ВМРО се позова на странна статия, за да обяви кампания срещу легализиране на педофилията

Красимир Каракачанов

© Юлия Лазарова

Красимир КаракачановСкандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат в зародиш". С този призив от ВМРО, която е част от управляващата коалиция, се заканват да започнат широка дискусия по темата с участието на специалисти, за да не допуснат това да се случи. Позицията на партията, разпространена до медиите, е подписана лично от председателя ѝ Красимир Каракачанов, който е и министър на отбраната и вицепремиер.


В действителност управляваща партия и български вицепремиер се включват в нещо, което носи достатъчно характеристики на хибридна операция и разпространяване на т.нар. фалшиви новини. Почеркът е приблизително същият като началото на кампанията срещу Истанбулската конвенция.


ВМРО посочва като източник на информацията "станалите публично достояние чернови на новите класификации на диагнозите на Световната здравна организация и на американския класификатор на диагнозите". От партията твърдят, че "педофилията ще започне да се разглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лечение и е несъвместима с обществото".
В съобщението имена на медии не се посочват и се използва израз, внушаващ, че е имало някакви чернови, които са станали публично достояние благодарение на публикации. В действителност черновата е общодостъпна на интернет сайта на СЗО поне от март 2018 г. насам.


Коалиционният партньор в "Обединени патриоти" допълва, че "тези заключения са направени по време на 11-ата Международна класификация на болестите, която трябва да влезе в сила от 2022 г." Това не е вярно, защото черновата е публикувана именно за събиране на мнения и не съдържа "заключения" или окончателни определения, които ще влязат в сила като инструкция за всички специалисти.


"Тези данни се потвърждават и от специализирани сайтове, цитирани от пресата у нас", продължават от ВМРО.


Отново не се посочва кои са тези сайтове и от кого конкретно са цитирани.


"Ето защо ние, Патриотите от ВМРО, за пореден път заклеймяваме подобни либерално-мракобесни "нови тенденции". Категорично сме против всякакъв род сексуални изкривявания да се узаконяват като "природни дадености" и "нормални човешки състояния". Педофилията е престъпление не само спрямо невинните жертви, но най-вече срещу човечеството", пише в позицията на ВМРО.


Проверка на "Дневник" установи, че новият класификатор на болестите на Световната здравна организация ще бъде представен през май 2019 г. по време на Световната здравна асамблея. След това трябва да бъде одобрен от членовете на СЗО, за да влезе в сила.


В работната версия на класификатора обаче не е посочено твърдението на ВМРО, че педофилията ще излезе от обхвата на състоянията, определяни като обществено нетърпими. Там е предложено за дискусия следното определение в графата "Парафилни разстройства":


"Педофилно разстройство се характеризира с устойчиви, фокусирани и интензивни прояви на сексуална възбуда - демонстрирани от постоянни сексуални мисли, фантазии, нагон или поведения - включващи деца в предбупертетна възраст. В допълнение, за да бъде диагностицирано педофилно разстройство, инвидидът трябва да е предприел действия на базата на тези мисли, фантазии и желания или да бъде видимо разстроен от тях. Тази диагноза не се отнася до сексуално поведение на деца във възраст преди или след пубертета с техни връстници." (преводът от английски е на "Дневник").


"Сред списъка на неприемливите състояния може да останат само поведенческите актове. Казано накратко: ако сте педофил, това ще се толерира и няма да се диагностицира, изолира и лекува, стига да не посягате", твърди официалната позиция, подписана от Красимир Каракачанов.


Очевидно от предложената от СЗО формулировка педофилът няма как да бъде диагностициран само по това, което е в мислите му, а трябва да са налице и действия. Според ВМРО това не е достатъчно и трябва да се вземат мерки преди действията, но от партията не посочват по какви критерии ще се разбира какво има в главата на педофила и как да бъде разпознат такъв човек без да е направил каквото и да е издаващо го действие.


В партийната позиция следва напомняне какъв стожер на морала, християнските ценности и традиции е ВМРО и декларация, че партията започва дискусия да не се допускала промяната в официалната версия на СЗО. Междувременно има дълга поредица от хомофобски и други квалификации, от които вероятно за най-"елегантна" е "утре вакханалиите на Калигула ще ни се сторят като забавление в лунапарк".


"Как патологията се превръща в норма: Отварят вратата за легализиране на педофилията" не е заглавието на съобщението на ВМРО, а на публикуция на сайта "Гласове" от 24 юни, от която изглежда, че тръгва цялата кампания. Същото издание стоеше в началото и на съпротивата - точно в началото на българското европредседателство - срещу Истанбулската конвенция, за чието оттегляне не пропускат да напомнят като своя заслуга от ВМРО.


В текста на "Гласове" от 24 юни, който е подписан като редакционна статия (макар в нея да се говори от първо лице единствено число), има откровени неистини, манипулации, създаване на впечатление, че определени формулировки са част от предложената от СЗО версия, както и изграждане на логическа линия с твърдение, идващи от - както се посочва в началото - "двама специалисти, пожелали анонимност."


Част от източниците, на които се изгражда критиката в текста, не могат да бъдат достигнати в интернет и авторът е написал като оправдание "Цитираният текст се намираше на ето този линк: По-късно обаче беше премахнат."


Втората препратка (към сайта на СЗО) също не показва нищо освен съобщението, че съдържанието е било "отстранено, променено е името му или временно е недостъпно".


Трета препратка от статията в "Гласове" очевидно е един от аргументите ВМРО да обяви, че "педофилията ще започне да се разглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лечение и е несъвместима с обществото". Въпросната препратка е към обяснение от 2013г. за американските психолози и психиатри, от което се оказва, че е точно обратното - парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика без съгласието на другата страна. Това е моментът, в който се поставя диагноза за заболяване или законът започва да преследва извършени престъпления.


Използван е пример с това, че за парафилия се смята, например, ако мъж изпитва сексуална възбуда от това, че се облича с женски дрехи. Може да го прави за удоволствие 3 пъти седмично вкъщи, но това не е проблем за обществото, докато не започне да пречи на отношенията му с другите хора или доведе до кражби, сексуално преследване или посегателство, т.е. има опасно за него и околните психическо разстройство.


Любопитно е, че текстът на "Гласове" е препубликуван на известният с проруската си позиция сайт "Бултаймс.ком", но със странно разминаване в датите - 22 юни, т.е. дни ПРЕДИ да излезе в "Гласове". (Бел.ред. - "Бултаймс.ком" е собственост на компанията "ВИП кетъринг къмпани" на Крум Фильофски с изброени основни дейности кетъринг, търговия, ресторантьорство, хотелиерство, туристическа дейност, превози на хора и товари и др.) Ден по-късно текстът на "Гласове" се появява изцяло и на други места.


ВМРО припомня в позицията си, че остава един от основните противници на приемането на Истанбулската конвенция в България. Тя беше одобрена от Министерския съвет в началото на годината, като след това предизвика остър дебат в българското правителство и сред депутатите. В управляващата коалиция възникнаха спорове за това дали да се ратифицира международния акт, който според опасенията на част от министрите съдържал спорното понятие "трети пол" и улеснявал достъпа на "транссексуални бежанци" в страната.


Най-яростно на ратифицирането на документа, който цели да защити жените-жертви на насилие, се противопостави коалиционния партньор на управляващите "Обединените патриоти". Лидерите на партиите в коалицията, сред които е и Каракачанов, обявиха, че формациите им не възнамеряват да подкрепят приемането на конвенцията от парламента. Въпреки твърдата позиция, преди да се стигне до дебатите в България евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки е гласувал "въздържал се" при гласуването на резолюцията за присъединяването на ЕС към Конвенцията.


Последва обаче промяна на мненията в "Обединени патриоти", като партията на Валери Симеонов "Национален фронт за спасение на България" обяви, че би подкрепила ратификацията на конвенцията, ако след повторен превод на документа не присъства терминът "социален пол". Другите две политически сили в коалицията - "Атака" и ВМРО, се разграничиха от тази позиция и заявиха твърдата си позиция против конвенцията.

Коментари (155)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  Отвличане на вниманието от поредната далавера?

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на chinaski
  chinaski
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Дааа - пак ще отвличат вниманието от истинските проблеми, а и нали увеличиха топлата вода и парното, наред е токът - така, че ще накарат хората да коментират идиотщини, а не да се съсредоточат срещу виновниците за този хал - ГЕРБ!!!
  За 10 години управление, само затвърдиха комунистическите проекти и крадат повече от когато и да било!

 4. 4 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  А няма ли статия, "Що за малоумници ни управляват".
  —цитат от коментар 2 на Роси


  То и без статия се вижда!

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1792 Неутрално

  Търсят нова тема за повдигане на рейтинг.Вероятно ако се застоят , някой може да се сети за лъжливото обещание към пенсиите.

  SHADOWS of SOFIA
 7. 7 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1498 Любопитно

  г-н Борисов също се позова на странни източници, за да си предложи оставката хахахах... нещо не го забелязахте?

 8. 8 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1324 Неутрално

  Не в чернови, а в официалната медицинска литература е записана вредата от затлъстяването.
  Защо Шкембе-Войводата не вземе мерки?

 9. 9 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1907 Неутрално

  Пак манипулации, които да взривят обществото, за да не се занимаваме с престъпното им управление. Сега медиите ще лапнат тази тема като топъл хляб и забравете за АЕЦ Белене, за повишението на ток, газ и горива, за майки с деца инвалиди, за всичко.

 10. 10 Профил на Apophenia
  Apophenia
  Рейтинг: 2546 Разстроено

  буря в чаша боза, като джендъра от ИК

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 11. 11 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 879 Неутрално

  "а на публикуция на сайта "Гласове" от 24 юни, от която изглежда, че тръгва цялата кампания. Същото издание стоеше в началото и на съпротивата - точно в началото на българското европредседателство - срещу Истанбулската конвенция, за чието оттегляне не пропускат да напомнят като своя заслуга от ВМРО."

  В България преобладават проруски и прокомунистически настроения, обилно подпряни от анти западни, анти ЕС издания като Гласове. В привидния хаос от новини обаче, има една дебела червена линия, идваща от Москва и обилно полята с рубли, която хора като Волгин, мазния ДачкоОФ, Блиц -млиц и десетки други сайтове са яхнали и промиват мозъците на електората, който и и без това не се отличава с кой знае каква способност да мисли.
  Най-добрата почва за такива новини е простотията. А тя е в изобилие.
  Каракачанов е ченге от ДС и всички тези хибридки се пускат с тяхно съдействие и под одобрителния поглед на милиционерите от ГЕРБ.
  Жална България.

 12. 12 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2584 Неутрално

  "Сред списъка на неприемливите състояния може да останат само поведенческите актове. Казано накратко: ако сте педофил, това ще се толерира и няма да се диагностицира, изолира и лекува, стига да не посягате", твърди официалната позиция, подписана от Красимир Каракачанов.
  —цитат от коментар 0 на статията


  Каракачанов да не е намерил из Пиринско някоя нова баба Ванга, която да чете мислите на хората и да сочи кой има педофилски мисли?

 13. 13 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 453 Весело

  ВМРО са се притеснили някой да не ги опъне... Спокойно, нашата милиция ви пази от педофили... И законът също. Видиотени патриоти....

 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4060 Неутрално

  Щом "новината" тръгва от сайта на Явор Продачков, който в последните години е една най-обикновена пощенска кутия на ГРУ, няма какво да се коментира изобщо.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 776 Неутрално

  тези нагли шкембести задунайски патрете ме накараха вече като видя трикольор закачен някъде по колите или провесен от прозорец да ми се повръща

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 16. 16 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4060 Неутрално

  До коментар [#12] от "Yard":

  "Каракачанов да не е намерил из Пиринско някоя нова баба Ванга..."

  За розовобузия доносник не знам, но Нешка Робева определено е попаднала на някоя нова баба Ванга, която, като чула че сме влезли в НАТО, "блъскала с юмрук по масата и ругаела".

  Защото оригиналната баба Ванга се спомина през 1996 г., а тази новата ката ден хортува през Нешкините златни устенца.

  И все мъдри неща хортува: как требе да се държим за Русия, оти е "наша майка", и да се пазим от американцште, дето ни правят черни магии.

  Ето така се видиотяват хората - с гласове от отвъдното и с Гласове от Продачковия водещ офицер Алексей Петров-Трактора.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 17. 17 Профил на potrebitel3
  potrebitel3
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Не е редно да се профанизира протеста срещу ИК.
  Трите малки партии са против, но техните аргументи не са най-важните срещу това безумно нещо.
  Има и други много по разумни гледни точки. Една от тях, подчинена на искането на КС за мнение е дадена.
  Истанбулската конвенция противоречи на Конституцията*
  http://legalworld.bg/71856.istanbulskata-konvenciia-protivorechi-na-konstituciiata *.html

  Висшият адвокатски съвет оттегли декларацията си в подкрепа на Истанбулската конвенция
  http://www.glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/visshiyat-advokatski-syvet-ottegli-deklaraciyata-si-v-podkrepa-na-istanbulskata-konvenciya

  Бих добавил, че като цяло ИК е борба за привилегии и влияние на група "известни" направени такива от анонимни финансови кръгове.

  Да, накрая ще я приемат, защото вече са похарчени милиони за корупционни схеми в които са оплели висши правителствени кръгове. Парите са взети с брутален лобизъм и корупция (търговия влияние) . Връщане назад няма. Егати борбата, както се казва.

  Казват, че белите не поробвали лично в Африка. Те само плащали на местни (НПО?) да навържат своите и да им ги предадат.

 18. 18 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2584 Неутрално

  тези нагли шкембести задунайски патрете ме накараха вече като видя трикольор закачен някъде по колите или провесен от прозорец да ми се повръща
  —цитат от коментар 15 на mastikata


  Наистина цялата тая про-руска утайка направи думата "патриотизъм" да звучи гадно.

 19. 19 Профил на tsb00482740
  tsb00482740
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Това ВМРО на Каракачанов си е просто един от многото инструменти на КГБ във войната им срещу българите и българската независимост. Дебелия прибира по някой лев. И изпълнява поръчки.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Най-лесно можем да разберем как са нещата от мнението на Българския Хелзинкски комитет. Ако приемат тази нова класификация на психоболестите на СЗО, означава.... :)

  Бог да благослови Америка за България!
 22. 22 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 781 Неутрално

  Wavnoto nikoj da ne gowori za ru[wetite i of[ornite smetki za milioni na окрадени от България пари по държавни поръчки, финансови афери и прочие. За друго - всяеки да обсъжда и да говори с часове - няма проблем.

 23. 23 Профил на Черен хумор на кило
  Черен хумор на кило
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Ами тъпанари, какво повече да кажа.

 24. 24 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Гледам "Дневник" отново се хвърлил на амбразурата да защитава интересите на сексуално нетрадиционните. Това си стана традиция при тях, всеки ден една статия колко гаден е Тръмп, още една колко много по-гаден е Орбан и през ден колко нормално е да си е джендър.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 25. 25 Профил на Jordan J
  Jordan J
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Разпасалите се руски хибридчици на българска територия , предвождани и от доносника на ДС/КГБ Каракачанов , е време да влязат в полезрението на агенции и служби като вредни за националната сигурност!

 26. 26 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Отвличане на вниманието от поредната далавера?
  —цитат от коментар 1 на galapagas


  Това, както и жаждата за власт са двете основни причини за клетата идиотия. Птриозмът и популизмът прикриват доста успешно защитата на чужди интереси, кражбите и стремежа за лично благоденствие на всяка цена

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 27. 27 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 552 Неутрално

  И утре по всички телевизии Каракачанов и джамбаски напоително ще ни просвтят по темата.

 28. 28 Профил на block
  block
  Рейтинг: 821 Неутрално

  Хм, щом Дневник започва отрано контрапропагандата срещу педофилите, значи има някаква далавера. Сигурно вземат мерки този път да не допуснат пробив като при джендърската конвенция
  —цитат от коментар 20 на KFC


  мда.... е нищо де. ще ти мине :)

 29. 29 Профил на du Tremblay
  du Tremblay
  Рейтинг: 0 Любопитно

  До коментар [#14] от "Norman Granz": Подкрепяш и педофилите?

  Колко неочаквано.

 30. 30 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Като феномен, разпространението на тъпотата и глупостта се приближава до Големия взрив.

 31. 31 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Хм, щом Дневник започва отрано контрапропагандата срещу педофилите, значи има някаква далавера. Сигурно вземат мерки този път да не допуснат пробив като при джендърската конвенция
  —цитат от коментар 20 на KFC


  Още при обсъждането на Истамбулският ферман беше отправено това предупреждение. И то не е от ВМРО а от много по-информирани и авторитетни чуждестранни източници. В момента цялата джендър гама сексуални девиации според класификатора на СЗО попадат в болести на сексуалната идентичност. БОЛЕСТИ, т.е. ненормални неща подлежащи на лекуване.

  С изключително мощен натиск се подготвя изваждането им от класификатора. Т.е. педерастите стават не болест, отклонение от нормалното а нещо нормално, мечтаният "трети пол". След което автоматично следват исканията за изучаването им в училище точно като нормално и естествено, дела срещу личности и институции които го обявяват за неестествено и напред към пълното царство на педерастията. Така е с толкова много гей по върховете и особено в медиите.

  Да завърша, по този начин е рухнал Рим. Варвари на портите а вътре разврат и пороци, няма МЪЖЕ които да го защитават. Да ви прилича на нещо което виждате днес?

  Gender identity disorders F64- >
  Clinical Information

  A disorder characterized by a strong and persistent cross-gender identification (such as stating a desire to be the other sex or frequently passing as the other sex) coupled with persistent discomfort with his or her sex (manifested in adults, for example, as a preoccupation with altering primary and secondary sex characteristics through hormonal manipulation or surgery).

  Codes

  F64 Gender identity disorders
  F64.0 Transsexualism
  F64.1 Dual role transvestism
  F64.2 Gender identity disorder of childhood
  F64.8 Other gender identity disorders
  F64.9 Gender identity disorder, unspecified
  —цитат от коментар 20 на KFC


  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 32. 32 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 229 Весело

  Щом в Дневник обръщат внимание с такава дълга и обяснителна статия на челно място, викам си - Значи тука има нещо... :-)

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 33. 33 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 727 Неутрално

  вой , вой.....на соросоидите...
  като при истанбулската гавра ....

  Остава и педофилията да защитавате сега, за да приключим окончателно да ви четем.

 34. 34 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  До коментар [#2] от "Роси":


  А няма ли статия, "Що за малоумници ни управляват".
  —цитат от коментар 2 на Роси


  Има...ама те бяха по време на управлението на Костов...

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на Jesuit
  Jesuit
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Ами изтичат тия планове и после, ако мине. Но никой от първите коментирали чудно защо няма мнение срещу педофилията.

 37. 37 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4060 Неутрално

  До коментар [#29] от "du Tremblay":

  "Подкрепяш и педофилите?"

  Не познавам такива, освен един, който отрови Литвиненко, задето го разкри.

  Него ОПРЕДЕЛЕНО не го подкрепям.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 38. 38 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Неутрално

  Корупционното разстройство се характеризира с устойчиви, проявяващи се в непрестанни схеми желания за превеждане на парични суми в правната сфера на получаващият ги - демонстрирани от неадекватни, а понякога и опасни, политически изяви, похотливи мисли, откровенно болни фантазии, невъздържано рецидивиращи нагони или поведения, насочени към успели (млади) хора, без непременно да са насочени само деца в предбупертетна възраст.

 39. 39 Профил на Jesuit
  Jesuit
  Рейтинг: 284 Весело

  До коментар [#11] от "SSS":

  Да четем само Дневник викаш и твоите шефове ще са спокойни

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41 Профил на Кулев
  Кулев
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Мернах тая новина/глупост в Дира сутринта и реших, че е някакво махмурлийско изстискване на пъпка от Патриота. От този нищо нормално не съм прочел досега. А нали е бил нещо в НРБ, освен рус македонец?
  Явно го ползват за клоака, защото каквото и да каже - все става като във вица - Всичките в кайсии, само аз в бяло/този в бяло е друг, не тази топка/.
  Това всъщност не е нещо лошо, просто си имаме рус клоун.
  Лошото е, че тези глупости се коментират като истина, казана от баба Ванга в семействата и учителите се срещат с деца, които са или ще бъдат убедени, че лошото за България е "толерастията" и "либерастията".
  Нито един от родителите няма да каже на детето си, че този голям жълт чичко е много ненужен на България, а отишлите/изсмуканите специалисти са просто деца, които сами или с помощта на родителите си са се спасили от политически педофили.
  "Щеше да бъде весело, ама е тъжно и гневно сега"

 42. 42 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 332 Неутрално

  Патриоти правят истерия от фалшива новина. О, каква изненада! (извърта очи)

 43. 43 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  До коментар [#2] от "Роси":

  не Роси! Стаитя-що за малоумници ни управляват имаше 1997, когато същия бе аст от мнозинството!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 44. 44 Профил на du Tremblay
  du Tremblay
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Последва обаче промяна на мненията в "Обединени патриоти", като партията на Валери Симеонов "Национален фронт за спасение на България" обяви, че би подкрепила ратификацията на конвенцията, ако след повторен превод на документа не присъства терминът "социален пол".

  Преведоха ли го повторно - не.

  "социален пол" остава ли - остава.

  Толкоз по темата.

 45. 45 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 879 Неутрално

  До коментар [#2] от "Роси":
  —цитат от коментар 34 на BiGman1


  Що, сега да не са нобелови лауреати? Това да си завършил ВИФ или пожарникарския полувисш институт, да имаш в редовете си видната плевенска правистка ЦЦ и безподобно интелигентния Лъчо Мозъка е най-върховното постижение на българската политическа сцена.
  Направо титани на мисълта.
  За коалиционните ви приятели Сидеров, Каракачанов и сие, няма да стигне фантазията..
  Какъв полет на мисълта само. 😀😀

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  Щом путреотите реват като ощипани джендъри, значи работата е ясна - пак руски фекалии.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 48. 48 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  Щом путреотите реват като ощипани джендъри, значи работата е ясна - пак руски фекалии.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 49. 49 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  Ейй... на времето, ВМРО са колели безстрашно изедниците ( и често един-друг ) , сега с джендъри се занимават :)

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 50. 50 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 332 Неутрално

  Щом "новината" тръгва от сайта на Явор Продачков, който в последните години е една най-обикновена пощенска кутия на ГРУ, няма какво да се коментира изобщо.
  —цитат от коментар 14 на Norman Granz


  Няма съмнение кой дърпа конците на Шкембе Войводата...

 51. 51 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 332 Неутрално

  [quote#35:"За да останат ХОРА в България."][/quote]

  Спокойно, на Позитано няма какво повече да се обърка, хо-хо-хо...

 52. 52 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Има неща, които никога няма да узнаем. Факт е, че гниди от т. нар. висше общество отдавна смятат за нормално да изнасилват деца.
  Дали можем да го променим...едва ли. Моля, не политизирайте в коментарите си. Става дума за деца, които в огромен мащаб са използвани и де факто убивани, заради болни и зли човешки същества на върха на социалната йерархия. В планетарен мащаб.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 53. 53 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5821 Неутрално

  До коментар [#16] от "Norman Granz":

  Нешка с баба си Ванга стана смешна.

 54. 54 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Щом "новината" тръгва от сайта на Явор Продачков, който в последните години е една най-обикновена пощенска кутия на ГРУ, няма какво да се коментира изобщо.
  —цитат от коментар 14 на Norman Granz


  Deutche Welle също ли е пощенска кутия на ГРУ? Google също ли са клон на ГРУ?

  Прочети линка който давам и ще видиш, че DW повтарят 1:1 това което пишат "Гласове". Пусни едно търсене в Google с ключови думи "Gender incongruence" и срок последните 24 часа и ще видиш многократни потвърждения на тази новина.

  Нещо повече, както вече написах предупреждения за това имаше още при обсъждането на Стамбулският ферман. Защото това е част от цялостен план за налагане на дженъдъризма /преведено педерастията/ в обществото.

  Само че няма да дочакаш Дневник да дадат ТОВА съобщение на DW защото те дават единствено тези техни статии които пасват на редакционната им политика. А каква е тя вече го написах "Тръмп е гаден, Орбан е още по-гаден а педерастията е нещо нормално и красиво". Забравихте ли как всеки ден ви облъчваха с поне една статия от някой който гордо се подписва че е ЛБГТ? Нагледен пример на соросоидна медия.

  И да, поучени от Стамбулският ферман този път Дневник /предполагам и другите грантаджии и тролове на Сорос и джендър фондовете/ избраха тактиката "Нападението е най-добрата защита". И манипулират без да им мигне окото, разчитат на типичният либерастки модел "лепене на етикетчета". И по-глупавичките кълват защото тяхното мислене е на ниво условни рефлекси, маршируване под партийни знаменца, до мозъчните гънки не стига, други източници на информация не ползват.

  https://www.dw.com/en/who-removes-trandergenderism-from-mental-illness-list/a-44304681

  WHO removes trandergenderism from mental illness list

  The UN health body has recategorized transgenderism, saying "evidence is now clear that it is not a mental disorder." WHO's international classification is used globally as a foundation to identify health trends.
  —цитат от коментар 0 на DW

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 55. 55 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  Хм, щом Дневник започва отрано контрапропагандата срещу педофилите, значи има някаква далавера. Сигурно вземат мерки този път да не допуснат пробив като при джендърската конвенция
  —цитат от коментар 20 на KFC


  Бе май явно има. Педофилите и те са от кръжеца грантаджии.

  Връзки на троцкистите в САЩ с педофилите:
  http://dailycaller.com/2017/04/28/documents-tie-berkeley-riot-organizers-to-pro-pedophilia-group-nambla/
  https://bit.ly/2lF2UeE

  Сайта на въпросните люде - https://nambla.org/

 56. 56 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 784 Неутрално

  До коментар [#54] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  Нетът е пълен със статии за "нормализацията на педофилията", при това не от вчера, а от няколко години. Не знам г-н Каракачанов и сие на какво са базирали кампанията си, но в света има и други езици освен българския. Ето малка извадка:

  Педофилията е "сексуална ориентация" като това да си хетеросексуален или гей
  https://ind.pn/2KeEYNZ

  "Педофилията е естествена и нормална за мъжете": как някои университетски преподаватели защитават педофилите на летни конференции
  https://www.telegraph.co.uk/comment/10948796/Paedophilia-is-natural-and-normal-for-males.html

  Педофилите: следващото нормално
  https://www.washingtontimes.com/news/2016/may/19/tim-constantine-pedophiles-next-normal/

  Педофилията се нормализира от либералните медии
  https://republicstandard.com/pedophilia-normalized-by-liberal-media/

  NEW YORK TIMES прави нов опит да нормализира педофилията
  http://www.wakingtimes.com/2017/09/29/new-york-times-makes-another-attempt-normalize-pedophilia/

  Нормализиране на педофилията
  https://www.americanthinker.com/blog/2017/09/normalizing_pedophilia.html

  Подгответе се: хора се опитват да нормализират педофилията
  https://www.thetrumpet.com/13207-get-ready-people-are-trying-to-normalize-pedophilia

  На път сме да нормализираме педофилията
  https://www.redstate.com/streiff/2016/01/11/road-normalizing-pedophilia/

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 57. 57 Профил на du Tremblay
  du Tremblay
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#56] от "baba_zozolana": Поздравления за старанието.

  Само дето повечето не мислят.Реагират първосигнално по името и политическата позиция.

  Жалки подведени к...

 58. 58 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2823 Весело


  Според психоанализата когато човек се престарава да отрича нещо най-вероятно той тайно е привлечен от него. Нещо като отричането на "гнилия капитализъм".

 59. 59 Профил на attitude
  attitude
  Рейтинг: 616 Неутрално

  "...устойчиви, фокусирани и интензивни прояви на сексуална възбуда - демонстрирани от постоянни сексуални мисли, фантазии..." -все едно за Каракачанката и Джамбазина е писано. В главите им само педераси и джендъри , а сега и педофили се появиха. ВМРО се превърна в партия на "сексуалната чистота", само жена с мъж и само мисионерската. Ако не са го казАли, скоро ще ни го предпишат, иначе лошо, не сме патриоти ,а евроизвращенци.
  Явно това е новата дъвка за матреала, защото веднага е подхваната с напоителни обяснения от форумните хибридчици.
  Най-много ми харесва извода: " Щом Дневник отрича, значи има нещо..." Има. Има идиоти и продажници, които ще подкрепят всяко отвличане на вниманието от майките под дъжда, от недоволние превозвачи и бензиджии. Важното е да се прелива от пусто в празно и да се насажда омраза към Европа. Ама на Европа не и пука, тя си е организирала живота, а матреала тук се моли на господ да го спаси от голямата вода, ръси шосета със захар против катастрофи и потъва в омраза.

 60. 60 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  буря в чаша боза, като джендъра от ИК
  —цитат от коментар 10 на ckh41566335


  Не го подценявай. Този път е много по-лошо, ратифицирането на Стамбулският ферман зависеше от нас, вдигнахме се спряхме го. Лостове за въздействие върху СЗО нямаме, днес ще го напишат в класификацията си че е нещо нормално, утре НПО-тата ще почнат да завеждат съдебни дела защо не се изучава в училищата че да си педераст е нормално. А който се противи ще го осъждат за "език на омразата". Опитаха с ИК, не успяха но това не означава че са се отказали. Ще натискат с всички сили, гответе се и с еврофондовете да ви заплашват както с "бежанците".

  Отдавна е известен този метод, нарича се "варене на жива жаба на бавен огън за да не изскочи". По този повод два линка да си припомните какво всъщност става. За да не го подценявате и за да знаете какво всъщност ви готвят разните джендър лобита, защо и как ви промиват мозъците медийните им слуги и Интернет троловете им.

  https://www.youtube.com/watch?v=c7as0pFxPYc
  What is Cultural Marxism?

  https://a-specto.bg/prozorecat-na-overton/
  Прозорецът на Овертон /или как да убедим хората че канибализма е нещо естествено/


  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 61. 61 Профил на Ivan Rachev
  Ivan Rachev
  Рейтинг: 284 Неутрално

  щом споменахте и истанбулската ГРЕВИО!!! конвенция-ясно е,ТОЧНО ВМРО са на прав път!!!От 2017 НПО на Сорос натискат СЗО -трансджендърствот да се извади от списъка на психичните заболявания-The World Health Organization says being transgender is a mental -вие ли лъжите или уикипедия?"Групи на наши поддръжници работят върху това, от нея да бъдат изключени болестите, които се преразглеждат веднъж на 15 години, да бъде изключен „транссексуалността”, който се класифицира като психическо заболяване... ” Европейското бюро на СЗО, където работят „групите на поддръжниците” на Сорос, през 2010 година прие „Стандарти за сексуалното образоване в Европа”. Този документ демонстрира как европейските деца от малка възраст буквално се преформатират, унищожавайки в тях традиционната природна матрица."-ДИСИЛИЙКС И ТН.Дневник кой ви притиска това да бъде водеща новина,а не провала на снощните преговори между Ммеркел и коалиционните партньори за бежанците

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на Ivan Rachev
  Ivan Rachev
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Самият фонд на Сорос не крие, че с цел „демократичното развитие” на страните от Източна Европа и на територията на бившия Съветски съюз през последните 33 години той е изхарчил 1.6 милиарда долара. Освен това, 2,9 милиарда долара са били изхарчени за „защита на правата на човека”, преди всичко „на правата на такива маргинални групи, като потребителите на наркотици, секс тружениците и представителите на обществото на ЛГБТ”. И 2.1 милиарда долара са изхарчени за „образователни проекти, тоест за реформа на образованието от предучилищното до висшето”, Става дума преди всичко за въвеждането на сексуално образование в рамките на „половото равенство”.

  ей долни православни маджари и словаци,на хранилка при Вова и пак пускат фалшиви новини,а пък ядът милиарди фондове ,а?))))

 68. 68 Профил на byrd
  byrd
  Рейтинг: 328 Неутрално

  "Дневник " на обратната позиция ли са ? Не че имам симпатия към шкебести македонски войводи от русенско....

 69. 69 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  До коментар [#55] от "dosetliv":
  До коментар [#56] от "baba_zozolana":

  ++++ за линковете, слагам ги в папката. Да му мислят обратните и защитниците им Дневник, всеки път като си отворят устата ще ги контрирам с линкове и цитати.

  И тъпичкият им номер базиран на първичните условни рефлекси "Лепни му етикетче Путин, ГРУ, ченгета..." при мен не минава. комунизмът не успя да ми промие съзнанието и спре от мислене сега и либерастията няма да успее. Впрочем те са от една и съща ултралевичарска троцкистка идеология родени.

  До коментар [#56] от "baba_zozolana": Поздравления за старанието.Само дето повечето не мислят.Реагират първосигнално по името и политическата позиция.Жалки подведени к...
  —цитат от коментар 57 на du Tremblay

  Вярно е за съжаление. На това и разчитат манипулаторите. За съжаление Дневник все повече прилича на жълтите медии от рода на Блиц. Поръчкова медия, просто господаря е друг. Сигурен съм че там и има много свестни журналисти, че не им харесва ставащото но "който плаща той поръчва музиката" И за мислещите остава единствено да не се подлъгват, да имат едно на ум и с всички сили да разобличават такива методи.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 70. 70 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Има неща, които никога няма да узнаем. Факт е, че гниди от т. нар. висше общество отдавна смятат за нормално да изнасилват деца. Дали можем да го променим...едва ли. Моля, не политизирайте в коментарите си. Става дума за деца, които в огромен мащаб са използвани и де факто убивани, заради болни и зли човешки същества на върха на социалната йерархия. В планетарен мащаб.
  —цитат от коментар 52 на Реми

  Помня, че преди 1-2 месеца ми се мярнаха в медиите 1-2 статии за скандален случай с публични домове с деца. Дълги години прикривани и оставени да работят от властите. мисля в Англия беше. Ако някой си спомня моля да даде линк, явно тази тема няма да спре.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 71. 71 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  "Дневник " на обратната позиция ли са ? Не че имам симпатия към шкебести македонски войводи от русенско....
  —цитат от коментар 68 на byrd


  Имаш ли съмнения по въпросът? След статиите от онзи автор рекламиращ се че е ЛБГТ, след упоритата защита на Стамбулският ферман въпреки тоталното неприемане от читателите му...

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 72. 72 Профил на du Tremblay
  du Tremblay
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#70] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  Rotherham child sexual exploitation scandal, вероятно.

  Забележи и какви са извършителите.


 73. 73 Профил на du Tremblay
  du Tremblay
  Рейтинг: 0 Весело

  Ейй... на времето, ВМРО са колели безстрашно изедниците ( и често един-друг ) , сега с джендъри се занимават :)
  —цитат от коментар 49 на schwimmwagen


  Внимавай кой си пожелаваш.Само при слух за подобно нещо са хвърчали глави.

 74. 74 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  До коментар [#54] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":Нетът е пълен със статии за "нормализацията на педофилията", при това не от вчера, а от няколко години. Не знам г-н Каракачанов и сие на какво са базирали кампанията си, но в света има и други езици освен българския.
  —цитат от коментар 56 на baba_zozolana

  Вероятно на съобщението на Световната здравна организация от понеделник, че се подготвят промени в класификатора на болестите /дадох го в #31/ при които т.н. "нарушения в сексуалната ориентация" /педерастия, лесбийтво, хомосексуланост, педофилия и още 50-60 други "нетрадиционни" сексуални развлечения/ вече няма да са болестни състояния.

  И сега Каракачанов е бавен в реакциите си, за това се говореше и предупреждаваше отдавна. Все пак СЗО е публична организация с прозрачни процедури, а и самите обратни не крият че оказват лобистки натиск в тази посока. И дори го обявяваха като предварително спечелени битка. Както виждаме познали са. А обяснението е просто, общественото мнение не е на тяхна страна но те имат в ръцете си властта, парите и медиите.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 75. 75 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 548 Неутрално

  Има неща, които никога няма да узнаем. Факт е, че гниди от т. нар. висше общество отдавна смятат за нормално да изнасилват деца. Дали можем да го променим...едва ли. Моля, не политизирайте в коментарите си. Става дума за деца, които в огромен мащаб са използвани и де факто убивани, заради болни и зли човешки същества на върха на социалната йерархия. В планетарен мащаб.
  —цитат от коментар 52 на Реми


  има и по-конкретни разкрития за част от властимащите - педофилията в Католическата църква, в руската православна църква, в Свидетели на Йехова, в Холивуд, в английския шоубизнес; разбира се, в нецивилизованите страни пък педофилията даже не се смята за нещо нередно и там е страшно; Зинаида Гипиус пише в спомените си, че след идването на власт на болшевиките в Петербург почти не е имало ученички в 5-6 клас, които да не са били бременни - едва ли някой си прави илюзии, че в някоя африканска или диктаторска страна е по-различно; та всичкият този ужас е време да бъде узаконен - първо чрез внимателни тихи стъпки в посока на обявяването на педофилията за нещо като болест, почти психологическо отклонение, чрез раздаване на листовки по гей-парадите - не у нас още - за легализиране на педофилията и тн; темата е сериозна, въпреки че ще бъде неглижирана във форума заради русолюбските лакоми тарикати от вмро; Дневник, ако знаят в какъв филм се вкарват обаче с гъделичкане на политически теми с такъв повод, не биха го направили въпреки всякакви грантове

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 76. 76 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  До коментар [#70] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":Rotherham child sexual exploitation scandal, вероятно.Забележи и какви са извършителите.
  —цитат от коментар 72 на du Tremblay


  Точно това, благодаря! Извършителите естествено са от мургавичките последователи на Алах Акбар, при тях педофилията е особена радост.

  Незапознатите да си почетат и да се позамислят преди да са се подвели да маршируват под партийни знаменца и лепят партийни етикети, за децата става дума. Смятайте го за още една битка, много по-трудна от тази със Стамбулският ферман.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 77. 77 Профил на disclosure
  disclosure
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#29] от "du Tremblay":"Подкрепяш и педофилите?"Не познавам такива, освен един, който отрови Литвиненко, задето го разкри.Него ОПРЕДЕЛЕНО не го подкрепям.
  —цитат от коментар 37 на Norman Granz


  Тоя "един" штъ вкара в гроба! Вече ти го е изкопал.

  ИМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ИДИОТА С КОТЕШКАТА ГЛАВА
 78. 78 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  Сега освен гейски и джендърски, Западът трябва да бъде обявен за педофилски. Очаквайте скоро и статия, в която Западът одобрява кръвосмешението и канибализма. Раздухването на примитивни страхове у хората е дело на руската хибридна пропаганда.

 79. 79 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  Явор Дачков ще публикува ли разкритията на руски журналисти за масови изнасилвания в детски домове в Русия ?

 80. 80 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  Каракачанов да намали пиенето. Вижда се, че пристрастието му към спиртните питиета си личи вече, не само по подпухналата физиономия и завалената реч, но и в глупостите, които изтипосва публично.

 81. 81 Профил на today
  today
  Рейтинг: 985 Неутрално

  От тия псевдопатриоти - толкова. Всичката им работа е такава.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 82. 82 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#75] от "hhhuuunnnn":

  А какво е , че не е болест и отклонение ?

 83. 83 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#55] от "dosetliv":

  Педофили има в цял свят и във всички среди. Да ти припомня ли , че и срещу дядо ти Тръмп има заведено дело за посегателство срещу 14 годишно момиче.

 84. 84 Профил на Ivo Di
  Ivo Di
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Статията е тенденциозна не по-малко от идиотщината на воеводите.
  С нудовлоствие причислявам и тази медия към тези, на които трябва да се гледа с известно недоверия.
  Жалко.

 85. 85 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#52] от "Реми":

  Не само от висшето общество- явлението го има във всички общества. А цивилизованите общества се отличават по това, че считат подобни действия за престъпни.

 86. 86 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#61] от "Ivan Rachev":

  Ей тоз Сорос, на близо 90 години кога сварва да финансира цветни революции, да сваля правителства, да пуска емигранти, да подкрепя гейове и педофили ? Това ще да е някакво свръхсъщество от друга планета.

 87. 87 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#75] от "hhhuuunnnn":А какво е , че не е болест и отклонение ?
  —цитат от коментар 82 на antonio_vivaldi


  аджендата е престъпление - болест - психологическо отклонение - психологическо състояние, което трябва да приемаме като нещо често срещано и не необичайно; целта - защита на хванатите педофили и по-лесен и безопасен достъп до млада плът; ако дори тази елементарна врътка не можеш да схванеш, значи си достоен за почетен член на всяка лява партийна организация

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 88. 88 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 548 Неутрално

  До коментар [#75] от "hhhuuunnnn":А какво е , че не е болест и отклонение ?
  —цитат от коментар 82 на antonio_vivaldi


  и тъй като действително изглеждаш неосведомен и непознаващ такива хора, да ти кажа - не, не са болни, просто им се струва правомерно да задоволяват желанията си за крехка мръвка и търсят всякакви начини, които на теб ти изглеждат борба за човешки права, да направят страстта си законосъобразна

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 89. 89 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#32] от "Обществен деятел":

  Не, Дневник просто разобличават лъжливата демагогия на патрЕотите, опитващи се за пореден път да се правят на по-големи католици от папата.

 90. 90 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Какво ново има в това? Даниел Кон-Бендит, евродепутат на зелените, от когото Йотовата Илиана се възхищава, е правил откровено педофилни изказвания. Как малки деца разкопчавали панталона му и го галели. И много настоявали и той да прави същото. Е, правел го, когато много настоявали! Защо нашата преса мълчи за това? Пълно е с линкове, долу е един от тях.С изказванията на “червения (днес позеленял) Дани”в о-тон! А борбите на немските зелени за “легализиране на педофилията”? И това е публична тайна, пълно е с информация в мрежата, защо се мълчи? И това ли са “фалшивки” и “хибридки”? А какво е подминаването на това безобразие?

  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/cohn-bendits-paedophile-aeusserungen-danys-phantasien-und-traeume-12164560.html

  https://www.focus.de/politik/deutschland/tid-32897/erste-ergebnisse-zu-paedophilie-studie-gruene-kaempften-jahrelang-fuer-liberalisierung-von-sex-mit-kindern_aid_1069856.html

  А ето и още едно прекрасно четиво - за движението на педофилите, което си е напълно легално. И се бори за правата на педофилите!

  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Pädophilenbewegung

  Вие за какво всъщност се борите? Наясно ли сте изобщо?


  Мърфи е оптимист!
 91. 91 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#68] от "byrd":

  Много примитивно. Дневник просто разобличава Каракачанов в лъжа.

 92. 92 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 548 Неутрално

  и още нещо, макар вероятно ще бъде изтрито като политическо некоректно - етимологията на народната дума за хомосексуален мъж не е никак случайна, както не е никак случайно, че тази дума вече не е политически коректна и я заместват с радостното "гей"

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 93. 93 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Дневник достигнаха дъното на падението си! Видите ли, това било фалшива новина, Гласове я подхвърлила и ВМРО подхванали а СЗО нищо подобно не подготвяли.

  А същевременно СЗО още понеделник официално обявява, че ще извади от списъка на менталните заболявания всички болести свързани с нарушена сексуална ориентация /общо повече от 60 на брой според самите обратни и впрочем педофилията е част от тях/. И тотално всички световни медии цитират това съобщение, достатъчно е да се пусне търсене в Google с ключови думи "Gender incongruence WHO" и срок последната седмица /където WHO е World Health Organiazation/.

  Да обаче за Дневник световните медии не съществуват, Google не използват, в очите им само "Гласове". Понеже ползват елементарен метод за манипулиране, като не можеш да отречеш новината дискредитирай носителя и. Защото едва ли щяха да минат манипулациите им ако бяха написали, че и DW е съобщило същата новина за промяната в класификатора на СЗО която дават "Гласове". И още стотици световни медии. Затова дай да пуснем първичният рефлекс на Павлов който е "Гласове"=Дачков=лошо. Нищо че новината е вярна, едноклетъчните реагират точно според Павлов.

  ФУНДАМЕНТАЛНА промяна, цяла гама опасни за обществото заболявания в сексуалната ориентация които са основа за изключително тежки случаи на насилие и криминални престъпления вече не се приемат за болест а за нещо нормално, просто леки проблеми. А същевременно СЗО включва в класификатора заболяване като "пристрастеност към компютърните игри".

  https://www.sciencealert.com/icd-11-changes-transgender-incongruence-new-sexual-health-chapter

  This week, the World Health Organisation (WHO) released an updated version of their great big catalogue of sickness, the International Classification of Diseases.

  While obsessive computer gaming has attracted attention as a new condition, another monumental change worth noticing is the inclusion of 'gender incongruence' in a new chapter on sexual health, taking it out of its previous category of mental health.
  —цитат от коментар 0 на WHO


  За СЗО по-опасни за обществото са геймърите а не потенциалните изнасилвачи!! Въпреки че обратните сексуални удоволствия не винаги са доброволни, поради ограниченият "контингент" те често са и насилствени. Можете да си представите що властови натиск и финансови ресурси са били приложени за да се стигне до такива парадокси.

  А педерастите и още 61 вида обратни разновидности? Те просто вече са в категорията "Sexual Health". Там където е и например мъжката импотентност. Безобидно нещо, само ти си страдаш от него. Интересно дали по аналогия със Стамбулският ферман в детските градини ще се изучава, че да ти става... хъм, онази работа е нещо ненормално а да не става е красиво и правилно. Логично, толкова много други начини има, време е още от малки да ги научат. А раждаемостта... за нея са предвидени "бежанците".

  https://icd.who.int/
  International Classification of Diseases 11th Revision

  Поредната крачка. Нали си спомняте за Прозореца на Овертан и че жива жаба се вари на бавен огън, да не се усети.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 94. 94 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално


  До коментар [#76] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  А за разкритията за детските домове в "правАславна" Русия, където се извършват подобни гадости, нещо да кажеш ? Или където свещеници и монаси бяха обвинени в подобни деяния, но не последва никакво наказание ?

 95. 95 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#33] от "За да останат ХОРА в България.":

  Че кой те кара да четеш Дневник, я си чети Блиц, Пик, Труд...

 96. 96 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2127 Неутрално

  До коментар [#60] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  Аз виждам варене на мозъци на бавен огън - путинско-чекистки

 97. 97 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  и още нещо, макар вероятно ще бъде изтрито като политическо некоректно - етимологията на народната дума за хомосексуален мъж не е никак случайна, както не е никак случайно, че тази дума вече не е политически коректна и я заместват с радостното "гей"
  —цитат от коментар 92 на hhhuuunnnn


  Интересно дали ще измислят нещо "политкоректно" за педофилия? Гарантирано ще има, това педофилия толкова еднозначно е компрометирано. Или вече са го направили но ние просто не го знаем.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 98. 98 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 340 Неутрално


  До коментар [#54] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":Нетът е пълен със статии за "нормализацията на педофилията", при това не от вчера, а от няколко години. Не знам г-н Каракачанов и сие на какво са базирали кампанията си, но в света има и други езици освен българския. Ето малка извадка: Педофилията е "сексуална ориентация" като това да си хетеросексуален или гейhttps://ind.pn/2KeEYNZ "Педофилията е естествена и нормална за мъжете": как някои университетски преподаватели защитават педофилите на летни конференцииhttps://www.telegraph.co.uk/comment/10948796/Paedophilia-is-natural-and-normal-for-males.html Педофилите: следващото нормалноhttps://www.washingtontimes.com/news/2016/may/19/tim-constantine-pedophiles-next-normal/ Педофилията се нормализира от либералните медииhttps://republicstandard.com/pedophilia-normalized-by-liberal-media/ NEW YORK TIMES прави нов опит да нормализира педофилиятаhttp://www.wakingtimes.com/2017/09/29/new-york-times-makes-another-attempt-normalize-pedophilia/ Нормализиране на педофилиятаhttps://www.americanthinker.com/blog/2017/09/normalizing_pedophilia.html Подгответе се: хора се опитват да нормализират педофилиятаhttps://www.thetrumpet.com/13207-get-ready-people-are-trying-to-normalize-pedophilia На път сме да нормализираме педофилиятаhttps://www.redstate.com/streiff/2016/01/11/road-normalizing-pedophilia/
  —цитат от коментар 56 на baba_zozolana


  Въпрос:напраскалите минуси на горния чисто информативен материал с линкове и без всякакъв коментар какви точно се явяват? Освен радетели за педофилия друга алтернатива има ли? Каква?

  Мърфи е оптимист!
 99. 99 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  До коментар [#76] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":А за разкритията за детските домове в "правАславна" Русия, където се извършват подобни гадости, нещо да кажеш ? Или където свещеници и монаси бяха обвинени в подобни деяния, но не последва никакво наказание ?
  —цитат от коментар 94 на antonio_vivaldi


  Ще кажа същото което и за педофилията в Ротердам, ГАДОСТ.

  Разликата между мен и вас сините комунисти е, че аз не гледам света през партийните очила. И че за мен партията не е винаги права /дори когато греши/, пък ако ще и тази партия да е прозападна. Достатъчно се нагледахме последните години с тези "бежанци" и редица други гафове, че това Запад не винаги означава индулгенция за Света Истина и Непогрешимост. Нещо повече, че дори западните елити се самозабравиха и народите почнаха да им напомнят това на избори.

  Имате глави, мислите с тях, не да крачите под партийни знаменца. И не се подлагайте на поредният Голям Брат. Иначе ставате като една партия която вече е на бунището на историята. Ето такива:

  https://chitanka.info/text/12604-kym-partijata

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 100. 100 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 284 Весело

  Очакваме скоро и обществен дебат организиран от баш патреОтарите по другата РЕАЛНА наболяла тема в България - осиновяването на български пеленачета от марсиански гей-двойки.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK