ГЕРБ: БСП завижда и ревнува, че се справяме добре с мигрантите (допълнена в 15:22)

Данил Кирилов

© Анелия Николова

Данил Кирилов"Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се справяме добре с проблема с мигрантите", каза председателят на правната комисия в парламента и депутат от ГЕРБ Данаил Кирилов по време на извънреден брифинг в централата на партията, предаде "Фокус".


Целта на брифинга бе да опровергае някои внушения, които са се чули тази сутрин от лидера на БСП Корнелия Нинова по една от телевизиите. Според Нинова вътрешният министър Валентин Радев не е за мястото си. Какво каза още лидрът на БСП вижте тук.


"Бежанските лагери в България са празни и това е в резултат на политиката, която води правителството на ГЕРБ", допълни той. Благодари на премиера Бойко Борисов, че в петък е реагирал на провокацията в пленарната зала и на скандалното поведение, което е афиширала опозицията. "Ясно е, че срещата в днешния ден е координационна, че няма да се поемат правни ангажименти, а ще се консултират и консолидират позиции, т.е., че ще се преговаря по ключови проблеми в този въпрос", каза Кирилов, визирайки днешната "миниреща" на европейските лидери в Брюксел, посветена на темата с миграцията.
ГЕРБ не са обещавали 6000 новоназначени полицаи. В предизборната програма бе записано назначаването на поне 1000 служители на МВР и досега сме назначили 1700, каза от своя страна министърът на вътрешните работи
Валентин Радев


"В началото започна с битовата престъпност и говори, че трябвало да назначим 6000 полицаи. Няма никакви 6000 полицаи", каза министърът. Той прочете част от управленската програма: "Полицейско присъствие във всяко населено място. Териториално преразпределение на кадровия ресурс с цел увеличаване на униформения полицейски състав в малки и средно големи населени места чрез назначаване на поне 1000 униформени служители и жандармерия".


"Това е текстът, така беше и в предизборната програма, почти същото сме пренесли в програмата за управление на правителството. Г­жо Нинова, както и всички, които се интересуват от темата, ­ става дума за 1000. Ние сме назначили 1700 досега", подчерта Радев. "Не знам кой я съветва", каза по адрес на БСП Валентин Радев. Според него е абсурдно и твърдението на Нинова, че ГЕРБ се оттегля от сигурността. "Как може да го каже човек, който е присъствал в политиката и би трябвало да знае, че ГЕРБ, идвайки на власт, създава правила", посочи министърът и обърна внимание, че ГЕРБ е променила законодателството.


Валентин Радев

© Анелия Николова

Валентин Радев


"В днешните изявления на председателя на БСП няма нищо истинно. Това не ни изненадва. Бих искал да поставя акцент на вашето внимание върху развитието и съдбата на постановление 208 от 2018 г., което се цитира включително и в парламента в петък от г-­жа Нинова. Спомнете си как това постановление беше отменено от служебния кабинет по заповед на този, който го назначава - президентът. В това постановление тогава
се казваше, че се отменя това, но спешно се прие ново такова. В нарушение на всички процедурни правила беше прието същото такова", каза Кирилов.


Той обърна внимание още на заглавието на това постановление и поясни, че става въпрос за двете специални групи бежанци - тези, на които им е предоставено убежище, и тези, които са получили статут на международна закрила. "Това са случаите на защита, която се получава по силата на международните договори, по които България е страна. Това не са икономическите мигранти. Това не са онези тълпи", каза Кирилов.


По думите му не може да има спор по това, че България и като член на ЕС, и като държава, присъединила се към основните международни актове, дължи закрила на тези две групи лица. "Друг е въпросът, че една минимална група от бежанците получават такава закрила", каза председателят на правната комисия. Той обясни, че по онова време на служебния кабинет се е вземало решение къде да бъдат настанени бежанците. Кирилов попита знаели ли са кметовете какви са вижданията на служебния кабинет за разположение на бежанците


БСП правят отчаян опит да се изведе истината за мигрантите извън контекста и да се опорочи, допълни още Кирилов. "В политиката и манипулацията на БСП винаги съществува противопоставянето. Да противопоставим чужденците на българската работна ръка. Никой не е проявявал такива идеи", каза той.


По думите му бруталността на тезата на Корнелия Нинова в петък e провокирала дори представителите на
коалиционните партньори от "Обединени патриоти" да реагират мигновено, докато премиерът е пътувал до Народното събрание. "Няма никаква връзка нито с демографията, нито с политиката по заетостта на лицата с решението на казусите по миграцията. Ние стриктно разграничаваме и премиерът дебело и многократно в петък разграничаваше двете категории ­ на пострадалите от война и икономическите мигранти", посочи Кирилов.


След брифинга на ГЕРБ от БСП изпратиха откъси от Националната стратегия в областта на миграцията, убежището и интеграцията 2015-2020 г. Текстът вижте отдолу.


ГЕРБ: БСП завижда и ревнува, че се справяме добре с мигрантите (допълнена в 15:22)

© Пресцентър на БСП

Коментари (51)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2451 Неутрално

  "Няма никаква връзка нито с демографията, нито с политиката по заетостта на лицата с решението на казусите по миграцията.
  ______________
  Е то в напълно обезлюдените села няма престъпност защото няма кой да пише в МВР, иначе мародерите плячкосват на всякъде!
  ГЕРБ с няколко банди специализирани в "бране" не могат да се справят а преставам си когато дойдат авангарда на Ал-Нусра какво ще правят?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 2. 2 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  Ако отговаряте на всяка простотия на Нинова ще трябва да давате брифинги денонощно.

 3. 3 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Разбира се, че завиждат. Подозирам, че българските власти разпространяват рекламни материали със снимки на ББ (небръснат), ЦвЦв (усмихващ се благо), Прасето (образец за европейски работодател) и Цацаров (гарант за правосъдие). Като резултат, мигрантите пребледняват и изведнъж се замислят дали им е толкова зле в родината. И мигрантският натиск намалява. Така стават тия работи, какво си мислите вие.
  Корнелия е интересен образ, съгласен съм, но мяза на квартална крадла, няма неповторимото излъчване на висшата лига.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 4. 4 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  Комунистите от А и Б отбора си разцъкват с ниски топки. Евтини повърхностни постановки за пред стадото.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 5. 5 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 751 Неутрално

  На думи супер се справят, ама добре че няма истински мигрантски натиск, че щеше да се наложи наистина да вършат нещо.

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 6. 6 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 763 Неутрално

  Чудесно се справяте, така че не само българите, но и емигрантите бягат от България.
  А вашите алчни, корумпирани и некадърни полицаи им осигуряват безпрепятствен канал до сръбската граница.
  След като им приберат мангизите, естествено.

 7. 7 Профил на dnp_m
  dnp_m
  Рейтинг: 413 Неутрално

  А с безобразията по пътищата в България, кога ще се справите. С местата за просия на полицията кога ще се справите. Не ме интересуват други страни. Интересуват ме моите проблеми в България

 8. 8 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Единственото за което завижда БСП е, че не може да се докопа като вас до баницата и разчита само на трохите, които и подхвърляте.

 9. 9 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5637 Неутрално

  "В предизборната програма бе записано назначаването на поне 1 000 служителите на МВР и досега сме назначили 1 700...."

  И колко от тези 1000 са в малки населени места и дали не отбиват "номера"

 10. 10 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 303 Весело

  Наздраве, Лийдуейци. :)

  Данаил Кирилов завижда за Техноимпекс, Габонската афера и подобни. :)

 11. 11 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1550 Неутрално

  Двете партии продължават да си подхвърлят незначителни теми, за да имитират опозиционност. А проблем с мигрантите няма, и заслугата далеч не е тяхна. Когато нещо зависеше и от едните и от другите, се оакаха до ушите.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 12. 12 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 702 Неутрално

  "Завист и ревност"...това заприличва на евтин булеварден роман. Така ли вече си комуникират политиците...леле

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 13. 13 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4038 Неутрално

  Когато лявото е в опозиция.....е в стихията си.
  Чувстват се много по свободно като политически "хайдути".....

  Bukalemun
 14. 14 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2198 Неутрално

  Червената зараза пак разбута кошера.... и герберастите скочиха на амбразурата! Ба си властта, щом една червена маймуна ги подлудява с лъжите си!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 15. 15 Профил на Адекватно мислещ
  Адекватно мислещ
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#5] от "Grimalkin":

  Ами то имаше. България бе подмината, защо още в началото ѝ се създаде репутация, че тук хващат на границата бежанците със сила и безскрупулно, вкарват ги в лагери с ужасни условия и ги оставят да си гният там по повече от 6 месеца, докато разгледат молбата за статут. А после се построи и оградата, която допълнително усложни преминаването на бежанци. Затова просто каналджиите и бежанците, които им плащат, ни подминават и карат през Гърция и Западните Балкани.

  Ако под "справяме се добре" ГЕРБ имат предвид "толкова е ужасно, че на мигрантите им е по-удобно направо да ни заобиколят" - да, идеално се справят.

 16. 16 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 702 Весело

  До коментар [#15] от "Адекватно мислещ":
  "Ако под "справяме се добре" ГЕРБ имат предвид "толкова е ужасно, че на мигрантите им е по-удобно направо да ни заобиколят" - да, идеално се справят."

  Хахха...ей това вече си е популизъм в чист вид!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 17. 17 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Да, най-вече ви завиждат на интелекта!

 18. 18 Профил на rossen4i4o
  rossen4i4o
  Рейтинг: 233 Неутрално

  е сега ще се ;амбицират; и ще назначат още 10 000 милиционера , да пазят ;народното събрание; и политико-мафиотската задруга , естествено че ще преровят хладилниците на ;материала; за да видят какво още може да задигнат , ще организират няколко смели интриги доказващи ;необходимоста от силов ред и контрол ; над населението в името на ;сигурноста; . Поредното доказателство че идиокрацията е по унищожителна от торнадо 5 степен

 19. 19 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2980 Весело

  "БСП завижда и ревнува, че се справяме добре с мигрантите"

  И с АЕЦ Балане също.

  подпис
 20. 20 Профил на Адекватно мислещ
  Адекватно мислещ
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#16] от "Реми":

  Ами, аз работя в сферата. Ако си мислите, че при нас няма мигрантски натиск, защото граничните ни служби и ДАБ си вършат нереално добре работата или защото съседите от Турция не ги пускат, дълбоко се бъркате. Просто мигранти не идват оттук. А не идват оттук, защото още 2012-13 г., две години преди кризата да започне, България вече имаше репутация, че тук хващат и регистрират бежанците (което е правилно според Дъблинския регламент, дотук идеално) и те си остават в жалките лагери страшно много време, дори да получат статут (което е и нашият провал). В Гърция беше обратното - пускаха ги и си ходеха нататък. Същото важеше за Сърбия и Унгария. И затова при началото на кризата и големия пик мигранти, просто бяхме дестинация, за която в мигрантските групи във Фейсбук всеки втори пишеше да избягваме.

  Не е защото се справяме нереално добре. Тук сте хора, които достатъчно дълго са се сблъсквали с действителността на българските служби, за да сте наясно, че това са глупости.

 21. 21 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1550 Неутрално

  До коментар [#20] от "Адекватно мислещ":


  Как в 2012 сме имали такава репутация, и същевременно тогава идваха мигранти? Дали пък не е нещо друго?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 22. 22 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 702 Весело

  До коментар [#20] от "Адекватно мислещ":

  Много объркано си го написал. Пост скриптум ни стана ясно, че има бежанци и има икономически емигранти. И покрай двете групи се промъкнаха достатъчно хора без документи/дори върастта им не можеше да се изясни/. Та тези душички, дето така се промъкнаха, са в ПЪТИ повече от реалните бежанци, нуждаещи се от подкрепа в ЕС. А и в Турция.
  България не е сигнификантна цел за терористите. А за бежанците се оказа "обетована земя."

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 23. 23 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  Идеалната опозиция на ГЕРП относно несъществуващи проблеми. Така ГЕРП може да управлява докато отреже лентата на "Белене".

 24. 24 Профил на Адекватно мислещ
  Адекватно мислещ
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#22] от "Реми":

  Тая идея "без документи, значи не можеш да докажеш откъде е", също е мит. Хората говорят различни диалекти арабски, различни субсахарски езици или европейски (колониални) езици с различни диалекти. Преводачите от арабски могат мигновено да ти кажат човек дали е от Тунис, Сирия, Ирак или Алжир, независимо, че всичките се водят, че говорят на арабски. Повечето организации вече имат преводачи от урду, пащо и няколко диалекта арабски, така че това не е проблем. А на Запад преводачите въобще не са кът.

  Колкото до икономически мигранти към бежанци, съотношението е 60%-40%, а не "в пъти повече".


  До коментар [#21] от "Darth Plagueis":

  През 2012 натискът беше все още доста слаб, много далеч от нивата прези 2015-16 г., когато беше пикът.

  Ето цитат:

  "A total of 58 034 have applied for status since the first surge of the migrant crisis in 2013, making up the majority of 79 301 people who have sought international protection with the Bulgarian refugee agency from 1993 on. The peak was in 2015, when 20 391 applied.
  The figure involves people of all nationalities.
  Syrian nationals were a majority only for a few years
  Since 1993, the number of Syrians who applied for protection was 20 184 as of December 31, 2016. Of these, just 273 applied between 1993 and 2010, 85 in 2011, and 449 in 2012.
  Therefore, 19 377 Syrians applied in four years."

  Данните са от ДАБ.

  А тази статия е от 2012 г. - https://goo.gl/zbWKEs

  Мисълта ми е, че тук нямахме силен натиск и през 2016 г. не заради невероятна работа, а заради нарушаване на правила и лоша репутация. Иначеоотук щяха да минат 400 000 души, а не 20 000.

 25. 25 Профил на Литекс се преименува на ЦСКА минус София
  Литекс се преименува на ЦСКА минус София
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  Казаното е факт.
  Към България наистина няма наплив. Мигрантите не са проблем за страната.
  И също е вярно, че това в голяма степен е заслуга на правителството на ГЕРБ.
  Както и на всички предишни.

 26. 26 Профил на jil32566307
  jil32566307
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Напълно нормално е една истинска опозиция да завижда на управляващите.
  Не е нормално опозицията да гласува за правителството на управляващите, както направиха ДСБ за „Борисов-1“.

 27. 27 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Не е възможно БКП да завижда на БКП, що са глупости говорите бе?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 28. 28 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  Е .. който и да е на власт , ще се "справя" с мигрантите, щото дори и диваците знаят , че тук положението е "бой, . . . и сръбска музика" :)

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 29. 29 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3449 Неутрално

  То туй за завиждане ли е? Мигрантите да бягат от тук като от чума?

 30. 30 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5938 Неутрално

  ГЕРБ и БСП пеят песента "Ние сме един отбор" :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 31. 31 Профил на Неанонимен
  Неанонимен
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Като слушам Боко за мигрантите, се хвали като тоя във вица за човека, който пръска със спрей против тигри вкъщи и твърди че работел, понеже никога тигър не влизал у тях.

 32. 32 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 931 Весело

  "ревност ,завист ,злоба" ...ей това е нивото на милиционерският мозъчен тръст

 33. 33 Профил на ivanko77
  ivanko77
  Рейтинг: 585 Любопитно

  Ако ЕС не се бяха разбрали с Ердоган, дали щяхте да обяснявате как се справяте с емигрантите? Иначе питайте собственика на овцете с чумата, как така неговите животни са имали близък контакта с животните в Турция като имате така прекрасна ограда.

 34. 34 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 606 Весело

  Червената зараза пак разбута кошера.... и герберастите скочиха на амбразурата! Ба си властта, щом една червена маймуна ги подлудява с лъжите си!
  —цитат от коментар 14 на chichka


  Ъхъ.....ГЕРБав вой до небесата....
  Значи ,нещата вървят в правилната посока.
  Наесен, май ще сме с нова песен/правителство/.
  А Той само ,как се бори в Брюксел..
  Кат прасе с тиква, дето има една приказка.😆😆😆
  ....ВеУиК !

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 35. 35 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 606 Весело

  А с безобразията по пътищата в България, кога ще се справите. С местата за просия на полицията кога ще се справите. Не ме интересуват други страни. Интересуват ме моите проблеми в България
  —цитат от коментар 7 на dnp_m


  ГЕРБ/к/ са некъдърни,и това си е чист факт.
  Освен, че за 10/без малко/ години управление, нищо не са направили, ами закопават страната все по надълбоко в ...смрадта.

  В конкретния случай плачат ,като вдовица за ....😆😆😆😆😆😆

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 36. 36 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 606 Весело


  Тия от ГЕРБ са като децата, все някой им е виновен.😆
  Аз лично ,подозирам акушерката на Цвинокио ,в наличието на две леви ръце.
  😆😆😆
  А, Тиквоний ,все пак е осъден лъжец....

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 37. 37 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3131 Весело


  БСП завижда и ревнува ГЕРБ!

  Тя съвсем стана като "Касандра". Корайма Торес и Освалдо Риос!

 38. 38 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 314 Неутрално

  До коментар [#7] от "dnp_m":

  А простите шофьори защо не поумнеят, защо все друг ви е виновена за смърта по пътищата.
  Всеки кара като луд, а обвинявате Държава, правителство, министри, мигранти т.н.
  Прост народ = слаба Държава.

 39. 39 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 627 Неутрално

  "Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се справяме добре с проблема с мигрантите", каза председателят на правната комисия в парламента и депутат от ГЕРБ"
  Докато такива мисли властват и са водещи в БГ политика, няма да мръднем от последното място... Защото злобата е водеща. После защо народът ги мрази?!

 40. 40 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 6034 Неутрално

  "Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се справяме добре с проблема с мигрантите"

  Това за справянето е твърде съмнително

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 41. 41 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7495 Неутрално

  Тия съвсем изпушиха всички, в парламента има злоба ненавист лъжи, а сега и "ревност"... да се чуди човек.

 42. 42 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 1099 Любопитно

  Някой от БСП сбърка като позволи на ленчето Станишева прим и корни от Крушовица врачанско да определят политиката на опозицията.покрай шумотевицата за проблемите на няколко хиляди българи,А цените на бензина и дизела са необосновано високи,ел.енергия поскъпва,газ поскъпва.Е вместо да говорим за високите цени ще си чешем езиците за къси патерици.

  Ръй! Ръй!
 43. 43 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 1099 Любопитно

  Някой от БСП сбърка като позволи на ленчето Станишева прим и корни от Крушовица врачанско да определят политиката на опозицията.покрай шумотевицата за проблемите на няколко хиляди българи,А цените на бензина и дизела са необосновано високи,ел.енергия поскъпва,газ поскъпва.Е вместо да говорим за високите цени ще си чешем езиците за къси патерици.

  Ръй! Ръй!
 44. 44 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8386 Неутрално

  Справяте се , като ги препращате по нататък. Ако вземат да ни ги връщат, тогава ще видим, колко са.

 45. 45 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 911 Неутрално

  Всички ли в това правителство са толкова неадекватни? Къде живеят тези "хора"? Толкова са загубили връзка с реалноста,че се надпреварват да говорят измислици!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 46. 46 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1941 Весело

  До коментар [#45] от "Без коз":


  Всички ли в това правителство са толкова неадекватни? Къде живеят тези "хора"? Толкова са загубили връзка с реалноста,че се надпреварват да говорят измислици!
  —цитат от коментар 45 на Без коз


  Има само едни които са загубили връзка с реалността и това са ония от подопашието на коня...а тия които им вярват са редовни пациенти на здравната каса мислейки си че страхуват някого ...

 47. 47 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 911 Неутрално

  До коментар [#46] от "BiGman1":

  Оооо,Ганьо,мараба. Пушиш ли нещо или пиеш? Като гледам как си разхилил не намясто... май си пушил с разни "билки".
  Забравих да те включа между неадекватните,ш ма прущаваш. СС този си коментар направо се вряза в множеството гербави ненадекватници.

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 48. 48 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 911 Неутрално

  До коментар [#46] от "BiGman1":

  Ганьо,черпяте една хубава песен ...нищо,че си ограничен откъм мозъчни клетки
  https://www.youtube.com/watch?v=KQr_VY5ObdY

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 49. 49 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Как па няма една умна мицифайка...и по-важно - защо в ГЕРБ е пълно с тъпи мицифайки не знам. Като партия на дъртите увредени мозъчно от БКП чекиджии са.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 50. 50 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  Бежанците отиват там където има мед. Те на гладно и мръсно не ходят. Тъй че не е много добре, ама хич даже, че БГ не представлява интерес за тях. В крайна сметка те са тръгнали към по-добро, което означава, че туй е по-зле от страна във война.

  ОСТАВКА КОМУНСТИ ОТ ГЕРБ И БСП

 51. 51 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3873 Неутрално

  Комунистите от А и Б отбора си разцъкват с ниски топки. Евтини повърхностни постановки за пред стадото.
  —цитат от коментар 4 на virtual brain


  а за съдебната реформа? За нея и дума не става, нито си завиждат, нито забележки се правят. тя ще почака... Още 10 - 20 години

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK