на мрежата, за студения резерв на ТЕЦ-овете и за далекопровода България - Гърция. Изведнъж се сменя целият борд на директорите. Да, изтекъл му е мандата, но без всякакво съгласуване с коалиционните партньори и това предизвика моята реакцията. Там се поставят лица, които, меко казано, са компрометирани", заяви вицепремиерът.


Симеонов твърди, че е подал сигнал в прокуратурата за една "изключително криминална сделка" за купуването на 2 млн. и 400 хиляди тона варовик за нуждите на ТЕЦ "Марица-изток 2". Симеонов заяви отново, че "Обединените патриоти" нямат поглед върху нито едно от енергийните дружества.

Ключови думи към статията:

Коментари (73)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на честита промяна
  честита промяна
  Рейтинг: 1062 Любопитно

  Не мога да си обясня, на дърти години такава чиста и естествена джендърска любов, дето възникна между Симеонов и Сидеров?

 2. 2 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Удари и по Юлен като си толкова удрящ...

 3. 3 Профил на Политически некоректен
  Политически некоректен
  Рейтинг: 233 Гневно

  Какъв цинизъм...

  Този не спря да обслужва олигархията, откакто е на власт!

  Преклонената главица сабя не я сече, но постоянно я боли задника
 4. 4 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 453 Любопитно
 5. 5 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3216 Неутрално

  "Валери Симеонов обяви, че тази седмица "Обединените патриоти" ще внесат промени в Закона за горите, "които ще позволят да се изграждат всякакви спортни съоръжения без промяна на предназначението на територията под тях"."

  Валери го удари през просото. Горките гори ще се тресат от плач. И за какво му е да има "кадри" в енергетиката? Да не е решил и той да пробие на морето дупка? Или ще продава ток, като го изритат, което ще стане скоро. Не му стига калпавата телевизия.

 6. 6 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 341 Любопитно

  Удряш или потупваш по рамото?

 7. 7 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  Не спирай бачи Валери! 😁😁😁
  Лифт на 2% от Пирин? Бая лифт ще да е тоя... Браво, бачи Валери, ще изградите най-големия лифт в света, по-голям от цялата ски зона в Банско със все пистите, че даже и нивите на местните. Гений!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 8. 8 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 1139 Весело

  То ест, Валерката Симеонова казва че патрЕотите в управлението са последна дупка на кавала и че вместо да участват във взимането на важни решения, само ги уведомяват че решенията са вече взети. Еми, така става дрогарЕ патрЕотарЕ, ГЕРБ са по-повратливи и по-изпечени кАмунисти от вазе. Дерзайте!

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 9. 9 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4512 Любопитно

  До коментар [#3] от "Политически некоректен":


  Коя олигархия не спря да обслужва?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 10. 10 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1131 Неутрално

  Боже, Боже, смах през сълзи. :)
  Пропаст! Дълбока пропаст между хората и управляващата, тотално неадекватна престъпна шайка.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 11. 11 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#9] от "hamiltonf1":

  Цековата например.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 12. 12 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7641 Неутрално

  Като им дава разрешителни за строеж.

 13. 13 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4512 Неутрално

  До коментар [#11] от "Darth Plagueis":

  Симеонов пак повтори, че на концесионната зона от 2% от Пирин ще се разреши построяването само на един лифт. "Нищо друго. Така че нямаме никакви основания за притеснения. Продължават да се разпространяват лъжи, че ще се строяло върху 48% от територията. Пълни глупости! Това е забранено както от Закона за защитените зони, така и от плана за управление и от този, който променихме, също е забранено всякакво строителство освен за водохващане на тази територия"

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 14. 14 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 537 Неутрално

  Що бе Валерка така злословиш спрямо незнайния собстврник на Юлен? Много ясно, че перво ще напълни предоставените му хотели. Държавата даде ли му 900 хил. лв. за Световната купа срещу 250 000 кодишна такса? Даде му. И сега пай от хотелите ли търсиш или някой лев от картите за лифта срещу лобиране?

 15. 15 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#13] от "hamiltonf1":

  Гениално е да ми отговориш с цитат, и то на Валери. Оттук идват два въпроса:
  1. Какъв е този лифт, който ше заеме територия 2% от Пирин? Танкери ли ще превозва?
  2. Тогава какво се разреши на тия 48%?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 16. 16 Профил на pm
  pm
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Дам, не е спрял да удря олигарсите с език по задниците!

  "Лошото е, че [българите] оставиха истинските си политици вън от властта, вкарвайки в парламента само олигархичните корпорации."
 17. 17 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 1099 Неутрално

  Нека перефразирам Валерата, с неговата си логика:

  "Не съм стъпвал в Бобов дол през последните месеци, не съм въглищар, не съм еколог, нищо не разбирам. Но съм бизнес човек, предлагам да подпомогнем бизнеса на Ковачки там като махнем ограниченията на въглищните централи."

 18. 18 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 346 Неутрално

  В.Симеонов е чст от олигархията,така че удрянето по нея е символично.
  А за ИК се изхлузи като плужек!

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на laveol
  laveol
  Рейтинг: 567 Неутрално

  Голям мазохист ще излезе

 21. 21 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#17] от "Smoke":

  Или пък, "нямам понятие от енергетика, но съм бизнес човек, нека махнем ограниченията и да разрешим строежа на АЕЦ Белене".

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 22. 22 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5653 Весело

  Удря ги, разбира се, прав е!
  Тупа ги като брашнян чувал - докато изтупа договорената сума :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 23. 23 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4512 Весело

  До коментар [#15] от "Darth Plagueis":


  И колко е 2% от НППирин? 8 кв. км. А каква ще е дължината на лифта в км? Оттам отсеки, просеки, допълнителни съоръжения?!
  Смешни ставате...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 24. 24 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1213 Весело

  Има едно дебеличко момче нейде към двеста кила, него кога ще го удариш Валерка? Или то сигурно има олигарси и олигарси?!? ;)

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 25. 25 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#23] от "hamiltonf1":

  8 кв км лифт ли бе? ХАХАХАХАХХАХХАХА, ти си гений!
  Впрочем, площта на планината е 2 600 кв.км. Как 2% са 8 кв.км?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 26. 26 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4512 Весело

  До коментар [#25] от "Darth Plagueis":

  Като на бавно развиващи ли трябва да се обяснява?! Ти даже не си разбрал, че не става дума за цялата планина Пирин, а за Национален парк "Пирин"...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 27. 27 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3999 Гневно

  Направи един протест срещу Истамбулскта конвенция бе "Патроит" !!

  Любовта ще спаси света!!!
 28. 28 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  До коментар [#13] от "hamiltonf1":

  Какво е това водохващане на 48% от Пирин? Половината планина ще остане без вода ли? Как ще оцелее растителността на тези обезводнени 48%?
  Валери да отговори на тези въпроси, а да не излиза с номера, че не ходи на Пирин. Ами да иде!

 29. 29 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#26] от "hamiltonf1":

  Аз нямам проблем с което и от понятията да сложиш. Ако щеш ги смятай да са 2% от Банско, все тая. Твърдението за лифт с площ 8кв.км е признак за сериозен стадий на сериозно заболяване.
  Цялата ски зона в момента е 8,2 кв.км, със все горите и полянките в нея, тоя обаче ще прави лифт на 8 кв.км. Ей богу, капацитет..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 30. 30 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#28] от "Fiji":

  Според некои гении, било се разрешавало само водохващане. Т.е., цялата държавна истерия, Цековата истерия, медийната истерия от парцалите на Шиши, всъщност били да се строят водохващания. Нищо друго.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 31. 31 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2225 Весело

  Направи един протест срещу Истамбулскта конвенция бе "Патроит" !!
  —цитат от коментар 27 на hope

  Защо? Той не е против насилието, обича да удря ... олигарсите :)

 32. 32 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  До коментар [#30] от "Darth Plagueis":

  То е ясно, че това с водохващането е партенка, която ни пробутват, но ако и да е истина, пак е някаква пълна глупост, защото става въпрос за половин Пирин – какво ще правят с толкова много вода? Казват, че за питейни нужди. Ще рече човек, че целият регион сега не пие вода.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 711 Неутрално

  Шиши харесва това

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 35. 35 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2878 Неутрално

  Удря ги Валерката олигарсите... С голо дупе, по топките! :)

  Бивш tww09306483.
 36. 36 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 920 Весело

  Далавери Симеонов да не им е ударил по една шпакла?

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 37. 37 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3999 Неутрално

  [quote#31:"Fiji"][/quote]

  Целта на истамбулската конвенция не е да защити нечии права, а да ни накара с нашите пари да рекламираме възможността четири годишни деца да могат да се оперират за смяна на пола и някакви хора с ранг на посланници да обясняват в училище, че момченцата в могат да се чувстват и живеят, като момиченца / и обратното/.

  Любовта ще спаси света!!!
 38. 38 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Най-умното нещо, което Валерката може да направи е да започне да си удря главата в някоя стена със засилка. Всичко друго вреди на България и българите.

 39. 39 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 1327 Неутрално

  До коментар [#29] от "Darth Plagueis":

  Ако правилно се ориентирам, това означава още толкова ски-влек, колкото има, и още толкова писти... Удвояване.

 40. 40 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Господин Семеонов горещо ви препоръчвам да си намерите много добър психиатър. И успех в лечението!

 41. 41 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2540 Неутрално

  До коментар [#10] от "virtual brain":

  И как се появи тази пропаст за само 1 година която мина от последните избори ?. Или вие визирате дълбоката пшропаст межуд невлезлите в парламента 5 партиийки с общо един файтон хора електорат ?

 42. 42 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2121 Неутрално


  " Няма да спра да удрям по олигархията "


  Тцъ, тцъ, тцъ ...
  Нека някой ми напомни, кога Далавери е удрял по Шиши, Боко, Доган, онези от библиотеката, Сирищника, Р. Овч., Богомил Манчев и т. н. ... Нямало да спре да удря, а кога удрял, че нещо не си спомням ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 43. 43 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 1327 Неутрално

  Де да знам... За политико-икономико-екологичната му дейност нищо не мога да кажа - нито информация имам, нито пък, естествено - поглед. Но като социално-психологически; като литературен тип, ако искате, мен лично ме кефи. Това е простовато-симпатично-комичният вариант на патриот. Противоположното - Сидеров - мрачен, гаден, отблъскващ. Осъзнал, че патриотизмът е хубаво нещо - можеш там да се скриеш, когато те подгонят с камъни (справка - основателят на ОКЗНИ Георги Първанов) или от него да поприпечелиш. Ако пък и си продадеш патриотизма на друга държава - още можеш да поприпечелиш. Справка - самият Сидеров. Що се касае до третото - онова там, от уникалната българска порода, той просто отвращава. Така че тройката не е съвсем унифицирана. Имат си специфики. Комичният, отвратителният и мръсникът.

 44. 44 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Този кого е ударил?
  —цитат от коментар 4 на Panda


  До коментар [#4] от "Panda":

  "​В. Симеонов: Паметникът на ген. Колев е саблен удар, че сме побеждавали руските агресори"

 45. 45 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 965 Весело

  "Човек, като види зор, се научава и да готви, какво да прави", каза Симеонов за мъжете, които навлизали в женски професии.
  Хах, шеф Манчев сигурно би го думнал с някой черпак за тези думи.
  За да си покаже джендъра де, не за друго.

  Инак има много неща, с които съм съгласна от думите му (извън лакардиите за конвенцията).

  Доброто е заразно
 46. 46 Профил на хитрушко
  хитрушко
  Рейтинг: 362 Неутрално

  95% от Истанбулската конвенция е полезно.

  В кофичка от кисело мляко с добавка една лъжичка цианкалий полезното вещество е 99%.

  Aз съм прост, ама вие сте още по-прости. Затова ме избирате!
 47. 47 Профил на gkakov
  gkakov
  Рейтинг: 233 Весело

  Валери Симеонов:Няма да спра да удрям с гол г.з по топките на олигархията :)

 48. 48 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 943 Любопитно

  карикатура ,но "мъдрият" бългаески народ не заслужава по добри управници

 49. 49 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1118 Неутрално

  Валери Симеоново е с малко екзотичен език и оклюмалият нос файтон използва случаят да си поначеше и неговите езици. Защото голям шамар изядоха с джендър-мълчанието си и тази глупава поредна коалиция.

  Само че аз помня как той единствен от българските политици каза, че вече десетки хиляди руснаци са закупили жилища по Черноморието и това е форма на окупация, скочи срещу Лукойл /тема табу за костовистите/, обяви се срещу Домусчиев който искаше да не плати 50млн лева. Колцина от джендър-десните посмяха да го направят?

  Що се отнася до еко-борците, те отдавна не са такива, природата при тях е само начин за политически маркетинг. И доста отдавна са скритото оръжие на БСП, помним Шеврон. Че лъжат на поразия е факт, помня как тук във форума един от политиците им изкара съдържание на уран във водата на Хасково достатъчно да се открие рудник.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 50. 50 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1118 Неутрално

  Има едно дебеличко момче нейде към двеста кила, него кога ще го удариш Валерка? Или то сигурно има олигарси и олигарси?!? ;)
  —цитат от коментар 24 на bee


  Ама вие кога се отметнахте от указанията на Вожда, че Пеевски не трябва да се демонизира? Докато е време включвайте и Дудука в БМЕ /коалицията на Българските Манафи за Европа/, за него пак Вожда каза, че е бил не заобиколим фактор в българската политика.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 51. 51 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2097 Весело
 52. 52 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  С такива бойци, олигархията може да спи спокойно!

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4182 Неутрално

  Валери мисли да се самобичува? Що за мазохизъм! Не го вярвам!

 55. 55 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#49] от "Fred - Дневник, защо скапахте дизайна?":

  Мхм.. Еколозите били скритото оръжие на БСП. Същевременно БСП е за решението за Пирин, както са и Герб и ДПС, а еколозите са против него. Бая скрито е това оръжие, да знаеш.
  Иначе, немаше да си ти, ако не беше изплюл старата лъжлива опорка с демонизирането.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 56. 56 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Трябва да призная че имах много ниски очаквания от Валери Симеонов, но от миналата година на сам съм много впечетлен от усилията и работата му. Вмомента той е единственият политик който реално се опитва да промени нещо. За съжаление ми се струва че опитите му не се оценят въобще от хората. Според мен ще постигне повече ако се концентрира в/у орязването на админситрацията, от там идва цялата корупция и власт на олигархията.

 57. 57 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1227 Неутрално

  "В енергийния сектор продължават да съществуват корупционни схеми, защото няма контрол за взиманите решения"

  Вярно, но защо патриотите спят в парламента по този въпрос

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 58. 58 Профил на palivec
  palivec
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Нищо не разбирал човекът от древно-китайски език.

 59. 59 Профил на fio41315648
  fio41315648
  Рейтинг: 291 Весело

  С голо дупе през мъ**те

 60. 60 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Госпидин Симеонов ще удря все по-често олигарсите. Със сурвачка. Сурваканият дава подарък на сурвакарчето. И е жив, здраев и да успява все повече.

 61. 61 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1118 Весело

  Иначе, немаше да си ти, ако не беше изплюл старата лъжлива опорка с демонизирането.
  —цитат от коментар 55 на Darth Plagueis

  Какво си мислиш, че е минало време и сме забравили? Така и не се научи, че мога да извадя линк за всяка моя дума. Сам се насади на пачи яйца :)

  https://offnews.bg/balgaria/kostov-peevski-e-demoniziran-partiite-da-ne-se-zanimavat-s-nego-255705.html
  Костов: Пеевски е демонизиран. Партиите да не се занимават с него

  Делян Пеевски определено е демонизиран. Не е политика партиите да се занимават с него, заяви пред bTV бившият премиер Иван Костов.
  —цитат от коментар 0 на Иван Костов

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 62. 62 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6422 Весело

  Да се смее ли човек или да риве...

 63. 63 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1118 Неутрално

  До коментар [#49] от "Fred - Дневник, защо скапахте дизайна?":Мхм.. Еколозите били скритото оръжие на БСП. Същевременно БСП е за решението за Пирин, както са и Герб и ДПС, а еколозите са против него.
  —цитат от коментар 55 на Darth Plagueis

  От време на време трябва са правят на независими, иначе съвсем ще лъснат. Но за Шеврон бяха плътно с БСП, дори председателя на младежката организация някакъв си Че седеше на пресконференциите им, за Лукойл и обгазяването на Бургас години наред упорито си мълчат, за това че "Южен поток" ще унищожи българска земя в лента дълга 500км и широка 20м също мълчаха. Ама за няколко сондажни площадки по десетина декара които после се рекултивират вой до небето.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 64. 64 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1118 Неутрално

  Трябва да призная че имах много ниски очаквания от Валери Симеонов, но от миналата година на сам съм много впечетлен от усилията и работата му. Вмомента той е единственият политик който реално се опитва да промени нещо. За съжаление ми се струва че опитите му не се оценят въобще от хората. Според мен ще постигне повече ако се концентрира в/у орязването на админситрацията, от там идва цялата корупция и власт на олигархията.
  —цитат от коментар 56 на happystory


  Малко екзотичен но честен, има искреното желание да направи нещо добро. От малцината които не се страхуват да изкажат публично недоволството си от някои решения на ББ. Малко разпилян, трябва да е по-концентриран и последователен, да има хватка на булдог, като хване да не пуска. Доста емоционален, лесен за атакуване поради цветистият си език. Според мен от ГЕРБ съзнателно му слагат спирачки за да го изморят и дискредитират, той усеща това и се нервира.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 65. 65 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3869 Весело

  До коментар [#11] от "Darth Plagueis":Симеонов пак повтори, че на концесионната зона от 2% от Пирин ще се разреши построяването само на един лифт. "Нищо друго. Така че нямаме никакви основания за притеснения. Продължават да се разпространяват лъжи, че ще се строяло върху 48% от територията. Пълни глупости! Това е забранено както от Закона за защитените зони, така и от плана за управление и от този, който променихме, също е забранено всякакво строителство освен за водохващане на тази територия"
  —цитат от коментар 13 на hamiltonf1


  Нещо хич не ти вярват!
  Що така?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 66. 66 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  До коментар [#50] от "Fred - Дневник, защо скапахте дизайна?":

  " Ама вие кога се отметнахте от указанията на Вожда, че Пеевски не трябва да се демонизира? Докато е време включвайте и Дудука в БМЕ /коалицията на Българските Манафи за Европа/, за него пак Вожда каза, че е бил не заобиколим фактор в българската политика. "

  Нещо си се объркал аз вожд нямам, нито някой ми дава указания. Така че освен тролските бригади тука пишат и нормални хора, изразяващи собственото си мнение, имай го предвид, когато занапред се обръщаш към някого.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 67. 67 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1118 Неутрално
  . "Нещо си се объркал аз вожд нямам, нито някой ми дава указания.
  —цитат от коментар 66 на bee

  Ако не си от ДСБ значи съм те объркал с някой друг. Ако е така извинявам се.

  Но човек да е от ДСБ и да я няма сляпата вяра "Ти права си когато съгрешиш дори" (знаеш ли го това стихотворение?) е голяма рядкост. Аз поне не познавам такъв.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 68. 68 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3350 Весело

  Валери Симеонов: Няма да спра да удрям по олигархията
  Олигархията: Валери е елитна строга господарка.

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  Валери Симеонов: Няма да спра да удрям по олигархията
  И продължи да се бие по главата.

 71. 71 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 663 Неутрално

  ох ще ме разплаче... малко по-добре от бялата златка, който ходеше да се бие със студенти по улиците... но да ни говори за олигарси като министър в напълно мафиотско правителство..

 72. 72 Профил на Добромир Генов
  Добромир Генов
  Рейтинг: 239 Неутрално

  Този е пълен смешник. Та той не е спрял да работи за олигархията!

 73. 73 Профил на Николай Маринов
  Николай Маринов
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Истински патриот - 24 карата!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK